Dodaj do ulubionych

..?!?!?.....

28.10.14, 14:43
"Prezes Telewizji Polskiej w wywiadzie dla dziennik.pl zapewnił, że kontrowersyjna kampania społeczna, promująca legalizację związków homoseksualnych musi być pokazana przez publicznego nadawcę, w ramach obowiązku prezentowania różnych opinii i poglądów."

A co z poglądami reprezentowanymi przez JKM czy red. Michałkiewicza?
www.rp.pl/artykul/1127102-Bojkot-Korwin-Mikkego--Musial-wyjsc-z-TVP.html
BTW związki homoseksualne nie są nielegalne. Wiec nie bardzo rozumiem, w czym problem i czemu ta kampania ma służyć.
Obserwuj wątek
    • sclavus Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:13
      ... tylko o to, żeby "legalne" związki homoseksualne uzyskały legalność wobec prawa...
      • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 10:58
        Wu szu, Wu szu - mój geniuszu....Zatem w Twojej światłej opinii, którą wyczerpująco zaprezentowałeś w powyższym poście, obecnie owe związki są nielegalne wobec prawa. Co może prowadzić ponurej kontestacji, że zwolennicy związków jednopłciowych są prześladowani, jak chrześcijanie w rządzonym przez Nerona Rzmi. Można tez przyjąć domniemanie że w Policji istnieje specjalny wydział do ścigania sodomitów i gomorytek, a prokuratorzy żądają dla nich surowych kar.
        • sclavus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 11:17
          ... jeśli cię nazwę "biedactwo" - naskoczysz na mnie zapewne... - zatem, nazwę cię: borajstewko!
          • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 11:55
            Naskoczę na Ciebie..?! Tobie to tylko owe perwersyjne przyjemności w głowie.
            • sclavus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:21
              ... wu szu...
              wu szu...
              wu szu...
              WU SZU!!! - ty geniuszu!
              • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:43
                A Ty co tak ciężko dyszysz..?!
                • sclavus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:48
                  chyba od ciebie się zaraziłem...
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,155290547,155300527,Re_.html
                  • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 15:09
                    Penicylinę sobie w dupsko zaaplikuj.
    • mike.recz Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:15
      Ale Krula w praktyce wydymali posłowie polskich partii, a nie TVP. Nie rozumiem tego zestawienia.

Akcja “Popieram związki” ma zwrócić uwagę na projekt ustawy o rejestrowanych związkach partnerskich.

centruminformacji.tvp.pl/15783199/spoty-kampanii-spolecznych-organizacji-pozytku-publicznego
      Organizacje Pożytku Publicznego mogą ubiegać się o emisję spotu w bezpłatnym czasie antenowym na jasnych i przejrzystych zasadach. TVP zgodnie z rozporządzeniem Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji każdego dnia oddaje bezpłatnie po kilka minut czasu antenowego Organizacjom Pożytku Publicznego (w godz. 6-12 i 12-18 po dwie minuty, a w godz. 18-22 i 22-2 po minucie).
      • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 11:05
        W celu dojaśnienia:
        "Niedawno politycy, którzy mieli wystąpić z Januszem Korwin-Mikkem w programie stacji TVP Info, oznajmili, że nie wejdą do studia razem z liderem Nowej Prawicy. Stacja w ostatniej chwili wycofała więc zaproszenie, jakie przekazała wcześniej Korwin-Mikkemu. Ten zapowiedział, że pozwie Telewizje Polską i zażąda od niej „solidnego odszkodowania”.

Akcja? Brutalny lobbing, bo tak należy rozumieć naciski na ustawodawcę.
        A teraz proszę wytłumacz mi, jak się mają organizacje skupiające "waginosceptyków" organizacji określanych mianem pożytku publicznego, ponieważ ja nie widzę żadnego związku.
        • mike.recz Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 15:46
          tw_wielgus napisał: W celu dojaśnienia:
          "Niedawno politycy, którzy mieli wystąpić z Januszem Korwin-Mikkem w programie stacji TVP Info, oznajmili, że nie wejdą do studia razem z liderem Nowej Prawicy. Stacja w ostatniej chwili wycofała więc zaproszenie, jakie przekazała wcześniej Korwin-Mikkemu. Ten zapowiedział, że pozwie Telewizje Polską i zażąda od niej „solidnego odszkodowania”.

Powtarzam, wydymali go politycy.

tw_wielgus napisał: Akcja? Brutalny lobbing, bo tak należy rozumieć naciski na ustawodawcę.
          A teraz proszę wytłumacz mi, jak się mają organizacje skupiające "waginosceptyków" organizacji określanych mianem pożytku publicznego, ponieważ ja nie widzę żadnego związku.

Strasznie brutalny. KPH przykłada karabin do głowy parlamentowi. Ja Ci nic nie będę tłumaczył. Istnieje ogólnodostępny wykaz OPP, a w nim możesz znaleźć KPH. Twoje osobiste uczucia nie mają tu nic do tego. To że Ty nie widzisz związku nie ma najmniejszego znaczenia dla stanu prawnego. KPH po prostu posiada status OPP.
          • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 16:34
            W ramach tej edukacji całkowicie rugujemy związki heteroseksualne. Dlaczego? Albowiem związek, jak wynika z powyższego opisu, to jedynie dwie żyjące ze sobą na kocią łapę gomorytki, lub radosna para gejów strzelająca sobie sweetfocię pod pomnikiem zboczeńca, mają prawo do tytułu - " związek nieformalny". I tylko te dwie grupy są poza marginesem prawa. No pięknie…
            Idźmy zatem dalej w ten las pełen pułapek:
            „Pomóc w tym edukowaniu i zachęcaniu do rozmów miał 90 sekundowy spot, którego bohaterkami są lesbijki. Spot przedstawia dzień z ich życia, a o tym, że są mowa o związku dwóch kobiet dowiadujemy się na koniec materiału. Spot jest emitowany nie tylko w mediach społecznościowych, w których już zdobywa uznanie i staje się hitem, ale także na antenie kanałów Telewizji Publicznej. To sukces! TVP nieodpłatnie wyemituje jego skróconą wersję. Wszystko dlatego, że spot został pozytywnie zweryfikowany przez telewizję i został zaliczony do "kampanii społecznych".
            Czyli wedle przyjętych kryteriów - misyjna TVP – uznał,a iż jej powołaniem i misją społeczną / na którą zbiera haracz zwany abonamentem/ jest propagowanie związków homo. Och Main Got!

Na sam koniec element humorystyczny:
            „Akcję wsparły także polskie gwiazdy. Wśród nich Kamilla Baar, Kora, Tomasz Iwan, Kora, Władysław Kowalski, Andrzej Mleczko, Katarzyna Nosowska, Maja Ostaszewska, Kamil Sipowicz, Natalia Siwiec, Maciej Stuhr, Kazimiera Szczuka, Dorota Wellman, Dorota Zawadzka, Mirosław Zbrojewicz oraz Jacek Żakowski.”

Wsród gwiazd zabrakło Ani Grodziej za to Kora poparła nawet 2x.
            • mike.recz Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 23:33
              tw_wielgus napisał: "W ramach tej edukacji całkowicie rugujemy związki heteroseksualne."

Skąd Ty chcesz rugować heteroseksualistów?
              • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 09:47
                Ja! Ja rugować heteroseksualistów..?! Niech Bóg broni, sam jestem członkiem tej powszechnie potępianej i zanikającej seksty.
                Wiesz co Mike... Tak sobie pomyślałem, w kontekscie wypowiedzi Brauna, skoro on jest b. święty od papieża i uważa za swój obowiązek i telewizyjną misję zadbanie o prezentowanie poglądów jak najszerzej pluralistycznych to niech odda kapkę czasu antenowego członkom organizacji "White Power", która to jak wiemy jeszcze przed zniesieniem niewolnictwa była uważana w USA za organizację porzadku publicznego.
                • mike.recz Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 11:13
                  tw_wielgus napisał: Ja! Ja rugować heteroseksualistów..?! Niech Bóg broni, sam jestem członkiem tej powszechnie potępianej i zanikającej seksty.

Ty. Przecież to Ty napisałeś o "rugowaniu heteroseksualistów". Przy całym bardzo nieuczciwym prowadzeniu przez Ciebie rozmowy oraz piętrzących się manipulacjach jakie stosujesz i tak doceniam, że nie napisałeś o "holokauście heteroseksualistów".

• tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 11:59
                    Właśnie, Mike, właśnie - manipulacja. Zaczynająca się od słowa legalizacja, a kończąca na przyznaniu klubom kochających się inaczej prawa do funkcjonowania jako OPP.
                    Nie zgadzam się jednocześnie z zarzutem nieuczciwości. Odrzucam ten zarzut.
                    • mike.recz Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 23:07
                      tw_wielgus napisał: Właśnie, Mike, właśnie - manipulacja. Zaczynająca się od słowa legalizacja, a kończąca na przyznaniu klubom kochających się inaczej prawa do funkcjonowania jako OPP.
                      Nie zgadzam się jednocześnie z zarzutem nieuczciwości. Odrzucam ten zarzut.

Czyli Twoim zdaniem manipulujesz z pełnym przekonaniem o swoich dobrych chęciach i dlatego uważasz, że jesteś uczciwy. Dlatego miksujesz nieporównywalne zagadnienia. Dlatego wyrywasz jakieś fragmenty artykułów. Dlatego przypisujesz organizacjom, których nie popierasz negatywne intencje.
                      • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 31.10.14, 13:22
                        Dzięki za odpowiedź. Zaraz postaram się dowieść, że mylisz się i przyjąłeś niewłaściwą ocenę moich intencji.
                        „ Dlatego miksujesz nieporównywalne zagad
                        > nienia. Dlatego wyrywasz jakieś fragmenty artykułów. Dlatego przypisujesz organ
                        > izacjom, których nie popierasz negatywne intencje.”
                        Piszesz o manipulacji. Z mojego punktu widzenia nie ma tu żadnej manipulacji. Dościelimy w tym, co napisałem.
                        Zwróć uwagę na to, że zestawienie nie jest przypadkowe. Korwin Mikke człowiek ciemiężony i prześladowany przez salon za swoje bezprecedensowe i logiczne spojrzenie na rzeczywistość. Człowiek szczery do bólu. Czyli możemy bez trudu dojść do wniosku, że JKM jest prześladowany za poglądy, które reprezentuje. Z drugiej strony mamy hałaśliwe środowisko, które pod przykrywką OPP usiłuje nam wmówić, że coś, co nie jest normalne powinniśmy uznać za normę. Czy aby na pewno chodzi o tolerancję?

Wizja nr.1
                        Klip filmowy, którego scenariusz z grubsza obejmuje poniższe zagadnienia.
                        W przestrzeni publicznej funkcjonuje, jako nieuzasadniany naukowo, ideowo, a nawet religijnie – pogląd o nieuleczalności pedofilii.
                        Niemniej specjaliści przedstawiają dowody" na normatywność zachowań seksualnych wykastrowanych chemicznie pedofili", Jednocześnie medialne autorytety, politycy, przekonują nas, że aby uniknąć oskarżeń o dyskryminację ze względu na preferencje seksualne powinniśmy ustalić parytety. W ramach tychże, na opiekunki do przedszkoli powinni być przyjmowani wykastrowani chemicznie pedofile. Jest to jedyna droga, aby mogli dowieść, iż zostali wyleczeni i są skłonni naprawić swoje winy względem społeczeństwa. Tym ludziom trzeba dać szansę a wszyscy, którzy uważają inaczej są paskudnymi ohydnymi i godnymi pogardy pedofilofobami.
                        Należy zwrócić uwagę na to, że przy tej okazji schlebimy ideologii Gender, która za cel postawiła sobie walkę z dyskryminacją ze względu na płeć.
                        Spot mogłaby zrealizować La Camera Independent, przy wsparciu Kampanii Przeciw Homofobii, Feminoteki, Magdaleny Środy i Ambasady Kanady w Polsce. Role mogliby obsadzić m.in. Katarzyna Herman, Wojciech Zieliński i Piotr Garlicki. Klip byłby wyświetlany w wybranych kinach.

Jak Ci się widzi ten scenariusz? Bo jego pierwowzór już został zrealizowany:
                        www.tokfm.pl/Tokfm/1,139109,14469747,Ciezka_dola_homofoba__ktorego_terroryzuja_wlasne_uprzedzenia_.html#TRrelSST

• douglasmclloyd Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:19
      tw_wielgus napisał:

> "Prezes Telewizji Polskiej w wywiadzie dla dziennik.pl zapewnił, że kontrowersy
      > jna kampania społeczna, promująca legalizację związków homoseksualnych musi być
      > pokazana przez publicznego nadawcę, w ramach obowiązku prezentowania różnych o
      > pinii i poglądów."

CZy kampanie spoleczna przeciwko legalizacji takich zwiazkow tez beda pokazywac?
      • mike.recz Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:25
        Przeciwnicy związków partnerskich są w TVP oraz Polskim Radiu nawet nadreprezentowani. Nic mi jednak nie wiadomo aby jakaś Organizacja Pożytku Społecznego zorganizowała taką kampanię i złożyła wniosek.
        • aniechto.only Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:29
          A to radio Rydzyka nie z pożytkiem dla społeczności?
          • mike.recz Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:40
            aniechto.only napisała: A to radio Rydzyka nie z pożytkiem dla społeczności?

Mnie tam się czasem przydaje ale w imieniu społeczności nie będę zabierał głosu.
        • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 11:10
          "> Przeciwnicy związków partnerskich są w TVP oraz Polskim Radiu nawet nadreprezen
          > towani. "
          Jakoś słabo słychać ich głos, może są terroryzowani przy pomocy poprawności politycznej? Zastraszani możliwością utraty pracy?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 08:20
            Jak np. Jan Hartman?
            • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 09:52
              Czy masz na myśli tego filozofa cierpiącego na tłumiony w podświadomości kompleks Edypa?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 10:08
                Mam na myśli tego politycznie niepoprawnego filozofa. Został sterroryzowany nawet możliwością utraty pracy.
                • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 11:53
                  Oj wiece niepoprawnego, wielce. Żyję nadzieją, iż z uwagi na tak zwaną „sprawę Polańskiego”, prof. Hartman rozpocznie dyskusję na temat odstąpienia od karania za czyny pedofilskie.
                  Jestem głęboko przekonany że zacznie ją od słów: nie to, że jestem za ale uważam…
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 11:59
                    Owszem, niepoprawnego. teraz już nie zacznie żadnej dyskusji bo tu króluje politpoprawność lewacka.
                    • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 12:09
                      Wiem! Ucięto mu język. Związano i odłączono od netu.
                      Normalnie cierpi na dwójnasób jako ateista i jako prześladowany przez stado prawicowych antysemitów Żyd.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 12:16
                        Wiadomo że w ten sposób cierpią tylko ci zdrowi którzy afirmują heteroseksualność. Przecież nie ma ich w mediach, królują wszędzie pedały i ich totemy.
                        • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 12:28
                          Ciekawa obserwacja. Myślę, że teraz jest czas na odreagowanie ze strony środowisk do tej pory zmuszanych do oglądania na ekranach swoich telewizorów obrzydliwych, gorszących, scen heteroseksualnych.

Widzę, że odrobiłeś lekcję i sprawdziłeś znaczenie słowa - "totem". Wiki pomogła, czy ponownie przeczytałeś "Winetou"?
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 12:35
                            No więc odcięli już tobie neta? Oglądasz w podziemiu zdrowe sceny heteroseksualne? Bo w telewizji publicznej można już liczyć wyłącznie na sceny homo.
                            • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 13:27
                              religijnych.uczuc.obraza napisał:

(....) Bo w telewizji publicznej można już liczyć wyłącznie na sceny homo.

Zmień kanał.
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:01
                                Gdzie nie spojrzysz wszędzie pedały i ich totemy. Sceny hetero tylko w podziemiu niczym płyty Kukiza i filmy Stankiewicz.
                                • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:35
                                  Aaaaaa.... no to trzeba było tak od razu. W takim razie musisz zmienić operatora kablówki, przenieść się do mniej tęczowej sieci. Co byś powiedział, dajmy na to, na dekoder telewizji TRWAM?
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:39
                                    A ja chcę się gdzieś przenosić? To raczej ty narzekałeś że już tylko propaganda homo w telewizji została. Sceny hetero i ich obrońcy od dawna w podziemiu i nawet po tobie widać że neta tobie odłączyli.
                                    • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:43
                                      W takim razie źle odczytałem Twoje intencje. Myślałem, że znudzony homosexem chcesz się chociaż na moment oderwać, odprężyć i pooglądać coś naprawdę zboczonego - pary hetero.
                                      Myliłem się, sorry...
                                      • religijnych.uczuc.obraza Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 14:55
                                        No ale musiałbym dołączyć do ciebie w podziemiu.
                                        • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 30.10.14, 15:10
                                          Mnie się nie musisz obawiać.
    • aniechto.only Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:20
      >BTW związki homoseksualne nie są nielegalne. Wiec nie bardzo rozumiem, w czym problem i czemu ta kampania ma służyć.

Problem polega na tym, że promowanie spraw nielegalnych jest nielegalne.
      • wiosnaludzikow Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 05:29
        >Problem polega na tym, że promowanie spraw nielegalnych jest nielegalne.
        Co Ty powiesz ? Z Zenkiem to ustaliłaś ?
    • x2468 Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 19:28
      JKM nawoluje do burzenia ladu spolecznego natomiast jesli w tvp ma wystapic ktos o nazwisku Michalkiewicz to dlaczego nie kazdy Nowak czy Kowalski ktoremu sie zechce? Krotko mowiac nazwisko Michalkiewicz gdzies mi sie obilo o uszy jednak znacznie czesciej slysze o Kowalskim.
      • m.c.hrabia Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 20:06

a który jest gejem ?
        • sclavus Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 20:19
          ci akurat, to żydożercy... Michalkiewicz, to nawet nadżydożerca!
          • taniarada Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 20:42
            Kiedyś się gloryfikowało Baumana ,Hartmana i było bosko .Jak ten świat na psy schodzi.
      • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 11:18
        x2468 napisał:

> JKM nawoluje do burzenia ladu spolecznego natomiast jesli w tvp ma wystapic kto
        > s o nazwisku Michalkiewicz to dlaczego nie kazdy Nowak czy Kowalski ktoremu sie
        > zechce? Krotko mowiac nazwisko Michalkiewicz gdzies mi sie obilo o uszy jednak
        > znacznie czesciej slysze o Kowalskim.

Ład społeczny? A co to jest "ład społeczny"? Właśnie ów ład społeczny (małżeństwo -związek kobiety i mężczyzny ) chcą zburzyć jednopłciowi miłośnicy. Czyż nie?

>
    • jola.iza1 Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 21:36
      Też jestem ?!?! , drążąc, czy ty na wu, zapytałeś dziennikarza Michalkiewicza po kim
      " odziedziczyli " jego Rodzice ten dom ? Ten dom w Bełżycach ? Pan redaktor bardzo się lęka, że wrócą upiory, i upomną się. Ha?
      • taniarada Re: ..?!?!?..... 28.10.14, 21:44
        I chciałem dodać ,że takich bezeceństw w telewizji nie będę oglądał.A jak któraś pokaże to wypowiem abonament.
        • dystans4 Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 22:24
          Ja też. Zamiast tego obejrzę prezesa z Hofmanem (i Błaszczakiem, w trójkącie?), albo i z Kotem.
      • tw_wielgus Re: ..?!?!?..... 29.10.14, 10:43
        Nie mam pojęcia, Jolu, jaka jest historia rodzinnego domu dziennikarza Michałkiewicza. Nie bardzo jednak pojmuję (i mam nadzieję wyjaśnisz mi) jak to się ma do tematu wątku i dlaczego, Twoim zdaniem, jest to istotne w przedstawionym kontekście?
    • indeed4 Jeśli ktoś myśli, że dyktat gejów 29.10.14, 14:49
      jest obecny tylko w teatrze i środowisku szeroko rozumianej kultury, jest bardzo naiwny...

kultura.dziennik.pl/news/artykuly/423183,joanna-szczepkowska-o-dyktacie-gejow-w-teatrze-i-przymykaniu-oczy-na-ich-przewinienia.html
      • indeed4 Kutz: nigdy nie było takiej inwazji gejów 29.10.14, 15:13
        "Odnosząc się do środowiska teatralnego dodał, że w historii jeszcze nigdy nie było "takiej inwazji" gejów w teatrze. - Nie tylko jeśli chodzi o aktorów i reżyserów, ale również o przejmowanie placówek teatralnych - powiedział"

wiadomosci.onet.pl/kraj/kazimierz-kutz-teatr-przezywa-inwazje-gejow/xr1kp

Rozejrzycie się ludzie koło siebie...
        • snajper55 Re: Kutz: nigdy nie było takiej inwazji gejów 29.10.14, 18:10
          indeed4 napisał:

> Rozejrzycie się ludzie koło siebie...

Wszędzie geje, judki i cyklisci!

S.
          • indeed4 Re: Kutz: nigdy nie było takiej inwazji gejów 29.10.14, 21:30
            A czasem nie naziole z PiS i watykańska mafia? ;-)
          • sclavus Re: Kutz: nigdy nie było takiej inwazji gejów 30.10.14, 11:23
            ... oraz dyskryminatorzy i prześladowcy katolików...
      • tw_wielgus Re: Jeśli ktoś myśli, że dyktat gejów 29.10.14, 16:39
        Jeżeli przyjmiemy odniesienie do dyktatury proletariatu to w kontekście myśli marksistowskiej na myśl przychodzi mi następujący cytat:
        "Jest tylko jedna droga, która może skrócić, uprościć i zintensyfikować przedśmiertne drgawki starego społeczeństwa i skurcze porodowe nowego — tą drogą jest rewolucyjny terror"
        I już w tym momencie w obawie o swój rewers zaczynam się na serio bać "tęczowej rewolucji".
        • indeed4 Re: Jeśli ktoś myśli, że dyktat gejów 29.10.14, 21:57
          > w kontekście myśli marksistowskiej na myśl przychodzi mi

Mi z kolei przychodzi na myśl błyskotliwy komentarz jednego z najbardziej aktywnych kremlowskich propagandzistów, Rosjanina Igora, który na dobre zainstalował się na polskim Forum Świat (patrz sygnaturka niżej)

forum.gazeta.pl/forum/w,50,147739816,147739816,Wielkoduszna_Rosja.html
      • sclavus tiaaa... 30.10.14, 11:22
        95%-wa populacja katolików w Polsce, jest prześladowana i dyskryminowana przez resztę a 2%-wa populacja homoseksualistów, urządza reszcie dyktat...
        ... a są jeszcze żydzi... wszędzie... gdzie okiem rzucisz...
        przeuFielbiam tÓmaństFo!!!
        • tw_wielgus Re: tiaaa... 30.10.14, 12:03
          Skąd pobrałeś tą statystykę?

PS. Cierpisz na chroniczną katofobię?
          • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 14:26
            Niekoniecznie...
            Gdybyś napisał: walczący katolicyzm - bylbyś bliższy prawdy... ale tak naprawdę, to tylko wojujący ateizm versus wojującego katolicyzmu (i katolstwa, i katolstwa - też!)
        • lauriane Re: tiaaa... 30.10.14, 12:14
          sclavus napisał:

> 95%-wa populacja katolików w Polsce, jest prześladowana i dyskryminowana przez
          > resztę a 2%-wa populacja homoseksualistów, urządza reszcie dyktat...
          > ... a są jeszcze żydzi... wszędzie... gdzie okiem rzucisz...
          > ***
          > przeuFielbiam tÓmaństFo!!!
          L. Nie ma to jak delektowanie sie wlasnym tumanstwem.....
          J.C.
          • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 14:27
            ... jeśli to jedyne, co masz na swoje usprawiedliwienie...
            :D:D:D
        • indeed4 Re: tiaaa... 30.10.14, 12:39
          "W 2003 r. wybuchł skandal związany z programem pt. Rower Błażeja, emitowanym w programie I TVP. Program nieprzypadkowo nazywany był Pedałem Błażeja a pojawił się za prezesury Roberta Kwiatkowskiego, gdy dyrektorem I programu był Sławomir Zieliński, który nie ukrywał swych homoseksualnych preferencji. Ogólnie mówił wiele o ,,tolerancji dla innych’’ itp.. Miarka się jednak przebrała, gdy okazało się, że autorzy, odwołując się do rzekomych badań wykonanych w krajach Europy Zach., z których wynikać miało, że ileś tam procent ,,młodych ludzi w wieku 12-18 lat ma doświadczenia z seksem z własną płcią’’, zaapelowali do młodocianych telewidzów, by zechcieli podzielić się z nimi podobnymi doświadczeniami"

www.wprost.pl/blogi/andrzej_paulukiewicz/?B=877
          • tw_wielgus Re: tiaaa... 30.10.14, 13:31
            A czy cykliści są Organizacją Pożytku Publicznego?
            • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 14:29
              ... a czy "czarni" są Organizacją Pożytku Jakiegokolwiek???
              • tw_wielgus Re: tiaaa... 30.10.14, 14:48
                A czy to jest wątek o czarnych? Ty cholerny, genetyczny, rasisto!
                • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 15:13
                  Jest o homoseksualistach i ich dyktacie a więc o "czarnych" homoseksualistach... bardzo, bardzo!
                  A o dyktacie "czarnych"(!!) homoseksualistów - jeszcze bardziej!!!
                  PeeS - byłbyś sam nie wiedział o czym wątek zakładasz?? A może już nie pamiętasz???
                  PeeS2 - kup-se chłopie okulary, żeby ci łatwiej cudzysłowy było zauważać...
                  • tw_wielgus Re: tiaaa... 30.10.14, 15:21
                    Głupiś... ale i to jestem Ci w stanie wybaczyć.
                    • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 15:57
                      Widzę, że wiesz dokładnie po co słoń ma ogon, ale mistyfikujesz...
                      ... czy aby nie po to, żebyś wiedział, gdzie go możesz pocałować?
                      EOT
                      • tw_wielgus Re: tiaaa... 31.10.14, 13:24
                        No to pa! Buziaczki....
            • indeed4 Re: tiaaa... 30.10.14, 16:58
              Hm, no nie wiem - myślisz, że organizacją pożytku publicznego może być np. "Stowarzyszenie Stop Homoterrorowi"?
              • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 17:59
                ... załóż, zarejestruj, protestuj skoro tak cię boli, ten ... homoterroryzm :D:D:D:D:D
                • indeed4 Re: tiaaa... 30.10.14, 18:06
                  Dyktat i inwazja (Szczepkowska & Kutz wyżej) może być?
                  • sclavus Re: tiaaa... 30.10.14, 19:49
                    Tu masz dyktat: niniwa22.cba.pl/kosciol_panstwo.htm - nie wyimaginowany!!
                    ... spróbuj nim się zająć...
        • indeed4 OPP defnicja i "KPH" 30.10.14, 17:13
          "Organizacja pożytku publicznego (OPP) to termin wprowadzony w Polsce 1 stycznia 2004 i określony przepisami ustawy o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie. Każda organizacja pożytku publicznego musi prowadzić działalność pożytku publicznego, choć nie każda organizacja, która prowadzi działalność pożytku publicznego, musi mieć status organizacji pożytku publicznego. Ustawa z dnia 24 kwietnia 2003 r. „O działalności pożytku publicznego i o wolontariacie” określa w Art. 3. czym jest działalność pożytku publicznego.

„Kampania Przeciw Homofobii” chce odnosić swoją działalność do punktu n° 22, a mianowicie do „upowszechniania i ochrony wolności i praw człowieka oraz swobód obywatelskich, a także działań wspomagających rozwój demokracji”. Powstaje więc pytanie czy tzw. związki partnerskie upowszechniają wolność i prawa człowieka, swobody obywatelskie i wspomagają rozwój demokracji?" (link)

Co o tym myślisz.

sclavus napisał:

> 95%-wa populacja katolików w Polsce
          • indeed4 Hallo, sclavus. 30.10.14, 18:32
            za trudne?
            • sclavus Re: Hallo, sclavus. 30.10.14, 19:56
              Niby co ma być za trudne???
              W kraju takim, jak Polska każda inność powoduje wrogość a im większy odpór, tym większa nienawistna wrogość, ale to - to chyba dla ciebie za trudne...
              Najgorsze w tym jest to, że ta wrogość wobec inności, jest "wykonywana" przez żaro-gorliwych katolików!
              Jeśli nie zrozumiałeś tekściku o 95% i 2% - to nie moja wina...
              ... spróbuj wziąć kilka lekcji logiki!!!
              PeeS - przeczytaj koniecznie tekst, który specjalnie dla ciebie zalinkowalem...
    • hasta.la.vista1 Re: ..?!?!?..... 31.10.14, 08:19

Chyba pytanie za trudne, bo przeczytałem wątek i nie widzę, żeby ktoś odpowiedział.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka