Dodaj do ulubionych

Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Św....

IP: *.crowley.pl 15.08.04, 15:59
wielu dziennikarzy zasługuje żeby skopać im tyłki !
Obserwuj wątek
    • Gość: amar Lać po mordach tą medialną hołotę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:03
      A jak!
      • Gość: Pol Re: Lać po mordach tą medialną hołotę! IP: *.client.comcast.net 15.08.04, 16:12
        Bardzo ale to bardzo zacofani Polacy.Az wstyd,zeby na tony faktow nie zwracaja
        uwagi i bagatelizowac postepowanie pedpfili i pedalow.Pedofil Henryk Jankowski
        i kosciol ma tyle wspolnego z Bogiem co Polska z Chinami.
        • Gość: Pol-wlasciwy Re: Lać po mordach tą medialną hołotę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:01
          Czasem pisze na forum pod niskiem Pol... ale z neoplus a nie z camcast - ktos
          sie podszywa. Ja nie uzywam tak plugawego jezyka - Pol
          • Gość: do jutra jedynie pocałunek w usta wiąże na trwałe dewiantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:40
            Dewiantów. którzy chcą Polski ciemnej, drewnianej, pełnej czarnych korników, w
            de...serem z bryndzy byczka Henryczka. Pocałunek w usta facetów, zamiast
            parafiny - parafia, ropy - rozpusta, realizmu - wia(g)ra, oszczędności –
            zbiórka z rent i emerytur lub wynagrodzeń, banku – przekręt (w tym prawicowość,
            lewicowość), prawa - ukamienowanie pod nową plebanię. Taka Polska nie
            potrzebuje pomocy unijnej i jest niezależna od cen ropy.
            • Gość: do jutra To walka czyPolską będą rządzić sadyści w szafie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:46
              To walka czy Polską będą rządzić sadyści co na szafie fundamentalisty Rydzola
              robią za mole tnące sztandar ojczysty na pasy watykańskie. O to czy Glemp
              będzie ponad Senatem i Parlamentem!
              • Gość: myj zęby po Uległy kleryk to homo, a kościelny też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:33
                Jedno jest pewne lepsza kasa starej kobiety niż kobieta, to takie nieczyste jak
                z klerykiem!
        • Gość: Jan. Re: Lać po mordach tą medialną hołotę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:15
          Widzę że,razem chodzicie na podryw ,tylko że kolega wpadł skąd ta więc
          złośliwość?.
        • Gość: Nic_nie_znaczą ! "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:39
          Te tzw 'tony faktów' to jakaś manna z nieba sypnięta na Żydów.
          Bo fakt jest tylko jeden, napiszę słowami GW: "Matka 16-letniego byłego
          ministranta PRZYPUSZCZA, że jej syn mógł być molestowany seksualnie przez prałata"
          Tyle i tylko tyle.
          A ja przypuszczam, ze matka uprawia szantaż w celu wyłudzenia pieniędzy.
          • Gość: Real Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:12
            Nie o samą sprawę molestowania w tym wszystkich chodzi, ale o niechrześcijańskie
            życie Prałata, jego ordynarnych popleczników i bezmyślnych obrońców, a także
            jego zaściankowe i psychotyczne wypowiedzi publiczne!
            • Gość: KrętaczaJudeokomun Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:26
              Powiedzmy otwarcie: ty nie znosisz ks.Jankowskiego, nie lubisz i nie akceptujesz.
              Wolno ci, twoja sprawa.
              Ale po co udawać troskę o niechrześcijańskie życie prałata. Pierwszy raz
              widzę Żyda, który troszczy się o kościół.
              Poza tym, masz czelność nazywać ludzi szanowanych przez ogół Polaków,
              ordynarnymi poplecznikami.
              Hamuj trochę, bo nie jesteś u siebie w Israelu.
              • Gość: Real Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:43
                Nie akceptuje ludzi podłych, którzy szermują nienawiścią dla osiągnięcia różnych
                korzyści, w przypadku ostatnich wypowiedzi Prałata to dziwne manipulacje, aby
                zarzuty z siebie przenieść na cały Kościół i Polską. To niedopuszczalne. I
                niewiele jest zaprawdę Chrześcijaństwa w tym co wypowiedział Prałat w ostatnie
                dwie niedziele, a także w tym co zrobili ludzie przed kościołem. "Nieumiejętnych
                pouczać" - warto o tym pamiętać.

A twoja wypowiedz jest żałosna, zakładasz, że jestem Żydem, co nie jest tu
                kompletnie istotne, a nie jest także prawdą. Snujesz insynuacje o Izraelu, jakby
                ktoś w Polsce nie mógł myśleć tak jak ja. Co więcej chyba uważasz, że Hojarska i
                inne osoby przemawiające w obronie Prałata są szanowane przez "ogół Polaków".
                Chyba na bakier u ciebie z racjonalnym oglądem rzeczy...

Gość portalu: KrętaczaJudeokomun napisał(a):
                Powiedzmy otwarcie: ty nie znosisz ks.Jankowskiego, nie lubisz i nie
                akceptujesz.Wolno ci, twoja sprawa. Ale po co udawać troskę o niechrześcijańskie
                życie prałata. Pierwszy raz widzę Żyda, który troszczy się o kościół. Poza tym,
                masz czelność nazywać ludzi szanowanych przez ogół Polaków, ordynarnymi
                poplecznikami. Hamuj trochę, bo nie jesteś u siebie w Israelu.
                • Gość: lucyferos Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: 213.25.22.* 15.08.04, 22:26
                  To żałosne,że banda zacietrzewionych prymitywów i garstka kryminalistów
                  chroniona (wciąż) immunitetami broni znanego antysemitę i pedofila.
                  Ale najgorsze jest to, że w tym kraju znajdują oni bardzo wielu zwolenników.
                  Jak długo jeszcze?
                  A co gorsza argumentami "obrońców" są
                  Ojczyzna,Tradycje,Wartości,Kościół,Rodzina..
                  To jakaś zbiorowa schizofremia!
                  Niestety,mamy "przyjemność" żyć w burdelskim cokolwiek kraju.
                  Bo w polsce już(prawie) nic nie dziwi.
                  Taki jak ja wróg kościoła katolickiego nigdy nie miał złudzeń co do kleru, ale
                  wciąż robi na mnie wrażenie poziom fanatyzmu niektórych "owieczek".
                  • arcykr Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ 24.08.04, 22:08
                    Gość portalu: lucyferos napisał(a):

> Taki jak ja wróg kościoła katolickiego nigdy nie miał złudzeń co do kleru,
                    Wg. ciebie wrogosc pomaga w byciu obiektywnym? Bo wedlug mnie nie.
              • Gość: cat Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.bchsia.telus.net 16.08.04, 06:51
                No i w tej wypowiedzi cala Polska ! Nic prawie dodac ,nic ujac. Jak cos
                logicznego ktos napisze to jest oczywiscie Zyd. Bedac poza granicami kraju ponad
                24 lata nie mialem najmniejszego pojecia kto to jest ten wazny pan Jankowski .Po
                jego wypowiedziach ,faktach podanych przez GW,po paranoicznych oskarzeniach
                "judokomuny"/?/ ,zachowaniu rodakow - obroncow, musze stwierdzic ze wszyscy ci
                broniacy pana Jankowskiego sa po prostu nienormalni. Chca zatkac prasie usta,
                zwalic grzeszki pana Jankowskiego na Zydow, ograniczyc sledztwo i tym samym
                usankcjonowac panoszenie sie klechow.Kreca bicz na siebie samych .Warte sa
                owieczki tych co ich strzyga! Cat-NIE ZYD!!!!!
                • Gość: polaK MALY Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.dsl.support.nl 16.08.04, 11:45
                  I tak bezkonkurencyjny pozostaje Papa Tadzio Rajckier (czyli po polsku Rydz)
                  gnojek bedacy agentem rosyjskich sluzb specjalnych i de facto przywodca
                  sekty.Tadzio Rydzyk to dopiero sprzedawczyk. I nikt go nie rusza.
                  • Gość: Do MALEGO - Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.arcor-ip.net 16.08.04, 12:03
                    No zobacz co to sie porobilo rydzyki to nie wszystko .
                    Ja sobie tlumacze ciezka sytuacja -to ze najrozniejsi pobeblancy
                    awanturuja sie w Polsce . Spoleczenstwa bardziej stabilne potrafia sobie
                    poradzic z ekscesami roznych "patriotow"- posiadaczy jedynej prawdy i wiedzy
                    wtajemniczonych,
                    znawcow spiskow miedzynarodowych - najczesciej zydowskich .
                    To jakas zbiorowa paranoja to dopatrywanie sie spiskow - nie ma analizy
                    przyczyn niepowodzen ale za to wszedzie czychaja Zydzi .Proste
                    To zbiorowy obled- mania przesladowcza ?
                    Tak jest czesto ze w trudnych sytuacjacj dochodza do glosu
                    najrozniejszej masci psychopaci , maja recepty na wszystko,
                    a raczej winnych . Stabilnych spoleczenstwa stosunkowo szybko
                    sobie radza z psycholami .
              • Gość: rza Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ IP: *.toya.net.pl 16.08.04, 13:32
                puknij się w głowę prawicowy oszołomie z ciemnogrodu!!
              • arcykr Re: "TONY FAKTÓW" ZGROMADZONE PRZEZ ŻYDOKOMUNĘ 24.08.04, 22:06
                Gość portalu: KrętaczaJudeokomun napisał(a):

> Ale po co udawać troskę o niechrześcijańskie życie prałata. Pierwszy raz
                > widzę Żyda, który troszczy się o kościół.
                A Matka Boska?
        • Gość: silesius A CO GW I MICHNIK MAJA WSPOLNEGO Z PRAWDA? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.08.04, 03:29
          Prosze przeczytac wspominki A.M. o Miloszu. Milosz Polske opuscil, gdy rzadzili
          w nie ludzie pokroju Ozjasza Szechtera (a. Michnika tudziez rodziciele
          wiekszosci rodzicieli "prawdomownych" redaktorow GW), Polske, w ktorej brat
          redaktora naczelnego skazywal na smierc zolnierzy AK, Polske, w ktorej H.
          Michnikowa - matka Adama - pisala obrzydliwo-stalonowskie podreczniki. Po rozum
          do glowy, biedny czlowieczku! a potem: na forum
          • arcykr Re: A CO GW I MICHNIK MAJA WSPOLNEGO Z PRAWDA? 24.08.04, 22:10
            Gość portalu: silesius napisał(a):

Milosz Polske opuscil, gdy rzadzili
            A co napiszesz o Mickiewiczu albo o Slowackim?
      • Gość: dociekliwy Re: Masz na mysli Tadzia Rydzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:24
        • Gość: max tylko tak dalej,klechy !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 16:43
          za 10 lat kościoły będą puste...
          • epupecki Re: tylko tak dalej,klechy !!! 15.08.04, 20:11
            Zostawcie ich. Po co to chastwo. Jest sąd, da orzeczenie a nasza rola
            cierpliwie czekać. Ważniejsze jest aby wszystko było zgodnie z prawem bez
            pomówień i obelg. Mam nadzieję, że ludzie sami zrozumieją, że postępowanie tych
            ludzi nie idzie w parze z tym co głoszą....
        • Gość: Ww Re: Masz na mysli Tadzia Rydzyka? IP: *.vf.shawcable.net 15.08.04, 20:19
          Popieram, a bojowi swieci mezowie i corki powinni wlasnych synow wyslac na
          sluzbe do wielebnego Jankowskiego.
          Dobry bylby i jego kolega Paetz...
          I ten od dzieweczek z Tylawy...
          Po takim chcie bojowym zadnemu parafianinowi nic co ludzkie nie byloby obce:)))
      • yankes44 Re: Lać po mordach tą medialną hołotę! 15.08.04, 17:39
        Taki (a?) odważny, a nie potrafi się podpisać... Stare nawyki SB ?
        Czy "życzliwego" ?
      • Gość: wsx Naucz sie pisac holoto! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:55
        Naucz sie pisac holoto! "ta" jest w zwiazku rzadu z "holota", a nie
      • Gość: Amen DOM BOŻY ? DOM ZGORSZENIA !!! IP: *.cvx.algx.net 16.08.04, 04:09
        Oszustka Hojarska broniąca z ambony x.Jankowskiego w imieniu drugiego oszusta
        Leppera i Samoobrony, to dalszy ciąg budowania kultu Jankowskiego i zgorszenia.
        To dramat, na który przez lata pozwalał Arcybiskup Gocłowski. Ostatecznie
        przemieniono Dom Boży w Dom Zgorszenia, w którym najmniej mówi się o Bogu i
        Jego Miłości. Wszystko obraca się wokół złotego cielca, jego przepysznych
        strojów, złotych pierścieni i łańcuchów, samochodów, „artystycznych” dokonań:
        szopek, grobów i bursztynowego ołtarza, całowanych w usta chłopców oraz jego
        przemówień (trudno to nazwać kazaniami). Te przemówienia Jankowskiego, zamiast
        przynosić spokój, miłość i pojednanie - rozwścieczają. Bo w Domu Zgorszenia
        prawdę broni się wrzaskiem i oskarżeniami o spisek żydów, komuny, dziennikarzy
        wszystkich tych, którzy ten Dom omijają z daleka. Na to wszystko Arcybiskup
        jedynie mówi, że „nie odpowiada za głupotę innych księży”. Widać, że potrzebny
        jest tu już sam Jezus Chrystus, który rozwali to wszystko i Dom Zgorszenia
        zamieni w Dom Modlitwy, mimo blokady rozwydrzonego tłumu z Hojarską i Lepperem
        z Samoobrony na czele. Ile jeszcze zła zdoła uczynić dla Polskiego Kościoła
        ten złoto-bursztynowy cielec ?

• Gość: Larum To tylko krok do fundamentalizmu w stylu arabskim IP: *.cvx.algx.net 16.08.04, 04:38
          Czy nie zwróciliście uwagi na paradoks: w okresie, gdy Kościołem kieruje Polak -
          Prawdziwy Autorytet Moralny Jan Paweł II, w polskim Kościele widać wyraźne
          pęknięcie za przyczyną biznesmenów-narodowców Rydzyka i Jankowskiego, którzy
          zbudowali swoją potęgę i są już praktycznie nietykalni? Stoi za nimi armia
          dewotek lub socjal-narodowych polityków, w tym z LPR i Samoobrony. Odejście
          Jana Pawła II spowoduje ewidentny rozłam w Polskim Kościele, gdyż po Wojtyle
          nie ma w nim żadnego, liczącego się Autorytetu, który miałby odwagę przerwać
          rozłam Kościoła. Komuna wprawdzie usiłowała nieudolnie stworzyć taki „narodowy”
          Kościół, lecz to się tylko uda Rydzykowi i Jankowskiemu. To już jest kościół
          fundamentalistyczny, szerzący nienawiść do innych pod pozorem Obrony Ojczyzny.
          Wkrótce ta nienawiść zostanie rozszerzona na tych katolików, którzy nie
          identyfikują się z RM oraz z x.Jankowskim.
          • Gość: Gosc Re: To tylko krok do fundamentalizmu... Masz Racje IP: *.182.43.170.adsl.snet.net 16.08.04, 04:47
            Masz racje... zgadzam sie z Twoimi Prognozami. Niestety - Polak (statystyczny)
            glupi jest i basta
            • Gość: Gucio Re: To tylko krok do fundamentalizmu... Masz Racj IP: *.iie.ae.wroc.pl 16.08.04, 13:07
              Macie "świętą rację", trochę mi to trąci fundamentalizmem muzułmanów
        • Gość: Andrzej Re: DOM BOŻY ? DOM ZGORSZENIA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 07:41
          Świetnie napisane ! Popieram !
        • Gość: cs LPR obroncy pedofili IP: 195.215.5.* 16.08.04, 14:10
          dlaczego tak nie lubia gejow ?
          tylko tak krzycza, zeby zachowac image
      • Gość: Kris Re: Lać po mordach tą medialną hołotę! IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.04, 18:57
        Kompromitujesz Polske na arenie europejskiej.Sredniowiecze juz minelo!
      • Gość: S.Dercz KSIĄDZ JANKOWSKI TO DIABEŁ! IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 22.12.04, 10:55
        tak szatan manifestuje sie na ziemii, otworzcie oczy!!!
    • Gość: Mick Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:05
      Wiele posłanek zasługuje na to żeby wsadzić je w końcu do więzenia za popełnione
      wykroczenia!!!
      • Gość: serek Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.icpnet.pl 15.08.04, 16:12
        Pieprzony "Klechistan", pieprzona katolicka policja!
        • Gość: Społeczność_polska JESTEŚMY Z SAMOOBRONĄ, RAZEM MOŻEMY WIELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:45
          Poprzemy Samoobronę w najbliższych wyborach. Zobaczymy czy żydokomuna to
          wytrzyma. Michnik będzie musiał oddać zawłaszczoną gazetę Solidarności.
          Na razie, oddał tylko znaczek.
          To był (celowy?) błąd Wałęsy. Powinien zabrać redakcję, a znaczek mu zostawić.
          • wasniewski Re Wałęsa chciał, a nie mógł. 15.08.04, 21:49
            Gazeta nie należy do Solidarności. Wałęsa chciał zdymisjonować Michnika
            słynne "czuj się odwołany". Ta twoja "społeczność_polska" składa sie
            najwyraźniej jedynie z ciebie, bo wątpię czy znajdzie się dużo więcej takich
            prymitywów.
    • Gość: EDEK Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Św.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:10
      I to mają być wierni ludzie.Dla mnie to jest ciemnota.Proszę redakcje
      wszystkich gazet, aby jak najmniej pisały na temat księcia Jankowskiego.On
      nie jest godnym człowiekiem do naśladowania.To jest człowiek
      karierowicz.Przez tą osobę cały kler traci swoją dobrą opinię.Dawno powinien
      pan Jankowski być przeniesiony do innej parafi w Bieszczady lub na
      Białoruś.Biskupi zastanówcie się nad tym panem.
      • Gość: mentos Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:24
        > pan Jankowski być przeniesiony do innej parafi w Bieszczady lub na
        > Białoruś.Biskupi zastanówcie się nad tym panem.

na temat tego zboczeńca,obłudnika i megalomana już się wypowiadałem nieraz.Kto
        ma oczy i rozum ten widzi...
        Tutaj tylko jedna kwestia."EDEK"!!zlituj się dlaczego w Bieszczady???!!!My już
        tu mamy kolegę z Tylawy i jego poplecznika Michalika...Nie sądzisz że
        wystarczy?...Tego gnoja hodujcie sobie z dala od nas...:]
      • Gość: gucio Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.iie.ae.wroc.pl 16.08.04, 13:15
        dlaczego "bursztynowy" ma być przeniesiony?, żeby mieszać w normalnych jeszcze
        Bieszczadach?
        • 12x1 Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś 16.08.04, 15:08
          hehehe klócicie się i obrażacie
          a i tak dajecie na tace
          i żywicie ksieży i dogadzacie im
          nie wierze już w nic....nawet w to by
          prokuratura cos znalazla[boi sie ze nie dostanie rozgrzeszenia] i tak umorzy
          sprawe
          tak jak policja
          obronila dziennikarza
          a oni --ksieża
    • Gość: oOuU BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:10
      • wisia2 Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI 15.08.04, 16:23
        To również przede mną - od zawsze popieram Unię Wolności (wcześniej Unia
        Demokratyczna). Nie przeszkadza mi to być praktykującą katoliczką. Księdza
        Jankowskiego znam tylko z lat 80-tych, kiedy to bezinteresownie pomagał
        dzieciom z Domu Małego Dziecka w Gdańsku Oliwie, gdzie pracowałam kilka lat.
        Jakoś mi nie pasuje tamten obraz księdza do tego, co mu zarzucają. Nie zgadzam
        się z wieloma jego poglądami, ale z całą pewnością jest to człowiek z wielkim
        gestem dla potrzebujących.
        • kaz133 Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI 15.08.04, 16:46
          wisia2 napisała:

> To również przede mną - od zawsze popieram Unię Wolności (wcześniej Unia
          > Demokratyczna). Nie przeszkadza mi to być praktykującą katoliczką. Księdza
          > Jankowskiego znam tylko z lat 80-tych, kiedy to bezinteresownie pomagał
          > dzieciom z Domu Małego Dziecka w Gdańsku Oliwie, gdzie pracowałam kilka lat.

Czy bezinteresownie????
          Pedofil zawsze bedzie lubial dzieci. Jesli ks. Jankowski pomagal finansowo, nie
          wykladal forsy osobiscie zarobionych, lecz z ofiar wiernych na takie cele i
          potrzeby Kosciola przeznaczone.

> Jakoś mi nie pasuje tamten obraz księdza do tego, co mu zarzucają. Nie
          zgadzam
          > się z wieloma jego poglądami, ale z całą pewnością jest to człowiek z wielkim
          > gestem dla potrzebujących.

Nawet jesli niema rzeczowych dowodow do udowodnienia aktow pedofilstwa, to
          demoralizacja nastolatkow, dawanie prezentow pienieznych synowi sprzataczki w
          wysokosci kilkakrotnie wiekszej, niz pensja miesieczna jaka placil jego matce
          za prace na plebanii, mowi samo za siebie.
          Doprowadzenie do nalogu narkomanii nieletniego, tez jest przestepstwem, jesli
          nie prawnym to moralnym.
          • wisia2 Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI 15.08.04, 17:42
            > Doprowadzenie do nalogu narkomanii nieletniego, tez jest przestepstwem, jesli
            > nie prawnym to moralnym.
            Cłowiek ma wolną wolę.
            > Czy bezinteresownie????
            > Pedofil zawsze bedzie lubial dzieci. Jesli ks. Jankowski pomagal finansowo,
            nie
            >
            > wykladal forsy osobiscie zarobionych, lecz z ofiar wiernych na takie cele i
            > potrzeby Kosciola przeznaczone.
            Tak samo jak pani Jolanta Kwaśniewska.
            Nie wiem czy ks.Jankowski jest pedofile, czy też nie. Ale to, że pomaga
            potrzebującym wiem. I na tej podstawie oceniam jego osobę. Nie na podstawie
            tego, co gdzieś zasłyszałam czy przeczytałam.
            Serdecznie pozdrawiam.
            • Gość: biskup Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 08:13
              Z chojnosci jaka obdarza potrzebujacych jasno wynika, ze najbardziej
              potrzebujacym jest sam Jankowski.
        • Gość: Matys Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.08.04, 20:36
          Szczególnie wielki gest ma dla swoich ministrantów, a ci z wdzięczności dają mu
          buzi( w usta) co dla broniących go katolików jest rzeczą zupełnie normalną i
          wcale nie świadczy o pedofilii( co za ohydna, właściwa tylko katolikom obłuda).
      • Gość: jac Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.08.04, 16:24
        Boże chroń głupców przed wypowiedziami na tym forum.
        • Gość: oOuU Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:57

... bo przed islamistami i żydami obronię sie sam człowieku z niższego poziomu
          ewolucyjnego
          • Gość: Icchak Katolik Re: BOŻE CHROŃ ANTYKATOLIKÓW PRZED GŁUPOTĄ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:51
            Ale jeśli taka Twoja wola Panie, aby pozostali głupcami, to niech dalej snują
            swoją głupotę po tym forum.
            • Gość: oOuU Re: BOŻE CHROŃ ANTYKATOLIKÓW PRZED GŁUPOTĄ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:57
              chroni chroni i to skutecznie, nic sie nie martw
      • Gość: autochton 3 RP: zlodzieje i kryminalisci w obronie pedofila IP: *.idea.pl 15.08.04, 19:29
        Typowa Polska: zlodzieje i kryminalisci w obronie pedofila i narcyza!
      • Gość: Aaron [...] IP: *.ca.astound.net 16.08.04, 02:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • chilum Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI 16.08.04, 11:39
          Zajmij się swoim życiem tam,gdzie jesteś.
          Twoja pełna ninawisci,fanatyzmu i agresji postawa ilustruje jakim jesteś człowiekiem.
          Podajesz półprawsy przedztawiane nieomal jak "objawione"

Daj spokój Polsce i Polakom.
          Uważaj na Siebie tam gdzie mieszkasz,bo niebezpieczne strony.
          Tak piszą i mówią.

--

" Talk is cheap"
    • Gość: feministka i czemu się dziwicie, to masońska klika zboczeńców IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.08.04, 16:15
      obidencji Ciemnogrodu.Oni nic o demokracji i prawie nie wiedzą a od baranów
      niczym prócz wyglądu nie odróżniają się.
    • Gość: Polak Patriota Nie ma co się denerwować Panie i Panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:19
      Fakt, że Prałat, kilku dziwaków z Parlamentu, jakieś kółka Radia Maryja i
      zbliżone środowiska zachowują się niechrześcijańsko, bez śladowych oznak
      inteligencji i zrozumienia świata niech nas specjalnie nie denerwuje.

Używanie wielkich słów "ojczyzna", "Kościół" jako odparcie zarzutów, która są,
      albo i nie są prawdziwe (sąd orzeknie), przez logicznie myślących ludzi i tak
      zostanie potraktowane adakwatnie - odrzucone jako błędy w rozumowaniu.

Naprawdę całe to zamieszanie w związku z Ks. Jankowskim tylko dodaje mu poczucia
      bycia w centrum wydarzeń, i po co?

Prałat i iego polityczne zaplecze pokrzyczą, pofantazjują o miedzynarodowej
      finansijerze, poplotkują, wytaplają się w sosie własnych nienawistek,
      śmiesznostek, straszków i zaścianeczków... Świat sobie pomyśli jaka to Polska
      zacofana, i będziemy wszyscy żyć nadal normalnie, Prałat zamieni Audi na
      jakiegoś porządnego Chevroleta, Sławka mama dostanie od kogoś trochę pieniędzy
      żeby już więcej nie wypowiadała się źle o pewnych ludziach dobrej woli, Sławek
      wystąpi w Rozmowach w Toku razem z Prałatem i sobie wybaczą... Posłanki z LPR i
      Samoobrony dostaną teki ministerialne. Nic nowego, nic nadzwyczajnego...

Szkoda tylko, że to wszystko nie jest złym snem, z którego moglibyśmy się w
      końcu obudzić...
      • Gość: semita Kamerzysta przyszedł się pomodlić. IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 15.08.04, 16:26
        Przypadkowo zabrał tylko ze sobą kamerę. Takie postępowanie w Izraelu na
        przyklad spotkałoby się z pełnym zrozumieniem wśród tolerancyjnych Żydow.
    • Gość: BRos Moj brat jest dziennikarzem - wstyd mi za niego. IP: 65.217.59.* 15.08.04, 16:20
      • Gość: Adalbert Wstyd? To niech odejdzie z RM i przestanie judzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:29
    • Gość: naiwna Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:25
      Ludzie, czytajcie uważnie! Ksiądz prałat powiedział: "czy oskarżą nas o
      różne 'molestowania', czy też nie", będzie "nadal bronił świętych wartości dla
      ojczyzny". "Oskarżą NAS"! a bronił świętych wartości będzie kto? ON. Moim
      zdaniem to czystej wody manipulacja uczuciami tłumu. Nie zaskakuje mnie wcale,
      że podjudzeni w ten sposób ludzie (to przecież ICH jacyś niesprecyzowani oni
      mogą oskarżyć o różne 'molestowania'...) wyszli po mszy na dwór i na widok
      jakiegoś "onego" z kamerą poczuli się zagrożeni. Wierzę, że ks. Jankowski jest
      niewinny molestowania, ale jest winny bezczelnego manipulowania uczuciami
      swoich parafian! chociaż... może oni to lubią? bo przecież z ostatnich
      doniesień wynika, że ksiądz Jankowski do biednych nie należy; ba, wręcz wspiera
      poszczególne egzemplarze młodzieży kwotami kilku tysięcy złotych miesięcznie...
      Skądś na to musi mieć pieniądze. Jeśli ktoś wie, skąd, bardzo chętnie się
      dowiem; może i ja mogłabym założyć podobny dobrze prosperujący interes.
    • Gość: kazio Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.proxy.aol.com 15.08.04, 16:25
      pare pytan do Prawdziwych Polakow:
      skad u was tyle starotestamentowych genow (oko za oko itp)?
      chyba nie od armii przlewajacych sie Polske przez wieki.

dlaczego Michnik przebaczajac Jaruzelsiemu jest dla was komuchem,
      a JPII przebaczajac swemu mordercy,wciaz uczciwym czlowiekiem.

czy docieraja do was slowa JPII,chocby wczorajsze,czy tez pasterzem
      waszej wiary jest ks Jankowski w czlej jego ziemskiej blazenadzie.
      • Gość: jac Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.08.04, 16:30
        A to wstrętne katolickie świnie!
        A to łobuzy!
        Poturbowali dziennikarza!!!!
        Skandal ! Skandal ! Skandal!!!
        Zamknąć Glempa. Zamknąć wszystkich klechów.

Zamknąć kościoły! Zamknąć wszystkich którzy poturbowali dziennikarza.
        Na pewno to byli podli pedofile ,którzy bronią tego arcy łotra
        Jankowwskiego.
        Acha. Zamknąć tego drania Rydzyka i jego faszystowskie radio.
        Precz z czarnymi. Ave Lenin.

• Gość: anyrus TO JEST STRASZNE,ZE MAMY TAKI KLER.WSTYD I HAŃBA IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 15.08.04, 16:26
      TEN CZŁEK WINIEN SIĘ LECZYĆ U PSYCHIATRY. POSŁUGA BOGU I LUDZIOM WYRAŹNIE MU
      NIE PASUJE. OBWIESZANIE SIĘ ORDERAMI,PAJACOWANIE,PRZESADNY ZBYTEK CODZIENNEGO
      ŻYWOTA TEGO KLECHY OBRAŻA MNIE JAKO KATOLIKA. WSTYDZĘ SIĘ, ZE POLSKA JEST
      POSTRZEGANA PRZEZ TAKĄ "EITĘ" JAKO ZACOFANY,ZASCIANKOWY KRAJ.OSOBIŚCIE ZNAM
      PROBOSZCZA ŻYDOŻERCĘ Z INNEJ MIEJSCOWOŚCI, TEN TO DOPIERO RZNIE GŁUPA,JEGO
      KAZANIA TO OPERETKA!!!!!!
      • Gość: jac Re: TO JEST STRASZNE,ZE MAMY TAKI KLER.WSTYD I HA IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.08.04, 16:34
        Tak masz racje !!!
        Bić ten podły kler!!!!
        Bić czarnych faszystów w sutannach.
        Bić tych pedofili.
        Zamknąć kościoły.
        Tak tak tak!!!!!!! Brawo !
        Popieram popieram popieram.
        Jankowski do pieca.
        Rydzyk do gazu.
        Niech żyje PZPR SLD SDPL .Amen
        • Gość: Żydokomuno_precz! JUDEOKOMUNA JEST PRAWDZIWĄ HAŃBĄ POLSKI....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:57
          Jestem optymistą. Dni Żydokomuny w Polsce są już policzone.
          Salomona Morela wyciągniemy z Israela, wymienimy go za Aarona Michnika-Szechtera.
          A brata Michnika wyciągniemy ze Szwecji i osądzimy, sądowego mordercę.
          • Gość: Henryk Jankowski Re: JUDEOKOMUNA JEST PRAWDZIWĄ HAŃBĄ POLSKI.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:09
            Prawdziwą hańbą Polski są ludzie, którzy myślą i mówią jak osoba, która
            wypowiadała się powyżej...
            • Gość: Żydokomuno_precz! Re: JUDEOKOMUNA JEST PRAWDZIWĄ HAŃBĄ POLSKI.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:28
              Ciebie dotyczy to jak najbardziej.
            • Gość: Aaron [...] IP: *.ca.astound.net 16.08.04, 02:21
              • Gość: Zoya Twoje opinie kwalifikuja Cie do leczenia IP: 64.106.170.* 16.08.04, 04:56
                Psychiatrycznego. Zastanawia mnie jeden fenomen polskiego antysemityzmu - skad w
                kraju skadinat Zydow pozbawionym ta chorobliwa do nich nienawisc. Gdyby nie to,
                ze mnie zwyczajnie brzydzisz, byc moze byloby mi Ciebie zal.
          • Gość: quosoo JEZUS CHRYSTUS TO ŻYD... IP: *.acn.waw.pl 15.08.04, 21:11
            ... zapomnieliście o tym? Radio Maryja uderzyło Wam do głów do tego stopnia, że
            zapomnieliście skąd się wywodzi nasza Wiara i jakie są jej korzenie.

Czy wszyscy wy prawdziwi Polacy-Katolicy, którzy wylewacie tyle jadu na tym
            forum pamiętacie, że z tego trzeba się spowiadać??? Czy tak "miłujecie
            bliźnieego jak siebie samego"?

Posłuchajcie chociaż raz, ale dokładnie co mówi Jan Paweł II, który jest w
            przeciwieństwie do prałata czy dyrektora osobą, która pamięta o co w tym chodzi.
            • Gość: Aaron [...] IP: *.ca.astound.net 16.08.04, 02:42
              • Gość: quosoo Re: JEZUS CHRYSTUS TO ŻYD... IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 16.08.04, 11:14
                > Mały żydo-oszuście.

Kolejna dawka jadu. Jak sie nie ma argumentow to sie podnosi glos, znamy to.

Ja nie twierdze, ze Jezus pysznil sie byciem Zydem. Poprostu nim byl, mial
                matke zydowke i siedem dni po narodzeniu zostal obrzezany. To sa fakty. A moze
                Jozef i Maria to byli Lechici, albo Wislanie?
    • Gość: cowboy Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.bas2.dbn.dublin.eircom.net 15.08.04, 16:26
      latwo rzucic oskarzenie, najgorzej ze w Polsce wielu latwo rzucone oskarzenie
      uwaza za dowod winy, ciekawe z jakich pobudek?
      Ci co rzucaja oskarzenia miejcie tego swiadomosc! I badzcie uczciwi i
      skrupulatni lacznie z przyznaniem sie do ewentualnego bledu gdy taki poczynicie.
      Uwaga na slowa...
    • Gość: paragraf_22 Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: 62.154.220.* 15.08.04, 16:27
      To kto w końcu pobił bolszewików nad wisłą duchowni czy Wojsko Polskie bo sie
      pogubiłem.
      • Gość: rydzyk kto pobił bolszewików? NMP i ksiądz Skorupka !! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 16:57
        no bo przecież nie ten socjalista,mason,kalwin
        i samozwańczy marszałek Józef P.!!!
        • Gość: M Re: kto pobił bolszewików? NMP i ksiądz Skorupka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 18:22
          Ksiądz Skorupka zginął 14 a "wielka bitwa" była 15 sierpnia więc......
          • Gość: rydzyk Nie widzę problemu... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 18:57
            z góry sie nawet lepiej napierdala
      • Gość: Cholerka Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.arcor-ip.net 15.08.04, 17:04
        jak to kto ? pralat jankowski osobiscie- pobil bolszewikow
        No co ty do tej pory to juz powinno Ci sie utrwalic.

Drodzy panstwo !!
        Pragne doniesc ze ulegacie iluzji i jestescie poddani
        manipulacjom zydokomuny reprezentowanej prze gw.
        To bylo wszystko inaczej . My odprawialismy msze w intencji
        ludzi mediow .
        W kosciele sw Brygidy my mamy nasz rytualy . Jednym z nich
        jest inscenizacja drogi krzyzowej . Zdajac sobie z ciezkiej
        i odpowiedzialnej pracy tych ktorzy sa odpowiedzialni za informacje -
        ich drogi krzyzowej ,to
        sierpniowa droga krzyzowa poswiecilismy w intencji mediow.
        Jeden z pracownikow tv zgodzil sie odegrac role Chrystusa.
        Droga krzyzowa jest inscenizacja symboliczna . My
        nikogo nie krzyzujemy. A zeby podkreslic symboliczna wymowe
        intencji zamiast krzyza postanowilismy uzyc kamery.

Niektorzy wierni zbyt wczuli sie w role zydowskiego plebsu.
        Ale my i to przewidzielismy wyposazajac odtworce glownej roli
        w specjalna kamizelke .
        Podczas uroczystosci zostalismy podstepnie fotografowani
        przez zydokomune ktora utrzymuje ze kamerzysta zostal
        popychany przez wiernych . Ja nie musze udawac ze jestem
        wielbladem . W dalszym ciagu bede bronil Polski przed
        miedzynarodowym spiskiem .

Dla was poswiecajacy sie .
      • Gość: lopez Czesc pamieci marszalka Pilsudskiego... IP: *.pool.mediaWays.net 15.08.04, 17:31
        ... ktory zwyciesko walczyl z bolszewizmem, tworcy panstwa polskiego i madrego
        przywodcy. Szkoda, ze nie dozyl 1939 r.

• Gość: Wysmiewaczek Re: Czesc pamieci marszalka Pilsudskiego... IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 15.08.04, 20:57
          Widzisz Lopez wybaczam Ci kompletny brak wiedzy w zakresie historii, no bo skad
          Lopez, zapewne Kubanczyk, moze cokolwiek na ten temat wiedziec.Jesli zas jestes
          Polakiem, no to ucz sie, ucz sie zanim jakies glupoty ujawnisz na tej witrynie.
          Ale to nie nalezy do tematu...Mowimy o sprawie ks.Jankowskiego! Mam oczywiscie
          na ten temat swoje zdanie, ale moi Kochani Fanatycy z jednej i drugiej strony:
          troche dystansu przyda sie, poczekajmy na orzeczenie sadu i wtedy mozemy
          dopiero wyrazic swoja opinie, a nie JUZ potepiac, albo uniewinniac!!!!!!!!!!!!
          Pozdrawiam
          • Gość: lopez Re: Czesc pamieci marszalka Pilsudskiego... IP: *.pool.mediaWays.net 15.08.04, 21:20
            Alez, alez, to przeciez zupelnie niewinna dygresyjka historyczna, tylko tak by
            the way. Nagana wiec niesluszna, à mon avis. Skoro jednak niektorym
            parafianom "Cud nad Wisla" zaczyna sie kojarzyc z NMP, KK i samym ks.
            Jankowskim, postanowilem profilaktycznie zwrocic uwage na marszalka. Demokrata
            to on nie byl, this has to be conceded, lecz Polska zawdziecza mu wiele. Cuba?
            Eh bien, bon voyage wszystkim, ktorzy sie tam wybieraja!
            • Gość: WojtekA Naucz sie historii IP: *.vic.bigpond.net.au 16.08.04, 11:38
              Piułsudski nie bral udzialu w bitwie warszawskiej w tym czasie wolal spedzac
              czas ze swoja drugą żoną (pochodzenia żydowskiego notabene - dla ktorej
              porzucil KK, bo w KK nie ma rozwodow).
              Nie dozyl '39 tez zaluje moglby na wlasne oczy ujrzec owoce swojej polityki
              zagranicznej (proniemieckiej) prowadzonej po zamachu majowym w ktorym przemoca
              odebral wladze legalnie wybranemu rzadowi Witosa.
    • Gość: dzwonnik Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.bchsia.telus.net 15.08.04, 16:33
      Polska obledna ciemna maso zrozum ze Jankowski nie jest w tym wszystkim bez
      winy.On ma wypisany homoseksualizm na twarzy zreszta jak wiekszosc tych
      nierobow w sutannach.Od czasow kiedy zmarl ostatni z Apostolow jedynych
      prawdziwie oddanych Bogu nastal po nich rozpasany kler myslacy tylko o dobrach
      doczesnych.Ci ludzie nie maja nic wspolnego z Bogiem to szarancza
      homoseksualistow i dorobkiewiczow ktora bezczesci sw.Biblie i robi wode z mozgu
      tym ktorzy bezgranicznie ufaja tej czarnej mafii.
    • Gość: dave w imie obrony ojczystch wartosci nalezy wszelkich IP: 130.75.98.* 15.08.04, 16:40
      niewiernych oponentow spalic na stosie a majatek przejac powinien Kosciol
      brawo Ciemnogrod
    • bear_poilus Piekne! 15.08.04, 16:42
      Najpierw do kosciolka a potem lac w morde. No tak, niech mi ktos przypomnie -
      dokladnie kiedy ten jak mu tam chrystus tego nauczal?
      • Gość: Heniu Re: Piekne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:44
        Ale jeśli bije się w obronie Polskości, żywotnych tkanek ojczyzny, prawdziwego
        Kościoła, czyli Prałata Jankowskiego, to i Chrystus przymnie oko...
        • Gość: Kubus KIEDY Jankowski STANIE PRZED SADEM? IP: *.telia.com 15.08.04, 19:26
          Ten kraj bedzie zaslugiwal na miano panstwa demokratycznego dopiero wowczas,
          gdy sprawa Jankowskiego znajdzie swoj epilog w sadzie. Nie mozna pozwolic na
          terroryzowanie polskiego wymiaru sprawiedliwosci przez postkomunistyczno-
          narodowokatolickie przymierze-Lepper, Hojarska, Strak i inni... Gra idzie o
          wielka stwke. O demokratyczna i praworzadna przyszlosc Polski...
          • Gość: http://pamietamy.t Re: raczej o despotyzm i bolszewicka bande z tym IP: 207.248.159.* 16.08.04, 02:29
            zwiazana
            pamietamy.tripod.com
            rzeczenie krola angielskiego karola II:
            ujrzawszy pod pregierzem skazanca spytal co sie stalo
            odpowiedziano mu
            milosciwy panie pisal satyry na ministrow
            odrzekl krol
            co za glupiec czemuz nie pisal na mnie ? nic by mu sie nie stalo

prawem ktore najlepiej odslania zamiar despotow , jest
            kara smierci ustanowiona przeciw autorom pamfletow
            i przeciw poetom
            to nie jest zgola z ducha republiki,
            w ktorej lud rad widzi upokorzenie moznych.
            ale ludzie pragnacy obalic wolnosc republiki
            lekali sie pism ktore mogly obudzic ducha wolnosci.

sulla ktory polaczyl tyranie anarchie i wolnosc
            wydal prawa kornelianskie
            zda sie na to jedynie wydal ustawy , aby tworzyc zbrodnie
            tak obejmujac niezliczona liczbe uczynkow mianem morderstwa
            znajdowal wszedzie mordercow
            i za pomoca praktyk
            ktore az nadto znalazly nasladowcow
            zastawial pulapki, rozsypywal ciernie
            otwieral przepascie pod stopami wszystkich obywateli

ubostwo i niepewnosc mienia rozwija w panstwach despotycznych lichwe
            gdyz kazdy drozy sie z pieniedzmi w proporcji do niebezpieczenstwa
            na jakie sie pozyczka naraza
            nedza sie wciska ze wszystkich stron w te nieszczesne kraje
            wszystko tam jest wzbronione nawet ratowanie sie pozyczka
            kupiec zyje z dnia na dzien totez prawo handlowe ogranicza sie do prostych policyjnych zarzadzen
            niesprawiedliwy rzad nie moze sie obejsc bez rak,
            ktore by spelnialy jego niesprawiedliwosc:
            otoz niepodobna aby te rece
            nie krzataly sie dla siebie samych
            kradziez gropsza publicznego jest tedy naturalna dla panstw despotycznych
            wobec powszechnosci tej zbrodni konfiskaty tam sa bardzo uzyteczne
            w ten sposob przynosza one ulge ludowi
            pieniadz uzyskany ta droga jest powazna danina,
            ktorej wladca by nie sciagnal ze
            zrujnowanych poddanych
            w kraju takim nie ma jednej rodziny ktora despotyzm pragnalby zachowac

w despotyzmie wladza przechodzi calkowicie w rece tego komu sie ja powierza
            wezyr sam jest despota
            a kazdy poszczegolny urzednik wezyrem
            w republikach podarki sa sprawa ohydna
            cnota zas ich nie potrzebuje
            w panstwie despotycznym gdzie nie ma ani cnoty ani honoru
            jedyna rzecza ktora moze sklonic do czynu to nadzieja wygodniejszego zycia

Platon zadal aby ci ktorzy przyjmuja podarki za spelnienie swej powinnosci
            byli karani smiercia
            zlym bylo tez prawo rzymskie ktore pozwalalo przyjmowac drobne podarki byle nie przekraczaly stu talarow na rok

ale tym ktorym sie nic nie daje nie pragna niczego
            natomiast tym ktorym daje sie troche, pragna niebawem wiecej
            a pozniej duzo
            zreszta latwiej jest dowiesc temu
            ktory nie powinien nic brac , a mimo to bierze
            niz temu ktory bierze wiecej , gdy powinien brac mniej
            i ktory zawsze znajdzie po temu pozory , wymowki , przyczyny i racje
            powszechnym wiadomym jest ze wielkie nagrody w republice sa oznaka upadku
            gdyz gdy w republice wlada cnota polityczna
            pobudka ktora wystarcza sama sobie
            i wyklucza calkowicie inne
            to panstwo nagradzajace przez dawanie swiadectwa spelnienia obywatelskiej
            powinosci w sluzbie republiki

O duchu praw Monteskiusz

POLAKU ODPOWIEDZ SOBIE SAM W JAKIM KRAJU ZYJESZ W 21 wieku
      • Gość: semita A gdzie bylo ZOMO? Tow. Kalisz powinien beknąć! IP: *.czajen.pl / 195.205.230.* 15.08.04, 16:46
    • Gość: .exe Re: dobrze mu tak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:56
      dziennikarze zachowują się jak szmaciarze albo wściekłe ujadąjace psy -
      uczestnicząc w wielu nagonkach na różnych ludzi. najbardziej podły zawód
      świata. najniższa kasta ludzi. dobrze mu tak.
      • Gość: ch. ci do tego [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:48
        • Gość: .exe Re: do .exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:11
          nie, nie daję. ale wnosząc z języka jakim się posługujesz, ty pewnie jesteś
          dziennikarzem w jakimś szmatławcu albo już ci niewiele brakuje do osiągniecia
          poziomu szmatławców. :)
          • Gość: ch. ci do tego Re: do .exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:51
            Oh język jakim się posługuję? Widzisz, ten kto ubiera mowę w mądre słowa
            zazwyczaj wiele do powiedzenia nie ma. Jestes bardzo rozgoryczonym,
            sfrustrowanym małym człowieczkiem, podchodzisz do wszystkiego bardzo
            ewmocjonalnie. Nadajesz sie do tego tłumu który równie emocjonalny, może być
            bezbłędnie manipulowany. Nazywanie dziennikarzy najniższa kastą ludzi świadczy o
            tym że wyżej cenisz morderców, gwałcicieli i pedofilów - tych ostatnich skąd
            inąd zrozumiałe skoro dajesz na dworcu. I nie jestem dziennikarzem, nie jestem
            nawet humanistą błaźnie
            • Gość: .exe Re: do .exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:02
              no ładnie, ładnie. tylko się wytrzyj bo piana ścieka ci z pyska. i uważaj jak
              plujesz, bo zaplułeś sam siebie.
              • Gość: ch. ci do tego .EXE sie spluł z braku słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:42
                hehe ... czlowieczku mi piana? no gdybys moze był w miarę inteligentnie
                argumentującym forumowiczem to moze by mi powieka mrugnęła ... ale takie łąjno
                jak ty, heh. popatrz na swoj pierwzy post tam zobaczysz plucie ...

3m sie Pan Jezus Cie kocha, i ks. Jankowski również :D :D jak na owieczke boża
                przystało ... :D
                • Gość: .exe Re: .EXE sie spluł z braku słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:08
                  jesteś ogarnięty obsesją chłopie. co mam się rozpisywać, przecież nie będe
                  dyskutował z kretynem.
                  • Gość: ch. ci do tego Re: .EXE sie spluł z braku słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:55
                    > jesteś ogarnięty obsesją chłopie. co mam się rozpisywać, przecież nie będe
                    > dyskutował z kretynem.

bla bla .. wysil pałe troche a nie takie puste frazesy hahah ;-) ja mam obsesje?
                    może ty masz obsesje - antydziennikarską? może ty jesteś Edyta Górniak? nie
                    odwale sie od ciebie bo mam obsesje zatem 8-)))))
    • Gość: ......... Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.k83.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:59
      śmieszne- Hojarska - obrońca ,a sama łamie prawo( niech poreguluje długi........
    • Gość: Alf Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 17:00
      No to Henryk J. ma znakomitą koleżankę!!! Gratulacje drogi wielebny!!!
      Hojarska obrończyni wartości! Hurraaa!!!
    • Gość: bzyg Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:01
      To jest fanatyzm religijny.
    • Gość: KP [...] IP: 82.160.16.* 15.08.04, 17:01
    • Gość: Obywatel Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 17:03
      "Wezwana na miejsce policja nie podjęła interwencji."
      ZA CO JA PŁACĘ PODATKI?
      I to jest najsmutniejsze w tej całej sprawie. Głupotę i nieodpowiedzialność
      niektórych ludzi i posłów jestem w stanie zrozumieć. Od funkcjonariuszy
      państwowych będących na służbie wymgaham czegoś więcej.
      • Gość: Krok [...] IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 17:22
        • Gość: Jan [...] IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 17:25
    • yankes44 Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś 15.08.04, 17:35
      Hojarska.... też mi obrończyni.... Wstyd Pani Poseł !!!!!
      • Gość: max Święte przymierze kryminalistki i pedofila IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 17:57
    • Gość: lopez Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.pool.mediaWays.net 15.08.04, 17:36
      Tlum ciemny niech sobie wojuje na plebanii, a my cierpliwie czekamy na wyniki
      dochodzenia policji i prokuratury. Rzecz jasna, policja winna byla
      interweniowac w obronie zaatakowanych dziennikarzy. To bylo powazne zaniedbanie.
      • Gość: gaudenty Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.04, 18:29
        Na zdjeciach widac doskonale mlodziezowke LPR z zaprzyjazniona,blogoslawiona
        (przez pralata) d.Hojarska na czele.Nie slychac naboznej piesni"mysmy
        przyszloscia narodu..."
        • Gość: lopez Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: *.pool.mediaWays.net 15.08.04, 18:34
          Tant pis, ta sciezka dzwiekowa pasowalaby do zdjec jak ulal. To powazne
          zaniedbanie GW.
    • Gość: Edward Re: Tłum poturbował operatora Polsatu po mszy w Ś IP: 195.136.49.* 15.08.04, 18:52
      To są owoce odrzucenia prawdziwego Boga i Jego zasad:
      Rzym. 1:21-29
      21. Dlatego że poznawszy Boga, nie uwielbili go jako Boga i nie złożyli mu
      dziękczynienia, lecz znikczemnieli w myślach swoich, a ich nierozumne serce
      pogrążyło się w ciemności.
      22. Mienili się mądrymi, a stali się głupi.
      23. I zamienili chwałę nieśmiertelnego Boga na obrazy przedstawiające
      śmiertelnego człowieka, a nawet ptaki, czworonożne zwierzęta i płazy;
      24. Dlatego też wydał ich Bóg na łup pożądliwości ich serc ku nieczystości, aby
      bezcześcili ciała swoje między sobą,
      25. Ponieważ zamienili Boga prawdziwego na fałszywego i oddawali cześć, i
      służyli stworzeniu zamiast Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen.
      26. Dlatego wydał ich Bóg na łup sromotnych namiętności; kobiety ich bowiem
      zamieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciwne naturze,
      27. Podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobietą,
      zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyźni z mężczyznami popełniając sromotę i
      ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę.
      28. A ponieważ nie uważali za wskazane uznać Boga, przeto wydał ich Bóg na
      pastwę niecnych zmysłów, aby czynili to, co nie przystoi;
      29. Są oni pełni wszelkiej nieprawości, złości, chciwości, nikczemności, pełni
      są również zazdrości, morderstwa, zwady, podstępu, podłości;
      (BW)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka