04.06.14, 18:53
Żenujący w ,,tak jest" .Że też taki facet był przewodniczacym zwiazku. Wybory 1989r.to dla niego plebiscyt, w którym ludzie wypowiedzieli sie przeciw zmianom :-)
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Śniadek 04.06.14, 18:56
      Żenujący
      ??
      raczej c...
      a tak nawiasem dlaczego nie odpowiedział Celińskiemu gdzie się podziewał w 89.
      • chateau Re: Śniadek 04.06.14, 18:59
        Czwarta brygada.
    • szwampuch58 Re: Śniadek 04.06.14, 18:59
      z parasolem aby?
      • mamma_mia_mia Re: Śniadek 04.06.14, 19:31
        Na to mu na koniec przyszło, że podpórką do parasola prezesaPana został.
        Każdy robi taką karierę, na jaką zasłużył.
        • porannakawa01 Re: Śniadek 04.06.14, 21:11
          Podpórka Parasola jest?
          Jest!
          Parasol jest?
          Jest!
          Prezesa nima?
          Nima!
          Sraczki dostał!
    • superspec Konflikt między pracą a kapitałem 04.06.14, 21:07
      to fakt i demokracja go łagodzi. Niech się sobie mówi Śniadek co chce. Mnie cieszy że do socjalizmu wprowadzono więcej kapitalizmu chociaż muszę przyznać że mam niedosyt. A byłego przewodniczącego Solidarności niech to martwi jego prawo.
    • scoutek Re: Śniadek 05.06.14, 09:59
      volupte napisał:

> Żenujący w ,,tak jest" .Że też taki facet był przewodniczacym zwiazku. Wybory 1
      > 989r.to dla niego plebiscyt, w którym ludzie wypowiedzieli sie przeciw zmianom
      > :-)

musiał tak, bo wczoraj od rana przekaz od uciśnionych szedł taki, że pierwsze wolne wybory to dopiero w 1991 i to na końcu, już po wszystkich zmianach w demoludach
      • volupte Re: Śniadek 05.06.14, 11:08
        Ale ,,ostatni , bedą pierwszymi" :-)
    • mariner4 O co mu chodzi? 05.06.14, 11:24
      Ja widziałem w TV ludzi "Solidarności" podczas mowy Obamy. I przewodniczący też był.
      Bojówkarze Dudy nie mają nic wspólnego z tamtą "S".
      M.
    • witek.bis Śniadek... Śniadek... Śniadek 05.06.14, 11:59
      Czy chodzi to o tego samego Śniadka, który jako absolwent Politechniki podjął pracę w stoczni gdyńskiej i chyba w pierwszym dniu pracy został tam działaczem związkowym? Tego samego Śniadka, który "w czasie stanu wojennego redagował zakładowy biuletyn „Kadłub”", gwiżdżąc sobie na to, że biuletyn ten zaczął się ukazywać dopiero w 1984 roku? Tego samego, który za działalność związkową nie został internowany i dzisiaj, wraz z Jarosławem Kaczyńskim, kieruje Solidarnością Nieinternowanych? Tego samego, którego tak ostentacyjnie ignoruje Encyklopedia Solidarności?

www.encyklopedia-solidarnosci.pl/wiki/index.php?title=IX_Ludzie_Alfabet_%C5%9A
      www.encyklopedia-solidarnosci.pl/wiki/index.php?title=R00223_Kad%C5%82ub_Gdynia
      • chateau Re: Śniadek... Śniadek... Śniadek 05.06.14, 19:47
        Spoko, zmieni nazwisko na Kadłub-Śniadecki i wygra w cuglach.
    • maszmi Re: Śniadek 05.06.14, 12:34
      nie może inaczej mówic , bo jest wyznawcą historii Polski napisanej przez prezesa , a w niej nie ma laureata nagrody Nobla Lecha Wałęsy , ani innych jest tylko przezes i jego brat bliźniak
    • bnov Re: Śniadek 05.06.14, 19:33
      Janusz Śniadek, lubię Go.
      Denerwuje rożne jaruzelskie mendy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka