Dodaj do ulubionych

Amber Gold II

25.04.14, 18:38
Zatrzymano wiceprezes drugiego pod względem wielkości SKOK-u, podejrzana jest o wielomilionowe wyłudzenia kredytów, tak to jest jak się "prawicowi eksperci" biorą za interesy, jak nie "Stella Maris" to teraz zaczęło się sypać ze SKOK-ami, ale co zrobią ci biedni emeryci, którzy uwierzyli w raj na ziemi, czyli ulokowali w tych parabankach swoje oszczędności, nawet jest mi ich żal, z każdej strony mają pod wiatr, jak nie Rydzyk ze swoimi pomysłami, za które i tak oni płacą, to teraz przyjdzie im się pożegnać z kasą, która nierzadko stanowi ich cały dorobek.

www.tvn24.pl/wiceprezes-drugiego-co-do-wielkosci-skok-u-zatrzymana-podejrzenie-wyludzania-kredytow,422026,s.html
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Amber Gold II 25.04.14, 18:45
      czan-dra napisał:

> Zatrzymano wiceprezes drugiego pod względem wielkości SKOK-u, podejrzana jest o
      > wielomilionowe wyłudzenia kredytów, tak to jest jak się "prawicowi eksperci"
      > biorą za interesy, jak nie "Stella Maris" to teraz zaczęło się sypać ze SKOK-am
      > i, ale co zrobią ci biedni emeryci, którzy uwierzyli w raj na ziemi, czyli ulok
      > owali w tych parabankach swoje oszczędności, nawet jest mi ich żal, z każdej st
      > rony mają pod wiatr, jak nie Rydzyk ze swoimi pomysłami, za które i tak oni pła
      > cą, to teraz przyjdzie im się pożegnać z kasą, która nierzadko stanowi ich cały
      > dorobek.
      >
      > www.tvn24.pl/wiceprezes-drugiego-co-do-wielkosci-skok-u-zatrzymana-podejrzenie-wyludzania-kredytow,422026,s.html
      Co do Stela Maris to ten bussinesowych był z czerwonymi !
      • snajper55 Jak kościół długi zwraca 25.04.14, 19:08
        "Bankowe konta archidiecezji gdańskiej zostały zajęte przez komornika. Milionowe długi są rezultatem afery w wydawnictwie Stella Maris. W związku z tym arcybiskup gdański, Sławoj Leszek Głódź wydał dekret, który umożliwi uregulowanie należności wobec skarbu państwa. Każdy ksiądz będzie płacić 50 zł miesięcznie na specjalne konto."

www.dziennikbaltycki.pl/artykul/604523,abp-glodz-zmniejsza-dlugi-archidiecezji-gdanskiej-kaplani-beda-placic-50-zl-miesiecznie,id,t.html

Nie wiem czy do dnia Sądu Ostatecznego zdążą się rozliczyć.

S.
    • x2468 Re: Amber Gold II 25.04.14, 19:11
      Teraz jeszcze napisz co wspólnego Stella Maris i Skoki maja wspólnego z Amber Gold?
      • czan-dra Re: Amber Gold II 25.04.14, 19:17
        Afery, wiesz to taka nazwa na te przekrety, parabanki, i słupy, to cechy wspólne tych przewałów.
        Mam nadzieję że Ci wyjaśniłem, jeśli nie, to przykro mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka