24.02.15, 19:46
Ten to jak zwykle bez ogródek nie wspiera Ukrainy . Inni to chociaż udaja a po cichu podobnie myslą.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17479063.html#MTstream
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: JKM 24.02.15, 19:48
      Ukraina to bogaty kraj ...sama sobie poradzi
      • p.grochowski Re: JKM 24.02.15, 20:32
        To co Janusz Korwin Mikke powiedział w Gazecie Wyborczej, nadaje sens popieraniu go przeze mnie. Rosja to nie tylko komunizm, ale także kilkusetletnie dziedzictwo monarchii. Piotrek.
        • dystans4 Re: JKM 24.02.15, 23:16
          Liga Polskich Rodzin z pokolenia na pokolenie kontynuuje wielką tradycję.
          • p.grochowski Re: JKM 25.02.15, 05:22
            Miejsce Janusza Korwina Mikke, jest w konserwatywno-liberalnej partii, Unii Polityki Realnej. Mamy pismo "Najwyższy Czas!" i użyjemy każdego wariantu, także amerykańskiego, aby wejść do parlamentu. Jestem zwolennikiem zniesienia progu wyborczego, tak aby w sejmie i senacie były reprezentowane polskie społeczności lokalne. Piotrek.

dystans4 napisał:

> Liga Polskich Rodzin z pokolenia na pokolenie kontynuuje wielką tradycję.
            • volupte Re: JKM 25.02.15, 12:18
              JKM ma juz nową własna partie KORWiN. Sprytnie sobie ja nazwał. Oni w tej UPR stale sie gryzą , ze juz nie wiadomo o co chodzi. Skrajnosci tak maja , musza sie licytowac kto jest bardziej.
              • p.grochowski Re: JKM 25.02.15, 14:19
                Zachęcam do książek Oficyny Konserwatystów i Liberałów. Jest tam przestawiona wizja świata i spojrzenie na gospodarkę, politykę i kulturę zgodną z założeniami Unii Polityki Realnej. Piotrek.
                volupte napisał:

> JKM ma juz nową własna partie KORWiN. Sprytnie sobie ja nazwał. Oni w tej UPR s
                > tale sie gryzą , ze juz nie wiadomo o co chodzi. Skrajnosci tak maja , musza si
                > e licytowac kto jest bardziej.
            • zoil44elwer Re: JKM 25.02.15, 14:42
              p.grochowski napisał:

> Miejsce Janusza Korwina Mikke, jest w konserwatywno-liberalnej partii, Unii Pol
              > ityki Realnej. Mamy pismo "Najwyższy Czas!" i użyjemy każdego wariantu, także a
              > merykańskiego, aby wejść do parlamentu. Jestem zwolennikiem zniesienia progu wy
              > borczego, tak aby w sejmie i senacie były reprezentowane polskie społeczności l
              > okalne. Piotrek.
              >
              > dystans4 napisał:
              >
              > > Liga Polskich Rodzin z pokolenia na pokolenie kontynuuje wielką tradycję.
              > Oficyna Konserwatystów(obskurantów) i....Liberałów(libertynów) w Sojuszu z katolickimi socjalistami z PiS,z chadekami i chasydami PO - na czele z monar'chistą JKM/Oto Polska(moda) właśnie! Niech TO pierun trzaśnie i skończom sie te debilne,polskie waśnie.
      • zoil44elwer Re: JKM 25.02.15, 05:44
        13kisiel napisał:

> Ukraina to bogaty kraj ...sama sobie poradzi
        >
        Ukraińcy to bogaci ludzie.....pracują w RP za 50% polskiej,minimalnej stawki.
        • volupte Re: JKM 25.02.15, 12:20
          Przesadzasz, nawet ukraińska sprzataczka chce juz 12-15 zł/h. Bywa ze czesto po wyższych studiach , ale i tak wykształceni Polacy kible na zachodzie myli.
          • zoil44elwer Re: JKM 25.02.15, 14:20
            Ale za 4-krotność polskiej stawki!
            • volupte Re: JKM 25.02.15, 15:05
              Gdzie ty polska taką stawke znalazłeś? W ogłoszeniach prasowych dawanych przez .....działaczy PiSu? Rostrząsano kiedys jakies ogłoszenie 2.40/h zł , ogłoszeniodawcy nie znaleziono:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka