Dodaj do ulubionych

Inwestycje ojca Rydzyka

• Gość: RB Inwestycje ojca Rydzyka IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 24.08.04, 11:06
      no i co z tego i to ma być sensacyjna wiadomość? Jeśli ma środki niech buduje
      • Gość: ficino Re: Inwestycje ojca Rydzyka IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:18
        przynajmniej praca dla ludzi sie znajdzie:)...jak w Polsce ktos robi cos
        konstruktywnego to od razu podnosi sie wrzawa...czemu sie nie pisze o
        inwestycjach wybiorczej?
    • ibir1 Tu widać mądrość Polaków 24.08.04, 11:09
      To,że ojciec Rydzyk buduje a nie rujnuje to niektórych doprowadza do
      wsciekłości. Czy tak powinno być ? Ale na głupotę nie ma prostej rady. Jaki
      naród taki kraj.
      • Gość: ficino Re: Tu widać mądrość Polaków IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:20
        widac komus zalezy na wizerunku Polaka nieroba i glupka co nic nie potrafi
        zrobic...a tu prosze ojciec Rydzyk buduje..buduje..buduje...tak trzymac.
    • Gość: Rosa Czy Gazeta to gazeta koszerna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:29
      Czy Gazeta to gazeta koszerna ? Kto za nią stoi i kto finansuje imperium
      Michnika ?
      Chciałabym wiedzieć.
      • Gość: Ziuta Re: Czy Gazeta to gazeta koszerna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:44
        Gazeta nie może być koszerna, to nie gęsi smalec. Imperium Michnika finansuję
        ja, moja firma i moi przyjaciele. Kupujemy codziennie w kiosku, czytamy do kawy
        i zamawiamy reklamy.Przyznaję się. Ja za tym stoję.Pozdrawiam
        • Gość: ficino Re: Czy Gazeta to gazeta koszerna ? IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:21
          a jaka to firma?...
      • Gość: roo JAK TO KTO ?!!!...Oj ,NIELADNIE JEST... IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 24.08.04, 11:51
        NIE SLUCHAC OJCA...Rydzyka!
    • Gość: Andrzej Zgierz A może jeszcze..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:30
      Czy te głupie i kosztowne marzenia tego rydzyka sie nie skończą. ludzie
      popatrzcie na głodne dzieci w Polsce czy na swiecie. Przestancie dawać forsę na
      te chore pomysły tego chorego psychicznie faceta. Tym na pewno nie pomożecie
      sobie wejść do Królestwa Bożego.
      • Gość: ficino Re: A może jeszcze..... IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:23
        tak Andrzejku ty wolalbys te pieniadze przejesc?...Kwasniewski i reszta
        gownojadow powinna byc jak najszybciej rozliczona i puszczona z torbami.
    • Gość: konrad Nowe inwestycje Rydzyka IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 24.08.04, 11:33
      skąd on ma tyle kasy bo napewno nie z legalnych dochodów opodatkować 50
      procentowym podatkiem popieram ta propozycja
    • Gość: antyrydzyk zrobimy z tego dom publiczny IP: *.enterpol.pl 24.08.04, 11:35
      Buduj, Buduj RydZyk - już niedługo to wszystko przejmiemy i zamienimy na
      burdliki dla starych dewot, dla zdeprawowanych klechów,
      podpisał:LSD
      motto:
      Czarne imperium legnie w gruzach
      niech tylko Czerwone imperium łeb podniesie.
    • Gość: czekający na krach czekam zeby to wykupić IP: *.enterpol.pl 24.08.04, 11:44
      Inwestycje to ulubione zajęcie dla rydzyka. ale nich buduje jesli są glupcy
      zeby dawać skladkę na to .... to tylko gratulować .Iluś tam ludzi ma zajęcie,a
      całe to przedsięwźięcie i tak o d...pe potłuc bo za kilkanaście lat kiedy już
      stare dewoty padną nie będzie miał kto finansować tego i za grosze dosprzedadza
      żydkom HIHIHI.
      W Lublinie też : tiny.pl/7bh
      • Gość: ficino Re: czekam zeby to wykupić IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:38
        company: ENTERPOL S.C.
        street: UL. KONCERTOWA 19 E
        city: 20-843 LUBLIN
        ENTERPOL s.c.

Koncertowa 19e
        20-843 Lublin
        Tel (81) 740 90 20, (81) 742 79 00
        Fax (81) 742 79 01
        E-mail info@enterpol.pl

Główny administrator sieci
        Krzysztof Pawłowski
        Mobile +48 604 081 480
        E-mail krzysztof.pawlowski@enterpol.pl

Kierownik ds. projektów IT
        Robert Wciseł
        Mobile +48 606 677 679
        E-mail robert.wcisel@enterpol.pl

jak juz pislalem wczesniej nalezy wyslac maile z zapytaniem czy firma Enterpol
        z Lublina chce swiadomie doprowadzic do upadku inwestycji ojca Rydzyka?...firma
        Enterpol z Lublina jak wszystko zreszta z Lublina wlacznie z dziciatkami
        zakiszonymi w beczkach to wylegarnia patologicznych typow.
    • Gość: Ziuta Ratunku!!!!Kto wydał sekcie pozwolenie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:47
      prowadzenie szkoły. Pan Bóg rozum odebrał.
      • Gość: ficino Re: Ratunku!!!!Kto wydał sekcie pozwolenie na IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:39
        masz ziuto na mysli chyba wybiorcza?
    • Gość: adam SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.iimcb.gov.pl 24.08.04, 11:56
      Gratulacje tak wielkiego zmyslu organizacyjnego, ojcze Tadeuszu.
      Lewica sie wscieka ! Agora ma wszystkie media, 90% reklam, 14 poradnikow, radia
      regionalne, a ledwo sie trzyma !!!!
      Nie dziwi wscieklosc Michnika.

Potroje oplaty na Radio Maryja !
      Tam kazda zlotowka przynosi owoc !!!!
    • smutas3 [...] 24.08.04, 11:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ficino Re: niewdzięcznicy IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:40
        Plon Parlamencie!!
    • Gość: czytelnik ojciec Rudzyk IP: *.Kortrijk.GoPlus.FastDSL.tiscali.be 24.08.04, 12:35
      BRAWO ! BRAWO !
      I oby tak dalej !
    • Gość: czytelnik ojciec rydzyk IP: *.Kortrijk.GoPlus.FastDSL.tiscali.be 24.08.04, 12:40
      i co na to kumuna ?
    • Gość: CICCIOLINA Rydzyk inwestor IP: *.kielce.uw.gov.pl 24.08.04, 12:44
      OJCIEC RYDZYK JEST O KEY.
      UCZY NAS POKORY, JAK INWESTOWAĆ, MODLIC SIĘ.
      CHCĘ BYĆ TAKA JAK OJCIEC RYDZYK.
      WIERZĘ GORACO, WKRÓTCE BĘDE MIAŁA PIENIĄDZE Z NIEBA, ZAINWESTUJĘ
      DAM POLSCE COŚ OD SIEBIE. A POTEM BĘDE DZIĘKOWAŁA BOGU ZA SZCZĘSCIE.
      JAK DOBRZE ŻE SA TACY WIELCY POLACY JAK OJCIEC RYDZYK, JANKOWSKI, PAETZ...
      DZIĘKI NIM JESTEŚMY CHLUBĄ POLSKI I UZNAJĄ NAS NA CAŁYM SWIECIE.
      MÓDLMY SIĘ ZA TAKICH KSIĘŻY, UCZMY SIĘ OD NICH INWESTOWANIA I MIŁOSCI.
      WIERNA AZ PO GRÓB CICCIOLINA ŚLICZNA Z TATR.

• Gość: Ciekawa A co tak gazetę obchodzi wszystko co związane jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:57
      A co tak gazetę obchodzi wszystko co związane jest z Ojcem Rydzykiem?
      Dlaczego ta gazeta tak Go nienawidzi (tak jak Kościoła, ludzi wierzących??)
      Czy mamy żyć i myśleć jak to redaktorzy i redaktorki gazety nam nakażą ?
      To już niemozliwe.
      Jetsem b. krytyczny wobec tej gazety, chociaż do 1991 roku ja czytałem.
      Teraz to kompletne dno. I to zadufanie, przeswiadczenie, że ma się zawsze racje
      (najnowsza historia tego co się w tej gazecie pisze udowodniła ,że mało kiedy
      gazeta miała i ma rację w najwazniejszych sprawach).
      Jak na zamówieniE (czyżby OKRESLONE PUBLIC RELATIONS ??) PISZE SIĘ O oJCU
      RYDZYKU, PRAŁACIE JANKOWSKIM, OPLUWA SIĘ ICH. NA TO NIE MA ZGODY PANOWIE
      (TOWARZYSZE) Z GAZETY.
      TA GAZETA JEST PO PROSTU KIEPSKA I MNIE NIE INTERESUJE.
      sZKODA MI 2 ZŁ, ŻEBY Ją KUPOWAĆ. wOLĘ JUZ KUPIĆ 1 KG SLIWEK. SĄ BEZ PORÓWNANIA
      LEPSZE a pozytek tez bez porównania większy.
      Ale cóz się dziwić . Redaktor naczelny to PZPR-owiec a i jego nacja też chyba
      nie jest bez znaczenia ?
      No cóz ...
      • Gość: Ziuta Bo podobno "nie jest wszystko jedno" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:04
        Oczywiście,że obchodzi.Tak jak wszystkich.Sekta otworzyła na mocy prawa wyższą
        uczelnię.Egzamin z nienawiści będzie już na pierwszym roku!Co do nacji
        naczelnego, to ma znaczenie. Polaków obchodzi, co się dzieje w ich kraju.Kuźnia
        kadr dla faszystowskich organizacji z przyzwoleniem MEN to skandal i tyle.
        • Gość: ficino Re: Bo podobno "nie jest wszystko jedno" IP: *.dhcp.qc.edu 24.08.04, 16:44
          Wlasnie POLAKOW obchodzi co sie dzieje w ich kraju...a co ma do naszego kraju
          Michnik i jego ekipa?
      • gregorak Re: A co tak gazetę obchodzi wszystko co związane 24.08.04, 13:10
        > TA GAZETA JEST PO PROSTU KIEPSKA I MNIE NIE INTERESUJE.
        Jak czytam takie posty to zawsze się zastanawiam, skoro Gazeta jest taka ja w
        cytacie to po jakiego grzyba, jeden z drugim zagląda na www.gazeta.pl skoro są
        tu same manipulacje? A nie lepiej czytać ww.naszdziennik.pl przecież to
        (obiektywne źrodło) i tam podyskutować na FORUM, a nie denerwoawć się tym co
        napisała GW. No przecież zdrowia szkoda ...
      • obywatel.ue Wolnosc wypowiedzi... a kultura gdzie??? 24.08.04, 13:14
        Naczelnym GW jest Michnik, nie jest z PZPR bo ich zwalczal jak zaraze. Jesli
        juz trzeba by Adama zaszufladkowac (byle nie na smierc:-) to nalezaloby Go
        wcisnac (bo i tak cos bedzie wystawac:) w KOR. To taki kawalek historii Polski,
        gdzie wszyscy sa równi i "spiewaja Lenona-Imagine". Nie znam osobiscie Adama
        (Ewy tez nie:) lecz wyobrazam sobie, ze On sobie ta Gazete wymarzyl kiedys
        (siedzac skopany pod palka SB, MO... albo ZOMO...). Widze Jego jak siedzi i
        marzy:
        Oto wszyscy - swolocz toze - beda mogli powiedziec co mysla, beda mogli
        wywewnetrznic sie az do bólu kiszek i wypluc to co mieli od tak dawna na mózgu.
        I co ciekawsze nikt potem nie przyjdzie noca do drzwi i uzywajac buta zamiast
        klucza nie bedzie staral sie zaraz po pólnocy przekonac nas, ze nie mielismy
        racji i dac nam zstechniala cele do przemyslenia i "wyprostowania kregoslupa
        ideologicznego".

To sie Adasiowi M. udalo swietnie - kazdy pluje czym ma... a niektórzy nawet
        pisza... To, co mu sie nie udalo i chyba nigdy nie uda, to kultura i poziom
        wypowiedzi na forum. Ale na lysine Michnika to juz On na to nie ma zadnego
        wplywu. Ot, takie durne spoleczenstwo... zamiast pisac pieknie to klnie - a to
        na polityke, a to na kraj, a to na to i to na tamto...
        Czy aby napewno to wina GAZETY? A moze nasza rzeczywistosc jest jak
        socjalistyczny papier toaletowy - stara, szara i do d..., UPS....

Gość portalu: Ciekawa napisał(a):

> A co tak gazetę obchodzi wszystko co związane jest z Ojcem Rydzykiem?
        > Dlaczego ta gazeta tak Go nienawidzi (tak jak Kościoła, ludzi wierzących??)
        > Czy mamy żyć i myśleć jak to redaktorzy i redaktorki gazety nam nakażą ?
        > To już niemozliwe.
        > Jetsem b. krytyczny wobec tej gazety, chociaż do 1991 roku ja czytałem.
        > Teraz to kompletne dno. I to zadufanie, przeswiadczenie, że ma się zawsze
        racje
        >
        > (najnowsza historia tego co się w tej gazecie pisze udowodniła ,że mało kiedy
        > gazeta miała i ma rację w najwazniejszych sprawach).
        > Jak na zamówieniE (czyżby OKRESLONE PUBLIC RELATIONS ??) PISZE SIĘ O oJCU
        > RYDZYKU, PRAŁACIE JANKOWSKIM, OPLUWA SIĘ ICH. NA TO NIE MA ZGODY PANOWIE
        > (TOWARZYSZE) Z GAZETY.
        > TA GAZETA JEST PO PROSTU KIEPSKA I MNIE NIE INTERESUJE.
        > sZKODA MI 2 ZŁ, ŻEBY Ją KUPOWAĆ. wOLĘ JUZ KUPIĆ 1 KG SLIWEK. SĄ BEZ
        PORÓWNANIA
        > LEPSZE a pozytek tez bez porównania większy.
        > Ale cóz się dziwić . Redaktor naczelny to PZPR-owiec a i jego nacja też chyba
        > nie jest bez znaczenia ?
        > No cóz ...
    • Gość: nikko napiszcie prosze... IP: *.energis.pl 24.08.04, 13:03
      ...w skrócie o czym jest ten artykuł, bo nie mam czasu go przeczytac, a chętnie
      bym skomentowala. dzieki!
    • Gość: a'retzky inwestuje, i co z tego? IP: *.aluzyjna.waw.pl 24.08.04, 13:05
      gdzie jest skandal? gdize jest problem? czy piszemy tylko po to zeby pisac?
      • gregorak Re: inwestuje, i co z tego? 24.08.04, 13:23
        Gość portalu: a'retzky napisał(a):

> gdzie jest skandal? gdize jest problem? czy piszemy tylko po to zeby pisac?

Jest INFORMACJA. Kto nie chce niech nie czyta, kto chce niech czyta (i wyciąga
        wnioski). Ot cała filozofia...
    • Gość: meerkat Jak R. bedzie przmienial wode w wino- to wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:16
      Nowoczesne studio telewizyjne zasilne geotermicznie- no fajnie! Babcie zaplaca!

A jak nie wystarczy, to wybuduje sie ogromne laboratorium chemiczne, w ktorym
      o.Rydzk bedzie przemienial wode w wino, ktore studenci i emeryci beda potem
      butelkowac. Rentownosc przedsiewziecia- gwarantowana!
    • Gość: Marcin Skąd kasa?? IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:19
      Ciekawe skąd ojciec R. wziął taką kasę, czyżby polscy emeryci i renciści
      pomogli???
      • Gość: meerkat Marcin, czytaj powyzej!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:22
    • Gość: Jacques Inwestycje ojca Rydzyka IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.08.04, 13:30
      "Trzecim etapem inwestycji ma być wzniesienie Muzeum Osiągnięć Narodu Polskiego"

- a co to są Osiągnięcia Narodu Polskiego ?
      Nie żebym żartował broń Boże, tylko pytam.
    • Gość: Maciek Maybach IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 24.08.04, 13:32
      www.radiomaryja.pl/ - można posłuchać przekomicznej sprawy z Maybachem.
    • Gość: Robaq [...] IP: 213.155.174.* 24.08.04, 13:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • smutas3 DLACZEGO... 24.08.04, 13:49
      Dlaczego w naszym,katolickim kraju,ciągle nie ma cenzury.
      Dlaczego te ateistyczne świnie mogą bezkarnie wycierać sobie mordy
      Kościołem,Ojcem Swiętym,o.Rydzykiem i prał.Jankowskim ?
      Dlaczego te ...j.w.nie siedzą jeszcze w więzieniu?
      • Gość: Yossi-de-Arjan Rydzyk to zlodziej i grozny zydowski manipulator! IP: *.sympatico.ca 24.08.04, 13:53
    • Gość: POLLL PANIE RABINIE, ALE CZY TA GAZIETA JEST KOSZERNA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:55
      PANIE RABINIE, ALE CZY TA GAZIETA JEST KOSZERNA ?
      CZY JA JĄ MOGĘ CZYTAĆ. CZY TO MI NIE ZASZKODZI?
      JA JEJ NIE LUBIĘ BARDZO . JA JEJ NIE CZYTAM.
      JA JEJ NINAWIDZĘ.
      TAK JAK ONA NIENAWIDZI KOŚCIOŁA, OJCA RYDZYKA CZY KSIĘDZA PRALATA JANKOWSKIEGO.

• Gość: ROGER O. Rydzyk i finanse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:57
      Nie ma nic przeciw tworzeniu uczelni, szkół czy domów opieki, lecz czas by O.
      Rydzyk przestał robić tajemnice z finansowania swych inwestycji. Jeśli ma
      czyste sumienie powinien upublicznić te dane - rozwiało by to wiele
      wątpliwości...
    • Gość: Lidia Warcholl OSZOŁOMY Z GAZETY WYBORCZEJ ROBIA LUDZIOM WODĘ Z M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:00
      OSZOŁOMY Z GAZETY WYBORCZEJ ROBIĄ LUDZIOM WODĘ Z MÓZGU. TO SIĘ ŁADNIE NAZYWA
      PUBLIC RELATIONS.
      A IDĄ ZA TYM DUŻE, BARDZO DUŻE PIENIĄDZE. NO I KTO TO FINANSUJE (ZGADNIJ,
      KOTECZKU ?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka