lumpior 09.02.14, 18:17 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15426216,Pawlowicz_o_UE__Europa_jest_domem_publicznym__w_ktorym.html? // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 18:20 Trzeba by ją wysłać na jakaś placówkę. Na Madagaskar albo do Ułan Bator. Do towarzystwa dodać jej ks.Oko. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 19:44 gtxl napisał: "Trzeba by ją wysłać na jakaś placówkę. Na Madagaskar albo do Ułan Bator. Do towarzystwa dodać jej ks.Oko". Tylko nie na Madagaskar !!! Szkoda lemurów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 20:10 indris napisał: > gtxl napisał: > "Trzeba by ją wysłać na jakaś placówkę. Na Madagaskar albo do Ułan Bator. Do to > warzystwa dodać jej ks.Oko". > Tylko nie na Madagaskar !!! Szkoda lemurów. > > No to gdzie? Na Sacharę? Skorpionów też mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 18:31 A ona bidna musi prezerwatywy sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 19:12 A już myślałem, że chodziło jej o kolegów o koleżanki i kolegów z osławionej koalicji. Pani z Oczami (Beger), Łyżwa... Już rozumiem, dlaczego prezes ciągnął Kliczkę do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 19:29 Kest tutaj egzorcysta? Ta baba jest opętana. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 21:07 Matka Joanna od aniołów... Jak wszyscy, którzy bywają u Ojca Dyrektora... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 21:39 pies_na_czarnych napisała: > Kest tutaj egzorcysta? Ta baba jest opętana. Seksem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 10.02.14, 08:25 snajper55 napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Kest tutaj egzorcysta? Ta baba jest opętana. > > Seksem. > > S. Tak. To wszystko z tego niedojebu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 19:29 ... szaleju się babol nażarł!!! Choć - być może - chciała lubczyku podeżreć... :D:D:D *** uFFFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 19:36 Panie Lumpior !! Musiałeś podać linka ze zdjęciem tego czegoś?Własnie popijałem bourbona,co prawda takiego z Lidla,ale całkiem dobry.Prawie mi się cofnął.Trzeba było uprzedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 19:42 alistair-p napisał: > Panie Lumpior !! Musiałeś podać linka ze zdjęciem tego czegoś?Własnie popijałem > bourbona,co prawda takiego z Lidla,ale całkiem dobry.Prawie mi się cofnął.Trze > ba było uprzedzić. Raczej czynie dobro,a tu totalna wpadka,wybacz.No i nalej sobie szklaneczkę.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 21:31 Rozumiem że intencja była dobra,ale mam nadzieję że mnie rozumiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Ona się tym bawi 09.02.14, 19:49 Bawi się tym, że rzuca skandalizujące teksty, a wszyscy się oburzają. To sprytna, wyrachowana i inteligentna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Ona się tym bawi 09.02.14, 21:12 Sfrustrowana. Jeszcze po doświadczeniach Szczypy... wie, że znikąd pomocy. Jakby mogła, śpiewałaby inaczej: Beautiful South - Don't Marry Her (Uncensored) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ona się tym bawi 09.02.14, 21:42 instant.crush napisał: > Bawi się tym, że rzuca skandalizujące teksty, a wszyscy się oburzają. To sprytn > a, wyrachowana i inteligentna kobieta. Raczej cierpi, jak każdy fanatyk, którego rani rzeczywistość. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Ona się tym bawi 09.02.14, 23:31 instant.crush napisał: > To sprytn > a, wyrachowana i inteligentna kobieta. Taka z niej spryciula, jak z Kaczora Talleyrand :-) --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza sprytna, wyrachowana i bez pomyslu na Polske 09.02.14, 23:40 polska intelektualistka miary Rydzyka i Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 22:01 Pani Profesor to kukiełka Rydzyka, co bardzo wyraźnie widać tutaj: www.youtube.com/watch?v=IM01Yovy1sE On zaś bynajmniej nie brzydzi się pieniędzy z Unii, wręcz przeciwnie, domaga się ich. Czyli w myśl jej słów chętnie czerpie zyski z cudzego nierządu. Ta profesja chyba się jakoś nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dom publiczny w/g Pawłowicz. 09.02.14, 22:25 Jeśli chodzi o UE to owszem :-).Ale puszczając w miasto wyżej wymienioną panią P nie utrzymałby się długo,chociaż różne są zboczenia,a pani P mogłaby np.przytrzymywać wielbłądzicę. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza PiS tlumem chce do tego boordelu, bo zarobki 09.02.14, 23:35 dobre, a kasa to wszystko dla pieskow kaczyka partyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: No cóż... 09.02.14, 23:51 ...takich mamy profesorów w Polsce...tfu przepraszam,Wolsce! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: No cóż... 10.02.14, 07:53 szwampuch58 napisał: > ...takich mamy profesorów w Polsce...tfu przepraszam,Wolsce! Tytuł profesora do tej pani nie pasuje. Ona mówi i zachowuje sie jak prostaczka bez ogłady i wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: No cóż... 10.02.14, 09:15 pasowac to jej moze biustonosz(brrrr)... takie mamy "elity" koscielnych uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Pawłówicz na burdelmamę- ma kwalifikacje 10.02.14, 10:34 i tak wyglada.ps. A swoja drogą to bardzo ciekawe sjawisko/ Jak to się dzieje , ze kazdy co się zapisał do PiS i zadaje z prezesem to wczesniej , czy póżniej IDIOCIEJE? Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Pawłówicz na burdelmamę- ma kwalifikacje 10.02.14, 10:44 Myslisz,że zidiociała dopiero po związaniu się z pisuarami?Ja bym stawiał jednak na geny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nadawała by się na 10.02.14, 11:01 burdelmamę. Pyskata, a to w tym biznesie może być zaletą. Tylko czy panienka na wydaniu może pełnić tak odpowiedzialną funkcję? M. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Nadawała by się na 10.02.14, 13:51 Powinna się na jakiś czas oddać w ręce księdza Oko. On by ją nauczył, co to tłok, a co rura wydechowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jestem za 10.02.14, 14:11 cymber.gaj napisał: > Powinna się na jakiś czas oddać w ręce księdza Oko. On by ją nauczył, co to tło > k, a co rura wydechowa. Odpowiedz Link Zgłoś