Dodaj do ulubionych

Igor T.Miecik o Ukrainie

12.04.14, 09:18
ukraiński toast:"Na pohybel Lachom,Moskalom i Żydom"-zdaniem rozmówcy Igora Miecika ten toast to tylko żart.
SS-to Strzelcy Siczowi,ten sam rozmówca,niejaki Mykoła Danylczyk.
Miecik nie komentuje tych słów.tylko przytacza.
i taki jest prawdziwy obraz tego "bratniego" narodu do którgo tak liczne grono pozytecznych polskich idiotów odczuwa olbrzymią sympatię.
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 09:29

> i taki jest prawdziwy obraz tego "bratniego" narodu do którgo tak liczne grono
      > pozytecznych polskich idiotów odczuwa olbrzymią sympatię.
      Przesadzasz. Znałem kilkanascie Ukrainek i wszystkie budziły olbrzymia sympatię , żadna z nich nie prezentowała ,,prawdziwego obrazu bratniego narodu" .
    • man_sapiens Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 10:10
      Kiedy ostatnio piłeś wódkę z Ukraińcami?
      Mi się to zdarzyło ostatnio ca. 4 lata temu (dużo wódki...). Toasty były na ogół długie i kwieciste, za wolność, za przyjaźń, za piękne kobiety, za Ukrainę... Te krótkie były - na zdrowie.
      Polaków też można oceniać na podstawie rasistowskich i antysemickich napisów na murach i mówić, że Polacy to ONRowcy.
      perspektywa.files.wordpress.com/2011/11/onr.jpg
      kwejk.pl/obrazek/1017688
      A to zdjęcie to przecież "żywy dowód" na to, że tradycja AK jest antysemicka, prawda 99venusie?
      m.natemat.pl/49b9a14c36fa42fb5016a53db180fafc,641,0,0,0.jpg
      • 99venus Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:17
        z Ukraińcami(niektórymi) pijam co roku.z ukraińskimi nacjonalistami nigdy.
        jest faktem,że (moim zdaniem) jesteśmy narodem antysemitów i ksenofobów.pisałem o tym wielokrotnie i zawsze negatywnie.możemy wzajemnie wymieniać wiele zdjęć co nie zmieni faktu,że nie było u nas zjawiska ludobójstwa w dodatku dokonanego w tak bestialski sposób.
        podobnie ma u nas zwyczaju stawiania 30 metrowych pomników morderców i nikt nie wpadł na pomysł aby sprawców ludobójstwa (którego zresztą nie było) mianować bohaterami narodowymi.
        jestem ciekaw z czego bierze się w Polsce ta chora moda wybielania i tłumaczenia ludobójców?
        • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:25
          > jestem ciekaw z czego bierze się w Polsce ta chora moda wybielania i tłumaczenia ludobójców?
          Dwie główne przyczyny - obsesyjna chęć "dokopania Ruskim" i wielowiekowe działania KrK.
          • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:34
            Jasne Remez. Man Sapiens jest klerykalnym rusofobem.
            • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:37
              humbak napisał:

> Jasne Remez. Man Sapiens jest klerykalnym rusofobem.
              Widzę, że masz nowe hobby. To dobrze.
              btw - tak dla porządku. Nie odnosiłem się do wypowiedzi Man Sapiens, tylko odpowiedziałem na pytanie Venus99.
              • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:41
                Nieustająco te same.
                • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:54
                  humbak napisał:

> Nieustająco te same.
                  Przeczytałeś może co napisałem po btw ..
                  • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:59
                    Przeczytałem, ale nie chciałem komentować. Venus odpowiadał na czyjś post tak?
                    • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:02
                      humbak napisał:

> Przeczytałem, ale nie chciałem komentować.
                      Wygodne ale ...
                      > Venus odpowiadał na czyjś post tak?
                      Tak. Tylko, że pytanie które zadał nie dotyczyło rozmówcy. Ale przecież to nie ma znaczenia.
                      • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:14
                        Jesteś pewien?
                        • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:24
                          humbak napisał:

> Jesteś pewien?
                          Tak, proszę pana. Po szczegółowej analizie obydwu tekstów - absolutnie pewny.
                          • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:43
                            Ciekawe.
                        • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:39
                          A tu masz wypowiedź Twojego protegowanego (z tego forum):
                          "Mimo wszystko gdybym miał wybierać pomiędzy Ukrainą w rosyjskim neosojuzie i Ukrainą nacjonalistyczną i wrogą Polsce ale wolną - wolałbym to drugie.
                          • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:43
                            Mojego kogo? Coś sobie dopowiadasz.
                            Poza tym z tą wypowiedzią. Ze strategicznego punktu widzenia jest to układ dla nas korzystniejszy. Dla Ukraińców raczej też. Nie wykluczone że dla Rosjan również w dalszej perspektywie.
                            • 99venus Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:53
                              Ze strategicznego punktu widzenia jest to układ dla nas korzystniejszy. - ciekawe bardzo.a dlaczego?
                              ze względu na rozpoczęcie dyskusji przez ukraińskich nacjonalistów o korekcie granic?
                              • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:04
                                Mogą sobie dyskutować. Zanim znaleźliby się w pozycji na tyle silnej, by postawić takie rządania, straciliby władzę.
                                • 99venus Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 15:03
                                  masz jakies poufne wiadomości na temat twojej prognozy?
                            • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:54
                              humbak napisał:

> Mojego kogo? Coś sobie dopowiadasz.
                              Przeczytaj swój pierwszy post w tym wątku.
                              > Poza tym z tą wypowiedzią. Ze strategicznego punktu widzenia jest to układ dla
                              > nas korzystniejszy. Dla Ukraińców raczej też. Nie wykluczone że dla Rosjan równ
                              > ież w dalszej perspektywie.
                              Krótko - nie interesuje mnie dobro dowolnego kraju jeżeli ma się to dziać kosztem Polski.
                              • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:06
                                > Przeczytaj swój pierwszy post w tym wątku.

Pamiętam, co napisałem. I ponawiam. Nadinterpretujesz.

> Krótko - nie interesuje mnie dobro dowolnego kraju jeżeli ma się to dziać koszt
                                > em Polski.

Odpowiadasz na jakiś inny post niż mój?
                                • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:15
                                  > Odpowiadasz na jakiś inny post niż mój?
                                  Twój - Poza tym z tą wypowiedzią. Ze strategicznego punktu widzenia jest to układ dla nas korzystniejszy. Dla Ukraińców raczej też. Nie wykluczone że dla Rosjan również w dalszej perspektywie.
                                  • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:16
                                    W takim razie mamy ewidentny problem z komunikacją, bo ja stwierdzam wprost że ten układ jest dla nas korzystniejszy.
                                    • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:34
                                      humbak napisał:

> W takim razie mamy ewidentny problem z komunikacją, bo ja stwierdzam wprost że
                                      > ten układ jest dla nas korzystniejszy.
                                      Z całą pewnością. Nie do poniższego tekstu się odniosłeś?
                                      A tu masz wypowiedź Twojego protegowanego (z tego forum):
                                      "Mimo wszystko gdybym miał wybierać pomiędzy Ukrainą w rosyjskim neosojuzie i Ukrainą nacjonalistyczną i wrogą Polsce ale wolną - wolałbym to drugie.
                                      • humbak Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:35
                                        Tak.
                                        • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:50
                                          humbak napisał:
                                          > Tak.
                                          W takim razie mamy ewidentny problem z komunikacją, bo ja stwierdzam wprost że ten układ jest dla nas korzystniejszy.
                                          A ja Ci odpisałem.
                                          s y l
          • 99venus Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:41
            rzeczywiście wchodzenie Watykanu na wschód za pośrednictwem kościoła grekokatolickiego jest faktem.nawet udział księży grekokatolickich w mordach banderowców kurialistom nie przeszkadza,podobnie jak wiernopoddańcze listy Szeptyckiego najpierw do Hitlera,potem do Stalina.
            a przegrani jak zawsze Polacy bo powszechnie w kosciołach katolickich na Ukrainie ruguje się język polski na rzecz ukraińskiego.
            • remez2 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 12:51
              Dochodzi do tego kultywowana przez wieki tradycja uznawania za świętych pospolitych zbrodniarzy.
              Np. Karol Boromeusz, święty Kościoła katolickiego,.
        • man_sapiens Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:28
          Nie wiem, kogo masz na myśli pisząc o modzie na wybielanie ludobójców.
          Ukraińcy stawiają pomniki Banderze nie dlatego, że zabijał Polaków ale dlatego, że walczył z komunistami - i z Polakami - o wolną Ukrainę. To, że przemilczają przy tym ludobójstwo na Polakach to wstyd i hańba dla nich i nie powinniśmy przestawać domagać się od nich jasnego i oficjalnego potępienia tych zbrodni. Wielu Ukraińców to robi (przecież inaczej nie piłbyś z nimi wódki), dlatego nie pisz o Ukraińcach ale o ukraińskich ślepych nacjonalistach (bo nawet nie wszyscy naci przemilczają morderstwa Bandery). Pewnym (drobnym) usprawiedliwieniem może być dla Ukrainy to, że przez lata sowieckiego reżymu historia Ukrainy była tabu, o UPA wspominało się co najwyżej jako faszystach - wspólnikach nazistów.
          Mimo wszystko gdybym miał wybierać pomiędzy Ukrainą w rosyjskim neosojuzie i Ukrainą nacjonalistyczną i wrogą Polsce ale wolną - wolałbym to drugie.
          • 99venus Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:00
            mam na mysli tych wszystkich,którzy na faktem zbrodni ludobójstwa przeszli do porządku dziennego i dzisiaj stają na trybunach obok ukraińskich nacjonalistów.
            historia o walce Bandery z komunistami wypowiada się nadzwyczaj powściągliwie,nawet zagłodzenie kilku milionów Ukraińców przez Stalina jest oceniane dziwnie łagodnie w przeciwieństwie do "wyzwolenia" z "jarzma polskiego".
            UPA była sojusznikiem nazistów,nadzwyczaj gorliwym i ich potomkowie takimi pozostają do dzisiaj.
            wybierać Ukrainę nacjonalistyczną i wrogą Polsce ale wolną(od czego?od kogo?)-oczywiście można ale umówmy się,że to rzecz gustu.
            • dystans4 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 14:31
              Wyważona opinia.
        • x2468 Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:48
          Zapomniałeś o pomniku Ognia?
          • 99venus Re: Igor T.Miecik o Ukrainie 12.04.14, 13:55
            pomnik Ognia,odsłoniety przez wybitnego męża stanu-Lecha Kaczyńskiego jest jeden,pomników Bandery setki.
      • bard333 tja... zwłaszcza harcerze składający 12.04.14, 13:09
        przysięge... kretynek nie wie jak sie w Polsce przysiega? nie widzi wyciągniętych dwóch palców? wiem, że u sowieciarzy przysiegami kible czyszczą, ale w u nas jest inaczej...

i co z tego, że z ukraincami piłeś, gdy nadal nie masz pojęcia o niczym, zwłaszcza o nich...
    • bard333 jakis link? 12.04.14, 13:05
      chętnie poznam następnych rezunów żyjących w moim kraju
      • zgred-zisko Re: jakis link? 12.04.14, 14:17
        Załóż blog. Może się zlecą?
      • 99venus Re: jakis link? 12.04.14, 14:19
        ciekawym osobnikiem jest niejaki Myron Sycz(poseł PO),syn upowca skazanego po wojnie na karę smierci,później zamienioną na wieloletnie więzienie.Sycz oświadczył,między innymi w wywiadzie dla TP,że jest dumny ze swojego ojca i pochwalił upowców za patriotyzm.opowiadał jeszcze inne ciekawostki,podobnie jak wielu członków Związku Ukraińców w Polsce.wiele interesujących materiałów zamieszcza ukraińskie lobby w GW.
        • bard333 Re: jakis link? 12.04.14, 18:47
          tego akurat znam, w ogóle wśród polityków jest znaczne banderowskie lobby, w soboty slucham śniadania w trójce i wujec zawsze z czyms pro banderowskim wyskoczy, podobnie dzisiaj, gdy wiekszość krytykowała ukrainę za upowską swołocz, która przejmuje władze i robi embarga na nasze produkty, jako jedyny nie chciał tego widzieć.

jest jeszcze takie coś jak facet o nazwisku tyma. Dziwi mnie nasza ślepota i łatwośc z jaką banderowskie organizacje mogą działać w Polsce.
          • 99venus Re: jakis link? 13.04.14, 14:36
            i za nasze pieniądze.to V kolumna.
            a pomniki dla bandytów z UPA w dalszym ciagu stoją.
            • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 14:49
              99venus napisał:

> i za nasze pieniądze.to V kolumna.
              > a pomniki dla bandytów z UPA w dalszym ciagu stoją.
              Skoro mamy takich obywateli:
              Mimo wszystko gdybym miał wybierać pomiędzy Ukrainą w rosyjskim neosojuzie i Ukrainą nacjonalistyczną i wrogą Polsce ale wolną - wolałbym to drugie.
              trudno się dziwić.
              • veglie Re: jakis link? 13.04.14, 14:58
                remez2 napisał:

> 99venus napisał:
                >
                > > i za nasze pieniądze.to V kolumna.
                > > a pomniki dla bandytów z UPA w dalszym ciagu stoją.
                > Skoro mamy takich obywateli:
                > Mimo wszystko gdybym miał wybierać pomiędzy Ukrainą w rosyjskim neosojuzie i
                > Ukrainą nacjonalistyczną i wrogą Polsce ale wolną - wolałbym to drugie.

> trudno się dziwić.

Ten orzeł nie odleci.:)
                • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 15:04
                  > Ten orzeł nie odleci.:)
                  Ptok ptakowi nie jednaki,
                  człek człekowi nie dorówna,
                  dusa dusy zajrzy w oczy,
                  nie polezie orzeł w gówna
                  pon jest taki, a ja taki;
                  jakby przyszło co do czego,
                  wisz pon, to my tu gotowi,
                  my som swoi, my som zdrowi.
            • 99venus Re: jakis link? 13.04.14, 15:56
              www.polskaniezwykla.pl/web/place/4012,hruszowice-kontrowersyjny-pomnik.html
              pożyteczni idioci o bandytach i mordercach z UPA piszą:partyzanci,żołnierze!!!!
              o ludobójstwie w wyniku którego ukraińscy nacjonaliści zamordowali bestialsko przeszło 100 tysięcy polskich obywateli pisze się:polsko-ukraiński konflikt.
              www.polskaniezwykla.pl/web/place/4012,hruszowice-kontrowersyjny-pomnik.html
              pomnik bandytów z UPA został wybudowany w 1994 r z inicjatywy Związku Ukraińców w Polsce,nielegalnie i stoi do dzisiaj.
              www.isakowicz.pl/index.php?page=news&kid=8&nid=8232
              wszystko co powyższe jest ilustracją przestrzagania prawa w Polsce i stosunku władz do bezkarnego mordu na polskich obywatelach.
              • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 18:59
                > wszystko co powyższe jest ilustracją przestrzagania prawa w Polsce i stosunku w
                > ładz do bezkarnego mordu na polskich obywatelach.
                Skoro mają takich patronów:
                - Próba przeniesienia odpowiedzialności za nieszczęścia polskich Kresów z Sowietów na Ukraińców skłania mnie do zastanowienia, czy nie mamy do czynienia z długimi rękoma Rosji – mówi marszałek Sejmu Bronisław Komorowski w rozmowie z Cezarym Gmyzem
                • 99venus Re: jakis link? 13.04.14, 19:54
                  czy przyzwoici,rozumni ludzie rozmawiają z Gmyzem??
                  • magdolot Re: jakis link? 13.04.14, 19:58
                    99venus napisał:

> czy przyzwoici,rozumni ludzie rozmawiają z Gmyzem??

W 2008 może jeszcze rozmawiali...
                    • 99venus Re: jakis link? 13.04.14, 20:05
                      i to był błąd.od marszałka sejmu można wymagać rozwagi i umiejetności przewidywania.
                      poglady miał Gmyz takie same w 2008 jqk dzisiaj.
                      • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 20:21
                        99venus napisał:

> i to był błąd.od marszałka sejmu można wymagać rozwagi i umiejetności przewidyw
                        > ania.
                        > poglady miał Gmyz takie same w 2008 jqk dzisiaj.
                        Tylko co mają byłe/obecne poglądy C. Gmyza do tego, co powiedział ówczesny marszałek Sejmu?
                        • magdolot Re: jakis link? 13.04.14, 22:02
                          To może by tak przeczytać całość?

www.rp.pl/artykul/160815,166748-Za-Wolyn-odpowiadaja-Sowieci.html
                          Tak, Panowie, zdecydowanie najlepiej jest jak nikt nie rozmawia z nikim, a jeśli już otwiera te usta to nie w celu komunikacji, tylko piętnowania. Najlepiej wszystkiego i wszystkich. Pogratulować. :(
                          • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 22:31
                            Jestem co najmniej w połowie Kresowiakiem, synem i wnukiem Kresowiaków. Moje serce jest stamtąd. Jednak dla mnie próba przeniesienia odpowiedzialności za nieszczęście polskich Kresów na kogoś innego niż Sowiety jest nie do zaakceptowania. Próbę ustanowienia dnia Kresowiaka w rocznicę tragedii wołyńskiej uważam za usiłowanie przeniesienia odpowiedzialności na Ukraińców. Nie mogę tego zaakceptować. Dniem pamięci o Kresach jest 17 września, czyli rocznica inwazji sowieckiej z 1939 roku. Próba przeniesienia odpowiedzialności z Sowietów na Ukraińców skłania mnie do zastanowienia, czy nie mamy do czynienia z długimi rękoma Rosji. Mordy na Wołyniu są fragmentem zdarzeń po 17 września 1939 roku.
                            O jakim piętnowaniu piszesz?
                            • magdolot Re: jakis link? 13.04.14, 23:06
                              Piszę o ogólnej smakowitości tego wątku. W kontekście bieżących wydarzeń tudzież w kontekście dążenia do historycznych pojednań. Nie ma to jak historia z porządnym dodatkiem moralności. Venus wskazujący "właściwy język opisu zdarzenia" jakiemuś nieszczęsnemu portalowi, Remez rzucający wyrwanym z kontekstu Komorowskim, Komorowskim broniącym przed zarzutami Gmyza pewnego sposobu myślenia, to smaczki które mnie lekko przerastają.

Ja do dziś czasem piję "Za tych co na morzu, z wyjątkiem Bundesmarine". I co? I nic.
                              • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 23:21
                                magdolot napisała:

> Piszę o ogólnej smakowitości tego wątku.
                                Smaki i smaczki.
                                > W kontekście bieżących wydarzeń tudzież w kontekście dążenia do historycznych pojednań.
                                Jednostronna miłość zawsze źle się kończy
                                > Nie ma to jak historia z porz
                                > ądnym dodatkiem moralności. Venus wskazujący "właściwy język opisu zdarzenia" j
                                > akiemuś nieszczęsnemu portalowi, Remez rzucający wyrwanym z kontekstu Komorowsk
                                > im, Komorowskim broniącym przed zarzutami Gmyza pewnego sposobu myślenia, to sm
                                > aczki które mnie lekko przerastają.
                                Ten pewien sposób myślenia budzi mój jednoznaczny sprzeciw. Pewnie ma związek (sposób nie sprzeciw) ze zmieniającym się co kilka lat życiorysem.
                                > Ja do dziś czasem piję "Za tych co na morzu, z wyjątkiem Bundesmarine". I co? I nic.
                                A ja nie piję. Takie hobby.
                                • magdolot Re: jakis link? 13.04.14, 23:49
                                  Smacznego.
                                  • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 23:55
                                    magdolot napisała:

> Smacznego.
                                    Bez obrazy ale to raczej od czapy. To nie ja napisałem o smakowitości tego wątku.
                                    • magdolot Re: jakis link? 14.04.14, 00:50
                                      Czemu od czapy?
                                      Smacznego Obiektywizmu życzę.
                                      • remez2 Re: jakis link? 14.04.14, 11:57
                                        magdolot napisała:

> Czemu od czapy?
                                        > Smacznego Obiektywizmu życzę.
                                        Nie żebym się czepiał. Ale chyba lepiej by zabrzmiało <smakowitego obiektywizmu>.
                                        ► smakowity
                                        1. bardzo smaczny; znakomity, pyszny;
                                        2. świadczący o dobrym smaku czegoś;
                                        3. w przenośni: szczególnie interesujący; atrakcyjny, wyborny
                                        .
                                        • magdolot Re: jakis link? 14.04.14, 12:10
                                          Od brzmienia akurat jestem specjalistką, sorko, Winnetou.
                                          1. Życzyłam Ci "smacznego Obiektywizmu" bo lepiej brzmi [właśnie dlatego życzymy "smacznego jajka", a nie smakowitego. Nawiązywałam. :)],
                                          2. Jak sam cytujesz, smakowity, to "bardzo smaczny". A ja Ci wcale nie życzę abyś się aż tak w onym rozsmakowywał, bo to dość niebezpieczne. Od nadmiaru albowiem można pęc. :)
                                          • remez2 Re: jakis link? 14.04.14, 12:21
                                            magdolot napisała:

> Od brzmienia akurat jestem specjalistką, sorko, Winnetou.
                                            Gratuluję.
                                            > 1. Życzyłam Ci "smacznego Obiektywizmu" bo lepiej brzmi [właśnie dlatego życzym
                                            > y "smacznego jajka", a nie smakowitego. Nawiązywałam. :)],
                                            Ja nie jestem specjalistą od brzmienia i pewnie dlatego <smaczny> kojarzę z jedzeniem lub żartem.
                                            > 2. Jak sam cytujesz, smakowity, to "bardzo smaczny". A ja Ci wcale nie życzę ab
                                            > yś się aż tak w onym rozsmakowywał, bo to dość niebezpieczne. Od nadmiaru albow
                                            > iem można pęc. :)
                                            Specjalnie użyłem w pkt. 3 boldu. miłego dnia
                                            • magdolot Re: jakis link? 14.04.14, 13:46
                                              Spokojnego dnia.
                                • remez2 Re: jakis link? 13.04.14, 23:53
                              • 99venus Re: jakis link? 14.04.14, 17:18
                                jeżeli historyk z wykształcenia,polityk polski nie jest w stanie odróżnić 2 różnych wydarzeń:agresji 17 września i zbrodni ludobójstwa na przeszło 100 tysiącach polskich obywateli,jeżeli zbrodnię ludobójstwa bagatelizuje i przechodzi nad nią do porządku dziennego to znaczy,że jest to niestety osoba mierna pod względem wiedzy historycznej i kiepskiej moralności.
                                • remez2 Re: jakis link? 14.04.14, 17:54
                                  99venus napisał:

> jeżeli historyk z wykształcenia,polityk polski nie jest w stanie odróżnić 2 róż
                                  > nych wydarzeń:agresji 17 września i zbrodni ludobójstwa na przeszło 100 tysiąca
                                  > ch polskich obywateli,jeżeli zbrodnię ludobójstwa bagatelizuje i przechodzi nad
                                  > nią do porządku dziennego to znaczy,że jest to niestety osoba mierna pod wzglę
                                  > dem wiedzy historycznej i kiepskiej moralności.
                                  Mam identyczne zdanie. :- (
                          • 99venus Re: jakis link? 14.04.14, 17:14
                            przeczytałem całość i tera powtórnie..podtrzymuję twierdzenie,że Komorowski to mały człowiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka