wqrwiony2 Debil, nie kapłan - odzywka o "listach miłosnych" 12.09.04, 18:46 drogo będzie kosztowała zarówno jego samego, jak i Gocłowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENOLA gAY.CO.USA Sprawa tzw.autorytetu jest czysta jak krysztal ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.09.04, 18:47 mAM PRZED SOBA ZEZNANIA 35 LETNIEGO MIESZKANCA gDANSKA,KTORY UPRAWIAL TZW,DOGGING,czyli seks na sposob pieski z wielebnym,niewyksztalconym,nieznajacym zadnego jezyka chocby poprawnie,nawet polskiego,bo jego tzw.kazania to belkot z punktu wizenia poprawnosci stylistycznej i umiejetnosci powiedzenia w skrocie,tego,co chce sie powiedziec,wiedzac,ze i tak kazdy przecinek,srednik,czy kropka beda podane przez wszystkie polskie media.Trwa w Gdansku zalosny kontredans,polegajacy na tym,ze niektorych,czyli 99 procent ludzi prawo dotyczy.A jednego procenta - NIE.Pedofil,oszust,balwochwalca,zalozyciel sektkty zlotego cielca z siedziba w parafii cudownej,dziewiczej,biednej jak wszyscy polscy bezdomni,Brygidy stal sie arena walki diabla w szatach.ubarwionego tluszczem na oblesnej,najbardziej niemeskiej mordzie w okolicy,syna folsdojcza i praczki-prostytutki,absolwenta zero szkol,bo o ile wiem,to nawet seminarium ta bestia,z ogonem diabla i rozgoraczkowanym od przezarcia sie kawiorem i poledwiczka,popijana Don Perignon i Chablisem,gdy wokolo katedry tysiac rodzin W OGOLE NIE MA CO JESC....Sluchaj,ty zalosny idioto,ktory krecisz od lat MOIM Gdanskiem.Jade jutro do Polski i oberwe ci wlasnorecznie twoje przepelnione chucia do dzieci nieletnich i sprawnych inaczej,niestety,ogromne obtluszczone jak twoja diabelska morda i twoja najwieksza w Gdansku dupa,pelna odchodow,odchodow wyzebranych przez ciebie,kretynie od skretynialych instytucji,pozal sie boze,sponsorow i twoich oblesnych akalitow,jak nie przymierzajac ten polelektryk,ktory mial juz swoj kwadrans w historii i nadal sie nie moze pogodzic z faktem,ze te 14 minut juz dawno,dawno minelo.Ja nie rozumiem,ze nie ma w Gdansku choc jednej,meskiej przytomnej osoby,ktora po prostu obila by ci te straszna,odrazajaca morde hedonisty,zlodzieja,kolekcjonera cudzych wlasnosi,ktore chowasz pod ta swoja smierdzaca od ciaglego popierywania sutanna.Zobaczymy ,czyje bedzie w nablizszym tygodniu na wierzchu-twoje czy moje.A ja slow na wiatr nie rzucam.Purpurowe serce za Wietnam juz mam,choc go nigdy nie ubralem,bo lezy sobie na strychu,jako pokarm dla czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scisła_definicja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydowska hiena KONKURS DLA "SCISLEJ DEFINICJI"! Z NAGRODAMI IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.09.04, 21:24 A kto ma w swiecie opinie naqjwiekszych brudas? Za prawdziwa odpowiedz ukochany [pol litra ukochanego drinka wszystkich brudasow - dematuratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Re: Sprawa tzw.autorytetu jest czysta jak kryszta IP: *.client.comcast.net 12.09.04, 23:46 Wytrzezwiej, bo TWOJEGO belkotu nie moge zrozumiec. A Enola Gay to COS bylo. Wiesz co? Poczytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna kozlowska Kaftanik zaordynowac IP: *.sympatico.ca 13.09.04, 00:51 I psychoterapie u Samsona. Potem na deser elektrowstrzasy. Mam nadzieje, ze masz ustanowionego opiekuna prawnego bo calkiem ci padlo na glowe. Zluzuj sie, idz na ryby. To uspokaja. Tez to stosuje z powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna kozlowska Re: Kaftanik zaordynowac IP: *.sympatico.ca 13.09.04, 00:55 To byla rada dla ENOLA gAY.CO.USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MosiekRotenschwanz Re: "EnolaGey" TY NIE ŻYD, TY JESTEŚ BRUDNY ŻYD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:05 Wnoszę to z twoich brudnych tekstów, które zamieszczasz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon-tiki abdullach mulla Jankowski, oto jego prawdziwe imie IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 19:24 to najtajniejsza bron osamy bin ladena, Allach akbar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydowska hiena Jako stara zydowska hiena, proponuje powolanie IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.09.04, 19:50 Komitetu Wyeksportowania ks. Jankowskiego na Madagaskar, aby go tam tubylcy pozarli (jesli sie nie brzydza swinskiego miesa). Ja, stara zydowska hiena bede, rzecz jasna, przewodniczaca Komitetu, zas na swego zastepce proponuje mojego ulubionego foumowicza, robola. Juz my z nim zrobimy z Jankowskim porzo. Bedzie kosztowalo, niestety. Datki mozna posylac na konto: Zydowska Hiena, Bank Rotszylda w Tel-Awiwie, Oddzial I. Jesli po wyslaniu Jankowskiego zostana nam jakies fundusze, zobowiazuje sie, ze wydamy to z robolem na szmapana i obalimy go w imieniu wszystkich trzydziestu milionow Zydeow zyjacych w Polsce. A jesli jeszcze cos zostanie, to zalozymy jakisw biznes (zwany geszeftem), otworzymy klinike aborcyjna albo instytut marksizmu-leninizmu-judaizmu. Niechj sczeznie swinia Jankowski! Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Przykro przypominac IP: *.sympatico.ca 12.09.04, 20:08 Karol Sęk oficer NSZ, stracony w 1952 r. Na Mokotowie, pocieszał współtowarzyszy niedoli w celi śmierci: „No moi młodzi panowie, głowa do góry, śmierć na którą nas skazali, nie jest wcale taka straszna i trwa tylko moment. (...) Pamiętaj, że po tym strzale przejdziesz na stałe do historii, a to także coś znaczy”. Czy przeszli? Czy Adam Michnik napisał o nich w swojej gazecie? Czy sprawił aby słowa Karola Sęka – ofiary sądowej Stefana Michnika wypełniły się? Tak łatwo mógłby w tym pomóc, gdyby tylko stać go było na małe zadość uczynienie w imieniu swego brata? Jakoś wszyscy w Polsce o Stefanie Michniku zapomnieli a przecież Adam Sęk nie żyje i nie jest jedyną ofiarą sądowego zbrodniarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sądowym_mordercy Re: MICHNIK, CZEKAMY NA ARTYKUŁ o Stefanie Michnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:41 Czekamy, kiedy zaczniesz pisać o poważnych sprawach, o niewinnych ludziach skazanych na śmierć przez twojego brata stefana Michnika? Wywlekasz nieustannie pomówienia o hańbie której nie było, a prawdziwą hańbę masz u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Re: Jako stara zydowska hiena, proponuje powolani IP: *.client.comcast.net 12.09.04, 23:50 Enola Gay i Zydowska Hiena to prawdopodobnie ten sam, niedouczony, zapijaczony, sfrustrowany nastolatek. Idz spac, bo nie chce mi sie dzieki TWOIM postom ladowac w ER dx jako AMI. (nie wiesz co to? Acute Myocardial Infarction). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski DEMOKRACJA PO ZYDOWSKU IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 19:57 Jak wyglada demokracja w Izraelu,mozemy sie przekonac codziennie ogladajac mordy armii izraelskiej na dzieciach.W Polsce proboje sie zniszczyc ludzi,ktorzy odmiennie mysla niz redaktorzy z GW czy NIE. Wyprobowany sposob od 2000 lat.Tylko z Niemcem jakos nie wyszlo. A Zydzi domagajacy sie zmian w KK powinni mi odpowiedziec jak to jest z rola kobiety w judaizmie.Do dzisiaj musza osobno w Synagogach siedziec, u ortodoksyjnych ich rola sprowadza sie do rodzenia dzieci.W rzadzie Izraela nie ma kobiet,nie mowiac o kaplankach.Nawet nie wiedza jak by taka nazwac. Rabin,Rabinka a moze Rybinka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Przyszedl Zyd do purpurata: -"Wez rabina, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 20:08 nie pralata".Pomysl tak mu sie spodobal, ze miast reki - noge podal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Re: Ks. Jankowski zaprzecza, by dostał list od bi IP: *.se.client2.attbi.com 12.09.04, 20:12 SALVE SLAVE(S) Nie trzeba się tak bardzo zacietrzewiać w pyskówce. Ja to bym był ostrożny i sprawdził, czy w międzyczasie "trzymająca" grupa kolesi mi nie podpierdoliła kolejnej fabryki albo nie sprywatyzowała w piwnicy mojej narzeczonej lub narzeczinego. Hej, a może tak przekujcie komputery na armaty? Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Hmmm, kapłan zarzuca swojemu biskupowi... 12.09.04, 20:38 ... kłamstwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Ks. Jankowski zaprzecza, by dostał list od bi IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 20:38 Im bliżej parafii Św. Brygidy i Jankowskiego, tym dalej od Boga. Gocłowski wcale nie jest lepszy, bo przez lata przyzwalał na ten proceder (miał z tego korzyści?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spostrzeżenie Re: ŚMIESZNOŚĆ ŻYDA OBSERWUJĘ NA TYM FORUM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:50 Doprawdy, Żydzi ośmieszją się swoimi wypowiedziami na tym forum. To chyba jacyś mieszańcy, albo nacja mocno się skundliła. Przecież to co oni piszą jest poniżej niskiego poziomu intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski MENTALNOSC ZYDA IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 21:12 Niektorzy na tym forum proboja osiagnac troche sprawiedliwosci.Niestety musze rozczarowac,nie ta gazeta nie ci ludzie.Przepasc kulturowa miedzy narodem polskim i zydowskim jest tak ogromna,ze jest to niemozliwe. Polak kieruje sie honorem,Zyd pieniadzem i wladza.W tym wypadku moja gazeta moja opinia.Nie musze sie z nikim liczyc,chyba ze jest silniejszy finansowo ode mnie.A gdyby Stefana postawili przed sadem,powiedzial by,ze tak kazali mu robic.Dlatego dla Adama wazniejsza jest walka z Kosciolem i propagowanie polityki Izraela niz wywlekanie hanby i degeneracji wlasnej rodziny.Spotkania z bratem tez go nie irytuja,bylego obroncy polskich robotnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydowska Hiena POLAK KIERUJE SIE HONOREM, A ZYD... IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.09.04, 21:21 pieniadzem, i dlatego ksiadz Jankowski za Boga nie uistapi z parafii, a pieniadze rozdaje biednym ministrantom na narkotyki i wode. Jak ministrant bedzie juz duzy to tez sie bedzie kierowal honorem i staremu dziadowi d.. nie da.Pieniedzy zas sie nie dorobi, bo to matol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoSynagogiFrajerzy Re: MICHNIK i jego SFORA z GW,chcą ustawić Kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: MENTALNOSC ZYDA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 21:29 poziom marny choć co do pobudek to się nie zgodzę: Polak kiedyś kierował się honorem a teraz tylko głupotą i kierunkiem na wódkę i kiełbasę. Wśród Żydów też zdarzają się przyzwoici, z obserwacji wynika jednak że w Polsce jest bardzo dużo Żydów glupich i wrednych. A może to wcale nie Żydzi??? Oceniam że jest ich ze 25% czyli tyle ile ludzi wyksztalconych. Biedny nasz kraj... Ale chodzi mi o coś zupełnie innego: czytałem troszkę o bracie pana A.M. Nikt nie musi kochać swego rodzeństwa i uważam sytuację za chybioną. Niemniej chętnie bym się zapoznal z kolejnym życiorysem niszczyciela Polaków. poproszę o jakieś namiary na artykuły itp Z poważaniem - Robol ps. jem wieprzowinę, piję wódę i tyram na żydowskiego kapitalistę. Nie mam wyjścia bo nadal chcę jeść tę kielbasę i popijać wódką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: MENTALNOSC ZYDA IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 21:59 Nie owijaj w "jedwabne",tylko przyznaj sie,ze piszesz posty na zamowienie Michnika tak jak ten ponizej pozaluj sie Boze kozaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol nawet Polakiem być nie mogę w tym kraju... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 22:09 bo cokolwiek od siebie napiszę to już mnie za pejsatego cebulo-śledziożercę biorą. Na zamówienie pisuję tylko dla O. Rydzyka któren to Przewodnikiem Duchowym moim i Naszej Gminy jest. Idę zaraz dmówić Różaniec bo mam zaległe za wczoraj ( byl szabas jeśli nie wiesz ) ŁwM Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 MENTALNOŚĆ ZAŚLEPIONEGO KLAPOUCHA!! 12.09.04, 23:28 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > Nie owijaj w "jedwabne",tylko przyznaj sie,ze piszesz posty na zamowienie > Michnika tak jak ten ponizej pozaluj sie Boze kozaczek. Jestem bardzo bogaty. Pisałem i piszę za pieniążki Michnika. Nazbierało się tego dwa miliony Bógzapłaćków. Gdybyś mógł mi je wymienić na euro. Byłbym bardzo dźwięczny ( celowo tak piszę ). Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Heniu nie odchodź,jesteś mistrzem antyklerykałem! 12.09.04, 21:50 Nikt tak jak ty nie potrafi przyłożyć Kościołowi rzymskokatolickiemu. Za to cię kocham. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan. Re: Heniu nie odchodź,jesteś mistrzem antykleryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:03 Przeczytałem wszystkie posty ,szkoda że daliście się podpuścić redaktorom GW.urągając sobie wzajemnie ,bo o to autorom artykułu chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Heniu nie odchodź,jesteś mistrzem antykleryka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 22:11 oni dają d..za pieniądze a my się świetnie bawimy też za pieniądze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Heniu nie odchodź,głosisz uświęcony ATEIZM!!! 12.09.04, 22:23 Gość portalu: Jan. napisał(a): > Przeczytałem wszystkie posty ,szkoda że daliście się podpuścić redaktorom > GW.urągając sobie wzajemnie ,bo o to autorom artykułu chodził Przeczytałem wszystkie posty ,szkoda że daliście się podpuścić redaktorom GW.urągając sobie wzajemnie ,bo o to autorom artykułu chodziło. Ja jestem ateistą. Her Heniu również. Różnica miedzy nami jest taka, że on wykorzystuje dla własnej korzyści religię. Największym zagrożeniem dla religii jest uświęcony ateizm!! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plujący_Żydzie_won Re: ŻYD PLUJE NA POLAKA, najkrótsza recenzja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyd pluje? Re: ŻYD PLUJE NA POLAKA, najkrótsza recenzja ! IP: *.arcor-ip.net 14.09.04, 00:04 To juz ciezszy przypadek ? jaki Zyd i gdzie pluje ? Recenzja ? Najkrotsza ? Raczej paranoja.Pan jankowski juz am nie dojrzeje bo to czlowiek ktory zatrzymal sie w rozwoju -z masa deficytow. Szkoda ze jestesmy krajem szalencow. Szukajmy Zydow, za wszystko odpowiedzialnnych- skutek ,poprawy sytuacji w pl nie bedzie - bo wszystkiemu winni Zydzi sa , no moze cyklisci i masoni jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icchak Re: ŻYD PLUJE NA POLAKA, najkrótsza recenzja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:16 Tak się ludziom wmawia, że Żydów w Polsce niema. Ale zobacz tylko ile się snuje żydowskiego chamstwa na forum. Ja w to nie wierzę. Chyba, że ktoś mnie przekona, że Żydzi wyjechali z Polski, a ich chamstwo tu zostało samo, bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Bezczelnośc tego typa zapiera dech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:11 Brak slów, a swoją drogą robi się ciekawie!!!,jest to jawne dezawuowanie slów i ewentualnych decyzji, Arcybiskupa,Pan Jankowski wspierany jest przez Rydzyka!,To Schizma!! schizma!!A może i dobrze??, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krok Re: Bezczelnośc tego typa zapiera dech !!! IP: *.sympatico.ca 12.09.04, 22:25 .........polski kler zasluguje na ..klatwe....mnie juz do tego bagienka nie ciagnie..to jest dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski EUROPEJCZYK JAKO SFUSTROWANY PARADOWICZ IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 22:35 A moze paradysta?Nie udalo sie zaprezentowac swoich "wdziekow" Warszawie. Trzeba sie odgryzc na Kosciele.Nie tedy droga.Europejczyk znaczy chrzescjianin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Spadaj "katoliku" polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:02 Spadaj bo Cie pogonomy,"katoliku"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis z okienka Europejczyk znowu daje dup.... IP: *.cg.shawcable.net 12.09.04, 23:22 Wiem ze cie to boli ze pralat preferowal innych chlopcow ponad ciebie ale nie musisz sie tak unosic. Jak tam parada w Berlinie, pokazales cosik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Europejczyk Re: Spadaj "katoliku" polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 01:07 Ksiądz Jankowski na łamach: "Najuprzejmiej prostuje, To Gocłowski nakłamał Że z nim koresponduje" Apopleksji w niedzielę po mszy prałat był bliski: "Czwarta władza w kościele knuje judeo-spiski" Z moralności strażnika media zrobiły pedo fila i zbereźnika, ustąpienia chcą jego. Oż, wy sługi szatana, zdrajcy, targowiczanie! Chcecie zgnoić kapłana? Wasze niedoczekanie! To wam, świeckim lewusom byty kreśli świadomość ministranckim duszyczkom od... dawna - ksiądz jegomość. Mam tu oko na drania, który sączy truciznę: Bo to ja uosabiam, Boga, Kosciół, Ojczyznę!!! Patrz gdzie wtykasz swe palce "katoliku" rzezany - bo zrobią z ciebie mace wierne me parafiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis z okienka Re: Spadaj "katoliku" polski IP: *.cg.shawcable.net 13.09.04, 01:16 Przynajmniej zabawnie piszesz facet, podobami sie. Nie miej nic wspolnego z tym pierwszym europejczykiem, macie ten sam IP, nie jestem pewien kto jest kto. Odetnij sie od oryginalnego europejczyka, powiedzmy mu zdecydowane 'nie' jak kiedys na zebraniach pewnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski HOMO DO IZRAELA IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 23:20 Ty jeszcze w Polsce!Tam dadza wam slub i parade poprowadza.Ksiadz Jankowski trzyma sie nauki Chrystusa.U nas nic nie uzyskasz.Ty i twoj "maz" bedziecie tam szczesliwi.Dopoki Michnik sie nie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof D. Re: Ks. Jankowski zaprzecza, by dostał list od bi IP: *.chello.pl 12.09.04, 23:21 Cyt. z pamięci "Wrzuciłeś Grzesiu list do skrzynki ? Ależ tak ciociu jak wrzucałem to też wrzucał oficer tak wysoki, że jak wrzucał to kucał...." Czy całowanie w usta 16-latka, ministranta dalece się różni od miłości oralnej i analnej ? Dla dziewcząt z miasta pocałunek w usta jest czymś nie do przyjęcia. Nic nie jest tak intymne jak pocałunek w usta. Wiedzą o tym kochankowie ! Wyobrażam sobie obleśnego prałata jak przytula biednego chłopca!! Zgroza !! Klechę trzeba kastrować i wysłać do siostrzyczek w Bieszczady dożywotnio Abpie Goclowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski 30 SREBRNIKOW KOZACZKA IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 23:58 Jesli myslisz,ze za te pieniadze kupisz sobie biala szate u Pana Boga, to sie mylisz.Staniesz przed Nim z gola dupa.Judasz to zrozumial i sie powiesil.A co zrobisz ty,zdrajco Chrystusa? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Mam Boga Tam gdzie mają go Biskupi Krk!!! 13.09.04, 00:12 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > Jesli myslisz,ze za te pieniadze kupisz sobie biala szate u Pana Boga, > to sie mylisz.Staniesz przed Nim z gola dupa.Judasz to zrozumial i sie > powiesil.A co zrobisz ty,zdrajco Chrystusa Ateiści w Kościele Rzymskokatolickim robią kasę. Religia i dogmaty to mit. Liczy się kasa, kucharka,chłopcy,kułcze gniazdo,dzieci. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieta prawda "KATOLIK POLSKI",OSZOLOM Z RM TO SATANISCI!!! IP: *.dynamic.mts.net 13.09.04, 00:41 Tylko satanisci wyznaja nienawisc jako religie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: 30 SREBRNIKOW KOZACZKA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.09.04, 00:41 ja się chcę sprzedać za 30, może ciut więcej tych srebrnych czy bialych. bo nie wystarcza na ratowanie Ojca Dyrektora i Jego stacji telewizyjnej od kiedy żydokomuna zarządała abonamentów i innych haraczy. Jeśli mnie chcesz kupić to zgoda ale pod jednym warunkiem: możesz mieć choćby rogi i ogon , byleś tylko nie nosił sutanny, jarmulki i innych oznak maniactwa religijnego. Widły mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niby też katolik.. Dlaczego podpis Katolik Polski jest gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 00:55 ... absolutnego, definitywnego, bezwzględnego skretynienia? Od kiedy katolicyzm wymaga usunięcia mózgu? Przegapiłem jakąś encyklikę w tej sprawie, sobór jakiś? Czy to taki fason, żeby robić z siebie idiotę i wypowiadać się w imieniu katolicyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicary WOLNOSC PRALATA WAS...ZATKALA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 13.09.04, 01:17 ...wy mazycie o figurkach ze lzami i rozczulonych nad wami -nieudacznicy, talizmanach...i bujacie w oblokach...mowia wam w prawdzie ...robta co chceta ci z lewej strony...z prawj wolaja na glos caly...stancie sie wolni...ale wy nie wiecie jak do tego sie zabrac...nic tylko nazekacie na swe ulomnosci...a czlowieka wolnego...kamienujecie parchy sredniowieczne ,zazdrosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kozlowska Re: Dlaczego podpis Katolik Polski jest gwarancją IP: *.sympatico.ca 13.09.04, 01:19 Sam sobie odpowiedziales, Niby tez katoliku. To taki fason - przoduja w tym idioci wypowiadajacy sie w cudzym imieniu bo we wlasnym nikt im nie placi. Nie maja tez wlasnych imion tylko ksywki. Wstydza sie tego co robia? Swoich rodzin sie wstydzicie? kolegow? Przeciez oni tacy sami jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Ks. Jankowski zaprzecza, by dostał list od bi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 02:12 Ależ ta Poczta działa. A Kuria też nie lepsza, na polecony żałuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Ks. Jankowski zaprzecza, by dostał list od bi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 07:32 Prokuratorem w Gdańsku jest syn znanego stalinowca, i stąd ta bezczelna nagonka, a swoją drogą po co sługusy żydowcy chodzą do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesteśmy_zKsiędzem Re: BRAWO KS.JANKOWSKI - NIE JESTEŚ SAM, POPIERAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:40 Gazeta Wyborcza - antypolski szmatławiec ! Dziennik Bałtycki - niemiecka gadzinówka ! ('DB' jest trójmiejską gazetą mającą niemieckich właścicieli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Adamie Michnik, ja Cie do sądu podam IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.09.04, 19:42 bo dokonujesz permanentnie aktów prowokacji w tym GWnianym szmatławcu, nawołujesz do pogromów, siejesz agresję i ksenofobię, popierasz Kwasa i brudną wojnę o ropę etc etc. Bo wreszcie zmuszasz mnie do czytania tegoż szmatławca i czuję się uzależniony. Dawaj 30 srebrników albo zobaczysz ps. A gazety już więcej nie kupię, wolę jeść na Fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
neceser robolowy belkot 14.09.04, 00:16 zalosny , nieskladny idiota od fnoja z RM. Gość portalu: robol napisał(a): > bo dokonujesz permanentnie aktów prowokacji w tym GWnianym szmatławcu, > nawołujesz do pogromów, siejesz agresję i ksenofobię, popierasz Kwasa i brudną > wojnę o ropę etc etc. > Bo wreszcie zmuszasz mnie do czytania tegoż szmatławca i czuję się uzależniony. > Dawaj 30 srebrników albo zobaczysz > ps. A gazety już więcej nie kupię, wolę jeść na Fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: robolowy belkot IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.09.04, 00:47 wyluzuj albo zapal coś przed ponownym przeczytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak Re: Ks. Jankowski zaprzecza, by dostał list od bi IP: *.arcor-ip.net 14.09.04, 09:49 To ja juz wiem o co temu bidakowi chodzi . Jankowski przyczynia sie do obnazenia instytucji koscielnych . Juz teraz wiem co on ciagle o tych Zydach ktorych nie widac . Ci Zydzi to nie Zydzi o ktorych my tradycyjnie myslimy tzn obywatela Izraela . Zydzi i zydokomuna to kosciol w Polsce. Ktory lupi wiernych . A Jankowski przeciez patriota jest bardziej niz ksiedzem . A jeszcze bardziej od interesow jest niz od patriotyzmu . On sie biedak poprostu rozeznal i wie jak to funkcjonuje. Polacy tylko musza odszyfrowac to co jankowski mowi . Z ta slaboscia do chlopczykow tylko jakos tak nie jest prosta sprawa .Zeby choc zwyklym homoseksualista byl ... Odpowiedz Link Zgłoś