inocom 13.10.14, 23:50 I reprezentacja Polski zaczęła wygrywać. Ot, ironia losu. Ale nie ma się co cieszyć. Czekają rewanże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: Tylko odszedł 1 kopacz RP Tusk 14.10.14, 00:09 Nie zapomnij "Orlików" stadionów i tego ze to za Tuska pozamykano Fryzjera kiboli i zrobiono porządek w PZPN. A teraz przyjmij do wiadomości ze w tym roku wygraliśmy z Niemcami wszystko co było do wygrania. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 00:36 x2468 napisał: > Nie zapomnij "Orlików" stadionów i tego ze to za Tuska pozamykano Fryzjera kibo > li i zrobiono porządek w PZPN. A teraz przyjmij do wiadomości ze w tym roku wyg > raliśmy z Niemcami wszystko co było do wygrania. Myślisz, że zaczynał na Orlikach? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 06:40 Leming jak zwykle łże "w żywe oczy". To jedna z głównych cech tego środowiska. Prawo umożliwiające ściganie tego typu przestępstw powstało za rządu Leszka Millera w 2003 roku. Jak Tusk objął władzę to większość głównych spraw tej afery była już w sądzie. Większość sukcesów śledztwa jego wszczęcie miało miejsce za rządów SLD i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:14 Ale gdy na podstawie kiepskiego aktu oskarżenia sąd kończy postępowanie ws. Pruszkowa to jest to wina Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:18 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Ale gdy na podstawie kiepskiego aktu oskarżenia sąd kończy postępowanie ws. Pru > szkowa to jest to wina Tuska. Wywód i wnioski godne takiego intelektualisty jak Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:20 Dzięki za docenienie. Chciałbym zobaczyć twoje posty w których wyjaśniasz że Tusk nie stoi za wypuszczeniem mafii pruszkowskiej bo cała sprawa zaczęła się długo przed jego premierowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:26 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Dzięki za docenienie. Chciałbym zobaczyć twoje posty w których wyjaśniasz że Tu > sk nie stoi za wypuszczeniem mafii pruszkowskiej bo cała sprawa zaczęła się dłu > go przed jego premierowaniem. Zapewne tak bym się wpisał gdyby taki wątek był. forum.gazeta.pl/forum/w,28,155110608,155110653,Re_co_nowego_u_pijaczki_Ewy_K_.html Przemawia przez Ciebie kompleks leminżego, zniewolonego kundla. Wyrzuty sumienia ? Ooo to jeszcze nie jest z Tobą tak żle. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:28 Ależ były takie wątki. Nie wpisywałeś się do nich żeby wyjaśnić że to nie wina Tuska? Nie masz wyrzutów sumienia z tego powodu? Widać nie jest z tobą lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:35 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Ależ były takie wątki. Nie wpisywałeś się do nich żeby wyjaśnić że to nie wina > Tuska? Nie masz wyrzutów sumienia z tego powodu? Widać nie jest z tobą lepiej. Konkrety. Nie oceniaj innych wg siebie kundelku o zniewolonym umyśle : forum.gazeta.pl/forum/w,28,151062405,151062405,Brawo_Premier.html Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:38 Po co mi te swoje popiardywania tutaj wklejasz? Przecież nie są na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:39 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Po co mi te swoje popiardywania tutaj wklejasz? Przecież nie są na temat. Jak zwykle brak argumentów i bezradność. ...są na temat tylko Ty kundelku boisz się spojrzeć w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:44 Jaka bezradność? Bezbłędnie wykazuję twoją niekonsekwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:46 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Jaka bezradność? Bezbłędnie wykazuję twoją niekonsekwencję. W ogóle jesteś bezbłędny :) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:57 Tu się mogę z tobą zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:39 Nie wpisywał, że to nie wina Tuska, ale oddać po sprawiedliwości trzeba, że przynajmniej raz stępił kolesia, który po wyroku wiązał PO z Pruszkowem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:45 To bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:57 Na tego posta jakoś nie odpisał: forum.gazeta.pl/forum/w,28,138872935,138873271,Swojakow_spod_celi_by_nie_uniewinnili_.html Na tego też nie: forum.gazeta.pl/forum/w,28,138855696,138861264,Na_uczciwosc_PO_tez_nie_ma_dowodu.html No i na ten też nie odpowiedział mimo że udzielał się w wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,28,139915178,139916379,Re_Od_2007_rzadzi_PO.html Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:35 Mila gra w Śląsku, klubu z miasta-bastionu PO. A karierę chciałby zakończyć w Gdańsku, mateczniku PO. Jego związek z PO jest bardzo silny, idąc tropem niektórych tropicieli;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Hahahaha 14.10.14, 00:53 Mistrzostwo świata w siatce, kolarstwie, a teraz wygrana z Niemcami, nic dziwnego, że krew cie zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Hahahaha 14.10.14, 06:26 douglasmclloyd napisał: > Mistrzostwo świata w siatce, kolarstwie, a teraz wygrana z Niemcami, nic dziwnego, że krew > cie zalewa. Czytaliśmy ten sam post? Ja tam nie zauważyłem, żeby autora zalewała krew. A może trzeba mieć specjalne predyspozycje, by coś takiego zauważyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Hahahaha 14.10.14, 09:40 > Czytaliśmy ten sam post? Ja tam nie zauważyłem, żeby autora zalewała krew. A mo > że trzeba mieć specjalne predyspozycje, by coś takiego zauważyć. ;) Wystarczy liznąć trochę kultury, w której umie się celebrować zwycięstwa. U autora dominuje cynizm. Jak znam życie, to nawet po mistrzostwie w siatę stwierdził, że fajnie, ale teraz trzeba będzie obronić tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Hahahaha 14.10.14, 09:43 Jestem optymistą inaczej dałbym sobie spokój z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Hahahaha 14.10.14, 10:41 > Jestem optymistą inaczej dałbym sobie spokój z forum :) "Jestem optymistą, inaczej dałbym sobie spokój z forum"? "Jestem optymistą inaczej, dałbym sobie spokój z forum"? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Hahahaha 14.10.14, 10:51 sverir napisał: > > Jestem optymistą inaczej dałbym sobie spokój z forum :) > > "Jestem optymistą, inaczej dałbym sobie spokój z forum"? > "Jestem optymistą inaczej, dałbym sobie spokój z forum"? Ty to chyba jesteś pesymistą :( Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Hahahaha 14.10.14, 11:48 > Ty to chyba jesteś pesymistą :( Dzięki temu spotykają mnie jedynie przyjemne zaskoczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Hahahaha 14.10.14, 12:33 sverir napisał: > > Ty to chyba jesteś pesymistą :( > > Dzięki temu spotykają mnie jedynie przyjemne zaskoczenia:) Ogólnie świat jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Paru facetów idzie do pracy i kopie piłkę 14.10.14, 09:43 i to ekscytuje cały kraj. Ejże Więcej pracy wykonuje każdy operator koparki, malarz, stolarz a nawet złodziej.. Czy ich praca nie powinna być transmitowana (może minus złodziej)? Na szczęście dla potrzeb rozmów towarzyskich znam nazwisko jednego niemieckiego piłkarza , Lewandowski.. To ten co pożyczał w reklamie banku cyt, " piencet" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Demolując stadion wy daliście upust swej "radości" 14.10.14, 09:41 inocom napisał: > I reprezentacja Polski zaczęła wygrywać. Ot, ironia losu. Ale nie ma się co cie > szyć. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Demolując stadion wy daliście upust swej "rad 14.10.14, 10:09 Pisz zgodnie z prawdą .Kto demolował stadiony ? Chłopie dajesz po bułach .A później się dziwisz ,że cię nie lubią .Wszystko przekręcasz i ustawiasz pod swoje kopyto.Rencistą jesteś,emerytem .Masz czas na pisanie bzdetów.Polaków zatrzymali za bieganie po murawie.Niemców za wyrywanie krzesełek stadionowych.Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś