Dodaj do ulubionych

Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa

IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 29.03.02, 21:11
na smierc. Za odmienne poglady. Wyrok wykonano. Ich wykonawcy nie zostali
skazani do dzis. Ich wyznawcy zyja do dzis. Sieja nienawisc i smierc.
Kontroluja kazdy element naszej egzystencji i staraja sie kontrolowac nasze
dusze. Kosciol katolicki jest ich wrogiem, dlatego chca go zniszczyc. Dlatego
nalezy naszym rozumem, miloscia, wiara nie dopuscic zeby zlo trymfowalo nad
dobrocia. Amen.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaceq Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: 80.240.161.* 29.03.02, 21:15
      Gość portalu: polishAM napisał(a):

> na smierc.

Mam wrażenie, że uwiera Cię czapeczka.
      • Gość: polishAM Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 29.03.02, 21:27
        Czapeczka czapeczka, a fakty faktami. Do granic z 1967 roku Izrael bedzie
        musial sie wycofac, bo czeka go "surprise". Dnia pewnego jasnosc nastanie,
        ktorego nikt nie jest w stanie wytlumaczyc. Potem nastanie ciemnosc i wszyscy
        wstapia w niebiosa. Tam nastapi sad, gdzie tylko Pan Bozy bedzie mial zdanie.
        To jest Sad Ostateczny. Czy Ty to ROZUMIESZ ?
        • Gość: Dr.KrisK Sąd ostateczny.. IP: *.eng.fsu.edu 29.03.02, 22:41
          A na Sądzie Ostatecznym Pan Bóg ryknie (do rymu) na ciebie:
          "Polisham, wreszcie ciebie mam!".
          I da ci takiego kopa w d... że po wsze czasy będziesz służył jako punkt
          odniesienia we Wszechświecie jako najbardziej oddalony punkt od czegokolwiek
          mierzalnego.
          • Gość: Osa Re: Sa˛d ostateczny.. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.03.02, 22:52

Amen!!!!

Gos´c´ portalu: Dr.KrisK napisa?(a):

> A na Sa˛dzie Ostatecznym Pan Bóg ryknie (do rymu) na ciebie:
            > "Polisham, wreszcie ciebie mam!".
            > I da ci takiego kopa w d... z˙e po wsze czasy be˛dziesz s?uz˙y? jako punkt
            > odniesienia we Wszechs´wiecie jako najbardziej oddalony punkt od
            czegokolwiek
            > mierzalnego.

• Gość: polishAM Re: Sąd ostateczny.. IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 29.03.02, 23:00
            Jak juz powiedzialem, zadna manipulacja nie bedzie miala miejsca wiec kazdy
            bedzie sadzony zgodnie z jego intencjami. Radio, telewizja, prasa, prawnicy
            beda wylaczeni z tego procesu. Ja mam czyste sumienie. Wobec biednych,
            bezbronnych, pozbawionych praw. I TY bedziesz musial odpowiadac wobec Nich.
            Takie jest Boze Prawo i nie jestes w stanie go uniknac. Pytanie czy to
            ROZUMIESZ ?
            • Gość: Dr.KrisK Czyste sumienie! IP: *.eng.fsu.edu 30.03.02, 00:29
              A skąd ty taki pewny jesteś, że masz czyste sumienie? Bóg ci powiedział?
              Dostałeś zaświadczenie?
              Jestem niewierzący i twój Sąd Ostateczny mnie nie obchodzi, ale na twoim
              miejscu nie byłbym taki przeświadczony o tym, że Pan Bóg powita cię z
              usmiechem. Czytając twoje obraźliwe, ksenofobiczne i często robaczywe wątki na
              tym forum przychylam się do tego, że dostaniesz tego kopa.
              Aha - i nie pisz do mnie prostaczku per "ROZUMIESZ". Nie jesteś moją panią od
              prac ręcznych.
              • Gość: polishAM Re: Czyste sumienie! IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 30.03.02, 00:42
                jestem tylko prostaczkiem i tylko jestem pewien, ze stane na sadzie ostatecznym
                na przeciw tym prostaczkom, a nie Bogowi. i jestem pewien, ze mi przebacza, bo
                nigdy nie bylem arogancki wobec nich ani nigdy nie uzylem swojej inteligencji
                wobec prostych ludzi. zawsze bylem uwazny zeby nie wykorzystywac, uzywac,
                manipolowac biednych ludzi. bronilem ich zawsze. atakowalem agresorow.
                sumienie. sumienie. sumienie.
                • Gość: Dr.KrisK Co, gryzie? IP: *.eng.fsu.edu 30.03.02, 01:14
                  To sumienie?
                  Nie bądź taki Wernyhora, to nie będzie tak cię to twoje sumienie uwierać!
                • Gość: Dr.KrisK Aha - jeszcze jedno! IP: *.eng.fsu.edu 30.03.02, 01:16
                  W jednym ci przyznaję rację: nigdy nie używałes swojej inteligencji przeciwko
                  prostym ludziom. Jak można używać czegoś, czego się nie posiada?
                  • Gość: polishAM Re: Aha - jeszcze jedno! IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 30.03.02, 01:51
                    Nigdy nie twierdzilem, ze jestem inteligentny. Moge spac spokojnie. Nie
                    dlatego, ze zabraklo mi inteligencji ale poniewaz moje sumienie mowi mi, ze
                    jestem sprawiedliwy. Moglbym oczywiscie byc aroganckim przedstawicielem
                    panujacej establishment. Mowie otwarcie - jestem calkowicie zabezpieczony
                    materialnie. Jest to dla mnie nieistotne. Liczy sie dla mnie los ludzi, ktorzy
                    nie maja wplywu na przebieg wypadkow. Nie jestem tez liberal "waco". Patrze na
                    istniejaca sytuacje z dystansu, znajac doskonale historyczne warunki jakie
                    doprowadzily do obecnego horroru jaki obserwujemy z telewizji.
    • Gość: MMM Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: 192.168.5.* 30.03.02, 00:22
      Ale tylko z Boza pomoca mozemy stawic czola Bestii, sami jestesmy zbyt slabi
      aby wygrac z szatanem, ale dzieki sile naszej wiary pokonamy slugi jego.
      Amen
      • Gość: polishAM Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 30.03.02, 00:29
        Nigdy nie watpilem, ze dobro zwyciezy nad zlem. Moj Bog jest moim sumieniem.
        • Gość: Jaceq Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: 80.240.161.* 30.03.02, 22:52
          Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Nigdy nie watpilem, ze dobro zwyciezy nad zlem. Moj Bog jest moim sumieniem.

A jednak możesz mieć kłopoty na tym Sądzie, o którym wyżej piszesz, że cię czeka. Myślę, że możesz mieć problemy
          z paragrafem pt. "Dekalog - II Przykazanie". Nie wiem, ile za to dają tzw. 'działy'. I Twój defence attorney w takiej
          sytuacji raczej będzie bezsilnie patrzył, jak jego klienta woźny sądowy widłami popędzi po schodach w dół.
    • Gość: G'day Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: *.prem.tmns.net.au 30.03.02, 03:09
      Zebranie katolickich ksiezy skazalo Giordano Bruno.
      • Gość: polishAM Re: Zebranie zydowskich rabinow skazalo J. Chrystusa IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 01.04.02, 16:24
        Gość portalu: G'day napisał(a):

> Zebranie katolickich ksiezy skazalo Giordano Bruno.

Revisionist-Zionists czyli Likud zdecydowala o morderstwie Chaima Arlozoroffa,
        ktory byl przeciwny ukladowi Haavara, miedzy Hitlerowcami i Zionistami, ktory z
        kolei dal otwarta droge do powstania sztucznego tworu jakim jest Izrael.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka