Dodaj do ulubionych

Orlengate: Modrzejewski przed komisją

31.08.04, 10:22
Pokaż mi rynek paliwowy Twojego kraju, a powiem Ci w jakim państwie żyjesz.
Obserwuj wątek
    • lupus.lupus Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją 31.08.04, 10:26
      www.gazetapolska.pl/?gp=,1,040825,kr,garg,,,kr_garg_0
    • Gość: KurekOgórek Z ryja widać że kłamie IP: 195.94.213.* 31.08.04, 11:53
      • Gość: Rysiu Re: Z ryja widać że kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:06
        Sam masz ryj, w dodatku czerwony.

• nowytor No co Ty! On pisze o Millerze, Siemiątkowskim i 31.08.04, 12:20
          być może Magistrze.
          Nowy
        • Gość: asia Re: Z ryja widać że kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:22
          Najlepiej używać epitetów na poziomie kolorów, gdy nie ma sie rzeczowych
          argumentów. Spójrz spokojnie na faceta, a widać, że to nomenklaturowa miernota,
          co "potrafi" za nie swoje pieniądze, w granicach oczywiście "ryzyka
          biznesowego" zarzadzać wszystkim. Modrzejewskiemu nie powierzyłbym portmonetki
          ze 100 zł, bo po odpowiedziach słychać, że nic nie wie i na niczym sie nie zna.
          Tylko niech powie, ile wziął naszych pieniędzy za reprezentowanie "naszych"
          interesów.
          • Gość: hen-ryk Re: Z ryja widać że kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:46
            Słuchałem przypadkowo niektóre zdania i wychodzi mi, ze to brylant jest, bardzo
            dobrze oszlifowany.
            Nawet złotówki bym mu nie powierzył.
            On ma o sobie bardzo dobrą opinię, jest nieomylny, wszystko najlepiej wie, na
            wymioty po prostu mi się zbierało.
            Takie odniosiłem wrażenia przechodząc czasem obok telewizora.
            Jest to znowu prawdopodobnie - niestandartowo prawdę mówiący dygnitarz.
      • Gość: bang Re: czy chodzi o klamstwa Siemiatkowskiego? IP: 129.81.192.* 31.08.04, 19:45
    • Gość: mamba siedziby PKN Orlen na ulicy Bankiewicza. IP: 62.29.137.* 31.08.04, 12:35
      "siedziby PKN Orlen na ulicy Bankiewicza"- siedziba Orlenu jest na
      Pankiewicza ;)
    • Gość: ZEUS Faktem jest ze zatrzymali go nieco lewo.. ale fakt IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 12:51
      em jest tez ze jak juz siedział to powinien był tam zostac.. na takich ludzi
      paragraf zawsze sie znajdzie..
      • Gość: Luzak Re: Faktem jest ze zatrzymali go nieco lewo.. ale IP: *.plusgsm.pl 31.08.04, 13:47
        Widzę, że kolega ZEUS ma takie same poglądy jak "nieodżałowanej" pamięci
        prokurator Wyszyński z ZSRR, który twierdził: "Dajcie mi człowieka, a paragraf
        sie znajdzie". "Jednostka niczym, jednostka zerem" jak pisał
        Majakowski.....Dokąd ten świat zmierza?
    • Gość: andrzej Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:39
      to już jest afera z naprawdę górnej półki. Trybunał Stanu jak nic
      • Gość: Jasne Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.gov.pl 31.08.04, 13:49
        Ta jak zwykle winni zostana ukarani, tak jakby do tej pory tak bylo, a sprobuj
        szary czlowieku przekroczyc predkosc o 30 km/h. Swoja droga trafil swoj na
        swego, sprywatyzowac (nie zmonopolizowac) w koncu te chrzanione spolki zeby sie
        politycy nie mogli przysysac i uczyc biznesu za nasze pieniadze. To kurde
        gorsze niz rak, kiedy ci ludzie zmadrzeja....
    • Gość: Mocny Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.proxy.astra-net.com 31.08.04, 14:09
      Kazdy zlodziej i oszust ma sie prawo bronic na swoj sposob, ale pan
      Modrzejewski broni sie odwrotnie i udowadnia ze on jest czysty a wszyscy inni
      sa winni za jego machlojki. Gdyby nie UOP juz bylby w Izraelu.
      • Gość: ja Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.dwory.pl / *.dwory.pl 31.08.04, 14:14
        "Dla przeciętnego pracownika, który zarabia zaledwie 2 tys. zł..."
        pan posel z tej "Samejbroni" chyba nie wie, ze w Polsce wiekszosc ludzi zarabia
        mniej niz 2 tysiace, no ale w porownaniu do niego to .....
    • Gość: marianna... Re: O co chodzi tej komisji ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 31.08.04, 14:46
      W dalszym ciagu nie zrozumiale sa motywy powolania tej komisji. Moze ktos madry
      to jasno wylozy. Ten pan Miodowicz , to kto to jest ? Syn starego Miodowicza.
      Po ktorej on jest stronie ? Po stronie OPZZ , czy po stronie Michnika ?
    • Gość: Emeryt Re: Czy to prawda, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 14:47
      że pan prezes był poprzednio szefem NFI Kwiatkowski i miał jakies interesy z
      panem Wieczerzakiem? I pytanie pomocnicze. Z czyjego nadania został prezesem
      Orlenu?
      • ayran Re: Czy to prawda, 31.08.04, 15:04
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> że pan prezes był poprzednio szefem NFI Kwiatkowski i miał jakies interesy z
        > panem Wieczerzakiem?

Ja też miałem interesy z Wieczerzakiem. Kupiłem polisę wystawioną przez
        zarządzaną przez niego firmę.

> I pytanie pomocnicze. Z czyjego nadania został prezesem
        > Orlenu?

A jakie były wtedy udziały Skarbu Państwa?
        • Gość: Emeryt Re: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 15:44
          • ayran Re: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! 31.08.04, 15:56
            Odpowiedź nie jest wyczerpująca, jakkolwiek słowo "też" użyte w odpowiedzi na
            pytanie pierwsze można uznać za potwierdzenie, że Modrzejewski miał jakieś
            interesy z Wieczerzakiem.
            Odpowiedzi na pytanie drugie - sugerujące - nie udzieliłem. Proponuję
            sformułować konkretną tezę - wtedy się wypowiem.
    • Gość: mvector Widać z twarzy, że nie kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:55
      Modrzejewski to jedyny człowiek (prócz Szumielkewicz), który zeznaje prawdę
      przed komisją "egzotycznych specjalistów".
      • Gość: sps Re: Widać z twarzy, że nie kłamie IP: *.gryfnet.szczecin.pl 31.08.04, 17:09
        ... ale wylazło różnego rodzaju esbeckiego i pomiotu esbeckiego rodem z uopu,
        robactwa i tałatajstwa. .komputer sam chodzi...znaleźli sobie forum do
        gadania....dobiorą się wam do dupy oj dobiorą przydupasy. ..wiernego jednemu
        panu należy szybko zatrzymać bo da nogę. . zbierane kwity nie pomogą
    • Gość: mateusz DYBUS Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 31.08.04, 19:29
      afera rywina przy tej to male piwko,w jakim my panstwie zyjemy jezus maria
      rence opadaja,a na koniec pozdrowienia dla pana kwasniewskiego ktory niby jest
      taki niewnny ale jakos dziwne ze jego nazwisko pojawia sie i w kontekscie
      rywina i w kontekscie orlenu,od prezydenta wymaga sie by byl jak
      krolowa,calkowicie poza podejzeniem,w tym przypadku niestety tak nie jest
    • transsybir Re: Orlengate: Modrzejewski przed komisją 31.08.04, 22:32
      No Kwasniewski ... ta afera Cię zniszczy. Caly twój upudrowany wizerunek.
      Calą twoją tak wytrwale tworzaną przez podleglą TVP wiarygodnosc. Chciales
      przejsc do historii jako mąż stanu, a przejdziesz jako intrygant i
      hochsztapler , którym przecież jestes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka