Dodaj do ulubionych

Giertych jak typowy Platformers

07.07.14, 13:53
Jest homofobem, nabija się z homoseksualistów zupełnie jak Tusk podczas przemówienia Biedronia. Rasizm mu nie obcy jak 'sir Pizzy' Sikorskiemu, w końcu był w neofaszystowskiej LPR/MW. Jest niezłym przekręciarzem, co bez złudzeń wynika z taśm, czyli nadal wszystko się zgadza. Jest ultra konserwą jak większość PO.

Pasuje jak ulał do PO.
Obserwuj wątek
    • dupeteczek Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 13:57
      Co Giertych ma do PO?
      • ayran Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 14:04
        "antyprawak" już dawno przewidział, że Giertych będzie ministrem w rządzie PO, zatem wszystko co teraz się zdarza potwierdza, ze "antyprawak" miał 100% racji.
    • pis_da_deby Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 14:09
      antyprawak napisał:

> Jest ultra konserwą jak większość PO.
      > Pasuje jak ulał do PO.

I to pewnie dlatego byl w jej rzadzie wicepremierem.
      • antyprawak Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 15:09
        Bardzo niewiele brakowało aby tak się stało, ale wyszły kompromitujące go taśmy. Po prostu ta nominacja wisiała w powietrzu, od lat Giertych robi dobrze rodzinie Tuska. Ja celowałem w szefa MSW po Sienkiewiczu - na kogoś takiego mi wyglądał a przynajmniej na takiego kreuje go TVN. I po 2 tygodniach od napisania tego na forum, czytam na portalach o "plotkach", że to Giertych zastąpi Sienkiewicza. Czyli intuicja mnie nie zawiodła. A tak naprawdę to proste jak konstrukcja cepa rozumowanie Tuska, które tak łatwo da się przewidzieć na długo do przodu.
    • erte2 Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 14:11
      antyprawak
      Z taką pewną nieśmiałością przypominam ci że że rzeczony Roman Giertych był ministrem edukacji i wicepremierem w najlepszym na świecie rządzie jarosława kaczyńskiego.....
      • witek.bis Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 14:25
        Był wicepremierem u Kaczyńskiego i nadal żyje? Coś niesamowitego! ;-)
      • dystans4 Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 16:31
        A ja równie nieśmiało powiem, że obecnie jest w bliskiej komitywie, i z premierem, i z ministrem spraw zagranicznych, i chyba z Kaliszem (z tym, kto dziś był przed nim w TOK FM, chyba to był Kalisz, za wcześnie).
        Bo jeśli ktoś przychodzi na spotkanie, gdzie było wiadomo, że ja chcę kupić w czyimś imieniu prawa do książki, to budzi już poważne wątpliwości.

W przypadku emisariusza, takiego który podobne materiały kupuje, to już nie wątpliwości, a obrzydzenie budzi:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,151862490,151862490,Giertych_w_TOK_FM.html
    • p.grochowski Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 15:18
      Zarzuty Gazety śmieszą mnie tak są niepoważne. Widzę Romana Giertycha w sejmie i naszą nieliczną grupę z LPR. Piotr.

antyprawak napisał:

> Jest homofobem, nabija się z homoseksualistów zupełnie jak Tusk podczas przemów
      > ienia Biedronia. Rasizm mu nie obcy jak 'sir Pizzy' Sikorskiemu, w końcu był w
      > neofaszystowskiej LPR/MW. Jest niezłym przekręciarzem, co bez złudzeń wynika z
      > taśm, czyli nadal wszystko się zgadza. Jest ultra konserwą jak większość PO.
      >
      > Pasuje jak ulał do PO.
      • dystans4 Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 16:32
        Tak, poświadczam. I ja uważam, że Giertych zawsze wypłynie.

--
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.

ZBANUJĄ buldoga DO KOŃCA - płaczu nie będzie.
    • volupte Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 15:29
      Giertych , to typowe zachowanie lewaka. Takie prowokacje stosowali lewacy za czasów UB i Stalina.
    • zbysio45 Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 15:45
      Chyba pasuje do PO?
      • volupte Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 15:51
        A nie do SLD ?
        • p.grochowski Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 16:40
          Czy wie ktoś co się dzieje z Piotrem Ikonowiczem? Piotr.

volupte napisał:

> A nie do SLD ?
          • volupte Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 16:58
            Żyje i pije , a kto pije i pali ten nie ma robali:-)
            • p.grochowski Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 17:29
              Jak myślicie jaka przyszłość czeka nieeseldowską lewicę?

volupte napisał:

> Żyje i pije , a kto pije i pali ten nie ma robali:-)
              • volupte Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 17:32
                Kogo pytasz? Wszystkich forumowiczów?
                • p.grochowski Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 19:23
                  Przede wszystkim członków PPS i RSS. Mam nadzieję że się spotkamy.

volupte napisał:

> Kogo pytasz? Wszystkich forumowiczów?
      • dystans4 Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 16:24
        Zbyniu-Adamsie,

Najbardziej to Giertych pasuje do PiSu, w końcu w tym rządzie był wicepremierem.
        I to co robi dziś, co i jak mówi, też do PiSu pasuje:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,151862490,151862490,Giertych_w_TOK_FM.html
        Ma szansę zostać premierem na całą kadencję.
    • volupte Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 16:29
      Teraz słucham Pińskiego i wychodzi ze Nisztor to zwykła swinia , ktora wkreca Giertycha a i oszukał Pińskiego , bo ksiazke pisał z jego pomocą.
    • wiosnaludzikow Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 19:27
      Odpowiadasz na:
      antyprawak napisał:

> Jest homofobem, nabija się z homoseksualistów zupełnie jak Tusk podczas przemów
      > ienia Biedronia. Rasizm mu nie obcy jak 'sir Pizzy' Sikorskiemu, w końcu ...
      Dlatego jest taka ekipa ludzi o homofobicznych , antysemickich i rasistowskich poglądach : Sikorski, Marcinkiewicz, Giertych , misiu Kamiński i np Niesiołowski.
      • taniarada Re: Giertych jak typowy Platformers 07.07.14, 20:20
        To ja rozwaliłem rząd PiS-u. I jestem z tego dumny. Skoro pan chciał Konrada Wallenroda, to proszę bardzo – powiedział dziennikarzowi "Newsweeka" Roman Giertych. „...”Giertych: Rozwaliłem rząd Kaczyńskiego. Byłem Wallenrodem”...”Odnonosząc się do czasów liderowania w LPR powiedział: "Już nie oceniam ludzi tak kategorycznie. Nadal jestem konserwatywny i tutaj poglądy mi się niewiele zmieniły".- Ale poprzedni mój wizerunek społeczny wynikał po pierwsze z pewnego przejaskrawienia medialnego, a po drugie z tła, na którym występowałem w klubie i partii, gdzie miałem ludzi głoszących poglądy kompletnie od czapy - dodał.Gietych mówi wprost, że do LPR sprzed lat raczej by już dziś nie pasował.”...”Z sympatią patrzy zaś w stronę obozu rządzącego. Przyznaje się do długoletniej przyjaźni ze środowiskiem PO. - My się przyjaźniliśmy z Donaldem Tuskiem, Rokitą, Schetyną itd., grywaliśmy z nimi po cichu w piłkę, w koszykówkę. Gdyby wówczas się o tym dowiedział nasz elektorat, toby nas rozszarpał. Ale taka była rzeczywistość. Jestem z Donaldem Tuskiem na „ty” od lat, a w rządzie PiS nie byłem z nikim na „ty” - podkreślił.
    • zapijaczony_ryj NAczelny Idiota pasuje rtylko do PiS 07.07.14, 20:23
      Albo Tworek.
      To pewnik
    • kucyk_trojanski Giertych jak Rywin 07.07.14, 20:43
      Giertych,eliminator Gombrowicza z lektur szkolnych,byl utulany takze przez Gazete Wyborcza.
      Wg mnie tlusty mis Rywin kojarzy sie z innym tlustym misiem Giertychem,a red.Nisztor z zred.Michnikiem.Sytuacja jest identyczna.
      Teraz Wyborcza atakuje Wprost,gdyz skojarzenie wydarzen nie jest przyjemne dla GW.
      Moralnosc Kaliego:wasze podsluchy sa przestepcze, a nasze pozyteczne i uczciwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka