indeed-4 12.11.14, 09:01 twitter.com/jbrudzinski/status/532285924970078208 Co by nie mówić, trochę racji ma... rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/474858,anna-mucha-ma-w-nosie-boga-honor-i-ojczyzne-woli-prowokacje.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam111115 Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 09:08 Dobrze że od razu komory gazowej nie proponuje, łaskawca Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Co zrobię, kiedy na Polskę napadnie Putin? 12.11.14, 09:35 "Nie będę walczyć, o „bliźnich” z ONRu, hejterów, zawistników, ksenofobów, homofobów, czy innych plugawych, małych ludzi. Moim naczelnym obowiązkiem jest ochronienie moich dzieci, mojej rodziny, moich bliskich" - oświadcza gniewnie potrząsając lokami celebrytka Mucha. Do Powstania w 44 pewnie też by nie poszła, bo Kowalski spod siódemki rąbnął jej sznurka pranie - powariowały głupie kwoki z tym "chronieniem dzieci"... "Jak spotykam na ulicy człowieka z nożem, to co robię? Biegnę do domu, zamykam drzwi, by chronić moje dzieci. Co by zrobił mężczyzna? Nie patrząc na to czy ma kij w ręku, rzuciłby się do walki" - E. Kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Ty indyk pewnie wejdzisz na tłiterka 12.11.14, 09:45 i stamtąd będziesz obserwował walkę z Putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Co zrobię, kiedy na Polskę napadnie Putin? 12.11.14, 10:06 Rozsądne podejście które zagwarantowalo wielu krajom dzisiejszy dobrobyt. Polska przez niekiedy swoją głupotę traciła kwiat inteligencji a dziś się dziwi że nie ma mądrego do rządzenia. Wiesz dlaczego Anglia i Francja palcem nie kiwnęli w 1939? To sobie pomyśl. ..m Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Co zrobię, kiedy na Polskę napadnie Putin? 12.11.14, 11:04 Kolaborujący z hitlerowcami Francuzi i Czesi to dla ciebie wzór patriotyzmu? Coraz ciekawiej... Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Co zrobię, kiedy na Polskę napadnie Putin? 12.11.14, 12:56 Ty i tak wyczytasz to co chcesz. Was nie przekonajom. .... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Co zrobię, kiedy na Polskę napadnie Putin? 12.11.14, 13:12 To ja napisałem?! O kurczę, nic nie wiedziałem, że zhakowałem twoje konto... > Rozsądne podejście które zagwarantowalo wielu krajom dzisiejszy dobrobyt. (...) Wiesz dlaczego Anglia i Francja palcem nie kiwnęli w 1939? To sobie pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Jojo glaca 12.11.14, 09:14 Popieram Annę Muchę. Wszyscy mają Boga , Honor w DOOPIE Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wszyscy! Z wyjątkiem głęboko wierzącego 12.11.14, 10:05 tradycjonalistycznego "prawicowego" elektoratu chadeckiej Platformy z FK... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy! Z wyjątkiem głęboko wierzącego 12.11.14, 10:07 Czyli z wyjątkiem ciebie i wielgusa? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Jojo, Indyk - glace wewnetrzne :-) 12.11.14, 09:52 Móżdżek wygolony z czaszki. Do ostatniego ćwierka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 09:12 Polska psychoprawica ma poważne kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Na dodatek jakim trzeba być debilem, żeby w założonym przez siebie wątku podawać linki, których treść tego dowodzi. Mieszkam w Śródmieściu. Stefania miała urodzić się 11.11.11 Szczęśliwie wybrała inną datę, bo tego dnia ledwo udało nam się dotrzeć do samochodu zaparkowanego po drugiej stronie kamienicy w której mieszkaliśmy. Na pl. Konstytucji starły się trzy patriotyczne siły. Patrioci lewicujący (wśród nich kobiety i dzieci!) , patrioci z ONR i patrioci w służbie policji. Plac zamienił się w jedno wielkie pole bitwy. Kostki brukowe wyrywane z chodnika (!), race, śmietniki, wyrwane barierki i słupki latały w powietrzu. Był gaz łzawiący, armatki wodne i policyjne pałki. Były też spalone samochody i uciekający przypadkowi mieszkańcy ... wiem, bo sama, z wielkim brzuchem uciekałam przed hołotą... "W nosie mam „boga, honor i ojczyznę!”. Ważniejsze jest to, żeby przeżyli ci, których kocham". Aktorka twierdzi, że z tak rozumianym patriotyzmem nie chce mieć nic wspólnego: Jeśli patriotyzm oznacza kłótnie i napierdzielankę z okazji 11.11 to ja wolę emigrację. Choćby mentalną. Choćby do innego miasta, albo przynajmniej pod Warszawę... Debile specjalnej troski. Na czele z Brudzińskim. Trudno was szanować, naprawdę. Czasem się staram, no ale się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 O, jak ładnie się zagotowała inna "bystra" 12.11.14, 09:14 blondynka... :-))) twitter.com/AGozdyra/status/532291361429798912 Pamiętacie? To ta sama, która pytała Korwina, dlaczego Dmowski nie należy do KNP. wpolityce.pl/polityka/159492-gdy-dziennikarz-wspina-sie-na-szczyt-kompromitacji-gozdyra-pyta-mikkego-dlaczego-dmowski-nie-jest-w-jego-partii-wideo Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Kobieta ma rozwiązanie na 11 listopada 12.11.14, 09:20 indeed-4 napisał: > Co by nie mówić, trochę racji ma... Na ulicach gaz łzawiący i patriotyczne bydło. Mieszkam w Śródmieściu. Stefania miała urodzić się 11.11.11 Szczęśliwie wybrała inną datę, bo tego dnia ledwo udało nam się dotrzeć do samochodu zaparkowanego po drugiej stronie kamienicy w której mieszkaliśmy. Na pl. Konstytucji starły się trzy patriotyczne siły. Patrioci lewicujący (wśród nich kobiety i dzieci!) , patrioci z ONR i patrioci w służbie policji. Plac zamienił się w jedno wielkie pole bitwy. Kostki brukowe wyrywane z chodnika (!), race, śmietniki, wyrwane barierki i słupki latały w powietrzu. Był gaz łzawiący, armatki wodne i policyjne pałki. Były też spalone samochody i uciekający przypadkowi mieszkańcy ... wiem, bo sama, z wielkim brzuchem uciekałam przed hołotą... Aktorka twierdzi, że z tak rozumianym patriotyzmem nie chce mieć nic wspólnego: Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kobieta ma rozwiązanie na 11 listopada 12.11.14, 09:26 Ma racje.setki tysięcy nie wracają do pomrocznej miedzy innymi z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte no ale indyk i inni "patrioci" uważają 12.11.14, 09:38 że trzeba ją ogolić na łyso, przecież to skandal, że miała datę porodu wyznaczoną na najświętsze święto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jedź ponton z umiłowaną celebrytką do Francji 12.11.14, 09:44 albo Niemiec, bo tam "nie ma" ulicznych rozrób - najlepiej kupta se arytokraci bezludną wyspę, tam będziecie mieć spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte dobra, pojadę 12.11.14, 09:51 a ty sobie gol na łyso ciężarne zdrajczynie Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: dobra, pojadę 12.11.14, 09:54 We Francji czy w Niemczech to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 RT & links aren't endorsements 12.11.14, 10:01 ale miło popatrzeć, jak się odkrywa "prawicowy" elektorat Platformy z FK... :-> Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte jeśli chodzi o mnie, to jestem zdeklarowany lewak 12.11.14, 10:20 i nie głosuję na Platformę Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: jeśli chodzi o mnie, to jestem zdeklarowany l 12.11.14, 10:24 Na pewno głosujesz, indyk wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zostaniesz za to ukamienowany 12.11.14, 11:46 przez tutejszych głęboko religijnych prawicowych wyborców chadeckiej PO - nie głosować na Najjaśniejszą Platformę, kiedy faszysta Kaczyński podpala Polskę? To patriotyczny obowiązek każdego Polaka. Hańba! :-> Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Zostaniesz za to ukamienowany 12.11.14, 11:50 Ponte jest od stawiania pedalskich totemów i narzucania pedalskiej propagandy a nie od głosowania na twoich ukochanych platfusów, dla których ludzi inaczej myślących na forum GW nazywałeś moherami, indyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte Re: Zostaniesz za to ukamienowany 12.11.14, 11:55 sam bym tego lepiej nie ujął :D Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Jedź ponton z umiłowaną celebrytką do Francji 12.11.14, 09:58 Jeżeli patriotyzm polega wg Ciebie na napie...niu się z policją (i to w dzień niepodległości), to czy rzucałeś kostką brukową, czy nie jesteś patriotą? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jaki procent demonstrujących stanowili chuligani? 12.11.14, 10:11 Sprawdź w słowniku, co oznacza słowo "generalizacja", potem ewentualnie możemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Jaki procent demonstrujących stanowili chulig 12.11.14, 12:14 Najpierw wczytaj się w wypowiedź Muchy i dopiero potem zgłaszaj zastrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jaki procent demonstrujących stanowili chulig 12.11.14, 12:16 Nie wystarczy się wczytać, trzeba jeszcze zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jaki procent demonstrujących stanowili chulig 12.11.14, 12:17 Po co się wysilać, jak można wyrwać słowa z kontekstu i bić o nie pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Jaki procent demonstrujących stanowili chulig 12.11.14, 12:20 Ja tam nie wiem, jaki procent stanowili chuliganie, ale na własne oczy widziałam, jak się na FB narodowcy zwoływali, żeby zbierać pieniądze dla poszkodowanych przez policję. Czyli na kogo? Na lewaków, prowokatorów policyjnych czy służby specjalne? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Jaki procent demonstrujących stanowili chulig 12.11.14, 12:50 To jest irrelewantne. Mucha stwierdziła dwie rzeczy: nie uznaje burd za przejaw patriotyzmu ("Jeśli patriotyzm oznacza kłótnie i napierdzielankę z okazji 11.11 to ja wolę emigrację. Choćby mentalną") i że nie odczuwa miłości do ludzi prezentujących szereg przywar ("Nie będę walczyć, o „bliźnich” z ONRu, hejterów, zawistników, ksenofobów, homofobów, czy innych plugawych, małych ludzi..."). Nagrodzony orderem z kartofla zaś usilnie nie zauważa pierwszej wypowiedzi, a drugą odnosi wyłącznie do garstki dymiących, choć ewidentnie dotyczyła części narodu. Szkoda czasu na dalsze dyskusje w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bo rzecz jasna 11 listopada były same 12.11.14, 12:53 burdy i napie...nki. Samiuśkie! Nie było Marszu Komorowskiego a w Marszu Niepodległości dziesiątek tysięcy spokojnie maszerujących ludzi - tak pisali w GW... Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Bo rzecz jasna 11 listopada były same 12.11.14, 12:59 Ale dlaczego ci spokojni chcą się zrzucać na tych niespokojnych? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Bo rzecz jasna 11 listopada były same 12.11.14, 13:02 Sprawdź na twitterze... Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Bo rzecz jasna 11 listopada były same 12.11.14, 15:43 > burdy i napie...nki. Oczywiście, że nie. Zresztą - co by nie mówić o narodowcach, to udało się im faktycznie uaktywnić Polaków w święto. Dawniej, gdy nie było defilady wojskowej, był to smutny, listopadowy dzień, charakteryzujący się zwolnieniem z obowiązku świadczenia pracy na rzecz pracodawcy. Dzięki temu, że narodowcy - jak to pisały mainstreamowe media - zawłaszczyli sobie święto, w bój ruszyli tzw. zwykli ludzie, w ogóle niezwiązani z polityką. I tu plus dla środowisk narodowych. Nie zmienia to faktu, że Mucha ma prawo do własnego odbioru tego, co się dzieje tu i ówdzie tego dnia. Słuszny to odbiór, czy nie, to nadal kwestia osobista. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:29 forum.gazeta.pl/forum/w,28,155475821,155476298,Co_zrobie_kiedy_na_Polske_napadnie_Putin_.html To jak - wiesz już jaki procent brał udział w zadymie? Przy okazji możesz wytłumaczyć dlaczego Bronek nie rzuca wszystkiego i nie wyjeżdża z Polski po chuligańskich zamieszkach jak (porażająco inteligentna!) celebrytka Mucha, a zamiast tego 11 listopada dla wszystkich chętnych organizuje swój marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:39 "Nie będę walczyć, o „bliźnich” z ONRu, hejterów, zawistników, ksenofobów, homofobów, czy innych plugawych, małych ludzi. Moim naczelnym obowiązkiem jest ochronienie moich dzieci, mojej rodziny, moich bliskich" - oświadcza gniewnie potrząsając lokami celebrytka Mucha. No i czego tu nie zrozumiałeś znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:46 No właśnie, czego znów nie zrozumiałaś? Masz wszystko w poście - ech, te wasze wyrywanie z kontekstu... indeed4 napisał: Do Powstania w 44 pewnie też by nie poszła, bo Kowalski spod siódemki rąbnął jej sznurka pranie - powariowały głupie kwoki z tym "chronieniem dzieci"... "Jak spotykam na ulicy człowieka z nożem, to co robię? Biegnę do domu, zamykam drzwi, by chronić moje dzieci. Co by zrobił mężczyzna? Nie patrząc na to czy ma kij w ręku, rzuciłby się do walki" - E. Kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:48 *ze sznurka pranie Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:53 "Nie będę walczyć, o „bliźnich” z ONRu, hejterów, zawistników, ksenofobów, homofobów, czy innych plugawych, małych ludzi. Moim naczelnym obowiązkiem jest ochronienie moich dzieci, mojej rodziny, moich bliskich" - oświadcza gniewnie potrząsając lokami celebrytka Mucha. Pytam się, czego nie zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:55 No właśnie - czego? Do Powstania w 44 pewnie też by nie poszła, bo Kowalski spod siódemki rąbnął jej ze sznurka pranie - powariowały głupie kwoki z tym "chronieniem dzieci"... "Jak spotykam na ulicy człowieka z nożem, to co robię? Biegnę do domu, zamykam drzwi, by chronić moje dzieci. Co by zrobił mężczyzna? Nie patrząc na to czy ma kij w ręku, rzuciłby się do walki" - E. Kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 13:02 indeed4 napisał: > > > No właśnie - czego? > > Do Powstania w 44 pewnie też by nie poszła, bo Kowalski spod siódemki rąbnął > jej ze sznurka pranie - powariowały głupie kwoki z tym "chronieniem dzieci"... > To jest twoje domniemanie, a nie fakt, więc z nim nie dyskutuję, bo nie ma z czym. > "Jak spotykam na ulicy człowieka z nożem, to co robię? Biegnę do domu, zamyk > am drzwi, by chronić moje dzieci. Co by zrobił mężczyzna? Nie patrząc na to czy > ma kij w ręku, rzuciłby się do walki" - E. Kopacz Czego tu nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To samo pytanko co do sverira: 12.11.14, 13:04 "To jak - wiesz już jaki procent brał udział w zadymie? Przy okazji możesz wytłumaczyć dlaczego Bronek nie rzuca wszystkiego i nie wyjeżdża z Polski po chuligańskich zamieszkach jak (porażająco inteligentna!) celebrytka Mucha, a zamiast tego 11 listopada dla wszystkich chętnych organizuje swój marsz" Śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ooo - tu też "wyrwane z kontekstu"... 12.11.14, 12:47 Twoja zdolność do wykręcania kota ogonem zasługuje na specjalną nagrodę. Przyznaję Ci order z kartofla. Możesz już przestać tworzyć dalsze wypowiedzi, nagrodę masz dożywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Order Lenina dla geniuszy z "prawicowego" FzD 12.11.14, 13:01 za prawidłową odpowiedź na zadane wyżej pytanie: "To jak - wiesz już jaki procent brał udział w zadymie? Przy okazji możesz wytłumaczyć dlaczego Bronek nie rzuca wszystkiego i nie wyjeżdża z Polski po chuligańskich zamieszkach jak (porażająco inteligentna!) celebrytka Mucha, a zamiast tego 11 listopada dla wszystkich chętnych organizuje swój marsz" Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Papa indeed 12.11.14, 13:22 Dwoisz się i troisz, biedaku. Cytujesz, linkujesz, tłitujesz i fejsbukujesz i... wszystko na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Już zmykasz bez odpowiedzi? 12.11.14, 13:30 Nie załamuj się, order czeka - to nie jest takie trudne, spróbuj zajrzeć na twitter albo chociaż na FB... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Dzieciak pewnie z invitro. 12.11.14, 19:46 Bruździński mógłby sprawdzić po bruździe. Do x. Longchamps de Bruzda może się udać na korepetycje... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Sto procent racji Anny Muchy 12.11.14, 09:42 Gdy sobie pomyślę, ze miałbym narażać życie za takie g. jak Donald i Kaczor z Giertychem, dla Bronka historyka - to normalnie wysiadam. Oni sobie będą w schronach siedzieć, palić cygara, popijać whisky i przyjmować meldunki o trupach. Beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Sto procent racji Anny Muchy 12.11.14, 09:49 Za Palikota w samolocie jak najbardziej byś oddal.Nawet 3 życia. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Sto procent racji Anny Muchy 12.11.14, 09:54 Widać nie lubią tak jak ty bimbru,taniego wina, skrętów z machorki i siedzenia pod sklepikiem z tanimi używkami.Taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 09:50 Kaczor prawiczek cały czas walczył o elektorat prawicy. Wygryzł stamtąd wszystkich konkurentów. Teraz brudzio próbuje pozyskać nowych wyborców, tych którzy 11 listopada walczyli z policją. Przydadzą się po ciosie w plecy od grupy madryckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ... i ukamienować! nt. 12.11.14, 10:42 Nie będzie Mucha pluć wam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 10:57 ... jakbyś nie patrzył - rację ma... Mucha Anna, rzecz jasna!! ... z tego całego: bóg-honor-ojczyzna... podobni Brudzińskiemu pośmiewisko uczynili!! (a nawiasem - cóż to za patriotyzm, który boga na pierwszym miejscu stawia? - żebyż to jeszcze było tak: ojczyzna-honor-bóg... można by łatwiej przełknąć :D) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 12:38 Po pierwsze odnoszę wrażenie, że nasz kolejowy patriota Brudziński chciał ubić dwie Muchy za jednym zamachem, a po drugie, że jednak w roli patriotki Mucha wypada lepiej od Joachima. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 12:48 Nie zgadzam się z Muchą, chce emigrować to ma drogę wolną. Zapomniała że całkiem niedawno jeszcze z kraju łatwo wyjechać nie było? Teraz może jechać na zachód nawet bez paszportu i legalnie tam pracować. Kraj jest wolny to tego trzeba bronić a nie ONR czy polityków myślicie ze Putin i Moskwa bardziej zatroszczą się Polaków niż sami Polacy? Jak każdy będzie wszystko miał w dupie jak ona to ten kraj znowu zajęła Moskwa i te 25 suwerenności będzie tylko małym epizodem w 300 letniej dominacji Rosji w Polsce. jak każdy będzie siedział cicho to niech się nie zdziwi ze jak ktoś ja napadnie nikt nie stanie w jej obronie, nie powinna mieć zresztą o to pretensji. Niby dlaczego ktoś miałby narażać życie dla jej obrony? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 13:18 Jestem zadeklarowanym przeciwnikiem golenia idiotek na łyso i chociaż niektóre wyprzedziły życzenie Brudzyńskiego to i tak jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 13:41 Brudziński napisał tylko, że za okupacji takie golono na łyso - niektóre pewnie by się ucieszyły z darmowego fryzjera, było nie było co najmniej trzy dychy w kieszeni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 13:57 Jasne, że tak. Jojo nie miał na myśli nic złego. Przecież Jojoprzyjął za pewnik, że podobnie jak inne profesjonalistki z branży firmowej Muchy ochoczo golą głowy. Żeby nie być gołosłownym, dla przykładu, proszę bardzo...: "Małgorzata Socha (31 l.) to profesjonalistka. Aktorka zdradziła, że dla dobra filmowej roli gotowa jest się nawet... oszpecić. – Chcę różnorodnych ról, nie boję się totalnej zmiany wizerunku, łącznie z przytyciem 20 kilo i ogoleniem głowy na łyso – powiedziała Socha." I dlatego trzeba wprost szaleńczo nienawidzić tego młodego i obiecującego polityka polityka PiS żeby mu przypisać inne intencje niż te, które de facto wyraził. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 14:14 Podkręciłem, żeby zwabić więcej lemingów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 14:02 indeed4 napisał: > Brudziński napisał tylko, że za okupacji takie golono Takie, czyli jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walczyć" 12.11.14, 14:07 Zastanawiacie się dlaczego celebrytka Mucha nie będzie walczyć o Polskę? Ano, dlatego: "Kiedyś wydawało mi się, że gdyby wybuchła wojna, to moim obowiązkiem jest walka z wrogiem. I pewnie zginęłabym od pierwszego strzału... Dziś mam w głębokim poważaniu kamienice i ulice... (brzydkie zresztą). Mam w głębokim poważaniu, co stanie się z moim majątkiem (w kredycie, zresztą), jeśli wejdą... * - tu wpisz dowolnego wroga. Nie będę walczyć, o "bliźnich" z ONRu, hejterów, zawistników, ksenofobów, homofobów, czy innych plugawych, małych ludzi... Moim naczelnym obowiązkiem jest ochronienie moich dzieci, mojej rodziny, moich bliskich. Za wszelką cenę. I w nosie mam "boga, honor i ojczyznę!". Ważniejsze jest to, żeby przeżyli ci, których kocham" Zwłaszcza za homofobów z PiS nie będzie walczyć, mogę się założyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wyobrażacie sobie? 12.11.14, 14:23 Wchodzą zielone ludziki Putina, a Mucha z Miętowymi do nich - nie będziemy walczyć za tych wstrętnych, homofobicznych pisiorów! Możecie ich wymordować i zaanektować Polskę jak Krym, tylko z daleka od nas lemingów z Wilanowa, ok? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wyobrażacie sobie? 12.11.14, 15:40 A wy użyteczni idioci (może jednak świadomi współpracownicy) Putina wzorem Śmigłego Rydza do Rumunii. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 14:24 Mucha postanowiła nie certolić się z poprawnością polityczną i otwarcie powiedziała to, co myślą inni Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 14:45 Nie. Zachowała się jak typowa celebrytka, czyli jak idiotka. Co oczywiście nie jest powodem do tego żeby z miejsca ją ogolić na łyso. Proponując to Jojo zachował się głupio i zdając sobie sprawę z tego, że zachował się jak głupek, honorowo, zawczasu, ogoli łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 14:47 tw_wielgus napisał: > Nie. Zachowała się jak typowa celebrytka, czyli jak idiotka. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 14:58 Bo chciała zaistnieć, podobnie jak ten głupek Mozil, Masłowska, czy Piróg wirujący z tęczowym dildo. Zupełnie nie rozumiem dlaczego osoba posiadająca tak głęboką wiedzę o malowaniu paznokci nie poświęci się w całości temu zagadnieniu i nie przestania zaprzątać swojej ślicznej głowy sprawami, o których nie ma pojęcia. Niech sobie walnie selfika z kolejnym brzuszkiem i umieści na fejsie. Bardziej to ucieszy jej wiernych fanów i czytelniczki "Pudelka". Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 15:05 Ale czym chciała zaistnie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 15:11 To nie jest dowcipne. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 15:18 No wiec jakimi slowami mucha sie osmieszyla Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 15:57 mietowe_loczki napisała: > No wiec jakimi slowami mucha sie osmieszyla Słowami kolejowego bandziora Jojo Brudzińskiego, którego w czasie okupacji raczej by nie ogolono, a zatem jest patriotą. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Towarzysz wariant czego znów nie zrozumiał? 12.11.14, 16:01 forum.gazeta.pl/forum/w,28,154465115,154475199,Bardzo_latwo_tez_obsmarowywac_kogos.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 22:08 W "Dzienniku" jej wypowiedź została umieszczona w dziale "rozrywka". Jednoznacznie to wskazuje na to że musieli mieć w redakcji niekiepską "polewkę" czytając jej patriotyczne wynurzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 15:28 Daj sobie spokój, miętowa przyparta do ściany zaczyna się powtarzać jak zdarta płyta i (niczym jej równie bystry kumpel obraza) uciekać od meritum w głupkowaty trolling "a co?" "a gdzie?" "a kiedy?" " a co miałeś na myśli"? Chcesz się w to bawić twoja sprawa, dla mnie to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 15:32 Hahaha napisał troll indyk który przyparty do muru fantazjuje na temat innych forumowiczów. Np. pyta innych forumowiczów ile razy na forum nazwali kogoś moherem samemu mając na koncie takie lemingowe wybryki. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę walc 12.11.14, 14:54 Brudziński przystępuje do własnoręcznego golenia Muchy już dziś, czy dopiero jutro? ;-) Mało wiesz Wielgus o Brudzińskim, to czego się o nim kiedyś naczytałeś w GW to za mało - znów masz te swoje dziwaczne jazdy, tak jak z salezjaninem... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę 12.11.14, 15:00 Być może, ale zupełnie mnie nie porywa ta powieściowa postać i dlatego nie zamierzam wiedzieć czegokolwiek więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę 12.11.14, 15:05 Czasem warto dla zwykłej przyzwoitości, żeby nie powielać propagandowych kłamstw i manipulacji GW ;-) 1. forum.gazeta.pl/forum/w,28,154465115,154466128,Malo_wiecie_o_Brudzinskim_.html 2. forum.gazeta.pl/forum/w,28,154465115,154475199,Bardzo_latwo_tez_obsmarowywac_kogos.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Mucha: "jeśli wejdą obce wojska nie będę 12.11.14, 15:12 PS. jeśli jego inteligencję ceni nawet taki zatwardziały lewak i antykaczysta jak Azrael, wiedz, że coś się dzieje ;-) forum.gazeta.pl/forum/w,28,154465115,154467368,Re_Malo_wiecie_o_Brudzinskim_.html Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To już wiadomo dlaczego Jojo jest na glacę :) 12.11.14, 14:13 A miałem skromne nadzieje, że on chory na jakąś straszną chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Chory jest łysa pała Oleksy 12.11.14, 14:59 z twojego umiłowanego SLD... www.fakt.pl/polityka/premier-oleksy-jest-chory-choroba-oleksego-,artykuly,483046.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Za zdradę Ojczyzny, jak Mucha. 12.11.14, 15:09 Opuścił jedną z miesięcznic smoleńskich i partyjny sąd dyscyplinarny był bez litości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Za zdradę Ojczyzny, jak Mucha. 12.11.14, 15:30 Masz racje sekta smoleńska to ich ojczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Miętowa 12.11.14, 15:36 nie będziesz o nich walczył - "bo to smoleńska sekta", mam rację? forum.gazeta.pl/forum/w,28,155475821,155480239,Wyobrazacie_sobie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 15:37 Jak wejdą rosjanie to razem z tobą indyk będę śledził tłiterka. Walką się przecież nie skalamy, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 15:53 Nie masz, jak zwykle z resztą , nie mam najmniejszego pojęcia co zrobię gdy będzie coś tam coś tam. Wiem za to co ty zrobisz ,w pory. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 15:57 Nie wiesz czy w chwili zagrożenia będziesz bronił swojej Ojczyzny? No popatrz - a Mucha czy Miętowe już wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 16:12 Nie rozumiem co dla ciebie znaczy bronić ,jeśli jak domniemywam chodzi ci o "szczylanie" to masz rację ,nie mam pojęcia jak się zachowam w jakiejś konkretnej sytuacji,może się popłaczę moze swajdam w galoty a może nie,po prostu nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 16:23 Chodzi o to, czy będziesz bronił w tym kontekście. forum.gazeta.pl/forum/w,28,155475821,155479951,Mucha_jesli_wejda_obce_wojska_nie_bede_walczyc_.html Mucha mówi, że nie będzie walczyć o Polskę, bo nie warto - dokoła same pisiory i homofobi, będzie bronić tylko siebie i swoich bliskich. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 16:34 Nie wiem, deklaracje tego typu to tylko puste słowa pod publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Miętowa twierdzi, że tak jak Mucha myślą "inni" 12.11.14, 21:21 sugerujesz, że kłamie? Hmm... Mam pomysła - może poświęć się dla koleżanki i powiedz, że nigdy w życiu nie będziesz walczył za tych okropnych pisiorów, co? Może wtedy nie będzie jej tak głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 21:38 > Chodzi o to, czy będziesz bronił w tym kontekście. A kto ich tu zamierza sprowadzić i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 22:21 > A kto ich tu zamierza sprowadzić i po co? Zapytaj Muchy, bo to ona mówi o takiej hipotetycznej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 23:11 indeed4 napisał: > Zapytaj Muchy, bo to ona mówi o takiej hipotetycznej sytuacji. Ona mówi o zupełnie praktycznej, a nie hipotetycznej sytuacji. O durniach i chamach, której los dał jej za rodaków i o prawo których do chamstwa i głupoty nie zamierza z nikim walczyć Ty mówisz o jakich hipotetycznych Rosjanach, więc ciebie się pytam, kto nam to towarzystwo chce do Polski ściągnąć, po co i dlaczego. I nie wmawiaj nam, że patriotyzm Brudzińskiego jest bardziej realny. On też nie będzie ginął za Muchę, bo mu się to zupełnie nie opłaca. On będzie pieprzył, a ciemny lud to kupi. Ja nie kupuję tanich podróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 12.11.14, 23:39 Naucz się czytać - co mówi Mucha masz przed gałami. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 13.11.14, 00:15 indeed4 napisał: > Naucz się czytać - co mówi Mucha masz przed gałami. Oczywiście, przecież cytowali ci to wielokrotnie: Nie będę walczyć, o "bliźnich" z ONRu, hejterów, zawistników, ksenofobów, homofobów, czy innych plugawych, małych ludzi... Porównaj z twoim wątkiem o patriotyzmie nowoczesnym i tradycyjnym. thespinningtopblogger.files.wordpress.com/2013/11/p1.jpg Dumy z pochodzenia nie wyznaczają zchamiali kibole, ani kreatury pokroju Brudzińskiego, bo tego tałatajstwa jest wszędzie pod dostatkiem. Wartości rodzinnych nie będą nas uczyć ani księża, ani prezespan z kotem. Ludzie są tym najcenniejszym polskim produktem a nie jabłka lub kartofle. Demolka nie jest współodpowiedzialnością, jest jej całkowitym brakiem. I jest również moja opinia. Nie każdy, kto pieprzy o patriotyzmie jest patriotą, nie każdy kto powołuje się na "wartości" jest wartościowym człowiekiem. Anna Mucha mnie nie interesuje, to są jej prywatne opinie i sama za nie odpowiada, a za kanalie pokroju Brudzińskiego wstydzić się nie chcę, a niestety nie są one prywatnymi osobami. Ktoś je wybrał i wszyscy za to ponosimy odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Jeśli wejdą Rosjanie, to tak jak Mucha i Mięt 13.11.14, 08:32 > Ona mówi o zupełnie praktycznej, a nie hipotetycznej sytuacji. Tak, tak - Rosja wypowiedziała nam wojnę, ogłoszono powszechną mobilizację, a Mucha oświadcza, że nie będzie walczyć o Polskę, bo jej rodakami są pisowcy i homofobi. Otrzeźwiejesz, to pogadamy - definitywne EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 20:02 indeed-4 napisał: > > twitter.com/jbrudzinski/status/532285924970078208 > > Co by nie mówić, trochę racji ma... > > rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/474858,anna-mucha-ma-w-nosie-boga-honor-i-ojczyzne-woli-prowokacje.html Ma prawo mieć w d... zarówno Boga jak i honor i również Ojczyznę. Zupełnie inną sprawą jest nasz (mój też) pogląd na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 20:16 Jaja niech sobie ogoli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Brudziński: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 23:16 Najlepiej jakby wystartowal w wyborach w Wysokiej Kamieńskiej na stanowisko sołtysa. Znają go tam, prezesa darzą zaufaniem gdyby się za Jojo wstawił to hoho. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Niech Brudziński tego patryjotę ogoli na łyso 12.11.14, 20:18 www.youtube.com/watch?v=u-2NMsS4l80&feature=share Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 22:42 A może ona już bobra ma łysego? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: ogolić idiotkę Muchę na łyso 12.11.14, 23:19 Yntelygentny jesteś.A mundry, a dowcipny i do tego świetnie ułożony. Mógłbyś z Jojem stanąć w zawody, ba nawet z kotem prezesa mógłbyś np rozwiązywać krzyżówki. Odpowiedz Link Zgłoś
weteranus Brudzińskiemu łatwo napisać, 12.11.14, 23:30 ponieważ nie ma włosów i jojo nie może być ponownie ogolone na łyso. Mucha jak to Mucha, powiedziała to co na miarę swojego intelektu najwyraźniej pomyślała i nie sądzę, aby był to powód od jej publicznego linczowania. Tak nawiasem, Brudziński nie ma poważniejszych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś