antyprawak 14.04.14, 21:03 Najlepsza pierwsza dama. Sondaż HH dla "DRZ" Kwaśniewska 59% Kaczyńska 16% Komorowska 7% Wałęsa 2% static.300polityka.pl/media/2014/04/index.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simera16 Re: Najlepsza pierwsza dama 14.04.14, 21:11 antyprawak napisał: > Najlepsza pierwsza dama. Sondaż HH dla "DRZ" > > Kwaśniewska 59% > Kaczyńska 16% > Komorowska 7% > Wałęsa 2% > Każda z nich posiada klasę. Gorzej z mężami...a raczej jednym z nich; tym o którym mówią "świętej pamięci". Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Najlepsza pierwsza dama 14.04.14, 21:24 Moja klasyfikacja byłaby następująca: 1. Kaczyńska i Komorowska 2. Kwaśniewska i Wałęsowa Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa Re: Najlepsza pierwsza dama 14.04.14, 22:17 Pewnie Komorowska to za serdelkowy wygląd? Kwaśniewska to z wyglądu nawet jeszcze ... A przecież Prezydentowa powinna być oceniana nie za to, co na głowie... Tym sposobem pani Kaczyńska jest poza konkurencją. ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się gosłucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Najlepsza pierwsza dama 14.04.14, 22:50 A przecież Prezydentowa powinna być oceniana nie za to, co na głowie... Tym sposobem pani Kaczyńska jest poza konkurencją. Masz rację. Też tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 00:58 przeciwnik_klamstwa napisał: > Pewnie Komorowska to za serdelkowy wygląd? > Kwaśniewska to z wyglądu nawet jeszcze ... > A przecież Prezydentowa powinna być oceniana nie za to, co na głowie... > Tym sposobem pani Kaczyńska jest poza konkurencją. No popatrz, w końcu się zgadzamy. Ja też uważam, że Kaczyńska jest poza konkurencją najlepszych pierwszych dam. Ale gdy Kaczyńską już odrzucimy, to która z pozostałych jest najlepsza? S. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 03:49 przeciwnik_klamstwa napisał: > A przecież Prezydentowa powinna być oceniana nie za to, co na głowie... > Tym sposobem pani Kaczyńska jest poza konkurencją. Masz rację - na głowie miała problem z tym niepociumkanym i mało rozgarnietym a zdziecinniałym Lechem Kaczyńskim. A to kanapeczki mu do samolotu bo zapomniał zabrać tych schabowych na przelot. A to sprawdzić ruchem szybkim jak błysk flesza czy ma rozporek zapięty - przed linią fotoreporterów. A to łupież wdzięcznym ruchem mu z kołnierza marynarki w błysku fleszy strzepnąć. Na głowie takie byleco mieć to problem. Kaczyńska mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 06:11 przeciwnik_klamstwa napisał: > Pewnie Komorowska to za serdelkowy wygląd? > Kwaśniewska to z wyglądu nawet jeszcze ... Wolę nieudawany wygląd Komorowskiej niż pretensjonalnej Kwaśniewskiej (najpiękniejsza we wsi córka sołtysa). Jura Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 00:39 > Moja klasyfikacja byłaby następująca: A moja: 1. Wałęsowa (za pokazanie, że klasę się ma albo nie, niezależnie od urodzenia i wykształcenia. I te świetne, eleganckie kapelusze!) 2. - wakat 3. Kaczyńska (niezależnie od oceny jej męża) 4. reszta peletonu, niczym się nie wyróżniająca 5. Kwaśniewska (tragiczne bezguście i pretensjonalizm) Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 06:24 to Komorowska ma 7% ? jak ocet :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 16:07 Po owocach je poznacie. Wystarczy spostrzec na matkę Polkę Martusie królową Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Najlepsza pierwsza dama 15.04.14, 06:53 Jak rzadko z sondażami ale z tym zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Kaczyńska miała dystans do siebie. 15.04.14, 16:10 Pamiętam jak kiedyś Majewski zażartował z reklamówki jaką niosła do samolotu, a ona mu potem napisała co tam miała (jakieś kanapki i coś w tym stylu). Zupełne przeciwieństwo męża i tym bardziej szwagra. No ale Jola Kwaśniewska jest poza konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś