volupte 24.02.15, 19:46 Ten to jak zwykle bez ogródek nie wspiera Ukrainy . Inni to chociaż udaja a po cichu podobnie myslą.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17479063.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.grochowski Re: JKM 24.02.15, 20:32 To co Janusz Korwin Mikke powiedział w Gazecie Wyborczej, nadaje sens popieraniu go przeze mnie. Rosja to nie tylko komunizm, ale także kilkusetletnie dziedzictwo monarchii. Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: JKM 24.02.15, 23:16 Liga Polskich Rodzin z pokolenia na pokolenie kontynuuje wielką tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
p.grochowski Re: JKM 25.02.15, 05:22 Miejsce Janusza Korwina Mikke, jest w konserwatywno-liberalnej partii, Unii Polityki Realnej. Mamy pismo "Najwyższy Czas!" i użyjemy każdego wariantu, także amerykańskiego, aby wejść do parlamentu. Jestem zwolennikiem zniesienia progu wyborczego, tak aby w sejmie i senacie były reprezentowane polskie społeczności lokalne. Piotrek. dystans4 napisał: > Liga Polskich Rodzin z pokolenia na pokolenie kontynuuje wielką tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: JKM 25.02.15, 12:18 JKM ma juz nową własna partie KORWiN. Sprytnie sobie ja nazwał. Oni w tej UPR stale sie gryzą , ze juz nie wiadomo o co chodzi. Skrajnosci tak maja , musza sie licytowac kto jest bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
p.grochowski Re: JKM 25.02.15, 14:19 Zachęcam do książek Oficyny Konserwatystów i Liberałów. Jest tam przestawiona wizja świata i spojrzenie na gospodarkę, politykę i kulturę zgodną z założeniami Unii Polityki Realnej. Piotrek. volupte napisał: > JKM ma juz nową własna partie KORWiN. Sprytnie sobie ja nazwał. Oni w tej UPR s > tale sie gryzą , ze juz nie wiadomo o co chodzi. Skrajnosci tak maja , musza si > e licytowac kto jest bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: JKM 25.02.15, 14:42 p.grochowski napisał: > Miejsce Janusza Korwina Mikke, jest w konserwatywno-liberalnej partii, Unii Pol > ityki Realnej. Mamy pismo "Najwyższy Czas!" i użyjemy każdego wariantu, także a > merykańskiego, aby wejść do parlamentu. Jestem zwolennikiem zniesienia progu wy > borczego, tak aby w sejmie i senacie były reprezentowane polskie społeczności l > okalne. Piotrek. > > dystans4 napisał: > > > Liga Polskich Rodzin z pokolenia na pokolenie kontynuuje wielką tradycję. > Oficyna Konserwatystów(obskurantów) i....Liberałów(libertynów) w Sojuszu z katolickimi socjalistami z PiS,z chadekami i chasydami PO - na czele z monar'chistą JKM/Oto Polska(moda) właśnie! Niech TO pierun trzaśnie i skończom sie te debilne,polskie waśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: JKM 25.02.15, 05:44 13kisiel napisał: > Ukraina to bogaty kraj ...sama sobie poradzi > Ukraińcy to bogaci ludzie.....pracują w RP za 50% polskiej,minimalnej stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: JKM 25.02.15, 12:20 Przesadzasz, nawet ukraińska sprzataczka chce juz 12-15 zł/h. Bywa ze czesto po wyższych studiach , ale i tak wykształceni Polacy kible na zachodzie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: JKM 25.02.15, 15:05 Gdzie ty polska taką stawke znalazłeś? W ogłoszeniach prasowych dawanych przez .....działaczy PiSu? Rostrząsano kiedys jakies ogłoszenie 2.40/h zł , ogłoszeniodawcy nie znaleziono:-) Odpowiedz Link Zgłoś