Dodaj do ulubionych

I To chce do Europarlamentu,

06.05.14, 16:43
jakim trzeba być idiotą żeby wpisać na listę wyborczą taką "perełkę", mówić toto jeszcze jako tako potrafi, ale że bez sensu, tego temu mułowi nie powiedzieli, wg niej Unia powinna być neutralna światopoglądowa, a ta neutralność polega na tym że, nie promuje zboczeń, aborcji i innych zbrodni przeciw prawu naturalnemu i nauce kościoła katolickiego, jak toto się uchowało przez 23 lata życia, nie dojdę nigdy, ale wiem jedno, niezbyt rozgarnięci są ci narodowcy, tak eufemistycznie napisałem że są jeb...i.
A odpowiedź na pytanie, co będzie robić w tym europarlamencie, skoro chcą rozwiązać ten europarlament, odpowiedziała zgodnie z jej wiedzą, eee ... Następne .....

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,15909114,Naprawde_kompromitujacy_wywiad_kandydatki_Ruchu_Narodowego.html
Obserwuj wątek
    • mao111 Re: I To chce do Europarlamentu, 06.05.14, 16:53
      Przynajmniej ładna...
    • oldmeryt Większość kandydatów startuje Europarlamentu 06.05.14, 16:55
      bo to tak ładnie brzmi europarlamentarzysta, bo płacą nieźle w €, może będzie stać na wypasioną furę i chałupę, a reszta nieistotna.
      Trzeba konieczne demaskować matołectwo.
    • instant.crush Są gorsi 06.05.14, 17:03
      To, że jakaś skrajna partyjka wystawia kandydatów, którzy się kompromitują, to nic. Tego typu partie nie mają raczej możliwości wystawienia poważnych kandydatów. Naprawdę kompromitujące jest to, że duże partie wystawiają takich samych kandydatów, plując w twarz swojemu elektoratowi. Powiedz no, dobrze się czujesz, gdy widzisz, jak jesteś traktowany przez Tuska?

wybory.gazeta.pl/ParlamentEuropejski2014/1,137162,15907222,Jedrzejczak_i_Zurawski__Porozumienie_z_Kioto__Nie.html#BoxSlotII3img

Ale pewnie i tak pójdziesz i zagłosujesz na PO, pomimo tego, Tusk traktuje Cię jak idiotę, proponując Ci takich kandydatów.
      • mao111 Re: Są gorsi 06.05.14, 17:04
        Żurawski jest z SLD. Poza tym jestem pewien, że osoby poniżej 2 miejsca na liście (i tylko tych największych partii) w ogóle nic nie wiedzą o strukturach UE.
        • instant.crush Re: Są gorsi 06.05.14, 17:06
          Tam jest dwoje kandydatów, jakbyś nie zauważył.
          • mao111 Re: Są gorsi 06.05.14, 17:08
            No właśnie widzę, że nie zauważyłeś tego...
            • instant.crush Re: Są gorsi 06.05.14, 17:12
              Zauważyłem, nie martw się. Jakbym pisał do wyborcy SLD, to napisałbym w kontekście Żurawskiego. To chyba jasne, że obie partie traktują swoich wyborców jak idiotów.
              • mao111 Re: Są gorsi 06.05.14, 17:15
                To się bardzo mylisz. Wszystkie partie traktują wyborców jak idiotów. Nie wiem co się tak uparli ze sprawdzaniem sportowców. Niech sprawdzą też innych z dalszych miejsc na listach.
                • instant.crush Re: Są gorsi 06.05.14, 17:23
                  W niczym się nie mylę. Nie napisałem, że tylko te partie. Mówimy o tych, bo akurat ich kandydaci dali tutaj popis.
                  • remez2 Re: Są gorsi 06.05.14, 17:28
                    instant.crush napisał:

> Mówimy o tych, bo akurat ich kandydaci dali tutaj popis.
                    POPiS trwa cały czas.
                    • instant.crush Re: Są gorsi 06.05.14, 17:31
                      remez2 napisał:

> instant.crush napisał:
                      >
                      > > Mówimy o tych, bo akurat ich kandydaci dali tutaj popis.
                      > POPiS trwa cały czas.

Remez, zmień płytę i powiedz może, jak się czujesz, jak widzisz, ja Cię Twoje ukochane SLD traktuje, próbując wcisnąć Ci Żurawskiego?
                      • remez2 Re: Są gorsi 06.05.14, 17:37
                        > Remez, zmień płytę
                        Kto tu mówi o płycie?
                        > i powiedz może, jak się czujesz, jak widzisz, ja Cię Twoje u
                        > kochane SLD traktuje, próbując wcisnąć Ci Żurawskiego?
                        Widzisz, dwie sprawy. Pierwsza - ten SLD nie jest moją ukochaną partią. Druga - nawet gdyby sam B.Obama mnie namawiał, na M.Żurawskiego bym nie zagłosował.
    • remez2 Re: I To chce do Europarlamentu, 06.05.14, 17:21
      Był taki "premier z Krakowa", co to Niemcy go bili. A jest na liście dr Melex. Nihil novi.
      • wiosnaludzikow Re: I To chce do Europarlamentu, 06.05.14, 17:39
        remez2 napisał:

> Był taki "premier z Krakowa", co to Niemcy go bili. A jest na liście dr Melex.
        > Nihil novi.
        Owszem. tak !
      • ukos Melex należy do najmądrzejszych w PiSie 06.05.14, 18:55
        remez2 napisał:

> A jest na liście dr Melex.

Trudno powiedzieć, dlaczego jest w PiSie. Może z powodu słabości do trunków? Merytorycznie należy do najlepiej przygotowanych do PE nie tylko wśród PiSowskich kandydatów, ale w ogóle. Szkoda człowieka, przynależność do PiS każdego może zdeprawować.
        • aniechto.only Re: Melex należy do najmądrzejszych w PiSie 06.05.14, 19:49
          ukos napisał:

Me
          > rytorycznie należy do najlepiej przygotowanych do PE nie tylko wśród PiSowskich
          > kandydatów, ale w ogóle.

Hm... ,nie ma go wśód najlepszych ani w rankingu Polityki ani Rzepy. Prawda, wśród najgorszych też nie występuje.

Oba rankingi są dość zbieżne, choć są pewne symptomatyczne różnice- na przykład poseł PiSu Tomasz Poreba, uznany przez Politykę za jednego z najgorszych, w rankingu Rzepy jest w pierwszej dziesiątce najlepszych za, uwaga:

"Doświadczony i profesjonalny ekspert PE, który stał się europosłem. Na razie znany głównie z propagowania pamięci rotmistrza Witolda Pileckiego i uznania daty jego egzekucji za europejski dzień bohaterów walki z totalitaryzmem."

www.lgeringer.pl/rrz.htm
          • taniarada Re: Melex należy do najmądrzejszych w PiSie 06.05.14, 19:56
            Te hm to znamienne dla PIS i jego znawcy.
    • m.c.hrabia Re: I To chce do Europarlamentu, 06.05.14, 20:04
      to już lepsze :)
      bi.gazeta.pl/im/2b/ca/f2/z15911467AA.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka