Dodaj do ulubionych

Do grek.grek

27.04.15, 07:35
Sluchałeś Kalitę z rana w tok fm? Nie obrażał trochę twojej inteligencji? Powtarzane z uporem pisiora "pani doktor Ogórek" nie ma obowiązku przyjść na rozmowę (???!!) a w ogóle to sprawdzi czy kalendarz wyborczy jej na to pozwoli :)

I teraz grek : jak ja mam na nią głosować jeśli nie jestem pewien czy ona nie ucieknie z jakiegoś szczytu międzynarodowego bo być może będą niewygodne pytania.
I potwierdzam moją opinię o Kalicie. Kto wybrał upośledzonego na szefa kampanii? nigdy nie sądziłem że to napiszę ale nawet breivik jest lepszy
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:11
      Trochę go słuchałem i ma sporo racji. Co oczywiście nie usprawiedliwia jej politycznej głupawki. Nagonka rozpoczęła się natychmiast, na jej małżonka. Musiałaby by ciągle odpowiadać na pytania dlaczego gwizdnął statki ze swojej uczelni. Jak dziś wiadomo - sprawa była ordynarnie dęta.

Pamiętaj, jak stare są wzięte damulki medialne. Widok tej kandydatki przyprawia je o uczucia do opisania przez dobrego psychiatrę.
      • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:15
        haen2010 napisał:

Pamiętaj, jak stare są wzięte damulki medialne. Widok tej kandydatki przyprawia je o uczucia do opisania przez dobrego psychiatrę.

Dobre podsumowanie haen.Na tym forum jest podobnie, najbardziej nienawidzą panią Ogórek pewne damy z tego forum.
    • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:13
      adam111115 napisał:

> Sluchałeś Kalitę z rana w tok fm? Nie obrażał trochę twojej inteligencji? Powt
      > arzane z uporem pisiora "pani doktor Ogórek" nie ma obowiązku przyjść na rozmow
      > ę (???!!) a w ogóle to sprawdzi czy kalendarz wyborczy jej na to pozwoli :)
      >
      > I teraz grek : jak ja mam na nią głosować jeśli nie jestem pewien czy ona nie u
      > cieknie z jakiegoś szczytu międzynarodowego bo być może będą niewygodne pytania
      > .
      > I potwierdzam moją opinię o Kalicie. Kto wybrał upośledzonego na szefa kampanii
      > ? nigdy nie sądziłem że to napiszę ale nawet breivik jest lepszy

Adasiu z obozowym numerkiem....naprawdę nikt nie każe ci głosować na panią Ogórek, wiadomo powszechnie, że jesteś peowskim cynglem i będziesz głosował na strażnika żyrandola.Trudno mieć o to pretensje do ciebie zważywszy na twój mierny stan intelektu.
      Co do pana Kality,to informuję cię, że szefem sztabu wyborczego pani M.Ogórek, nie jest pan Kalita, tylko pan L.Aleksandrzak.

• haen2010 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:29
        Jakbyś nie prostował, to Ogórek jest załatwiona. Nie udźwignęła kandydatury. Zdaje się, liczył Aleksandrzak z Millerem na jej obycie z kamerami. Pomylili się, bo co innego live, a co innego nagrywarka.

Ja was komuchy przepraszam, ale ona jest kościelnie pusta umysłowo.
        • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:35

Ja was komuchy przepraszam, ale ona jest kościelnie pusta umysłowo.

Ty dalej Henio te pociągi wysadzasz?
          Wyluzuj.....
          • haen2010 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:45
            Wiesz, jej love story z Kościołem, studia, doktoraty i inne pierdułki - to ordynarna lewica koscielna. W Polsce są lepsi łącznie z Bronkiem i Dudą. Czy ona liczyła na poparcie ambon? No, głupawka.
            • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:54
              haen2010 napisał:

> Wiesz, jej love story z Kościołem, studia, doktoraty i inne pierdułki - to ordy
              > narna lewica koscielna. W Polsce są lepsi łącznie z Bronkiem i Dudą. Czy ona li
              > czyła na poparcie ambon? No, głupawka.

Haen, studia na tym kierunku, nie oznaczają jej związków z kościołem Sprawdź na Wikipedii jakie studia jeszcze pani Ogórek odbyła.Palikot jak wiesz studiował na KUL.....a przecież był Twoim guru.
              Ja jestem antyklerykałem a moja żona, jest praktykująca katoliczką, ale nie we wszystkim zgadza się, co narzucają hierarchowie kościelni.
              • haen2010 Re: Do grek.grek 27.04.15, 09:23
                No wiesz, studia nad Kościołem powinny co najmniej znaleźć u niej refleksję. Tymczasem ona modli się, jak to tabloidy ją wyfilowały. W pustym kościółku.

Daj spokój, nie ma o czym pisać. A na Palikota zagłosuję, jedyny rzetelny co widzi Kościół jako podstawowy mnożnik biedy polskiej.
                • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 09:37
                  Daj spokój, nie ma o czym pisać. A na Palikota zagłosuję, jedyny rzetelny co widzi Kościół jako podstawowy mnożnik biedy polskiej.

Obawiam się, że nie widział i nie widzi. Teraz przeszedł na hinduizm, jeżeli będzie kiedyś taka potrzeba, to przejdzie na prawosławie albo na judaizm.
                  Przecież niedawno u Stokrotki kajał się za jego błędy pod adresem kościoła.
                  Masz racje, daj spokój.

• haen2010 Re: Do grek.grek 27.04.15, 09:51
                    Biedaku, chyba sam nie widzisz, że tylko Palikot jest z mafią watykańską na pieńku. Pomijając jego polityczną głupotę - to jedyny kandydat spoza polskiego, kościelnego łajdactwa.

Polska stała się głównym utrzymankiem tej mafii. Dopóty to trwa -
                    nigdy nie stanie się Polak równym partnerem w Europie. Będzie tylko dostawcą roboli i niewielkiego procenta wykształconych kadr. Pracujących na pomyślność Zachodu.

Ogłupianie narodu przez Kościół jest podstawą egzystencji mafii.
                    • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 13:20
                      haen2010 napisał

Biedaku, chyba sam nie widzisz, że tylko Palikot jest z mafią watykańską na pieńku. Pomijając jego polityczną głupotę - to jedyny kandydat spoza polskiego, kościelnego łajdactwa.

Heniek...ja staram się nawet Ciebie zrozumieć, choć wiem że penderolisz.
                      Kiedyś pisałem pod nickiem bezprym, i właśnie to samo zarzuciłem platformie. Ty, byleś wtedy największym na tym forum obrońcą platformy prócz głupiego zapijaczonego ryja i etty2.
                      Wiesz co mi wtedy odpisałeś?
                      Jakbyś to przeczytał, to więcej byś na FK nie pisał.
      • adam111115 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:30
        To dobry przykład naszych różnic, ty i tak zagłosujesz na Dudę, ja może i chciałbym na ogórek ale nie daje mi powodu do tego
        • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:33
          adam111115 napisał:

> To dobry przykład naszych różnic, ty i tak zagłosujesz na Dudę, ja może i chcia
          > łbym na ogórek ale nie daje mi powodu do tego

Nazwisko pani Magdaleny pisze się z dużej litery - nieuku.
          To symptomatyczne, że nazwisko Dudy napisałeś prawidłowo.

• adam111115 Re: Do grek.grek 27.04.15, 09:01
            Jak zwykle ad rem nic.

A tak piszę bo wstawiam co mi klawiatura podpowie a jadę autem więc muszę uważać
            • a74-7 Re: Do grek.grek 27.04.15, 09:29
              "A tak piszę bo wstawiam co mi klawiatura podpowie a jadę autem więc muszę uważać "
              No to jestes potencjalnie niebezpieczny na drodze tak jak byle pijaczyna.
              Powinni pozbawic cie prawka.
              • adam111115 Re: Do grek.grek 27.04.15, 09:46
                No co ty nie powiesz!

Nigdy nie gadałaś przez telefon w czasie jazdy?
                • a74-7 Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:08
                  owszem gadam przez telefon hands free, ale nie pisze.
                  Takie jest prawo, chyba ze ciebie nie dotyczy:-)
                  Zbyt duzo rozmazanych na jezdni ludzi oglada sie w TV prawda ?
                  Czy uwazasz ze lamanie prawa jest cool ?
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:12
                    Przepis o zakazie rozmawiania przez telefon w czasie jazdy jest tylko po to by zdzierać z ludzi pieniądze i łatać dziurę budżetową Rostowskiego.
                    • a74-7 Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:26
                      to twoja wolna interpertacja przepisow,durna ,przyznam.
                      Adasiu zarobil kilka punktow ranca, szkoda ze go nie namierzyli:-)
                      Potencjalny killer I typowy idiota.
                      www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Przepisy-regulujace-korzystanie-ze-smartfonow-w-czasie-jazdy,17947,1
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:28
                        Tak jak fotoradary zakaz rozmawiania przez tel komórkowy jest tylko po to by zdzierać z obywateli pieniądze by łatać dziurę Rostowskiego.
                        • a74-7 Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:35
                          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Tak jak fotoradary zakaz rozmawiania przez tel komórkowy jest tylko po to by zd
                          > zierać z obywateli pieniądze by łatać dziurę Rostowskiego.
                          z tym uporem maniaka mogl bys bornic lepszej sprawy;
                          adasiu pisze podczas jazdy nie tylko rozmawia
                          milego dnia, moze cie taki duren nie potraci na drodze ,nie zycze calkowitego rozmazania na jezdni.
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:37
                            Chciałbyś żeby mandatem ratował reżim platfonsów?
                            • a74-7 Re: Do grek.grek 27.04.15, 10:48
                              " Chciałbyś żeby mandatem ratował reżim platfonsów?"
                              On sam sie o to prosi.
                              pa
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Do grek.grek 27.04.15, 13:27
                                Reżim wymyśla głupie przepisy żeby doić Polaków.
                    • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 13:22
                      religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Przepis o zakazie rozmawiania przez telefon w czasie jazdy jest tylko po to by
                      > zdzierać z ludzi pieniądze i łatać dziurę budżetową Rostowskiego.

Powiedział to....naczelny leming tego forum.....ło matko buzka.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Do grek.grek 27.04.15, 13:28
                        Jak zwykle merytorycznie, rysiu.
    • uu1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:26
      > nigdy nie sądziłem że to napiszę ale nawet breivik jest lepszy.
      Powinieneś natychmiast kupić tarnik – pilnik o dużych nacięciach i przerwach między zębami. I chociaż lekko naruszyć cylindryczną gładź swojej kory mózgowej.
      • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:30
        uu1 napisała:

> > nigdy nie sądziłem że to napiszę ale nawet breivik jest lepszy.
        > Powinieneś natychmiast kupić tarnik – pilnik o dużych nacięciach i przerw
        > ach między zębami. I chociaż lekko naruszyć cylindryczną gładź swojej kory mózg
        > owej.

Jemu, nawet zabieg lobotomii nie pomoże.
        • adam111115 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:35
          Ja tam się czuje ok. gorzej ty się poczujesz 24 maja wieczorem, Duda do piachu
          • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:43
            adam111115 napisał:

> Ja tam się czuje ok. gorzej ty się poczujesz 24 maja wieczorem, Duda do piachu

24 maja? co to za data?
            • adam111115 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:57
              Druga tura inteligencie
      • adam111115 Re: Do grek.grek 27.04.15, 08:33
        Fajnie, a co z kandydatką szorującą dno? Nie będzie sld wstyd przegrać z kukizem i korwinem?
      • w_v_w Re: Do uu1.... 27.04.15, 08:50
        ...z ta kora, to przesadzilas, trocin nie da sie "obrobic" :D:D:D
        • adam111115 Re: Do uu1.... 27.04.15, 08:58
          Babcia próbuje dać głos.....
          • gtxl.1 Re: Do uu1.... 27.04.15, 09:13
            adam111115 napisał:

> Babcia próbuje dać głos.....

Ty zaś, jak zwykle ad rem.
            • w_v_w Re: Do uu1.... 27.04.15, 09:17
              ...nie zwracam uwagi, to go bardzo boli:D:D:D taki typowy przyklad "niedokonczonego ogniwa ewolucji" :D
            • adam111115 Re: Do uu1.... 27.04.15, 09:19
              A czy ona napisała ad rem? Do czego miałem się odnosić? Wawerka jak zwykle w poniedziałek rano na zayeebistym kacu nic innego pisać nie umie
              • w_v_w Re: Do uu1.... 27.04.15, 09:38
                ...w nastepny poniedzialek tez bede swietowac :D:D:D
                • adam111115 Re: Do uu1.... 27.04.15, 09:49
                  w_v_w napisał:

> ...w nastepny poniedzialek tez bede swietowac :D:D:D

Nie wątpię, długi weekend majowy na trzeźwo byłby nie do zniesienia, zatem przyszły poniedziałek też będzie ciężki
                  • chrabya Do dupy Adama 27.04.15, 10:14
                    POlknij swoje jablko.
      • volupte Re: Do grek.grek 27.04.15, 11:23
        Nie zakumałeś a mu ublizasz. Brewik to ksywa Mastalarka .
        • gtxl.1 Re: Do grek.grek 27.04.15, 13:23
          volupte napisał:

> Nie zakumałeś a mu ublizasz. Brewik to ksywa Mastalarka .

Ożesz....a ja myślałem, że to twoja ksywa.

• aniechto.only Re: Do grek.grek 27.04.15, 15:51
      Pani doktor Magdalena Ogórek pięknie zrobiła w ch---ja całe SLD z Millerem na czele. Zgarnęła forsę, podpisy i zbudowała markę z własnego nazwiska. A że ogłosiła bardzo szybko, że jest niezależna i bezpartyjna , to dziewczyna jest do wzięcia w każdej branży i w każdej opcji politycznej. Podoba mi się to, jak pięknie wydymała sldziaków. Brawo Magdalena!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka