Dodaj do ulubionych

Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat!

IP: *.local 02.04.02, 11:49
Araby to szubrawcy,klamcy i zlodzieje! Za takich ma ich caly swiat.
Wystarczy popatrzec i sie przekonac,ze wielblad ma wiecej pojecia od nich.
Wystarczy zobaczyc co robia ze swoimi kobietami. Jak traktuja je nieludzko
gorzej niz zwykla szmate. TFU!!!!
Wy Araby zacznijcie sie cywilizowac!!!! DZIKUSY!
Caly swiat smieje sie z was!
Jestescie hanba dla calego cywilizowanego swiata!
Obserwuj wątek
    • Gość: bobo Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.local 02.04.02, 12:03
      Racja!! Arabskie osly zabijacie siebie i swoje zony i dzieci.
      Nie macie zadnej moralnosci. Nie jestescie ludzmi.
    • Gość: prawda Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.local 02.04.02, 17:14
      Dlaczego arab nie bedzie zyl jak czlowiek? Bo nim nie jest. Dlaczego wszyscy
      maja zle zdanie o arabach? Jesli chodzi o to to juz to forum pozwolilo nam
      uksztaltowac zdanie na temat arabow. Tchorzostwo straszne. Falsz i obluda.
      Zamiast wystepowac tu jako arab podszywa sie pod polaka.
      Caly swiat zachodni Zaostrzyl prawo i nie wpuszcza do siebie zadnych
      uciekinierow arabow,bo najpierw prosza o azyl a zaraz potem terroryzuja i
      podkladaja bomby.
      Araby to lenie i mordercy. Kazdy nosi noz przy sobie. Zycie czlowieka dla nich
      nic nie znaczy. A pieniadze zarabiaja tylko poprzez terror i mord.
      • Gość: AU Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.dialup.optusnet.com.au 02.04.02, 17:25
        Gość portalu: prawda napisał(a):

> Dlaczego arab nie bedzie zyl jak czlowiek? Bo nim nie jest. Dlaczego wszyscy
        > maja zle zdanie o arabach? Jesli chodzi o to to juz to forum pozwolilo nam
        > uksztaltowac zdanie na temat arabow. Tchorzostwo straszne. Falsz i obluda.
        > Zamiast wystepowac tu jako arab podszywa sie pod polaka.
        > Caly swiat zachodni Zaostrzyl prawo i nie wpuszcza do siebie zadnych
        > uciekinierow arabow,bo najpierw prosza o azyl a zaraz potem terroryzuja i
        > podkladaja bomby.
        > Araby to lenie i mordercy. Kazdy nosi noz przy sobie. Zycie czlowieka dla nich
        > nic nie znaczy. A pieniadze zarabiaja tylko poprzez terror i mord.
        Arab wykonczy fizycznie, zyd finansowo a Polak Polaka wykonczy,co za nietakt...

• Gość: mik Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 17:35
      Zauwazam,ze tym zydkom wscieklym piszacym tutaj,Polacy tez sa arabami.
      Strach ma duze oczy.
      • Gość: ZDZISIEK Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.local 02.04.02, 17:41
        ZAJEBANCU TY NIE JESTES POLAKIEM TY JESTES PARCHEM!!! TY NIE WIESZ CO TO
        ZNACZY BYC POLAKIEM CHUJU NIEMYTY!!! POLAKIEM BYC TO NIE POZWALAC TAKIM
        KUTASOM JAK TY PISAC W INTERNECIE!!!!
        SZKODA,ZE NASI PRZODKOWIE WALCZYLI O POLSKE. PRZECIEZ W NIEJ TAKIE SZMATY JAK
        TY SIE SCHRONILY!!!!!!!!
        WYJEDZ DO PALESTYNY!!!!!!!!!!!!!!!!
        ZOSTAW MOJA POLSKE W SPOKOJU!!!!!!!!!
        TY WYPIERDOLONY PODRZUTKU NIEUMIEJACY ODROZNIC POLAKA OD ZYDA I OD ARABA!!!!!!
        WON DO PALESTYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: mik Re:zdzisiu pijany IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 17:52
          Gość portalu: ZDZISIEK napisał(a):

> ZAJEBANCU TY NIE JESTES POLAKIEM TY JESTES PARCHEM!!! TY NIE WIESZ CO TO
          > ZNACZY BYC POLAKIEM CHUJU NIEMYTY!!! POLAKIEM BYC TO NIE POZWALAC TAKIM
          > KUTASOM JAK TY PISAC W INTERNECIE!!!!
          > SZKODA,ZE NASI PRZODKOWIE WALCZYLI O POLSKE. PRZECIEZ W NIEJ TAKIE SZMATY JAK
          > TY SIE SCHRONILY!!!!!!!!
          > WYJEDZ DO PALESTYNY!!!!!!!!!!!!!!!!
          > ZOSTAW MOJA POLSKE W SPOKOJU!!!!!!!!!
          > TY WYPIERDOLONY PODRZUTKU NIEUMIEJACY ODROZNIC POLAKA OD ZYDA I OD ARABA!!!!!!
          > WON DO PALESTYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          albo glupi zydku,GDZIE W POLSCE TY MASZ ARABOW?

• Gość: ZDZISIEK MIK pijany ZDRAJCA! IP: *.local 02.04.02, 18:24
            MIK DOBRZE CI NAPISANO!!!!!! JESTES ZAJEBANCEM ARABSKIM!!!!!!!
            KAZDY POLAK JAK JA WIE ZE NABRALISMY PALESTYNCZYKOW ZA DUZO!!!!!!
            SAM ZNAM !!!!! TO SA UCHODZCY!!!!!!! A TAKZE STUDENCI!!!!!!
            ZNAM NIEKTORYCH!!!!!
            I TY MIK JESTES ZAJEBANCEM ARAFATA, PEDALEM.
            GDYBYS BYL POLAKIEM JAK JA TOBYS TAKICH PARSZYWYCH ARABSKICH SWINSTW NIE PISAL.
            NIE PODSZYWAJ SIE POD POLAKA ARABSKA SWINIO;BO OSOBISCIE ZLEJE CI TWOJ PARSZYWY
            ARABSKI PYSK!!!
            Z TCHORZOWSTWA PODSZYWASZ SIE POD POLAKA!!!!!
            NIE ZNAM POLAKOW WMIESZANYCH W TEN KONFLIKT. I NAPEWNO NA TYM FORUM NIE MA
            ANI JEDNEGO ZYDA!!!!!!
            BO Z TEJ DZIADOWSKIEJ KOMUNY DAWNO POWYJEZDZALI,BO ZNIEJ POLACY TEZ POUCIEKALI.
            ZADEN ZYD NIE BEDZIE CHCIAL NA TO ZARZYGANE FORUM SPOJRZEC.
            SMIESZYSZ MNIE MIK I TO BARDZO. SMIEJA SIE TEZ WSZYSCY MOI ZNAJOMI Z CIEBIE!
            BO ONI WIEDZA,ZE TYLKO PALESTYNSKIE BEKARTY ZNALAZLA SCHRONIENIE W TYM KRAJU.
            A JA JESTEM CZYSTYM POLAKIEM, KTORYM TY NIGDY MIK50 NIE BEDZIESZ:

ALE JESLI TY BEDZIESZ DALEJ TWIERDZIL,ZE JESTES JAKIMS RASISTOWSKIM POLAKIEM,TO
            PRZYJDE I SPRAWDZE!!!! BO TO BYLBY WYJATEK!!!!
            ZROBIE TO BO JESTEM PATRYJOTO I WIEM,ZE POLACY MOI PRZODKOWIE WALCZYLI O CZYSTA
            POLSKE!!!!!!
            A NIE O TO ZEBY TAKI BROD JAK TY MIK50 W NIEJ TU BRUZDZIL I SZARGAL NASZE DOBRE
            IMIE POLAKOW.
            • Gość: mik50 Re: Zdzisiu IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 18:31
              Zasrancu,juz sie podpisales,idz i wyspij sie,bo tylko tyle moge ci doradzic.
              Gdzie w Polsce ty masz Arabow-DURNIU.Nie slin sie wiecej.
              • Gość: zdzisiek Re: MIK50 KNOCIE RASISTOWSKI IP: *.local 02.04.02, 18:45
                Sluchaj knocie w tej twojej pipidowie to napewno nie. Tej pipidowy zaden arab
                nie bedzie na mapie szukal.
                Araby sa w Polsce w duzych miastach. Spotkalem w Krakowie i w Warszawie.
                Ale jakim zacofancem jestes ze nic nie wiesz. Oklamywac to mozesz swoich
                arabskich kumpli. Moze wodzie ci postawia?
                Tani jestes nie ma sprawy.
                Juz w internecie i w telewizji polskiej araby dyskutuja o Polsce.
                Ci tu wyslani przez arafata maja plan i swoje zadania. Szerzenie fanatycznej
                propagandy i nienawisci w kazdym kraju swiata.
                A co chcesz moze mi wmowic ze to Polacy tak tu nawoluja do poparcia dla
                palestyny? I tak sie rozpisuja o niej?

POlacy maja gdzies wszystkich arabow i palestyne. Mnie osobiscie i moich
                wszystkich znajomych to gowno obchodzi.

Ale jako Polacy nie bedziemy tolerowac w internecie rozszerzania przemocy i
                mordow i nawolywania do tego.
                Juz dosyc sie wstydze za Polakow. Niech palestyna zalatwia swoj konflik u
                siebie,i nie przenosi na Polske!!!!

A ty MIK50= TAK Z CIEKAWOSCI jestes polakiem czy arabem?
                No bo rasistow nie znam w Polsce. To chyba jacys platni.
            • panuszatek Re: MIK pijany ZDRAJCA! 02.04.02, 18:31
              Wszyscy polscy "patrjoci" laczcie sie!!!!!
              • Gość: Grazyna Re: MIK pijany ZDRAJCA! IP: *.local 02.04.02, 18:47
                Solidaryzujmy sie bo Araby zrobia z POlski palestyne.
                • Gość: mik50 Re: Lepsze palestyna IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 18:51
                  Gość portalu: Grazyna napisał(a):

> Solidaryzujmy sie bo Araby zrobia z POlski palestyne.

m niz te zydowskie smiecie,podpisujace sie tutaj
    • Gość: kurt Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.local 02.04.02, 21:58
      Araby sa wrzodem calego swiata. Nabrzmialym smierdzaca zarazliwa substancja,
      ktora sie rozprzestrzenia na caly porzadny swiat. Wydusic wszystkich po kolei.
    • Gość: u.. Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.local 03.04.02, 10:35
      Oj zgadzam sie z toba antek! Nie ma wiekszych szubrawcow od arabow. To sa
      platni mordercy! Zlodzieje! handlarze narkotykow! Ich nie obchodzi nic zycie
      czlowieka. Trudnia sie prostytucja i handlem ludzmi!
    • Gość: wyt Re: Araby to szubrawcy.Za takich ich ma caly swiat! IP: *.local 03.04.02, 11:01
      WYTLUC TYCH SZUBRAWCOW CO DO JEDNEGO!! WTEDY BEDZIE SPOKOJ NA SWIECIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka