tujacek 04.12.14, 23:10 Dzisiaj "świński ryj" Palikot robi za autorytet :>>>> Monika Olejnik, dziennikarka, czy propagandzistka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa01 Re: faworyci Moniki :>> 04.12.14, 23:45 Wczoraj rozbójnik JOJO Brudziński napadający na podróżnych w pociągach, dziś szef PIS (Bóg, honor i Ojczyzna!) robił za autorytet. (hłe, hłe!) Monika Olejnik, dziennikarka, czy propagandzistka? Wyłączyłam bo nie trawię widoków rozbójniczych mord pisowskich (Bóg, honor i Ojczyzna!) u mnie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: faworyci Moniki :>> 05.12.14, 05:42 porannakawa01 napisała: > Wczoraj rozbójnik JOJO Brudziński napadający na podróżnych w pociągach, dziś sz > ef PIS (Bóg, honor i Ojczyzna!) > robił za autorytet. (hłe, hłe!) > Monika Olejnik, dziennikarka, czy propagandzistka? > Wyłączyłam bo nie trawię widoków rozbójniczych mord pisowskich (Bóg, honor i Oj > czyzna!) u mnie w domu. O wielu "zapomniałaś" jak zwykle. Na przykład o cenzorze lektur szkolnych i bojowniku z Twinky-Winky :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: faworyci Moniki :>> 05.12.14, 08:04 Same inicjały świadczą o propagandzie PO .Przecież to nadworna tuba .U MO robią robią za cieci ,oprócz Palikota , Giertych ,Niesiołowski .Kiedyś też występował Oleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj PrezesPan odmawia Monice-boi się zbłaźnić 05.12.14, 04:04 tujacek napisał: > Dzisiaj "świński ryj" Palikot robi za autorytet :>>>> > Monika Olejnik, dziennikarka, czy propagandzistka? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Kto ją jeszcze ogląda? Przecież zdrowy człowiek 05.12.14, 09:02 nie dałby rady. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak Brudziński, Czarnecki, Gowin, Ziobro 05.12.14, 09:10 To ci pasuje? Oni nie są ani trochę lepsi od Palikota. A są? Fakt, że obniżyła loty zapraszając takich jak oni. M. Odpowiedz Link Zgłoś
14pol Re: Monia poczuła że musi doładować bateryjki... 05.12.14, 09:58 bo ostatnio coś za mało świńska i chamska była i tylko ze studia uciekała.... Odpowiedz Link Zgłoś