Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy od 26 lat

16.04.14, 14:56
Skoro nie potrafią korzystać... Prawko powinno być od 26 lat. Wcześniej tylko w towarzystwie dorosłego.
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Nie kazdy cierpi na niedorozwój umysłowy jak PST 16.04.14, 15:02
      Niektórzy z powodzeniem przez telefon rozmawiają , tak jak ja i wypadków nie powodują!!!
      Ale ja mam prawko od 16 go roku życia
      • samantha.1 Re: Nie kazdy cierpi na niedorozwój umysłowy jak 16.04.14, 17:34
        Chwalisz się debilu,że rozmawiasz podczas jazdy przez telefon tak jak się chwaliłeś, że jeździłeś po pijaku.
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,147237063,,Jak_zostalem_agentem_SB_.html?s=0&wv.x=1
        Jakim trzeba być debilem żeby się takimi „sukcesami" chwalić, trzeba być znacznie większym debilem od kaczora,i ty go w głupocie bijesz na głowę!
        A inteligentni inaczej kibicują ci w tej głupocie!
    • man_sapiens Re: Prawo jazdy od 26 lat 16.04.14, 15:25
      Uwielbiam takie uogólnienia. Ten kierowca, który na początku roku w Kamieniu Pomorskim zabił 6 osób ma 26 lat. To może od 27 roku życia? Ale na pewno jest też wypadek z kilkoma śmiertelnymi ofiarami spowodowany przez 27 latka. To co? Może dopiero pośmiertnie dawać prawo jazdy? Jeszcze żaden zombie nie spowodował wypadku.
      --
      Nie ma też etycznego ani prawnego uzasadnienia dla finansowania przez państwo nauczania religii. Z etycznego punktu widzenia nie można zaakceptować sytuacji, gdy podatnicy będący przeciwnikami Kościoła i doktryn katolickich zmuszeni są łożyć na ich krzewienie w szkołachHartman
      • zapijaczony_ryj Popieram, to bardzo logiczny tok rozumowania 16.04.14, 15:39
        man_sapiens napisał:

> Uwielbiam takie uogólnienia. Ten kierowca, który na początku roku w Kamieniu Po
        > morskim zabił 6 osób ma 26 lat. To może od 27 roku życia? Ale na pewno jest też
        > wypadek z kilkoma śmiertelnymi ofiarami spowodowany przez 27 latka. To co? Moż
        > e dopiero pośmiertnie dawać prawo jazdy? Jeszcze żaden zombie nie spowodował wy
        > padku.
        > --
        > Nie ma też etycznego ani prawnego uzasadnienia dla finansowania przez państwo n
        > auczania religii. Z etycznego punktu widzenia nie można zaakceptować sytuacji,
        > gdy podatnicy będący przeciwnikami Kościoła i doktryn katolickich zmuszeni są ł
        > ożyć na ich krzewienie w szkołachHartman
        • nazimno To zasada indukcji matematycznej. 16.04.14, 15:55

www.math.us.edu.pl/pgladki/faq/node67.html
    • spokojny.zenek czemu nie od 35? 16.04.14, 15:32
      • chateau Re: czemu nie od 35? 16.04.14, 15:53
        I maksymalnie do 58. Bo od 59 to już "podeszły wiek", a przykładów na zmotoryzowanych staruszków-morderców (z premedytacją oczywiście) jest aż nadto.

Choć po namyśle dochodzę do wniosku, że jednak lepiej byłoby, gdyby przed każdym autem biegł gość z czerwoną flagą.
        • nazimno Z sierpem i mlotem czy bez? 16.04.14, 15:56
          • chateau Re: Z sierpem i mlotem czy bez? 16.04.14, 15:59
            Nie załapałeś kontekstu.
            W czasach gdy rozprawiano o zagrożeniach ze strony automobili dopuszczonych do ruchu publicznego nie było jeszcze czerwonej flagi z sierpem ani młotem.
            • nazimno Zalapalem, tylko - kpilem. 16.04.14, 16:03
              (Red Flag Act jest mi znany z historii ruchu drogowego)
              • chateau Re: Zalapalem, tylko - kpilem. 16.04.14, 16:13
                A to sorki.
            • nazimno Wracajac do zrodel: 16.04.14, 16:10

www.publishingtechnology.com/wp-content/uploads/2012/02/old-car.jpg
        • spokojny.zenek Re: czemu nie od 35? 16.04.14, 15:58
          chateau napisał:

> I maksymalnie do 58. Bo od 59 to już "podeszły wiek", a przykładów na zmotoryzo
          > wanych staruszków-morderców (z premedytacją oczywiście) jest aż nadto.
          >
          > Choć po namyśle dochodzę do wniosku, że jednak lepiej byłoby, gdyby przed każdy
          > m autem biegł gość z czerwoną flagą.
          >
          No i oczywiście każdy kierowca powinien zawczasu składać odpowiednio wysoką kaucję.
          • nazimno Lepsza bylaby probka DNA. 16.04.14, 16:04
            Przy stylu jazdy w Polsce to umozliwiloby szybka identyfikacje kamikadze owinietych na drzewach.
        • zapijaczony_ryj To akurat juz przerabialiśmy 16.04.14, 16:08
          chateau napisał:
          > Choć po namyśle dochodzę do wniosku, że jednak lepiej byłoby, gdyby przed każdy
          > m autem biegł gość z czerwoną flagą.
          >
    • humbak Re: Prawo jazdy od 26 lat 16.04.14, 15:41
      Z tego co ja widzę na drogach, wiek ma z tym niewiele wspólnego.
      • humbak Re: Prawo jazdy od 26 lat 16.04.14, 15:43
        Fui... spojrzałem tylko na tytuł tekstu najpierw- pisałem o rozmowie przez telefon podczas jazdy.
    • der-chef Re: Prawo jazdy od 26 lat 16.04.14, 16:48
      Prawo jazdy dopiero po ukończeniu 60 roku życia. młodzi będą płacić składki a starzy się zabiją przed odejściem na emeryturę. Same korzyści dla państwa.
    • mila2712 Re: Prawo jazdy od 26 lat 16.04.14, 18:58
      antyk-acap napisał:

> ] Prawko powinno być od 26 lat. Wcześniej tylko w towarzystwie dorosłego.
      Krótko i na temat : idiotyczny pomysł. Gdzie tu logika ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka