Dodaj do ulubionych

Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika!

13.11.14, 09:51
Czyżby nowa seksafera , czy moze to tylko przypadek incydentalny?
Jak widać w PiS wszystkie chwyty dozwolone:
www.fakt.pl/Dzialaczka-PiS-omotala-dzialacza-Solidarnej-Polski,artykuly,202461,1.html
ps. Widać przykład agenta Tomka utorował drogę!
Obserwuj wątek
    • nazimno Ale sie napaliles...uwazaj na rozrusznik... 13.11.14, 14:59
      Bateria sie szybko wyczerpuje.
      • zapijaczony_ryj Re: Ale sie napaliles...uwazaj na rozrusznik... 13.11.14, 15:07
        nazimno napisał:

> Bateria sie szybko wyczerpuje.

nie mój problem, nie myśł, ze jak ty masz to muszą mieć wszyscy.
        Ale jak patrzę na tą Matę Hari to się nawet chłopakowi nie dziwię. Musiałby być nienormalnym, zebuy się nie załapać, albo zboczony jak ten co się załapał na Sawicka
        • nazimno Eeee taaam, nie mam. 13.11.14, 15:43
          Na szczescie nie musze miec. A niech sobie ..... robia co chca.
          Zagladanie pod kolderke nalezy zostawic ... porabancom... z zasady.
    • lumpior Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 13.11.14, 15:42
      A już myślałem że Sobecka albo Pawłowicz?
      • zapijaczony_ryj Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 14.11.14, 08:49
        lumpior napisał:

> A już myślałem że Sobecka albo Pawłowicz?

miałyby takie szanse jak w tym radzieckim burdelu co Stalin kazał założyć i nie cieszył się popularnością, więc wezwał kierownika burdelu i pyta, dlaczego tak się dzieje?
        A szef mu odpowiada . Towarzyszu Stalin wszystko jest w Ameryce, są czerwone firanki, czerwone lampy, drinki, złote klamki, a czołowa kurtyzana tow Wiera już w 1920 roku należała do partii...
    • wariant_b Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 13.11.14, 16:43
      Ostatnio znowu było głośno o odlotowej pani Ilonie:
      wpolityce.pl/gwiazdy/203655-mariusz-antoni-kaminski-i-ilona-klejnowska-na-slubnym-kobiercu-polityk-pis-i-byly-aniolek-prezesa-sa-juz-malzenstwem
      • cymber.gaj Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 13.11.14, 23:26
        Na pewno ten uroczy Aniołek nie wiedział, że za oszusta i złodzieja za mąż wychodzi. I co teraz? Będzie mu paczki do więzienia nosić?
        • wariant_b Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 13.11.14, 23:29
          > Na pewno ten uroczy Aniołek nie wiedział, że za oszusta i złodzieja za mąż wychodzi...

A skąd biedny Kamiński miał wiedzieć, że Aniołki Prezesa chleją w samolotach?
          • inocom Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 14.11.14, 00:01
            wariant_b napisał:

> > Na pewno ten uroczy Aniołek nie wiedział, że za oszusta i złodzieja za mą
            > ż wychodzi...
            >
            > A skąd biedny Kamiński miał wiedzieć, że Aniołki Prezesa chleją w samolotach?

I to jeszcze bimber (trefny alkohol).
    • aw2139 Zapijaczony ryju 13.11.14, 17:08
      zapłon masz jak radziecki czołg. Nieźle się musiałeś natrudzić, aby wrzucić artykuł z MARCA 2013:)
      Dalej grzeb, może coś o robaczkach Niesiołowskiego znajdziesz!
      • zapijaczony_ryj Re: Zapijaczony ryju 14.11.14, 08:52
        aw2139 napisał:

> zapłon masz jak radziecki czołg. Nieźle się musiałeś natrudzić, aby wrzucić art
        > ykuł z MARCA 2013:)
        > Dalej grzeb, może coś o robaczkach Niesiołowskiego znajdziesz!

Kto szuka to znajdzie!
    • gazeta_mi_placi Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 13.11.14, 17:10
      ccc
    • douglasmclloyd Diablica Kaczyńskiego nt 13.11.14, 23:48
    • inocom Widziały gały co brały. /nt 13.11.14, 23:58
    • wykress Re: Tajna agentura PiS z cyckami bez stanika! 14.11.14, 00:23
      Gdzie diabeł nie może, tam babę posle! :-)

p.s.zachowaj umiar! "ryju" i nie przyrównuj tej "seks afery" do agenta tomka! ... bo się ośmieszasz ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka