Dodaj do ulubionych

Nowy sw. się objawił .

03.02.14, 14:30
Po wystąpieniu w Sejmie wielu mówiło, że w ten sposób kontynuuję najpiękniejsze tradycje ks. Piotra Skargi, kard. Wyszyńskiego czy kard. Wojtyły walczących o Polskę i Kościół. Jestem porównywany do ks. Popiełuszki, Kołakowskiego, Dietricha von Hildebranda i ks. Tischnera

- mówi w wywiadzie dla "Do Rzeczy" ksiądz Dariusz Oko.

ja pergolę 7w1

ps
ostatnio takie pastylki do zmywarki widziałem 7w1 :)
Obserwuj wątek
    • magdolot Re: Nowy sw. się objawił . 03.02.14, 14:38
      A takie trójkątne Oko się porównuje nawet i do Boga i uważa za symbol Trójcy Świętej! Ciut zmieni kształt, to awansuje nawet na Oko Opaczności.
      • lionold Re: Zezowate OKO 03.02.14, 14:46
        jedno na Maroko a drugie na Krym. Ale sqrvysyn jest rzadkiego gatunku!
    • horpyna4 Re: Nowy sw. się objawił . 03.02.14, 15:05
      Pycha jest jednym z grzechów głównych, proszę szanownego księdza. W dodatku wymieniona jest na pierwszym miejscu.

Wydaje mi się, że niektórzy księża powinni być powtórnie przeegzaminowani z katechizmu, tak jak niektórzy kierowcy z kodeksu drogowego.
      • magdolot Re: Nowy sw. się objawił . 03.02.14, 15:17
        Katechizm, droga pani, to siano dla owiec. Tak samo jak pierdoły z nieomylnością papieża.
        A ks. Oko jest nowym Tischnerem i kropka. O tempora, o mores, o kurzatwarzes jak nisko śmy upadli! [Brzdęk!]
        • m.c.hrabia Re: Nowy sw. się objawił . 03.02.14, 15:19
          Katechizm, droga pani, to siano dla owiec. Tak samo jak pierdoły z nieomylnością papieża.

AMEN!
          • lumpior Re: Nowy sw. się objawił . 03.02.14, 15:25
            W kaftan go i do Tworek.
            • magdolot Re: Nowy sw. się objawił . 03.02.14, 15:28
              Lepiej do przedszkola na reedukację. :)
    • l_zaraza_l Oko z przymrużeniem oka 03.02.14, 15:29
      "Jak powiedziałem, w przededniu głównej genderystowskiej operacji wszystkie poczęte i niepoczęte dzieci rozpoczną gremialną orgiastyczną masturbację, transmitowaną przez wszystkie podporządkowane genderystom stacje telewizyjne na świecie. Dziewczynki ubrane będą w stroje męskie, chłopcy w dziewczęce – do tego wskutek zaawansowanych manipulacji biogenetycznych i odrażających zabiegów operacyjnych w miarę przyrostu pobudzenia seksualnego ich płcie będą się błyskawicznie zmieniać. Niczym w kalejdoskopie..."

"A zaczynało się równie niewinnie – najpierw tyranozaur przestawał polować, tracił zainteresowanie samicą, wydawało mu się, że może sobie wybierać, czy chce być dinozaurem czy dinozaurzycą.
      Seksualizacja dinozaurów również przybierała coraz bardziej zaawansowane formy – z masturbacją jaj, czyli dinozaurów nienarodzonych, włącznie. Skutki tego wszyscy znamy, dinozaurów nie ma już dzisiaj z nami. Jeśli się w odpowiednim momencie nie przebudzimy, spotka nas niestety ten sam los.
      "

Całość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka