lady_safira 01.09.04, 11:33 PROSZE O POMOC JAKIS OSOBNIK PODSZYWA SIE POD MOJ NICK impala29 a on pisze go tak Impala29 i rozrabia na moje konto to jego ip IP: (2827) jelenieg.cvx.ppp.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek [...] 01.09.04, 11:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:02 Dalsze pytania: Skąd idziesz? Dokąd zmierzasz? Jak się nazywa stolica Asyrii? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:12 Efdejocisz jak zwykle. Tymczasem sprawa jest poważna, bo okazało się, że zapewnienia o dyskrecji aesów, gdy chodzi o IP zalogowanych forumowiczów niewiele były warte. A nie mówiłem? :) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:16 Jesli ten numer jest prawdziwy, to pochodzi od moderatorow na edziecku. Oczywiscie nie powinni ich ujawniac, wyjasniamy jak do tego doszlo. Pierwsze posty z zaszyfrowanym numerem skasowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
niech [...] 01.09.04, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Dlaczego mnie kasujesz?! 01.09.04, 12:29 Czyzbym podal jakas utajniona informacje? Dana osobowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:27 maas napisała: > Jesli ten numer jest prawdziwy, to pochodzi od moderatorow na edziecku. Niekoniecznie. Mogą to być również fora Kobieta, Komputery i Salon. Aesują na tych forach: s.a.m.m.y, wieczna-gosia, eressea, gray, admin_kobieta, mika_p. > Oczywiscie nie powinni ich ujawniac, wyjasniamy jak do tego doszlo. Pierwsze > posty z zaszyfrowanym numerem skasowalismy. Szkoda. Pollak kiedyś tak prosił o próbki szyfrowania, może Lady_Safira chciała tylko spełnić jego prośbę? Pozdrawiam. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 14:12 > Niekoniecznie. Mogą to być również fora Kobieta, Komputery i Salon. > Aesują na tych forach: s.a.m.m.y, wieczna-gosia, eressea, gray, admin_kobieta, > mika_p. > nie wiem, kiedy lmpala29 pisal na kobiecie, ale forum to swojego czasu mialo dwie adminki i warto o tym pamietac Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 14:18 diab.lica napisała: > > > Niekoniecznie. Mogą to być również fora Kobieta, Komputery i Salon. > > Aesują na tych forach: s.a.m.m.y, wieczna-gosia, eressea, gray, admin_kob > ieta, > > mika_p. > > > > nie wiem, kiedy lmpala29 pisal na kobiecie, ale forum to swojego czasu mialo > dwie adminki i warto o tym pamietac Lmpala29 pisze dopiero od miesiąca. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 14:19 > > > > nie wiem, kiedy lmpala29 pisal na kobiecie, ale forum to swojego czasu mi > alo > > dwie adminki i warto o tym pamietac > > Lmpala29 pisze dopiero od miesiąca. dzieki, betty poza podejrzeniami w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana pacynka do maasy IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 14:18 > Jesli ten numer jest prawdziwy, to pochodzi od moderatorow na edziecku Maas nie rob z siebie idiotki. Przeciez akurat ty doskonale wiesz, czy ten nr jest prawdziwy, nieprawdaz? W takim razie wykreslamy slowo "jesli"? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica ? 09.09.04, 21:09 maas napisała: > Jesli ten numer jest prawdziwy, to pochodzi od moderatorow na edziecku. > Oczywiscie nie powinni ich ujawniac, wyjasniamy jak do tego doszlo. Pierwsze > posty z zaszyfrowanym numerem skasowalismy. i jakie sa rezultaty wyjasniania sprawy? co z aesem, ktory przekazal ta informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:22 jureek napisał: > okazało się, że zapewnienia o dyskrecji aesów, gdy chodzi o IP zalogowanych > forumowiczów niewiele były warte. Jednorazowy wybuch wulkanu na Tahiti nie oznacza, iż natychmiast trzeba ewakuować przed lawą Warszawę, Berlin i Pragę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:36 Ujawnione wpadki aesów można traktować jako jednorazowe wypadki przy pracy, albo jako wierzchołek góry lodowej. I nie da się rozstrzygnąć, które podejście bliższe jest prawdy, bo brakuje przezroczystości. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:40 Ujawnione wpadki aesow mozna traktowac jako ujawnione wpadki aesow. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:45 niech napisała: > Ujawnione wpadki aesow mozna traktowac jako ujawnione wpadki aesow. Pewnie, że tak. Wyraziłem się nieprecyzyjnie. Chodziło mi o to, jakie można snuć hipotezy na temat wszystkich wpadek aesów na podstawie tych ujawnionych. A hipotezy można snuć różne, tylko i tak nie da się ich zweryfikować. Trzymajmy się więc lepiej tego co widać, a ujawnionych wpadek i tak jest już wystarczająco dużo, żeby zastanowić się nad całą instytucją aesostwa. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:18 Gdyby patrzyć na to w ten sposób, to należałoby rozwiązać wszystkie instytucje na świecie. Łącznie ze szpitalami (łapówki), pogotowiem ratunkowym w Łodzi (skóry), policją (łapówki, mafia), sądami (łapówki, mafia), parlamentami (szkoda gadać)... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:37 Dlaczego od razu popadasz w skrajności. Sprowadzanie do absurdu to bardzo łatwa metoda polemiki. W przypadkach ujawniania afer w instytucjach różne są drogi postępowania. Czasami reformuje się organizację, czasami rozwiązuje się instytucję. Jest też metoda nierobienia niczego, chowania głowy w piasek i udawania, że nie ma problemu. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:41 Być może tu też zawodowi coś robią, tylko nie o wszystkim meldują publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:52 fdj napisał: > Być może tu też zawodowi coś robią, tylko nie o wszystkim meldują publicznie. > Myślisz, że to że piszemy o wpadkach przeszkadza im w tym "robieniu"? Obiecywali przezroczystość. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:55 > Myślisz, że to że piszemy o wpadkach przeszkadza im w tym "robieniu"? Obiecywal > i > przezroczystość. a obiecywali ta przezroczystosc "na zawsze"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:54 > W przypadkach ujawniania afer w instytucjach różne są drogi > postępowania. Czasami reformuje się organizację, czasami rozwiązuje się > instytucję. Jest też metoda nierobienia niczego, chowania głowy w piasek i > udawania, że nie ma problemu. poza tym w roznego rodzaju instytucjach nie daje sie pracujacym osobom informacji, ktore nie sa im do niczego potrzebne. np. sprzataczka w szpitalu nie ma dostepu (mam nadzieje) do dokumentacji medycznych pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 13:58 diab.lica napisała: > > poza tym w roznego rodzaju instytucjach nie daje sie pracujacym osobom > informacji, ktore nie sa im do niczego potrzebne. a zwłaszcza takim, ktore nie sa tam zatrudnione i w dodatku pozostaja anonimowe, calkowicie poza kontrola kierownictwa. sprzataczka zofia kowalska posiadajaca umowe o prace jest wiec nieskonczenie bardziej godna zaufania niz moderator spoleczny - nie_wiadomo_kto_nie_wiadomo_na_jakich_zasadach_dzialajacy >np. sprzataczka w szpitalu > nie ma dostepu (mam nadzieje) do dokumentacji medycznych pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 14:41 To ciekawe podejście Jureek. Pozwól, że zwrócę uwagę na dwie sprawy. Ranny znowu nie został nikt, kto przyszedł na forum normalnie dyskutować, tylko troll, dość znany. Ranny to przenośnia. Teraz w zależności od tego czy to wypadki czy wierzchołek, to sobie wybierz: Jeśli uważasz, że góra, tracisz do nas zaufanie a wtedy wiesz co zrobić... Jeśli wypadki - dzięki za zwrócenie uwagi, nadal będziemy się starali je ograniczać. Tak nam patrzycie na ręce, że w końcu dojdziemy do doskonałości. Nie pierwszy raz mówię, że forum to użytkownicy. Zastrzegam, nie podoba mi się to ujawnienie - o ile do niego doszło. Ten numer to zmienne IP, jakby ktoś miał jakieś wąpliwości, to na wszystkich wypowiedziach tego trolla na komputerach jest inny. Wystarczyło więc wymienić maile z tą tam trolicą i wiedzieć jaki kształt ma ip i coś tam wpisać w nawias. Ale w życiu nie podejrzewałbym o to lady_s. I tym optymistycznym akcentem chciałbym zakończyć swoją obecność w tym ważkim wątku. A swoje w sprawie ujawnienia zrobię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 14:47 tebe napisał: > A swoje w sprawie ujawnienia zrobię. Cokolwiek zrobisz, według osób patrzących na pewno zrobisz: - źle, - za późno, - za mało, - za delikatnie, - i w ogóle do bani ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Kurde 01.09.04, 14:48 Nie wytrzymałem i popkorn mi wypadł, powodując hałas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 14:52 Tebe ma racje. Ten IP to tylko slad wdzwonienia sie do sieci. Mozna z niego zaledwie wywnioskowac z jakiej miejscowosci (a moze wojewodztwa?) sie wdzwoniono. W tym wypadku byla to Jelenia Gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA IP: *.acn.pl 01.09.04, 15:03 z Jeleniej Góry jest Negra28 Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 15:05 (dorzucę mimochodem) I Pollak też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 15:35 tebe napisał: abstrakt: "ranny zostal troll (znaczy nalezalo mu sie, a samosady sa cool), IP to nie zadne IP tylko slad polaczenia z siecia, wystarczyla 1 @ i troche fantazji lady_s" czego to administratorzy nie zrobia, aby stworzyc wrazenie, ze nic sie nie stalo. dane zalogowanych userow fruwaja po forum, ktos sie przyznal ze mial informatora, ale to w sumie zaden problem, bo ranny zostal troll, a ujawienie.... jakie ujawnienie? poslugujac sie logika tebego: ranny zostal troll wiec nie ma sprawy, mozna powiedziec jedynie: chwala trollowi, ze taka durna forumowiczka sie zainteresowal, ktora w gruncie rzeczy jest tylko prowokatorka, wielonickowa z reszta, czyli sama jest trollem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 15:53 Zwrot "logika tebego" to podobna konstrukcja jak "zimny wrzatek" Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 15:55 bez_loginu4 napisała: > chwala trollowi, ze taka durna forumowiczka sie > zainteresowal, ktora w gruncie rzeczy jest tylko prowokatorka, wielonickowa z > reszta, czyli sama jest trollem Kto jest wielonickowa? Lady_s? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 16:49 > Ranny znowu nie został nikt, kto przyszedł na forum normalnie dyskutować, > tylko troll, dość znany. Ranny to przenośnia. co to ma do rzeczy, ze to byl troll? czyzbys popieral samosady? >> Zastrzegam, nie podoba mi się to ujawnienie - o ile do niego doszło. autorka watku sama napisala, ze udzielono jej tej informacji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=15393625&a=15399586 Odpowiedz Link Zgłoś
eldad Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:21 Część IP o którym jest mowa podała na prośbę poszkodowanej przez trolla jedna z moderatorek forów na eDziecko Ze swojej strony mogę zapewnić że dołożymy wszelkich starań aby podobne wypadki w przyszłości się nie zdarzały Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:32 eldad napisał: > > Część IP o którym jest mowa podała na prośbę poszkodowanej przez trolla jedna z > moderatorek forów na eDziecko > > Ze swojej strony mogę zapewnić że dołożymy wszelkich starań aby podobne wypadki > w przyszłości się nie zdarzały No i coraz ciekawiej się robi. Podszywka nie pisała w ogóle na forum edziecko (tak przynajmniej pokazuje wyszukiwarka), a zapewniano nas, że moderator widzi IP tylko na forum, które moderuje. Albo więc taki moderator widzi IP również na innych forach, albo moderatorzy różnych forów wymieniają się informacjami o IP zalogowanych forumowiczów. Ciekawe, jakie będą następne rewelacje. Jureek P.S. A temu moderatorowi, który w końcu IP przekazał Lady odwagi cywilnej nie wystarczyło, żeby sam się przyznał, musiał zrobić to przez rzecznika? Odpowiedz Link Zgłoś
eldad Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:37 Fora eDziecko to grupa forów, polecam zajrzeć: forum.gazeta.pl/forum/71,46522,1540805.html na kilku z nich rzeczona podszywka popełniła posty, część z nich zostało od razu skasowanych Za poczynania moderatorów eDziecko odpowiadam ja i ja wyjaśniam sprawę czy coś jeszcze do dodania? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:48 A żebyś wiedziała, że na pewno. Aż do znudzenia całkowitego (ale nie ichniego) ;-) (fdj z następną porcją popkornu) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:50 fdj napisał: > A żebyś wiedziała, że na pewno. Aż do znudzenia całkowitego (ale nie > ichniego) ;-) > (fdj z następną porcją popkornu) Przepraszam efdejocie, że Cię nudzę, ale nie piszę tutaj tylko po to, by Cię zabawiać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:55 A kto powiedział, że mnie? Zresztą - nevermind. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:49 eldad napisał: > Fora eDziecko to grupa forów, polecam zajrzeć: > forum.gazeta.pl/forum/71,46522,1540805.html > na kilku z nich rzeczona podszywka popełniła posty, część z nich zostało od raz > u > skasowanych Wiem, że to grupa forów. Czy wynika z tego, że moderatorzy forów należących do grupy widzą IP również na innych forach z grupy, nie tylko na tych, które sami moderują? > Za poczynania moderatorów eDziecko odpowiadam ja i ja wyjaśniam sprawę A za wszystkich moderatorów odpowiada Maas i Tebe, a za nich Wanda Rapaczyński. Mogli i oni wyjaśnić sprawę. > czy coś jeszcze do dodania? Sam już oceń, co miałbyś jeszcze do dodania. Ja mogę powiedzieć tylko za siebie, że odczuwam pewien niedosyt. Po pierwsze - liczyłem mimo wszystko, że informator wykaże się odwagą cywilną i sam nam napisze, że on to zrobił. A po drugie - twoje zapewnienia o "dołożeniu wszelkich starań" są tak ogólne, że nie mają żadnej wartości informacyjnej. Jakie starania chcecie poczynić? Będziecie szyfrować teraz całe IP? Sam nie wiem, co można by jeszcze zrobić, bo zakładam, że najprostsze rozwiązanie, czyli utajnienie IP przed moderatorami nie wchodzi w rachubę i będziecie brobić wglądu w IP jak niepodległości. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
niech Eldad tez sie podszywa 01.09.04, 17:55 Bo przy watku nadal mnie ma czerwonej kury. Ech, dzieci, dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: Eldad tez sie podszywa 02.09.04, 19:12 niech napisała: > Bo przy watku nadal mnie ma czerwonej kury. potwierdzam,nadal nie ma Ech, dzieci, dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 17:58 Nie widzą na całej grupie, tylko na tych, na których moderują. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 18:04 Dzięki za odpowiedź. Ciekaw byłbym jeszce wyjaśnienia tych "wszelkich starań". Jura Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 18:08 To wszystko przez to macierzynstwo. Bo jak inaczej wytlumaczyc fakt ze moderator forum emama podaje uzyszkodnikowi szczatkowe IP ktore zreszta jest latajaca domena tepsy a wiec raczej do niczego nie moze sluzyc, a tenze uzyszkodnik podaje to IP na FoM z prosba o interwencje. Przeciez to banda glupkow jest. PS. Tak, tak, wiem, bedziecie musieli to wyciac. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 23:24 jureek napisał: > A za wszystkich moderatorów odpowiada Maas i Tebe, a za nich Wanda Rapaczyński. A za Rapaczynska prof. Zoll, ktora baczy by Powszechna Deklaracja Praw Czlowieka byla przestrzegana na Portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos adminie tebe 09.09.04, 21:29 tebe napisał: A swoje w sprawie ujawnienia zrobię. > Czy możesz się pochwalić co zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_safira Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 01.09.04, 12:02 a co to jest aes? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:10 Gość portalu: lady_safira napisał(a): > a co to jest aes? Aes to skrót od administratora społecznego. Zwykły użytkownik nie widzi IP zalogowanych forumowiczów, ale widzi je aes. Stąd moje pytanie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
niech Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:20 Pierwsza czesc takiego adresu wyglada tak: dwie literki a potem dwie lub trzy cyfry. A aesi maja widziec cos w zastepstwie - a wiec widza (2827). Impala29 pisze WYLACZNIE zalogowana. Jakis aes rozdaje widziane przez siebie informacje. Co administracja na to? PS. Administracja usunela dwa pierwsze posty. Oto co ona na to. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:24 > Co administracja na to? > PS. Administracja usunela dwa pierwsze posty. Oto co ona na to. najprawdopodobniej (jak w przypadku graya) maas albo tebe przeprosza za aesa, aes dostanie "pouczenie", ze tak nie wolno i .... nic sie nie zmieni i za jakis czas kolejny aes zrobi dokladnie to samo a najprosciej byloby odebrac aesom "prawo" do wgladu w IP.... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:27 W przypadku osob zalogowanych nalezy zmienic algorytm utajniania IP przed aesami. Nalezy zmieniac nie tylko pierwszy czlon (za przeproszeniem) ale i pozostale. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:30 niech napisała: > W przypadku osob zalogowanych nalezy zmienic algorytm utajniania IP przed > aesami. Nalezy zmieniac nie tylko pierwszy czlon (za przeproszeniem) ale i > pozostale. Ale wtedy biedaczki nie będą wiedzieli, czy ktoś może zostać zabanowany, czy nie. Podobno aesi i tak nie mogą sami banować, ale jak twierdzą wiedza o tym, czy ktoś pisze z aol czy z neostrady jest im potrzebna do życia jak powietrze. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:32 To fakt, tego nie beda widzieli. Jesli taka informacja jest im do czegos potrzebna powinni sie wtedy zwracac pisemnie do administracji portalu o jej ujawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:43 > Ale wtedy biedaczki nie będą wiedzieli, czy ktoś może zostać zabanowany, czy > nie. Podobno aesi i tak nie mogą sami banować, ale jak twierdzą wiedza o tym, > czy ktoś pisze z aol czy z neostrady jest im potrzebna do życia jak powietrze. jest jeszcze inny powod, porownywanie samych numerow przekracza intelektualne mozliwosci przecietnego aesa: "Nie szyfrujemy calosci, bo utrudnialoby to prace - trudno sie porownuje same numery" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=12266516&a=13987715 Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bingo, Jurek! 01.09.04, 12:46 Mozna by szyfrowac te numery w postaci jakis obrazkow. Na przyklad baranek na czerwonej trawie jedzacy koniczynke to nie to samo co baranek na czerwonej trawie wachajacy koniczynke. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: KTOS SIE PODEMNIE PODSZYWA 01.09.04, 12:21 Gość portalu: lady_safira napisał(a): > a co to jest aes? powiedz lepiej skad mialas IP z czescia widoczna tylko dla aesa Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 12:41 Powtarzam pytania, bo zostały wykropkowane, a naprawdę ciekaw jestem odpowiedzi. 1. Jesteś administratorem społecznym? 2. Jeśli nie jesteś, to który z administratorów społecznych udostępnił Ci IP zalogowanego użytkownika? Jak będziesz miała ochotę, to możesz też odpowiedzieć na pytania efdejota, ale nie nalegam. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady safira Re: Pytania do Lady (powtórzone) IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 01.09.04, 13:18 nic ci nie powiem. bo nie musze Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 13:21 co się chichrasz? lepiej powiedz cóż było zdrożnego w usuniętych postach :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 13:27 Ja w swoim pisalem ze eela jest glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 13:27 Podobała mi się dopowiedź :-) Były: cztery cyferki w nawiasie oraz to, co jest, jak ktoś pisze niezalogowany z modemu z Jeleniej Góry. Czyli niby nic, ale wystarczająco wiele, aby wątek około wieczora doszedł do min. 100 postów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 13:58 Gość portalu: lady safira napisał(a): > nic ci nie powiem. bo nie musze Oczywiście, że nie musisz. Rozumiem też, że chcesz pozostać lojalna wobec Twojego przyjaciela-informatora. Przyznam się jednak, że byłem na tyle naiwny, że liczyłem na odwagę cywilną Twojego informatora. No ale chyba odwaga cywilna to staroświecka cnota. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 14:06 nie sprzedaje sie źródła informacji. za zadne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 14:07 Za to informacje sie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 14:11 lady_safira napisała: > nie sprzedaje sie źródła informacji. za zadne pieniądze To Ty liczyłaś na jakieś pieniądze ode mnie. Wygląda na to, że jesteś bardziej naiwna niż ja, liczący na odwagę cywilną aesa. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Pytania do Lady (powtórzone) 01.09.04, 14:13 lady_safira napisała: > nie sprzedaje sie źródła informacji. za zadne pieniądze czyli jednak przyznajesz, ze ktos ci udzielil tej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira tak 01.09.04, 14:18 udzielono mi informacji. ale kto mi udzielił to powołajcie komisje i szukajcie sprawcy Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: tak 01.09.04, 14:26 wydalas swojego informatora poprzez sam fakt publicznego podania informacji, ktore od niego dostalas... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: tak 01.09.04, 15:05 ja bym sie nie odwazyl na robienie takich interesow. winny wydania takiej informacji zostaje bowiem wykastrowany (bez wzgledu na plec). Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: tak 01.09.04, 15:07 Powinni go po wykastrowaniu jeszcze za jaja powiesić. (na głównej stronie forum ofkorz) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: tak 01.09.04, 14:27 lady_safira napisała: > udzielono mi informacji. ale kto mi udzielił to powołajcie komisje i szukajcie > sprawcy Aha, czyli przewidujesz, że sprawca odwagą cywilną raczej się nie wykaże. No tak, Ty znasz go chyba lepiej. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira głupole 01.09.04, 13:32 ale macie radoche pieniacze. ktos na moje konto rozrabia a wy sie cieszycie banda oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: głupole 01.09.04, 13:39 Właśnie. Wykorzystują Twoje nieszczęście do własnych porachunków i niesnasek z aesami, bezczelni. Nic im nie mów, bo i tak to przekręcą dla swoich celów, łobuzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: głupole 01.09.04, 14:03 lady_safira napisała: > ale macie radoche pieniacze. ktos na moje konto rozrabia i bardzo dobrze robi > a wy sie cieszycie > banda oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Re: głupole IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 14:28 Hej safira, a wiesz co to jest wiktymologia? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sarifa Re: głupole 01.09.04, 15:06 przepraszam za muj nazbyt wulgarny ton poprzedniej wypowiedzi ale tak juz mam gdy mi korki strzelają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana A propos dzialalnosci moderatorow na edziecku IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 14:26 Zauwazylam, ze moderatorki na emamie i edziecku nie wysylaja postow na osla lawke, tylko kasuja bez sladu. Co wiecej, kasuja nie tylko posty lamiace prawo lub regulamin, ale takze wszelkie (nawet niewinne) prowokacje. Kiedys zapytalam o motywy takiego postepowania i otrzymalam odpowiedz od gemmy, ze zdania nie zmieni i ze nie widzi sensu w wysylaniu watkow na osla, bo po co ktos ma je czytac. Nie moge podac linka, bo gemma lojalnie ostrzegla mnie, ze moj watek tez wkrotce zostanie wyciety, bo jest nie na temat. Czyzby na edziecku obowiazywaly inne zasady niz na pozostalych forach portalu? Aeski sa tam wyjete spod prawa? P.S. Aha musze pochwalic (sie) gemme. Kiedys swiecila sie na czerwono zawsze gdy zabierala glos np. o nocnikach, alergiach itp. sprawach, a po moim pytaniu najpierw dlugo tlumaczyla mi, ze nie ma technicznej mozliwosci "odptaszenia sie", bo edziecko rzadzi sie innymi zasadami, ale w koncu sprawdzila i udalo jej sie tego dokonac. Brawo gemma! Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: A propos dzialalnosci moderatorow na edziecku 01.09.04, 14:53 Gość portalu: niezalogowana napisał(a): > Aha musze pochwalic (sie) gemme. Kiedys swiecila sie na czerwono zawsze > gdy zabierala glos np. o nocnikach, alergiach itp. sprawach, a po moim pytaniu > najpierw dlugo tlumaczyla mi, ze nie ma technicznej mozliwosci "odptaszenia > sie", bo edziecko rzadzi sie innymi zasadami, ale w koncu sprawdzila i udalo > jej sie tego dokonac. Brawo gemma! Dziekuję, dziękuję :P Tak po prawdzie, to nie ja Ci to "tłumaczyłam", to raz. Dwa, ze kiedyś podobno rzeczywiście nie dało sie odptaszyć, w co wierzyłam (mea culpa, trzeba było sprawdzać, zamiast wierzyć ;)). A Tobie, co już zresztą pisałam, dzięki za oświecenie. A edziecko rzeczywiście rządzi się nieco innymi prawami - nie wysyłamy na oślą. I to nie jest mój wymysł, zaznaczam. A co mi tam... Udam, że nie zauważyłam złośliwości w Twoim tonie. :-D POzdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_safira no i co dalej IP: *.lub.net.pl / *.net.pl 01.09.04, 18:34 z tym ip czy zostanie zablokowane. i bedzie spokój czy twoje dziqałaniue ograniczy sie do wysledzenia kto kogo poinformował o ip.i upomnieniu go???????????????? Moze jednak zdobisz cos wiecej drogi adminie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: no i co dalej 01.09.04, 18:38 Nie martw sie, to IP zostanie zablokowane - zgodnie z twoim zyczeniem. I bedzie spokoj. PS. Nastepnym razem pisz od razu na FoM - szkoda tracic czas na kontakty z jakimis spolecznymi przybledami. Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: no i co dalej 01.09.04, 21:00 To IP nie moze zostac zablokowane, nie da sie zablokowac osoby piszacej z modemu. Natomiast jej wypowiedzi sa usuwane. O czym juz pisalam zreszta tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=15315208&a=15329064 Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: no i co dalej 01.09.04, 21:09 Oooo, zobaczylem oczami wyobrazni lzy wscieklosci i bezsilnosci ktore kapia maasowej na koszulke z napisem "ban em all!". Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos znakomicie się bawię waszą bezradnością admini ;-) 01.09.04, 19:03 tebe napisał: > Ranny znowu nie został nikt, kto przyszedł na forum normalnie dyskutować, > tylko troll, dość znany. Ranny to przenośnia. Zaskakujesz mie coraz bardziej Tebe, twoja sympatyczna uwaga ze nie ma problemu bo sprawa dotyczy IP trolla jest próbą obrony, ale z tych poniżej pasa. Wybacz że nie zastosuję analogii ponieważ ta od tnij_fiutka może wyciągnąc złe wnioski. > I tym optymistycznym akcentem chciałbym zakończyć swoją obecność w tym ważkim > wątku. A swoje w sprawie ujawnienia zrobię. Jeśli naprawdę zamierzasz coś zrobić, to miło. więc do następnej wpadki Tebe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 ----------------eldad----------------------------- 01.09.04, 19:36 czy eldad widzi IP na wszystkich forach edziecka? na zadnym podforum nie widnieje jako moderator, natomiast wypowiada sie na czerwono na kilku (sic!) wyglada na to, ze administratorzy klamia twierdzac, ze aes widzi IP tylko na forum, ktore moderuje, chyba ze eldad nie jest spoleczny, tylko zawdodowy lub nie widzi IP lub moderuje wszystkie fora edziecka pod roznymi loginami :P powstaje kwestia jak na innych forach wyglada hierarchia aesow, jak bedzie wygladac za jakis czas, czy np. owca bedzie widziala IP na modzie, cosmo i innych forach? a eela na podforach aktualnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Re: ----------------eldad------------------------ IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 19:39 Za bardzo nie liczylabym na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ----------------eldad------------------------ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 19:43 aha czy ktos zamawial odpowiedz? mam kilka za pol darmo. plus dobra rada gratis. to korzystna oferta ps. ktos mi podmienil zdanie: żądam zachowania tajemnicy mojego ip. od teraz. zupelnie znienacka. a. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ----------------eldad------------------------ 01.09.04, 19:46 Gość portalu: niezalogowana napisał(a): > Za bardzo nie liczylabym na odpowiedz. poczekamy, zobaczymu - jak mawia messja na razie wyglada to tak jakby eldad byl spolecznym trollem Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: ----------------eldad------------------------ 01.09.04, 20:56 Eldad jest oficjalnym adminem agorowym. Specjalnosc: edziecko. Zero spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ----------------eldad------------------------ 01.09.04, 21:11 oficjalny = spoleczny, czy oficjalny = zawodowy? z tym spiskiem to masz chyba jakas obsesje.... Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: ----------------eldad------------------------ 01.09.04, 21:35 Agorowy=zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: ----------------eldad------------------------ 01.09.04, 21:40 Agorowy = (zawodowy * (samorządny + niezależny) - OPZZ^2) / (log(ORMO)) Dokończyłem zadanie i dałem pełne równanie dla bez_loginu4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes2ktos jakie związki ? chyba że damsko-męskie ;-) IP: 66.144.4.* 01.09.04, 22:19 pollak napisał: > Agorowy = (zawodowy * (samorządny + niezależny) - OPZZ^2) / (log(ORMO)) > > Pollak to mnie ubawiłeś, związki zawodowe w Agorze. ps. powiem ci w sekrecie, tam ludzie pracują duuuuużo ponad przysłowiowe 8 godz... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: ----------------eldad------------------------ 01.09.04, 21:43 eldad to kapitan malego statku, trafil na lono agory w dosc burzliwych okolicznosciach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5050817&a=5056528 Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Jak czytałem wyjaśnienia Tebe 01.09.04, 21:53 w tamtym wątku, to mówię "poeta cholera, czy co..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Ergo... 01.09.04, 21:54 ...to nie maasowa lze tylko zatrudnili eldada na etacie w agorze. Zeby to zrobic zwolnili gagarina. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Cogito 01.09.04, 21:57 niech napisała: > zrobic zwolnili gagarina. Masz jakiś uraz na punkcie tamtego gościa. To się może da leczyć nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
niech [...] 01.09.04, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_tank_profesor Re: Cogito 01.09.04, 23:20 pollak napisał: > niech napisała: > > > zrobic zwolnili gagarina. > > Masz jakiś uraz na punkcie tamtego gościa. To się może da leczyć nawet. Nie wierz Niechowi w jego odpowiedz na to, co powyzej. Niech nienawidzi DJ, bo to był jedyny admin, ktory mial odwage publicznie powiedziec o nim prawde: Niech to typowy troll. O tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=4705617&a=4706034 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=4705617&a=4708839 Dlatego teraz Niech lazi po forum i wygaduje glupoty, ze DJ to "zwolnili". A tymczasem DJ po prostu pewnego dnia przyszedl na forum i sie pozegnal (patrz, ile to juz miesiecy, a Niecha wciaz baaaaaardzo boli i wciaz go wspomina). I nikt z userow naprawde nie wie, dlaczego juz nie pracuje w gazeta.pl No ale oczywiscie Niechowi pasuje do jego koncepcji, ze go "zwolnili", wiec takie glupoty pisze i bedzie pisal. Tu o tym niedawno bylo, pamietasz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=618&w=15281590 Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Cogito 01.09.04, 23:42 >> Niech to typowy troll. O tu: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=4705617&a=4706034 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=4705617&a=4708839 ROTFL niechu, co takiego zrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Cogito 02.09.04, 13:12 Rabowalem, gwalcilem, mordowalem. Palilem zywcem - ale tylko tych ktorzy przezyli, a malo kto przezyl. Odbieralem rodzicom dzieci lub dzieciom rodzicow - zalezy od tego kto pierwszys ie nawinal. Nastepnie pozbawialem swiezo nabytych trosk bezdzietnych lub sieroty. Kupowalem tanio by odsprzedac drogo. Klamalem, udawalem, oszukiwalem. I tak dalej, i tak dalej. PS. Co nie zmienia faktu ze dj byl chamem, rownie dobrze mogl zamiast troll pisac o mnie per trefl, po prostu wkurwil sie gdy zwrocilem mu uwage ze pewien element portalu jest do dupy a on zamiast przyznac racje obraza uzyszkodnikow. PS2. A glupia kolezanke pozdrawiam i informuje ze zakladanie sporej ilosci loginow dla wywarcia wrazenia masowego (maasowego?) poparcia jest trollowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: Cogito 02.09.04, 10:41 nazwywanie niewygodnych uzyszkodnikow trollami, pacynkami, spamerami, smieciarzami to typowy sposob zachowania adminow spolecznych i zawodowych. jesli posty pod linkami zle o kims swiadcza to tylko o dj. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ----------------eldad------------------------ 02.09.04, 10:44 pejsaty napisał: > eldad to kapitan malego statku, trafil na lono agory w dosc burzliwych > okolicznosciach: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5050817&a=5056528 co ten eldad ma do roboty jako zawodowy jesli na kazdym podforum jest aes? czy on ma 1/100 etatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Propozycja IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 19:45 Sadze, ze powinno zostac ujawnione, ktory to aes tak beztrosko przekazuje informacje, zeby uzytkownicy mogli sami zdecydowac, czy ryzykuja i pisza na moderowanym przez niego/nia forum. Tak wiem - jak cos nam sie nie podoba i nie mamy zaufania, to mozemy sobie stad isc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Propozycja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 19:45 aha a ja sie domagam by chrzescijan rzucac lwom na pozarcie! to lagodniejsze widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Chciałem się przyznać, że jestem tym 01.09.04, 21:19 faktem oburzony, ze ktoś zakłada wątek o takim samym temacie i takiej samej treści jak jak całkiem niedawno. Zatem sądzę, iż można ten wątek uznać za spam i śmiało wyrzucić go na oślą. pollak (z miasta po których kamieniach wiadomo kto stąpał) PS Ty Brutusie, efdejocie jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Chciałem się przyznać, że jestem tym IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.04, 21:24 Ech Pollak, zebys wiedzial, co straciles, zanim Maas wykropkowala. Tak kiedys ladnie prosiles o szyfrowane IP i miales je podane na tacy, ale kto pozno przychodzi... Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Chciałem się przyznać, że jestem tym 01.09.04, 21:30 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Ech Pollak, zebys wiedzial, co straciles, zanim Maas wykropkowala. Nie masz gdzieś tego w keszu? > Tak kiedys ladnie prosiles o szyfrowane IP A było ładnie zestawione? (tzn. prawdziwy <-> zaszyfrowany/zahaszowany)? Jak rozumiem pierwszy człon to 4 cyfry? Ciekawe na podstawie czego liczone... > i miales je podane na tacy, ale kto pozno przychodzi... Pracowałem, tak jakby... :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Chciałem się przyznać, że jestem tym 01.09.04, 21:38 (2827)jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl PS. A ten eldada to kobieta czy mezczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica wykasowac niecha! 01.09.04, 22:10 niech napisała: > (2827)jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl > PS. A ten eldada to kobieta czy mezczyzna? za zlamanie prawa lub regulaminu! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: wykasowac niecha! 01.09.04, 22:27 Jakos maasowa nie chce napisac na jakiej podstawie kasuje ten wpis. Zupelnie bezuzyteczne, czesciowe IP. Podobno nawet cale nie jest dana osobowa - wiec o co jej chodzi? PS. Ja wiem, ona wie, wszyscy wiedza - kasowanie robi jej dobrze. Lepiej robi jej tylko wieksze kasowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: wykasowac niecha! 01.09.04, 23:56 niech napisała: > Jakos maasowa nie chce napisac na jakiej podstawie kasuje ten wpis. Zupelnie > bezuzyteczne, czesciowe IP. Podobno nawet cale nie jest dana osobowa - wiec o > co jej chodzi? dana osobowa nie jest, ale jest informacja jako pani lady_safira zdobyla w sposob nieucziwy (od "informatora") i byc moze zalogowana lmpala29 nie zyczyla sobie jej ujawniania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Chciałem się przyznać, że jestem tym IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.04, 21:39 pollak napisał: > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > Ech Pollak, zebys wiedzial, co straciles, zanim Maas wykropkowala. > > Nie masz gdzieś tego w keszu? Zobacze jutro, bo teraz pisze z kafejki. Ale Niech na pewno to w keszu ma. > > Tak kiedys ladnie prosiles o szyfrowane IP > > A było ładnie zestawione? (tzn. prawdziwy <-> zaszyfrowany/zahaszowany) > ? Jak > rozumiem pierwszy człon to 4 cyfry? Ciekawe na podstawie czego liczone... Bylo bardzo ladnie zestawione. Najpierw 4 cyfry w nawiasie, a potem ta jawna reszta. > > i miales je podane na tacy, ale kto pozno przychodzi... > > Pracowałem, tak jakby... :) U mnie bylo dzisiaj bardziej "tak jakby". Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Chciałem się przyznać, że jestem tym 01.09.04, 21:49 OK, niech mi dał. Brakuje jednak tej części niezaszyfrowanej, a podejrzewam że przy obliczaniu tego skrótu jest brany cały adres (lub domena). Pytanie jeszcze pozostaje takie, czy w przypadku kiedy użyszkodnik pisze przez proxy aes widzi te cyferki dla każdego z adresów (nawet jeśli są to zwykłe teksty, czyli to co wciśnie proxy).... Mowa o przypadku który na forum objawia się tak: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl i np. (co jest banalne w zrealizowaniu) tak: *.adam.michnik.to.fajny.gosc / *.neoplus.adsl.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Chciałem się przyznać, że jestem tym 01.09.04, 22:35 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Ech Pollak, zebys wiedzial, co straciles, zanim Maas wykropkowala. Tak kiedys > ladnie prosiles o szyfrowane IP i miales je podane na tacy, ale kto pozno > przychodzi... > Jura nie tylko pollak sie spoznil, ja tez: nie tylko, ze wszystkie role juz zostaly obsadzone (fdj fdjocil, aniela anielila, reszta sie sie przyzwoicie czepiala, a maas bez sensu tlumaczyla) to na dodatek taka duza afera i bez moich 3 groszy! co za niesprawiedliwosc, ze ja poza forum mam tez zycie prywatne! i jak ja teraz spojrze wszystkim moim krytykanom w oczy kiedy znowu beda mi kadzic, ze mam na sumieniu wszczynanie wszelkich konfliktow na forum:( ech wy, ze tez nie mogliscie na mnie poczekac:( ps. co do uwagi pollaka to nie ma watpliwosci. tresc tego watku to spam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_safira spokojnie chłopaki IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 02.09.04, 09:23 wieczorem ok 20 napisz jeszcze raz to co chce cie zobaczyc.... mam na kompie w domu! checie zeby to jeszcze raz puścic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka ja też mam pytanie 01.09.04, 23:38 do niektórych piszących w tym wątku, dlaczego nikt nie odezwał się tutaj?: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=15406406&v=2&s=0 Wątek w tym samym miejscu i czasie a nawet temat jakby... podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_safira hahah IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 02.09.04, 10:32 poniewaz mojew watki zosatły usunięte pisze tutaj . opublikuje to na czym niektórym zalezy ok 20 złośliwei za opieszałośc adminow. a co?? bo sa wredni i nie reaguja szybko jak jest potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: hahah 02.09.04, 10:48 Gość portalu: lady_safira napisał(a): >złośliwei za opieszałośc adminow. a co?? bo sa wredni i > nie reaguja szybko jak jest potrzeba ja tam za adminami nie przepadam (to chyba widac), tym bardzie obiektywnie stwierdzam, ze twoje roszczenia sa idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hahah 04.09.04, 10:44 bez_loginu4 napisała: > Gość portalu: lady_safira napisał(a): > > >złośliwei za opieszałośc adminow. a co?? bo sa wredni i > > nie reaguja szybko jak jest potrzeba > > ja tam za adminami nie przepadam (to chyba widac), tym bardzie obiektywnie > stwierdzam, ze twoje roszczenia sa idiotyczne > a ja nie, chociaz denerwujac sie i tak sobie nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś