lupus.lupus 31.08.04, 10:22 Pokaż mi rynek paliwowy Twojego kraju, a powiem Ci w jakim państwie żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus.lupus Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją 31.08.04, 10:26 www.gazetapolska.pl/?gp=,1,040825,kr,garg,,,kr_garg_0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Z ryja widać że kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:06 Sam masz ryj, w dodatku czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor No co Ty! On pisze o Millerze, Siemiątkowskim i 31.08.04, 12:20 być może Magistrze. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Z ryja widać że kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:22 Najlepiej używać epitetów na poziomie kolorów, gdy nie ma sie rzeczowych argumentów. Spójrz spokojnie na faceta, a widać, że to nomenklaturowa miernota, co "potrafi" za nie swoje pieniądze, w granicach oczywiście "ryzyka biznesowego" zarzadzać wszystkim. Modrzejewskiemu nie powierzyłbym portmonetki ze 100 zł, bo po odpowiedziach słychać, że nic nie wie i na niczym sie nie zna. Tylko niech powie, ile wziął naszych pieniędzy za reprezentowanie "naszych" interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen-ryk Re: Z ryja widać że kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:46 Słuchałem przypadkowo niektóre zdania i wychodzi mi, ze to brylant jest, bardzo dobrze oszlifowany. Nawet złotówki bym mu nie powierzył. On ma o sobie bardzo dobrą opinię, jest nieomylny, wszystko najlepiej wie, na wymioty po prostu mi się zbierało. Takie odniosiłem wrażenia przechodząc czasem obok telewizora. Jest to znowu prawdopodobnie - niestandartowo prawdę mówiący dygnitarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang Re: czy chodzi o klamstwa Siemiatkowskiego? IP: 129.81.192.* 31.08.04, 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba siedziby PKN Orlen na ulicy Bankiewicza. IP: 62.29.137.* 31.08.04, 12:35 "siedziby PKN Orlen na ulicy Bankiewicza"- siedziba Orlenu jest na Pankiewicza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEUS Faktem jest ze zatrzymali go nieco lewo.. ale fakt IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 12:51 em jest tez ze jak juz siedział to powinien był tam zostac.. na takich ludzi paragraf zawsze sie znajdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Faktem jest ze zatrzymali go nieco lewo.. ale IP: *.plusgsm.pl 31.08.04, 13:47 Widzę, że kolega ZEUS ma takie same poglądy jak "nieodżałowanej" pamięci prokurator Wyszyński z ZSRR, który twierdził: "Dajcie mi człowieka, a paragraf sie znajdzie". "Jednostka niczym, jednostka zerem" jak pisał Majakowski.....Dokąd ten świat zmierza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:39 to już jest afera z naprawdę górnej półki. Trybunał Stanu jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.gov.pl 31.08.04, 13:49 Ta jak zwykle winni zostana ukarani, tak jakby do tej pory tak bylo, a sprobuj szary czlowieku przekroczyc predkosc o 30 km/h. Swoja droga trafil swoj na swego, sprywatyzowac (nie zmonopolizowac) w koncu te chrzanione spolki zeby sie politycy nie mogli przysysac i uczyc biznesu za nasze pieniadze. To kurde gorsze niz rak, kiedy ci ludzie zmadrzeja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mocny Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.proxy.astra-net.com 31.08.04, 14:09 Kazdy zlodziej i oszust ma sie prawo bronic na swoj sposob, ale pan Modrzejewski broni sie odwrotnie i udowadnia ze on jest czysty a wszyscy inni sa winni za jego machlojki. Gdyby nie UOP juz bylby w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.dwory.pl / *.dwory.pl 31.08.04, 14:14 "Dla przeciętnego pracownika, który zarabia zaledwie 2 tys. zł..." pan posel z tej "Samejbroni" chyba nie wie, ze w Polsce wiekszosc ludzi zarabia mniej niz 2 tysiace, no ale w porownaniu do niego to ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna... Re: O co chodzi tej komisji ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 31.08.04, 14:46 W dalszym ciagu nie zrozumiale sa motywy powolania tej komisji. Moze ktos madry to jasno wylozy. Ten pan Miodowicz , to kto to jest ? Syn starego Miodowicza. Po ktorej on jest stronie ? Po stronie OPZZ , czy po stronie Michnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Czy to prawda, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 14:47 że pan prezes był poprzednio szefem NFI Kwiatkowski i miał jakies interesy z panem Wieczerzakiem? I pytanie pomocnicze. Z czyjego nadania został prezesem Orlenu? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czy to prawda, 31.08.04, 15:04 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > że pan prezes był poprzednio szefem NFI Kwiatkowski i miał jakies interesy z > panem Wieczerzakiem? Ja też miałem interesy z Wieczerzakiem. Kupiłem polisę wystawioną przez zarządzaną przez niego firmę. > I pytanie pomocnicze. Z czyjego nadania został prezesem > Orlenu? A jakie były wtedy udziały Skarbu Państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! 31.08.04, 15:56 Odpowiedź nie jest wyczerpująca, jakkolwiek słowo "też" użyte w odpowiedzi na pytanie pierwsze można uznać za potwierdzenie, że Modrzejewski miał jakieś interesy z Wieczerzakiem. Odpowiedzi na pytanie drugie - sugerujące - nie udzieliłem. Proponuję sformułować konkretną tezę - wtedy się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mvector Widać z twarzy, że nie kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:55 Modrzejewski to jedyny człowiek (prócz Szumielkewicz), który zeznaje prawdę przed komisją "egzotycznych specjalistów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sps Re: Widać z twarzy, że nie kłamie IP: *.gryfnet.szczecin.pl 31.08.04, 17:09 ... ale wylazło różnego rodzaju esbeckiego i pomiotu esbeckiego rodem z uopu, robactwa i tałatajstwa. .komputer sam chodzi...znaleźli sobie forum do gadania....dobiorą się wam do dupy oj dobiorą przydupasy. ..wiernego jednemu panu należy szybko zatrzymać bo da nogę. . zbierane kwity nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz DYBUS Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 31.08.04, 19:29 afera rywina przy tej to male piwko,w jakim my panstwie zyjemy jezus maria rence opadaja,a na koniec pozdrowienia dla pana kwasniewskiego ktory niby jest taki niewnny ale jakos dziwne ze jego nazwisko pojawia sie i w kontekscie rywina i w kontekscie orlenu,od prezydenta wymaga sie by byl jak krolowa,calkowicie poza podejzeniem,w tym przypadku niestety tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją 31.08.04, 22:32 No Kwasniewski ... ta afera Cię zniszczy. Caly twój upudrowany wizerunek. Calą twoją tak wytrwale tworzaną przez podleglą TVP wiarygodnosc. Chciales przejsc do historii jako mąż stanu, a przejdziesz jako intrygant i hochsztapler , którym przecież jestes. Odpowiedz Link Zgłoś