v.t.s 15.02.14, 18:57 że mikrofon Tuska będzie wyłączony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:03 Albo przynajmniej dostanie wczesniej pytania, tak jak w czasie spotkań z wyborcami w terenie.Już tak raz było , dostał od tej ,,dziennikarki" pisowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:04 i przebadany przez laryngologa aby nie posiadał mikrosłuchawki z pętlą indukcyjną bo to kłamca jest Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:07 v.t.s napisał: > że mikrofon Tuska będzie wyłączony Oglądałem debatę Tusk-Kaczyński, była żenująca głównie z powodu Tuska. O ile panie prezesie wzrosły ceny kuhczaków,cebuli w okresie pańskich rządów...cieniactwo,bo żaden premier nie reguluje wzrostu cen. Tusk....Pamiętam jak w windzie straszył mnie pan pistoletem...q...a co za szczyt cieniastwa. No i wreszcie cienias Tusk w swojej zwykłej roli tzw. cieniasa.... www.youtube.com/watch?v=X7SuDiHFUHg Nie jestem fanem Kaczora,ale tego faceta czyli Tuska normalnie nie trawię. Przecież on przebija Kaczora w każdej konkurencji, w głupocie,zakłamaniu etc..... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:10 gtxl napisał: > Przecież on przebija Kaczora w każdej konkurencji, w głupocie,zakłamaniu etc... To przecież oczywiste. Profesor Prezes góruje nad tym ryżym znajdą z gestapo we wszystkich dziedzinach. No, może poza jedną. Przegrywa z nim we wszystkich wyborach. Z kimś tak dennym jak Tusk przegrywać.... S. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:13 snajper55 napisał: > gtxl napisał: > > > Przecież on przebija Kaczora w każdej konkurencji, w głupocie,zakłamaniu > etc... > > To przecież oczywiste. Profesor Prezes góruje nad tym ryżym znajdą z gestapo w > e wszystkich dziedzinach. No, może poza jedną. Przegrywa z nim we wszystkich wy > borach. Z kimś tak dennym jak Tusk przegrywać.... > > S. Daj spokój...w jednej dziedzinie mają wspólna cechę....są zakłamani. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:17 ... dasz przykład kogoś "niezakłamanego"??? Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Obaj mają jeden cel. 15.02.14, 20:11 > gtxl napisał: > > snajper55 napisał: > Daj spokój...w jednej dziedzinie mają wspólna cechę....są zakłamani. Oraz trzeba przyznać że skutecznie odciągają uwagę od problemów ludzi. Należy podejrzewać że piarowcy obu, porozumieli się, nie koniecznie za ich plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:16 gtxl napisał: > Oglądałem debatę Tusk-Kaczyński, była żenująca głównie z powodu Tuska. > O ile panie prezesie wzrosły ceny kuhczaków,cebuli w okresie pańskich rządów... > cieniactwo,bo żaden premier nie reguluje wzrostu cen. niechęć do Tuska przesłania Ci całość widzenia nie chodziło o to, że premier reguluje bądź nie ceny tylko o to, żeby pokazać, że prezespan jest kompletnie oderwany od rzeczywistości i w ogóle nie robi zakupów, a więc nie wie jak żyje przeciętny Polak i to się właśnie Tuskowi udało Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:19 scoutek napisała: jeszcze jedno: stąd się wzięła późniejsza wyprawa do sklepu prezesapana w obstawie m.in. Szydło Kaczor chciał pokazać jak to drogo jest ale znowu - wykonanie partackie - bo Jarosław był jak dziecko we mgle, kolejny raz udowodnił, że jest cast away Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:29 scoutek napisała: > niechęć do Tuska przesłania Ci całość widzenia > nie chodziło o to, że premier reguluje bądź nie ceny > tylko o to, żeby pokazać, że prezespan jest kompletnie oderwany od rzeczywistoś > ci i w ogóle nie robi zakupów, a więc nie wie jak żyje przeciętny Polak > i to się właśnie Tuskowi udało Naprawdę wierzysz, że Tusk robi zakupy? Serio???? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:44 instant.crush napisał: > Naprawdę wierzysz, że Tusk robi zakupy? Serio???? nie wiem jak teraz, ale wtedy robił i to nie jest moja wiara, a wiedza poza tym to nie miało wtedy znaczenia, chodziło Tuskowi o pokazanie odlotu prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:50 scoutek napisała: > > instant.crush napisał: > > Naprawdę wierzysz, że Tusk robi zakupy? Serio???? > > nie wiem jak teraz, ale wtedy robił > i to nie jest moja wiara, a wiedza > > poza tym to nie miało wtedy znaczenia, chodziło Tuskowi o pokazanie odlotu prez > esa Nie wiem, dlaczego fakt, że premier nie robi zakupów spożywczych, miałby być zarzutem. To, że miałby to być zarzut tylko do premiera Kaczyńskiego, bo do premiera Tuska oczywiście już nie, to akurat pomińmy na chwilę . Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:59 instant.crush napisał: > Nie wiem, dlaczego fakt, że premier nie robi zakupów spożywczych, miałby być za > rzutem. nie wiem czy jest zarzutem, ale widzom/słuchaczom/współziomkom daje odczuć, że gość jest oderwany od życia, nawet nie wie po ile ziemniaki czy cukier, to co on się może przejąć losem przeciętnego Polaka? wożony, oprany, odżywiony, zajmuje się grami partyjno-rządowymi i kompletnie stracił kontakt z ludźmi, to jak może dobrze rządzić? tu chodzi o odczucie wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 20:13 scoutek napisała: > nie wiem czy jest zarzutem, ale widzom/słuchaczom/współziomkom daje odczuć, że > gość jest oderwany od życia, nawet nie wie po ile ziemniaki czy cukier, > to co on się może przejąć losem przeciętnego Polaka? A jesteś w stanie wykazać, że Tusk się bardziej przejmuje losem przeciętnego Polaka niż Kaczyński? > wożony, oprany, odżywiony, A Tusk sam się wozi, sam sobie pierze i sam gotuje? > zajmuje się grami partyjno-rządowymi To zupełnie inaczej niż Tusk:) > i kompletnie stracił kontakt z ludźmi, to > jak może dobrze rządzić? Tak, od upadku komuny z państwową pensją na poziomie wielokrotności średniej krajowej, więc co taki może wiedzieć o życiu przeciętnego Polaka. Tylko że do tego opisu pasuje nie tylko Kaczyński. > tu chodzi o odczucie > wyłącznie Robisz idiotów z całego elektoratu PO, że się łapie na "odczucie". Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 22:17 Tusk, w przeciwieństwie do Kaczyńskiego, jest normalnym człowiekiem. ma dom, rodzinę, jeździ z nimi na narty. nie jest chorobliwie mściwy. A kaczor wypomniał kiedyś tygodnikowi Polityka, ze go obsmarowali w sondażu. Sprawdzili, poszło o drobnostkę sprzed kilkunastu lat. no i Kaczyński koncertowo się uwłaszczył, stworzył prawdziwy Układ. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 16.02.14, 10:12 instant.crush napisał: > scoutek napisała: pisałam generalnie, nie mając na myśli PO czy samego Tuska uogólniłam myśląc i o Kaczyńskim i o Tusku wtedy Tusk był świeższy od JK, wtedy jeszcze nie był wożony i opierany poza tym z tego co wiem to Tusk jest bardziej normalnym ( w sensie mąż, ojciec i dziadek) facetem niż JK, który nigdy nie miał rodziny, o którą musiał walczyć i dbać prezespan zadbać nawet o siebie nie potrafi, co widać słychać i czuć i to on raczej był tym zaopiekowanym całe 60iles lat wracał do domu na gotowe o koncie już zapomnę, prawie jazdy, podróżach i sportach takoż teraz jest inaczej z Tuskiem, przez to też inaczej wspominamy debatę Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 16.02.14, 08:49 scoutek napisała: niechęć do Tuska przesłania Ci całość widzenia nie chodziło o to, że premier reguluje bądź nie ceny tylko o to, żeby pokazać, że prezespan jest kompletnie oderwany od rzeczywistości i w ogóle nie robi zakupów, a więc nie wie jak żyje przeciętny Polak i to się właśnie Tuskowi udało To nie jest niechęć moja droga ziomalko,to jest wręcz pogarda dla Tuska,którą mam właśnie od czasów tej debaty. Ocena moja jest bardziej obiektywna,gdyż obu panów nie darzę sympatią. Poruszanie na debacie takiej sprawy jak wzrost cen,na co żaden premier nie ma wpływu...(o ile wzrosły ceny za rządów Tuska?) oraz o straszeniu w windzie pistoletem jest dla mnie niepoważna. Najlepszym przykładem zakłamania Tuska jest to,co żaden ze zwolenników PO nie chce nigdy skomentować a mianowicie tzw."ewolucja Tuska" jeżeli chodzi o podpisanie przez Polskę KPP. Zobacz co Tusk mówił... co zarzucał Kaczorowi a co ostatecznie zrobił. www.youtube.com/watch?v=X7SuDiHFUHg Himalaje zakłamania..... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 16.02.14, 10:21 gtxl napisał: Tuskiem nie gardzę, ale Kaczyńskim też nie, choć nikogo tak nie lubię jak właśnie jego czasem żal mi Kaczora, bo on jest taki niepełnosprawny, przez to nie może być genialnym strategiem, a uwierzył w tę swoją niezwykłość ani prorok ani praktyk intrygant, cynik i żądny władzy samotnik a Tusk? sprawny ale bez wizji i bez odwagi i tego braku rozmachu i odwagi mu nie daruję, bo miał szansę i ją zmarnował lubię czytać ludzi, z którymi się nie zgadzam, ale którzy potrafią rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 16.02.14, 10:39 lubię czytać ludzi, z którymi się nie zgadzam, ale którzy potrafią rozmawiać Ja lubię z Tobą rozmawiać, choć czasem się nie zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 16.02.14, 10:50 i dobrze, że się nie zgadzamy czasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:07 że PiS przygotuje Tuskowi odpowiedzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:11 z pewnością PiS przygotuje jakąś zgrabną "wodziankę" żeby rozluźnionemu podała szklankę wody Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Kaczor raz dał d... w debacie z Tuskiem i 15.02.14, 19:25 zwyczajnie się boi. Jarek. braciszek czeka! M. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:43 Yaruś to jest polityczny tchórz, on tylko dobrze przemawia w gronie swoich klakierów Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 19:53 fiu-bzdziu2010 napisała: > Yaruś to jest polityczny tchórz, on tylko dobrze przemawia w gronie swoich klak > ierów Chyba go z Michnikiem pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 20:25 widziałeś ostatnio Kaczusia w politycznym starciu ????( poza sejmem oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 20:32 fiu-bzdziu2010 napisała: > widziałeś ostatnio Kaczusia w politycznym starciu ????( poza sejmem oczywiście) Najgorzej, jak debatują w Sejmie. Powinni u Drzyzgi. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 20:55 co nazywasz debatą w Sejmie????- wylewanie pomyj na przeciwnika? Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Gra przedwstepna 15.02.14, 20:10 Najpierw pojedynk malzonek Tuska i Kaczynskiego, potem mezow stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Tusk brzytwy zaczyna się łapać. 15.02.14, 21:30 Jeżeli jednak Tusk POskomli od dzisiaj do miesiąca przed wyborami parlamentarnymi to Kaczyński go dobije w debacie. Kaczyńskiemu nie jest teraz potrzeba żadna debata bo Tusk i tak leży już do góry kołami i już to do niego dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Tusk brzytwy zaczyna się łapać. 15.02.14, 22:18 zaraz będzie osiem lat jak ten biedny Tusk przegrywa z niezwyciężonym Jarosławem Kaczyńskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 22:08 Lepiej niech Hofman przedstawi poglądy Tuska. Jest w dobrych układach z prezesem, dlatego będzie mógł skuteczniej przedstawiać racje PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: PiS: debata z Tuskiem pod warunkiem 15.02.14, 22:19 "niezależna" bez problemu taki cyrk ustawi, a mohery to kupią. Odpowiedz Link Zgłoś