Dodaj do ulubionych

Tylko odszedł 1 kopacz RP Tusk

13.10.14, 23:50
I reprezentacja Polski zaczęła wygrywać. Ot, ironia losu. Ale nie ma się co cieszyć. Czekają rewanże.
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Tylko odszedł 1 kopacz RP Tusk 14.10.14, 00:09
      Nie zapomnij "Orlików" stadionów i tego ze to za Tuska pozamykano Fryzjera kiboli i zrobiono porządek w PZPN. A teraz przyjmij do wiadomości ze w tym roku wygraliśmy z Niemcami wszystko co było do wygrania.
      • inocom Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 00:36
        x2468 napisał:

> Nie zapomnij "Orlików" stadionów i tego ze to za Tuska pozamykano Fryzjera kibo
        > li i zrobiono porządek w PZPN. A teraz przyjmij do wiadomości ze w tym roku wyg
        > raliśmy z Niemcami wszystko co było do wygrania.

Myślisz, że zaczynał na Orlikach?
        • douglasmclloyd Sam z Niemcami wygrał? nt 14.10.14, 00:54
        • wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 06:40
          Leming jak zwykle łże "w żywe oczy". To jedna z głównych cech tego środowiska. Prawo umożliwiające ściganie tego typu przestępstw powstało za rządu Leszka Millera w 2003 roku. Jak Tusk objął władzę to większość głównych spraw tej afery była już w sądzie.
          Większość sukcesów śledztwa jego wszczęcie miało miejsce za rządów SLD i PiS.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:14
            Ale gdy na podstawie kiepskiego aktu oskarżenia sąd kończy postępowanie ws. Pruszkowa to jest to wina Tuska.
            • wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:18
              religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Ale gdy na podstawie kiepskiego aktu oskarżenia sąd kończy postępowanie ws. Pru
              > szkowa to jest to wina Tuska.
              Wywód i wnioski godne takiego intelektualisty jak Ty :)
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:20
                Dzięki za docenienie. Chciałbym zobaczyć twoje posty w których wyjaśniasz że Tusk nie stoi za wypuszczeniem mafii pruszkowskiej bo cała sprawa zaczęła się długo przed jego premierowaniem.
                • wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:26

> Dzięki za docenienie. Chciałbym zobaczyć twoje posty w których wyjaśniasz że Tu
                  > sk nie stoi za wypuszczeniem mafii pruszkowskiej bo cała sprawa zaczęła się dłu
                  > go przed jego premierowaniem.
                  Zapewne tak bym się wpisał gdyby taki wątek był.
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,155110608,155110653,Re_co_nowego_u_pijaczki_Ewy_K_.html
                  Przemawia przez Ciebie kompleks leminżego, zniewolonego kundla. Wyrzuty sumienia ? Ooo to jeszcze nie jest z Tobą tak żle.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:28
                    Ależ były takie wątki. Nie wpisywałeś się do nich żeby wyjaśnić że to nie wina Tuska? Nie masz wyrzutów sumienia z tego powodu? Widać nie jest z tobą lepiej.
                    • wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:35

> Ależ były takie wątki. Nie wpisywałeś się do nich żeby wyjaśnić że to nie wina
                      > Tuska? Nie masz wyrzutów sumienia z tego powodu? Widać nie jest z tobą lepiej.
                      Konkrety.
                      Nie oceniaj innych wg siebie kundelku o zniewolonym umyśle :
                      forum.gazeta.pl/forum/w,28,151062405,151062405,Brawo_Premier.html
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:38
                        Po co mi te swoje popiardywania tutaj wklejasz? Przecież nie są na temat.
                        • wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:39

> Po co mi te swoje popiardywania tutaj wklejasz? Przecież nie są na temat.
                          Jak zwykle brak argumentów i bezradność.
                          ...są na temat tylko Ty kundelku boisz się spojrzeć w lustro.
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:44
                            Jaka bezradność? Bezbłędnie wykazuję twoją niekonsekwencję.
                            • wiosnaludzikow Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:46

> Jaka bezradność? Bezbłędnie wykazuję twoją niekonsekwencję.
                              W ogóle jesteś bezbłędny :)
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:57
                                Tu się mogę z tobą zgodzić.
                    • sverir Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:39
                      Nie wpisywał, że to nie wina Tuska, ale oddać po sprawiedliwości trzeba, że przynajmniej raz stępił kolesia, który po wyroku wiązał PO z Pruszkowem.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:45
                        To bohater.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:57
                        Na tego posta jakoś nie odpisał:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,28,138872935,138873271,Swojakow_spod_celi_by_nie_uniewinnili_.html
                        Na tego też nie:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,28,138855696,138861264,Na_uczciwosc_PO_tez_nie_ma_dowodu.html
                        No i na ten też nie odpowiedział mimo że udzielał się w wątku:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,28,139915178,139916379,Re_Od_2007_rzadzi_PO.html
        • sverir Re: Ty wiesz ile Mila ma lat? 14.10.14, 09:35
          Mila gra w Śląsku, klubu z miasta-bastionu PO. A karierę chciałby zakończyć w Gdańsku, mateczniku PO. Jego związek z PO jest bardzo silny, idąc tropem niektórych tropicieli;)
    • douglasmclloyd Hahahaha 14.10.14, 00:53
      Mistrzostwo świata w siatce, kolarstwie, a teraz wygrana z Niemcami, nic dziwnego, że krew cie zalewa.
      • taziuta Re: Hahahaha 14.10.14, 06:26
        douglasmclloyd napisał:

> Mistrzostwo świata w siatce, kolarstwie, a teraz wygrana z Niemcami, nic dziwnego, że krew
        > cie zalewa.

Czytaliśmy ten sam post? Ja tam nie zauważyłem, żeby autora zalewała krew. A może trzeba mieć specjalne predyspozycje, by coś takiego zauważyć. ;)
        • sverir Re: Hahahaha 14.10.14, 09:40
          > Czytaliśmy ten sam post? Ja tam nie zauważyłem, żeby autora zalewała krew. A mo
          > że trzeba mieć specjalne predyspozycje, by coś takiego zauważyć. ;)

Wystarczy liznąć trochę kultury, w której umie się celebrować zwycięstwa. U autora dominuje cynizm. Jak znam życie, to nawet po mistrzostwie w siatę stwierdził, że fajnie, ale teraz trzeba będzie obronić tytuł.
          • inocom Re: Hahahaha 14.10.14, 09:43
            Jestem optymistą inaczej dałbym sobie spokój z forum :)
            • sverir Re: Hahahaha 14.10.14, 10:41
              > Jestem optymistą inaczej dałbym sobie spokój z forum :)

"Jestem optymistą, inaczej dałbym sobie spokój z forum"?
              "Jestem optymistą inaczej, dałbym sobie spokój z forum"?

• inocom Re: Hahahaha 14.10.14, 10:51
                sverir napisał:

> > Jestem optymistą inaczej dałbym sobie spokój z forum :)
                >
                > "Jestem optymistą, inaczej dałbym sobie spokój z forum"?
                > "Jestem optymistą inaczej, dałbym sobie spokój z forum"?

Ty to chyba jesteś pesymistą :(
                • sverir Re: Hahahaha 14.10.14, 11:48
                  > Ty to chyba jesteś pesymistą :(

Dzięki temu spotykają mnie jedynie przyjemne zaskoczenia:)
                  • inocom Re: Hahahaha 14.10.14, 12:33
                    sverir napisał:

> > Ty to chyba jesteś pesymistą :(
                    >
                    > Dzięki temu spotykają mnie jedynie przyjemne zaskoczenia:)

Ogólnie świat jest piękny.
        • zdybex Paru facetów idzie do pracy i kopie piłkę 14.10.14, 09:43
          i to ekscytuje cały kraj. Ejże

Więcej pracy wykonuje każdy operator koparki, malarz, stolarz a nawet złodziej.. Czy ich praca nie powinna być transmitowana (może minus złodziej)?
          Na szczęście dla potrzeb rozmów towarzyskich znam nazwisko jednego niemieckiego piłkarza , Lewandowski.. To ten co pożyczał w reklamie banku cyt, " piencet"
    • zapijaczony_ryj Demolując stadion wy daliście upust swej "radości" 14.10.14, 09:41
      inocom napisał:

> I reprezentacja Polski zaczęła wygrywać. Ot, ironia losu. Ale nie ma się co cie
      > szyć.
      • taniarada Re: Demolując stadion wy daliście upust swej "rad 14.10.14, 10:09
        Pisz zgodnie z prawdą .Kto demolował stadiony ? Chłopie dajesz po bułach .A później się dziwisz ,że cię nie lubią .Wszystko przekręcasz i ustawiasz pod swoje kopyto.Rencistą jesteś,emerytem .Masz czas na pisanie bzdetów.Polaków zatrzymali za bieganie po murawie.Niemców za wyrywanie krzesełek stadionowych.Nie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka