volupte 10.05.14, 10:44 Kilka słów o pastuchu.robmyswoje.wordpress.com/profesor-profesorowi-nierowny/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2kecaw Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 10:48 Czy w związku z tym życiorysem wolno mu być teraz chamem ?- nazywanie przeciwników politycznych bydłem ? Czy są równi i równiejsi? ps jeśli ktoś mamrocze coś o bydle niech się nie dziwi, że go nazwą pastuchem Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 11:07 Czy wiesz w jakich okolicznosciach i co dokładnie powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To, ze Wacek się do tego 10.05.14, 11:37 bydła przyznaje, to w końcu nieźle o nim świadczy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: To, ze Wacek się do tego 10.05.14, 12:11 mariner4 napisał: > bydła przyznaje, to w końcu nieźle o nim świadczy. > M. Ja bym cie bydłem nie nazwał, najwyżej bydlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: To, ze Wacek się do tego 10.05.14, 12:27 Dajesz wsparcie Wackowi , a nie przytoczył tej wypowiedzi i nie wie do kogo była skierowna? Ty wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ty też niczym panna Krysia Pawłowiczówna 10.05.14, 12:33 obraziłeś się w imieniu wszystkich bydlaków. Całkiem słusznie. Samokrytycyzm to droga do poprawy. M<. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Ty też niczym panna Krysia Pawłowiczówna 10.05.14, 12:46 Panna i dziewica.Dlatego wali do łba. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ty też niczym panna Krysia Pawłowiczówna 10.05.14, 19:25 mariner4 napisał: > obraziłeś się w imieniu wszystkich bydlaków. > Całkiem słusznie. Samokrytycyzm to droga do poprawy. > M<. - bydlaki to trzoda pastucha Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ty też niczym panna Krysia Pawłowiczówna 10.05.14, 22:29 141288bs napisał: > mariner4 napisał: > > > obraziłeś się w imieniu wszystkich bydlaków. > > Całkiem słusznie. Samokrytycyzm to droga do poprawy. > > M<. > - bydlaki to trzoda pastucha No a który u was to Rydzo czy kaczor ? Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 12:49 O nikim nie wolno mówić bydło ani dyplomatolki ps chyba, że uznajemy zasadę że są równi i rowniejści Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 12:57 2kecaw napisał: > O nikim nie wolno mówić bydło ani dyplomatolki Zwłaszcza gdy - jak się okazuje - określenia te były niesprawiedliwie łagodne i oględne. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 14:33 spokojny.zenek napisał: > 2kecaw napisał: > > > O nikim nie wolno mówić bydło ani dyplomatolki > > Zwłaszcza gdy - jak się okazuje - określenia te były niesprawiedliwie łagodne i > oględne. Nareszcie prawnik i arbiter elegancji dał głos....czekałem na ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 16:50 jesteś z tych, którzy uważają, że nie można kota nazwać kot??? ... a któż może kogoś pastuchem nazwać, jak nie krowienta??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 19:16 spokojny.zenek napisał: > 2kecaw napisał: > > > O nikim nie wolno mówić bydło ani dyplomatolki > > Zwłaszcza gdy - jak się okazuje - określenia te były niesprawiedliwie łagodne i > oględne. Dla innych " pastuch" był dobrym określeniem. Nie możesz na to chociaż na to zjawisko spojrzeć niepartyjnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 19:30 zwlaszcza wypowiedziane wraz ze slina - jesli to uwielbiasz,kacew,to holduj temu "autorytetowi" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 16:48 myślisz i może nawet jesteś pewien, że nie można kota nazywać kot??? Powiedz-że zatem, jak nazwać grupę (bo grupa w sile), która zachowuje się jak bydło - tylko bydłem...!!! Przypomnieć ci w jakich okolicznościach się to stało?? I czyimi zwolennikami to bydło było??? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 16:54 www.youtube.com/watch?v=TKrp4lJO1DQ www.youtube.com/watch?v=MNqSOvPNn_4 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 17:01 widzę, że nie przeczytałeś (nawet części) tekstu zalinkowanego w wątku założycielskim... Muszę ci jednak przyklasnąć za twojego drugiego linaka - niechcący rzucił mi się w oczy "zboczeniec z PO" (wielgachnymi literami) a to pozwala wyrobić sobie zdanie o tobie... - to i wyrobiłem je sobie!!! Dobrze wiedzieć z kim się ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 17:04 sclavus napisał: > widzę, że nie przeczytałeś (nawet części) tekstu zalinkowanego w wątku założyci > elskim... > Muszę ci jednak przyklasnąć za twojego drugiego linaka - niechcący rzucił mi si > ę w oczy "zboczeniec z PO" (wielgachnymi literami) a to pozwala wyrobić > sobie zdanie o tobie... - to i wyrobiłem je sobie!!! > Dobrze wiedzieć z kim się ma.... Ja już dawno wiem żabojadzie z kim mam do czynienia. Takich jak ty gnojków obserwowałem przez całe moje życie, a żyję już dość długo.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 17:09 to dlaczego zachowujesz się jak gooFniarz??? obserwatorze zakichany... A gnojków zostaw sobie w rodzinie - masz do tego pełne prawo!!! *** Ja już dawno wiem żabojadzie z kim mam do czynienia. Takich jak ty gnojków obserwowałem przez całe moje życie, a żyję już dość długo.... - hihihihi *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 17:14 gtxl2: Fora: Osiedle Powstańców 2, 2a, 2b, Testy2, Silesiana2, Zielone 2, The sims 2 217 postów... ... od kiedy jesteś gtxl2??? od kwietnia 2014?? ... a przedtem... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 17:16 W tych zalinkowanych filmikach , ani jednej pomyłki. Wszystko pasuje do nich , jak na miarę. Maja racje ze przyznają sie do tej metafory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 18:53 Powiedz więc jak można nazwać kogoś co zajmuje się bydłem ?== pastuchem pastuchem ps jak tojest z tymi polszewikami - są według nich są rowni i równiejsi - i równiejsi mają prawo być wulgarni Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 10.05.14, 19:04 chcesz powiedzieć, że byleś "tam", pośród tego buczącego bydła i nie podoba ci się, że cię nazywają, jak na to zasługujesz??? No, cóż - można i tak... Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 11.05.14, 08:39 jeśli jest bydło to jest i pastuch- proste ps zasłużonym więcej wolno- im wolno nawet zachowywać się w sposób chamski Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pastuch? Jeśli jest bydlo to i jest on 11.05.14, 08:55 2kecaw napisał: > jeśli jest bydło to jest i pastuch- proste No tak ,Jaro prowadź swoja trzodę > ps > zasłużonym więcej wolno- im wolno nawet zachowywać się w sposób chamski Maja prawo do mówienia prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs PO z twarza starca... 11.05.14, 09:45 plujacego na wszystko i wszystkich STOP!!! - nigdy nie zaglosuje na kandydata platformy. - Taki wizerunek przyszlosci mi nie odPOwiada. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PO z twarza starca... 11.05.14, 10:23 musi?... ci odpowiadać... Mnie nie odpowiada twój tok myślenia - zbyt pisi jest! (pisi, pisi dziecko drogie) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PO z twarza starca... 11.05.14, 11:56 sclavus napisał: > musi?... ci odpowiadać... > Mnie nie odpowiada twój tok myślenia - zbyt pisi jest! (pisi, pisi dz > iecko drogie) - nie dziwie sie,ze ci odpowiada tok myslenia sliniacego sie starca Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PO z twarza starca... 11.05.14, 16:24 A ja się nie dziwię, że tobie nie odpowiada... - przecież Krzysia Pawłowiczówna powiedziała ci o nim wszystko! *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PO z twarza starca... 11.05.14, 19:01 Mylisz sie...POwiedzial mi ktos inny. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz To działa w dwie strony Wacku 11.05.14, 11:05 Skoro jemu wolno tak mówić o innych innym wolno tak mówić o nim. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Pastuch? 10.05.14, 11:06 Starszy Pan przesadził, wspaniałomyślnie wybaczam mając wpojony szacunek dla wieku, a pani profesor wykazała się prostactwem. Gdzież jej katolicka miłość do bliźniego? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? 10.05.14, 12:12 pispisia napisała: > Starszy Pan przesadził, wspaniałomyślnie wybaczam mając wpojony szacunek dla w > ieku, a pani profesor wykazała się prostactwem. Gdzież jej katolicka miłość do > bliźniego? Fakt, mogła go nazwać pasterzem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Pastuch? 10.05.14, 12:21 " zwolennicy Nowaka warci są Nowaka, a wszystkim dobrym Polakom życzę, żeby byli warci Bartoszewskiego. " Pawlowicz jest warta Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Pastuch? 10.05.14, 13:14 Tak to leciało. ,,wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/62354,bartoszewski-nie-chce-polski-ktorej-musialbym-sie-wstydzic.html I jesli Wacek i jemu podobni przyjmuja do siebie to okreslenie to ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Pastuch? 10.05.14, 13:29 No właśnie, nazwał kogoś bydłem czy nie? A może jednak nie nazwał... "Stało się dla mnie jasne, że jego wizja budowy lepszej Polski, której zaufały miliony Polaków, okazała się jednym wielkim oszustwem. Dlatego też postanowiłem nazwać rzeczy po imieniu i - jak ujął to jeden z przedwojennych satyryków - "przestać uważać bydło za niebydło" Metafora okazała się być zbyt skomplikowana dla niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Pastuch? 10.05.14, 13:40 Była ostra metafora , mógł powiedzieć np. że czarne to czarne , nie białe i wiele podobnych, a le pisdaki poczuli się bydłem i .....buczą wielokrotnie , sam słyszałem. Moze słusznie sie utożsamiają? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Pastuch? 10.05.14, 14:31 volupte napisał: Moze słusznie sie utożsamiają? A może to wynika z miałkosci intelektualnej? Nie wiem. Podobnie było z dorzynaniem watahy. Swięte oburzenie , ze Skorski chce ich wymordować. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? 10.05.14, 14:41 aniechto.only napisała: > volupte napisał: > Moze słusznie sie utożsamiają? > > A może to wynika z miałkosci intelektualnej? Nie wiem. Podobnie było z dorzynan > iem watahy. Swięte oburzenie , ze Skorski chce ich wymordować. Ty wiesz co chciał ten pisior powiedzieć? A może chciał się przypochlebić swojemu nowemu panu,Tuskowi? Sikor to taka nędza umysłowa jak przeciętny peowiec. On o tym wiedział, dlatego was kupił durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Jak to jeden taki na FK kiedys napisał- 10.05.14, 15:29 Sorry, bez urazy, ale wal się. gtxl2 napisał: > Sikor to taka nędza umysłowa jak przeciętny peowiec. On o tym wiedział, dlatego > was kupił durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Jak to jeden taki na FK kiedys napisał- 10.05.14, 15:31 aniechto.only napisała: > Sorry, bez urazy, ale wal się. > > > > gtxl2 napisał: > Sikor to taka nędza umysłowa jak przeciętny peowiec. On o > tym wiedział, dlatego > > was kupił durnie. Wieżę ci w twoje dobre intencje- walę się.... i nie tylko się....... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ortografia!! 10.05.14, 19:14 mariner4 napisał: > Polaczku. > M. Można grzeczniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Ortografia!! 10.05.14, 22:23 mariner4 napisał: > Polaczku. > M. Racja, zapomniałem wsadzić w zawiasy, ale napisane było celowo tempaczku, możesz jeszcze raz mi napisać o ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zasr... patriota, co własnego języka nie zna 11.05.14, 15:18 Wszystkie takie PiSmatołki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Zasr... patriota, co własnego języka nie zna 11.05.14, 15:20 mariner4 napisał: > Wszystkie takie PiSmatołki. > M. Jak ty matołku platfusi zdołałeś we mnie rozpoznać PiS matołka? Przecież ty jesteś tak głupi jak mój prawy but. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Zasr... patriota, co własnego języka nie zna 11.05.14, 16:05 gtxl2 napisał: > mariner4 napisał: > > > Wszystkie takie PiSmatołki. > > M. > > > Jak ty matołku platfusi zdołałeś we mnie rozpoznać PiS matołka? Przecież ty jes teś tak głupi jak mój prawy but. Nadal chodzisz w tych co na talon kupiłeś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? 10.05.14, 14:38 Była ostra metafora , mógł powiedzieć np. że czarne to czarne , nie białe i wiele podobnych, a le pisdaki poczuli się bydłem i .....buczą wielokrotnie , sam słyszałem. Moze słusznie sie utożsamiają? Jesteś żałosnym POPiSdakiem....niczym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? 10.05.14, 16:33 volupte napisał: > Ty zwykłym idiotą. Zadowolony? Jeżeli to stwierdza idiota....to owszem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 10.05.14, 17:04 byłbyś też "tam" buczał??? ... bo linki dajesz odpowiednie!! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? 10.05.14, 17:05 sclavus napisał: > byłbyś też "tam" buczał??? > ... bo linki dajesz odpowiednie!! Yeeppsie żabojadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 10.05.14, 18:08 ... sam sieyeeeep i nie żałuj sobie... - co komu każesz? Zazdrościsz żabek, czy chcesz obrazić? Bo ja to i tak mam gdzieśtam a ty - co najwyżej - możesz mnie pocałować tam, gdzie ja pana majstra mogę w doopę kopnąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Pastuch? 10.05.14, 15:28 volupte napisał: > Była ostra metafora , mógł powiedzieć np. że czarne to czarne , nie białe i wie > le podobnych, a le pisdaki poczuli się bydłem i .....buczą wielokrotnie , sam s > łyszałem. Moze słusznie sie utożsamiają? na drugi raz bez metafory- WYJCE CMENTARNE, ciekawe jak Kryśka P. się odetnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
sten44 Re: Pastuch? 10.05.14, 17:31 Czy ten maturzysta z 1939 roku ukończył jakieś studia? Nie, To dlaczego profesor i to u Niemców? Mnie uczono ze Oświęcim to byla operacja w jedna strone. Rampa, lażnio - komora gazowa i komin. Jak Bartoszewski opuscił ten osrodek SPA dla odchudzania? Albo kabel przed osadzeniem albo w czasie osadzenia. Historia zna jeszcze korupcję ale o tym nie słyszalem.. Pytanie wprost. Dlaczego cie dziadu zwolnili z Oświęvcimia skoro bylęś walczacym podziemiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 10.05.14, 18:11 ... źle cię uczyli... Uzupełnij szybko, żebyś więcej takich bzdur nie popełniał! Odpowiedz Link Zgłoś
sten44 Re: Pastuch? 10.05.14, 18:30 Gdzie błąd czy brak wiedzy? Nię chciałem pisać o kolaboracji bo każdy postraszony , ze dostanie w czapę zgodzi się na współpracę, choćby myślał, że będzie zmyslał, ukrywał się czy coś tam. Cyrograf zawsze go dopadnie Tylko z papierówIPN wynika, a bardziej z wyroków sądowych, ze do UB i SB nikt nie donosił a te tysiące tajnych wsółpracowników to mistyfikacja chciwych UBowców co 2,40 za kawę rozliczali na spotkanie z lipnym agentem.. Uprzejmie donoszę, ze kablował kazdy zagadnięty nawet nie postraszony niczym. W czasie wojny straszyli Bartoszewskiego cmentarzem , po wojnie ludzie takich Bartoszewskich raczej nie sznowali jako kolaborantow. Panie Władku podaj pan jadłospiś z Auszwitz. Widać wyszedł panu na zdrowie a ja chce otworzyć takie PSA. Troche brukwi troche gimnastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 10.05.14, 18:42 ... żyj sobie w nieświadomości własnej i prawdzie pisiej... PeeS - poczytaj - choćby skrócony - życiorys Bartoszewskiego... (te siedem lat przesiedział w PRL za kablowanie?... według ciebie??) PeeS2 - nie on jeden wyszedł z Auschwitz... - w początkach istnienia obozu, kiedy nie był jeszcze "obozem zagłady" a "obozem koncentracyjnym", udawało się wykupywać ludzi w taki czy inny sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
sten44 Re: Pastuch? 10.05.14, 18:55 Czyli korupcja juz od poczatku zycia. Ale dietra ze zgniłej brukwi służy do dziś. Skad ci kucharze brali tony zgniłej brukwi i kto teraz w Polsce wie co to brukiew? Po Bartoszewskim widać, że korupcja i brukiew to przepustka do pałacu prezydenckiego. Ciągle oczekują na przepis zupy z brukwi , dzieki ktorej nasz matuzalem dociągnął pod setke i ma robote.. To marzenie Tuska. 100 letni dziadkowie zasuwaja w tartaku a po robocie rrzną 99 letnie babcie. A ZUS i OFE maja na kontach zero Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 10.05.14, 19:02 ... uFielbiam tÓmaństFo!!... tym niemniej nie przesadnie... pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pastuch? 11.05.14, 08:58 sclavus napisał: > ... uFielbiam tÓmaństFo!!... tym niemniej nie przesadnie... pa pa Kundelku sclavus, obsikałeś już nogawki swoim przeciwnikom, teraz idź i nachlej się whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 11.05.14, 10:33 ... aleSZ, qrva!!, się wysiliłeś!! - nigdy bym cię nie posądził o taki "wysiłek intelektualny"... PeeS - nie chciałbyś się przyznać do poprzednich nicków?? - twoje teksty mocno mi kogoś przypominają :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Pastuch? 10.05.14, 19:31 sten44 napisał: > Czy ten maturzysta z 1939 roku ukończył jakieś studia? Nie, To dlaczego profe > sor i to u Niemców? > Mnie uczono ze Oświęcim to byla operacja w jedna strone. Rampa, lażnio - komor > a gazowa i komin. Jak Bartoszewski opuscił ten osrodek SPA dla odchudzania? A > lbo kabel przed osadzeniem albo w czasie osadzenia. Historia zna jeszcze korup > cję ale o tym nie słyszalem.. > Pytanie wprost. > Dlaczego cie dziadu zwolnili z Oświęvcimia skoro bylęś walczacym podziemiem? > > Sugerujesz że i Pilecki był kablem ? Zgłoś to do tzw. IPNu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Pastuch? 10.05.14, 20:12 a jak prof. Władek pastuchem, to kimże prof. Kryśka jest??? bydłem rogatym, czy też nierogacizną może t???? była wypowiedź Krysieńki???? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Dajcie siana 10.05.14, 22:43 Pastuch zaryczał na swoje bydło .A pani co pasie te bydlątka.Go skarciła .I po co tyle wpisów i nie porozumień. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Pastuch? 11.05.14, 19:03 sclavusie...w slinie doruwnujesz pastuchowi Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pastuch? 11.05.14, 19:39 ... a już myślałem, ze krowiencie... Dzięki, że mnie doceniasz! *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Kto zwie kogoś bydłem bywa nazywany pastuchem 11.05.14, 21:36 Kto zwie kogoś bydłem bywa nazywany pastuchem Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kto zwie kogoś bydłem bywa nazywany pastuchem 11.05.14, 22:12 Nie słyszałem, żeby Rostworowski, z którego pochodził ten cytat był kiedykolwiek nazywany pastuchem. Był pierwowzorem postaci Młodego Człowieka/Huberta w dramacie Karola Wojtyły Brat naszego Boga. - za wikipedią. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Kto zwie kogoś bydłem bywa nazywany pastuchem 11.05.14, 22:48 Nie kogoś , tylko konkretne bydło :-) Bierzesz to do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kto zwie kogoś bydłem bywa nazywany pastuchem 11.05.14, 23:52 Widać tak - powtarza się, jakby się jąkał... albo niepełnosprawnym umysłowo był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kto zwie kogoś bydłem bywa nazywany pastuchem 12.05.14, 09:31 Nie doszukuj sie w innych ulomstwa...POpatrz jeszcze raz na ten sPOt i przyznaj,ohydny jest. - Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Bartoszewski nikogo bydłem nie nazwał. Nie kłam 13.05.14, 11:44 Jeśli uważasz inaczej, zacytuj Bartoszewskiego, gdy tak kogoś nazywa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bartoszewski nikogo bydłem nie nazwał. Nie kł 13.05.14, 11:52 Jak to nie . Bydło nazwał bydłem . Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: prosty człek z ciebie. żyj se dalej. 12.05.14, 20:54 Przynajmniej nie mam takich dylematów jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Pastuch? 13.05.14, 10:35 Poczuła sie bydłem :-)wiadomosci.onet.pl/kraj/pawlowicz-oczekuje-przeprosin-od-bartoszewskiego/kxwm2 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A teraz, w imieniu bydła, zabierze głos... 13.05.14, 11:45 volupte napisał: > Poczuła sie bydłem :-)wiadomosci.onet.pl/kraj/pawlowicz-oczekuje-przeprosin-od-bartoszewskiego/kxwm2 Piękna Krysia powiedziała: "w imieniu bydła oczekuję jego przeprosi" Dlaczego bydło obraża się na kogoś, kto powiedział, że należy je nazywać bydłem a nie niebydłem? S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A teraz, w imieniu bydła, zabierze głos... 13.05.14, 11:54 Krowa tez ma prawo obrazić sie na epitet - ty krowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pastuch? 13.05.14, 10:49 volupte napisał: > Kilka słów o pastuchu.robmyswoje.wordpress.com/profesor-profesorowi-nierowny/ Chamska idiotka ma pastucha za szefa i tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Pastuch? 13.05.14, 21:45 Jeżeli Bartoszewski to pastuch , to jak nazwać tę prostaczkę? Odpowiedz Link Zgłoś