tomek854 08.10.07, 16:30 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4558056.html ten kraj mnie załamuje czasem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: Rydzyk chodzi po wodzie? Chcę to zobaczyć ;-) 08.10.07, 16:46 Ja tez chce. Skoro chodzi, to znaczy, ze nie umie plywac. Moze woda okaze sie zadsza niz lojciec derehtor uwazal... :-) Odpowiedz Link
bassooner Re: Rydzyk chodzi po wodzie? Chcę to zobaczyć ;-) 08.10.07, 18:26 Aha...ale zamarzniętej...mam nadzieję, że po cienkim lodzie stąpa i go wydelegują w końcu na misję na Madagaskar... Odpowiedz Link
plawski Chyba po wódzie.... 08.10.07, 18:37 Bass, właśnie wróciłem z Poznania ale znoffu byłem z towarzystwem i na szybko :( Odpowiedz Link
krakus.b6 Ale chamstwo 08.10.07, 21:38 Szyszko zapewnił wsparcie rydzykowej szkółki przez Min.Ochrony Środowiska. Qrna.Zarobki w podległej MOŚ firmie ( w której pracuję) są bliskie min. płacy i nie możemy doczekać się podwyżek ( od kilku lat ich nie było), a tu pieniądze publiczne będą płynąć do szamana od radia z ryjem. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Ale chamstwo 09.10.07, 12:31 krakus.b6 napisał: > Qrna.Zarobki w podległej MOŚ firmie ( w której pracuję) są bliskie > min. płacy (...), a tu pieniądze publiczne będą płynąć do szamana > od radia z ryjem. Dlatego, ze wszyscy pracownicy tej firmy z rodzinami nie sa tak licznym elektoratem jak zastepy dzielnych wyznawcow ojca derehtora :-/ Odpowiedz Link
simr1979 Re: Ale chamstwo 09.10.07, 12:48 krakus.b6 napisał: > Qrna.Zarobki w podległej MOŚ firmie ( w której pracuję) są bliskie > min. płacy i nie możemy doczekać się podwyżek ( od kilku lat ich > nie było) O córfa - to ja też chce płace minimalną - zamienie se zaraz passata b5 na b6 :)) Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Ale chamstwo 09.10.07, 15:42 simr1979 napisał: >> O córfa - to ja też chce płace minimalną - zamienie se zaraz passata b5 na b6 : > )) Pisałem o zwyczajnych pracownikach,nie o kadrze zarządzającej. Gdy ma się funkcję kierowniczą, można posiadać nowego passata, lub coś lepszego.:) Odpowiedz Link
bassooner Re: Ale chamstwo 09.10.07, 19:07 typson napisał: > czy mówicie o sobie MOŚki ? :) ROTFL ;-))) Odpowiedz Link
bassooner Re: Chyba po wódzie.... 09.10.07, 19:11 plawski napisał: Bass, właśnie wróciłem z Poznania ale znoffu byłem z towarzystwem i na szybko :( ______________________________________________________________________ Ranisz me serce misiu...nie pisz więcej, że byłeś i nie miałeś dla mnie czasu. Wtedy jest mi bardzo smutno misiu, a kupiłem sobie taki fajny sweterek, z takiej miłej dzianinki. Na pewno by Ci się spodobał, bo jest w twoim ulubionym kolorze. Smutno mi...;-((( Odpowiedz Link
dr.verte Re: Rydzyk chodzi po wodzie? Chcę to zobaczyć ;-) 09.10.07, 19:04 czy umie chodzic czy nie i tak gosc jest b.zdolny Odpowiedz Link