Dodaj do ulubionych

Pan Bronisław...

28.04.15, 19:44
"Pan Bronisław" - tak lekceważąco wyraża się kandydatka Ogórek o urzędującym prezydencie RP. Dziwne, że mając w takiej pogardzie urząd prezydenta, sama do niego aspiruje.

Na plus jednak muszę Ogórek poczytać to, że najwyraźniej sama zdaje sobie sprawę, że swymi beznadziejnymi wypowiedziami mało kogo może przekonać, bo jako główny argument, mający zachęcić do głosowania na nią wystawiła na pokaz gołe udo.
Obserwuj wątek
    • w_v_w Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 19:49
      ...mowi z szacunkiem, mogla by mowic Bredzislaw, blizsze prawdy, ale mniej eleganckie:)
      • m.c.hrabia Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 19:52
        ...mowi z szacunkiem, mogla by mowic Bredzislaw, blizsze prawdy, ale mniej eleganckie:)

nie każdy jest chamówą twego pokroju zalewaną przez żółć .
        • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:27
          m.c.hrabia napisał:

> ...mowi z szacunkiem, mogla by mowic Bredzislaw, blizsze prawdy, ale mniej e
          > leganckie:)

>
          > nie każdy jest chamówą twego pokroju zalewaną przez żółć .

Powiedział arbiter elegancji z FK.

• 141288bs Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:40
          m.c.hrabia napisał:

> ...mowi z szacunkiem, mogla by mowic Bredzislaw, blizsze prawdy, ale mniej e
          > leganckie:)

>
          > nie każdy jest chamówą twego pokroju zalewaną przez żółć .
          - zolcia sam sie zalewasz i dlatego nie widzisz,ze twoj kandydat wali brednie non stop
      • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:26
        w_v_w napisał:

> ...mowi z szacunkiem, mogla by mowic Bredzislaw, blizsze prawdy, ale mniej eleg
        > anckie:)
        Chrabia Brąko,ordynat Ruskiej Budy Benz-Walski vel Szczyno'kowicz w diecezji białostockiej to prawda czy fałsz?
      • x2468 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:44
        Nie myl osób. Bredzisław Bredziński to kreatura z piSS
        • 141288bs Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 09:46
          x2468 napisał:

> Nie myl osób. Bredzisław Bredziński to kreatura z piSS
          >
          - nierozumiem co tu piszesz?
    • 13kisiel Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 19:49
      lepsze by było...pan z wsi :-)))
      • w_v_w Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 19:53
        ...Nogi p. Ogorek zdecydowanie ladniejsze niz Bromka
        • adam111115 Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 19:56
          Podejrzewam ze nawet bronek jest ładniejszy od ciebie, to twoje dziecko to z gwałtu musi być
          • 13kisiel Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 19:58
            bez wąsów ala Bolek strasznie Bronek się POstarzał :-)))
            • w_v_w Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 20:02
              Bromek, pozbyl sie "atrybuta sarmaty" usiluje robic za "intelektualiste" :D:D:D
          • gtxl.1 Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 20:06
            adam111115 napisał:

> Podejrzewam ze nawet bronek jest ładniejszy od ciebie, to twoje dziecko to z gw
            > ałtu musi być

Jak zwykle ad rem, prawda adasiu z obozowym numerem?

• x2468 Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 20:48
            Taka pamiątka pozostawiona w Wawrze przez przechodzący pluton bojców ACz żołnierzy pochodzenie kałmuckiego Dar narodów Związku Radzieckiego dla narodu polskiego.(?)
        • erte2 Re: Pan Bredzislaw ze WSI 28.04.15, 22:18
          w_v_w napisał:

...Nogi p. Ogorek zdecydowanie ladniejsze niz Bromka

Dupa pewnie też, ale to są kwalifikacje do zupełnie innej profesji.
      • x2468 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:45
        Czyli biskup.
    • axyzaa Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikrofon 28.04.15, 19:50
      Jaka jest Ogórek każdy widzi, ale jestem załamana stanem naszego "dziennikarstwa prasowego". Pozwolić pleść przez 10 minut takie idiotyzmy, nie zadając żadnego nowego, trudnego, zaskakującego pytania- zgadzanie się na warunki Ogórek- powtarzanie za nią, że to kandydatka niezależna no i ten "Pan Bronisław". Zadufana, narcystyczna, pusta jak dzban, wyuczona na pamięć instrukcji obsługi helikoptera idiotka.
      • 13kisiel Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 28.04.15, 19:52
        ustawka jak z Bronkiem ?
        • w_v_w Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 28.04.15, 19:54
          Dziennikarze w sam raz do tych "osobistosci":)
      • m.c.hrabia Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 28.04.15, 19:54
        warunkiem przyjścia był h...dojowicz , stacja ze względu na oglądalność poszła na h...dojowicza.
        • w_v_w Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 28.04.15, 19:56
          ...jak napisal Kisiel...ustawka :D
        • axyzaa "Mówiąc, ze napiszę prawo od nowa miałam na myśli 28.04.15, 19:59
          prawo podatkowe, to pan nie zrozumiał, nie użyłam słowa=podatkowe, ale dla każdego to oczywiste" a ten nic, zero reakcji, łyka to łgarstwo jak karp.
          • m.c.hrabia Re: "Mówiąc, ze napiszę prawo od nowa miałam na m 28.04.15, 20:03
            daj spoko ,to "dziennikarz" idealny do, gwiazdki na lodzie albo małe giganty
          • w_v_w Re: "Mówiąc, ze napiszę prawo od nowa miałam na m 28.04.15, 20:04
            moze powinna startowac na naczelnika US ;P
      • zoil44elwer Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 29.04.15, 01:31
        K Ziemiec nauczył się "na pamięć"(promtera) instrukcję obsługi helikoptera i 8 godzinna nauka i 3-tygodniowe przygotowania dyskredytacji Magdaleny O POszły się yebatj bo MO zamiast o helikopterach nawijała o śmigłowcach!Ziemiec uziemniony?
      • damakier1 Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 29.04.15, 12:40
        axyzaa napisała:

> Jaka jest Ogórek każdy widzi, ale jestem załamana stanem naszego "dziennikarstw
        > a prasowego".

Bardzo trafnie to opisała Karolina Korwin Piotrowska
        • axyzaa Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 29.04.15, 12:53
          damakier1 napisała:

> axyzaa napisała:
          >
          > > Jaka jest Ogórek każdy widzi, ale jestem załamana stanem naszego "dzienni
          > karstw
          > > a prasowego".
          >
          Czytałam. Bałam się wkleić, bo ja już pogróżki od wyznawców Kandydatki Mochnaczewskiej zaczynam dostawać:-)
          • axyzaa Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 29.04.15, 12:57

> Czytałam. Bałam się wkleić, bo ja już pogróżki od wyznawców Kandydatki Mochnacz
            > ewskiej zaczynam dostawać:-)
            >

Oczywiście Korwin-Piotrowska zazdrości jej urody. Ale to tak oczywiste, ze szkoda atramentu, żeby o tym pisać.

Co nam wczoraj umknęło, to jak kandydatka wysłała Senyszyn, żeby wzorem premiera Czech cały dzień pojeździła na wózku, bo ona w przeciwieństwie do kandydatki nie zna problemów Polaków. Ale oczywiście Senyszyn też zazdrości Ogórek urody, dlatego nie jest zadowolona z kandydatki ha ha ha

Rano Gawkowski w TVN24 powiedział, że Ogórek pozamiatała Kajdanowicza. W tym jednym mogę przyznać mu rację. Spokojnie zamiast Kajdanowicza mogli postawić tam miotłę albo mopa.
            • gtxl.1 Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 29.04.15, 13:07
              axyzaa napisała:

Rano Gawkowski w TVN24 powiedział, że Ogórek pozamiatała Kajdanowicza. W tym jednym mogę przyznać mu rację. Spokojnie zamiast Kajdanowicza mogli postawić tam miotłę albo mopa.

To i ja się zgadzam, bo w większości wywiadów z upośledzonym Bronisławem tak dokładnie jest.
              Nawet Stokrotka umie stulić swój wyboksowany dziob w ciup.

• damakier1 Re: Kajdanowicz -kolejny po Ziemcu stojak na mikr 29.04.15, 14:04
              Rano Gawkowski w TVN24 powiedział, że Ogórek pozamiatała Kajdanowicza.

Najwidoczniej Gawkowski nie zazdrości jej urody ;)
              • axyzaa Gawkowski ma zastąpić Millera 29.04.15, 14:27
                damakier1 napisała:

> Rano Gawkowski w TVN24 powiedział, że Ogórek pozamiatała Kajdanowicza.
                >
                > Najwidoczniej Gawkowski nie zazdrości jej urody ;)
                >

i to zaraz po 10 maja. Takie chodzą plotki. Musi mieć co zbierać po tej bombie, którą wrzucił Miller do siedziby własnej partii. Stąd ten jego "entuzjazm".

Swoją drogą ciekawe co zrobią wyznawcy kandydatki jak ta wystartuje z partii Korwina do Sejmu. Jeśli chce kontynuować "karierę" Medialno-polityczną to albo z PiSem, albo z Korwinem albo z Kukizem- ale ten trzeci nie jest taki głupi, niejedną taką Blondzię musiał po koncercie z garderoby kijem przeganiać, wiec pozostają tylko dwie pierwsze opcje.

static.300polityka.pl/media/2015/04/CDslzskUEAAaFhq.jpg
                zdjęcie z wczoraj z korytarza TVN. Wipler zachwycony rozesłał do wszystkich znajomych.
                • w_v_w dlaczego pominales Palikota... 29.04.15, 14:31
                  ...ostatnio przebiera nozkami do ogorek.

Gawkowski na billbordach, Idzie nowe...:0
                  • axyzaa Może dlatego, że jak go widzę 29.04.15, 14:38
                    to przełączam program, a jak trafię na jakiś tekst pisany to omijam. Mam uraz:-) Ale chętnie poczytam. Naprawdę się do niej łasi? Aż tak nisko upadł? Podrzuć jakiś link jeśli możesz.
                    • w_v_w Re: Może dlatego, że jak go widzę 29.04.15, 14:44
                      ...kilka dni temu czytalam, dla mnie Palikot od zawsze obslizly, oblesny facio.
                      Najchetniej byl by klecznikiem dla Bromka:D
        • bikej5 Google alert 29.04.15, 16:37
          ustaw na Magdalenę Ogórek,skoro tak bardzo cię zajmuje.
          ;)

• bikej5 Re: Google alert 29.04.15, 16:39
            bikej5 napisała:

> ustaw na Magdalenę Ogórek,skoro tak bardzo cię zajmuje.
            > ;)
            >
    • antyprawak Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:09
      Chcesz szacunku - szanuj innych. Ci, którzy najczęściej wyzywali M. Ogórek, teraz chcą szacunku do rezydenta Belwederu. Chyba coś nie halo.
      • damakier1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:11
        antyprawak napisał:

Ci, którzy najczęściej wyzywali M. Ogórek, teraz chcą szacunku do rezydenta Belwederu.

Bronisław Komorowski jest prezydentem RP, a nie rezydentem Belwederu. Jeśli chcesz dyskutować, to szanuj podstawowe fakty.
    • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:16
      Pan mgr Bronisław K i Pani doktor Magdalena O w "jednym stoją domu"! Mgr BK z j polskim na poziomie oślego gimnazjalisty i dr Magdalena O na poziomie przysłowiowej blondynki.Groźniejszy dla RP jest BK bo już jest prezydentem i może nim być nadal.MO choć sympatyczniejsza jako "blondynka" ma zerowe szanse na ośmieszanie urzędu prezydenta RP.Natomiast BK będzie dalej (jeżeli wyborcy w 51 % tak wybiorą) ośmieszał urząd Prezydenta.Osobiście wolę by robiła to ładna Pani Prezydent niż podziemny bohatyr opozycji sprzed 25-40 lat o zgredowej aparycji.
      • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:22
        Osobiście wolę by robiła to ładna Pani Prezydent niż podziemny bohatyr opozycji sprzed 25-40 lat o zgredowej aparycji.

Dokładnie tak. Na pewno nie będzie dawała palca do possania cielakowi i nie będzie przysypiać na mszy.

• gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:24
      Na plus jednak muszę Ogórek poczytać to, że najwyraźniej sama zdaje sobie sprawę, że swymi beznadziejnymi wypowiedziami mało kogo może przekonać, bo jako główny argument, mający zachęcić do głosowania na nią wystawiła na pokaz gołe udo.

Tak myślałem, że to udo zaprzątnęło całą Twoją uwagę.
      Bardziej ponętne jest udo pani prezydentowej?

• zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:37
        Wolę osobiście udka większe niż mniejsze ale nie uda(płetwy) kaszalota z Ruskiej Budy czy inkszego belwederu.W latach 50-60 ub wieku paliłem BELWEDERY!
        • x2468 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:54
          Paliłeś Belwedery? Nie pomyliło ci się? W resorcie zdaje się przydziałowe to były Biełamory. Też na "B".
          • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:39
            x2468 napisał:

> Paliłeś Belwedery? Nie pomyliło ci się? W resorcie zdaje się przydziałowe to by
            > ły Biełamory. Też na "B".
            >
            BELWEDERY w twardym opakowaniu w dni powszednie a w niedziela przydziałowe Mazury w paczkach 10-sztukowych.Mocniejsze od Sportów.
        • erte2 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:25
          zoil44elwer
          Już pisałem - ponętne udo, zgrabna dupa i inne tego typu przymioty ciała są atutem w zupełnie innej profesji. Ale nie są to kwalifikacje do pełnienia najwyższego urzędu w państwie.
          • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 23:07
            erte2 napisał:

> zoil44elwer
            > Już pisałem - ponętne udo, zgrabna dupa i inne tego typu przymioty ciała są atu
            > tem w zupełnie innej profesji. Ale nie są to kwalifikacje do pełnienia najwyższ
            > ego urzędu w państwie.
            Najwyższy urząd w państwie. BK 1 obywatel(prime inter pares) a żona jego(AK) First Lady?Brzydsza od Dunek(kaszalotów)!
      • damakier1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:22
        Tak myślałem, że to udo zaprzątnęło całą Twoją uwagę.

Faktycznie, w całym wystąpieniu kandydatki Ogórek było najbardziej warte uwagi. No i trudno było nie zauważyć, bo chwilami zajmowało cały ekran.

Bardziej ponętne jest udo pani prezydentowej?

Pani prezydentowa nie wystawia swych ud na pokaz w telewizji, więc ani Ty, ani ja nie jesteśmy upoważnieni, by o nich dyskutować.
    • scoutek Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:31
      pani Ogórek miała już taki występ na samym wstępie, w dniu śmierci Oleksego, gdy Miller ją przedstawiał publicznie, mówiła o nim "Józef"
      od początku niestety widać było, że to kompletna mizeria i że Miller zaliczy zjazd z SLD na samo dno
      i tak się stanie
      • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:34
        scoutek napisała:

> pani Ogórek miała już taki występ na samym wstępie, w dniu śmierci Oleksego, gd
        > y Miller ją przedstawiał publicznie, mówiła o nim "Józef"
        > od początku niestety widać było, że to kompletna mizeria i że Miller zaliczy zj
        > azd z SLD na samo dno
        > i tak się stanie
        >

Ty też ziomalko przeciw pani Magdalenie?
        • scoutek Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:37
          niestety, pani Magdalena nic sobą nie prezentuje
          poza świetnym wyglądem pustka i cwaniactwo
          wykorzystała sytuację by się wypromować
          i do tego jest nielojalna wobec partii, która ją wystawiła
          • lepszejutro Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:44
            To pokaż tą głębię i intelekt i pełne wnętrze obecnego klęcznika spod żyrandola. Tacy mainstreamowi głupcy jak ty, uważają, że są strażnikami jedynej, platfusiej prawdy i każdy konkurent jest imbecylem. Jak dotąd, to twój kandydat błaźni się wszędzie.
            • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:47
              lepszejutro napisała:

> To pokaż tą głębię i intelekt i pełne wnętrze obecnego klęcznika spod żyrandola
              > . Tacy mainstreamowi głupcy jak ty, uważają, że są strażnikami jedynej, platfus
              > iej prawdy i każdy konkurent jest imbecylem. Jak dotąd, to twój kandydat błaźn
              > i się wszędzie.

Głębię intelektu pana Bronisława?
              Przez Ciebie muszę teraz wycierać monitor.
            • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 00:35
              lepszejutro napisała:

> To pokaż tą głębię i intelekt i pełne wnętrze obecnego klęcznika spod żyrandola
              > . Tacy mainstreamowi głupcy jak ty, uważają, że są strażnikami jedynej, platfus
              > iej prawdy i każdy konkurent jest imbecylem. Jak dotąd, to twój kandydat błaźn
              > i się wszędzie.
              16 Brąkobusów a uparł się jechać tramwajem i....tramway wypadł z toru.Ponoć takie podobne zdarzenie było w sierpniu 80 roku!
              • a74-7 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 09:30
                (ąkobusów a uparł się jechać tramwajem i....tramway wypadł z toru.Ponoć tak
                > ie podobne zdarzenie było w sierpniu 80 roku!)
                Same wpadki zalicza, ze wspomne o odczytaniu oredzia do narodu " w tych trudnych chwilach badzmy razem* 10go kwietnia juz o piatej rano
                • w_v_w Zaraz jade do Wolomina, sprawdze, czy fani 29.04.15, 09:32
                  dobrze rozkleili plakaty Bromka :)
          • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:16
            scoutek napisała:

> niestety, pani Magdalena nic sobą nie prezentuje
            > poza świetnym wyglądem pustka i cwaniactwo
            > wykorzystała sytuację by się wypromować
            > i do tego jest nielojalna wobec partii, która ją wystawiła
            >
            > Czy bez "promocji" LiDu(SLD) lekarz Bartosik Arłukowicz zaistniał by w Warszawce?
          • uu1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:36
            > i do tego jest nielojalna wobec partii, która ją wystawiła
            Sądzę, że jest to ostatnia sprawa, która Cię martwi. Ale na czym polega ta nielojalność? Skoro głosowanie jest tajne, pytanie było co najmniej niewłaściwe.
            --------------------
            • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:58
              uu1 napisała:

> > i do tego jest nielojalna wobec partii, która ją wystawiła
              > Sądzę, że jest to ostatnia sprawa, która Cię martwi. Ale na czym polega ta niel
              > ojalność? Skoro głosowanie jest tajne, pytanie było co najmniej niewłaściwe.
              > --------------------
              • uu1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:13
                > Kandydatka SLewicyD na prezydenta RP ma prawo do utajnienia swego światopoglądu?
                Po pierwsze - tak, bowiem są to wybory prezydenta RP czyli osoby z założenia apolitycznej.
                Po drugie - światopogląd to nie preferencje polityczne. A z całą pewnością nie tylko.
                -------------------------
                • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:53
                  uu1 napisała:

> > Kandydatka SLewicyD na prezydenta RP ma prawo do utajnienia swego światop
                  > oglądu?
                  > Po pierwsze - tak, bowiem są to wybory prezydenta RP czyli osoby z założ
                  > enia apolitycznej.
                  > Po drugie - światopogląd to nie preferencje polityczne. A z całą pewnością nie
                  > tylko.
                  > -------------------------
            • scoutek Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:44
              Nielojalność polega na tym, ze pani Ogórek zapomniała, ze to SLD ją wystawiło i zgłosiło ją jako swoją kandydatkę, do tego dało na to kasę
              Natomiast pani Ogórek mówi i zachowuje się tak, jakby sama się zgłosiła a SLD ją tylko wspierało
              • uu1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 23:04
                scoutek napisała:

> Nielojalność polega na tym, ze pani Ogórek zapomniała, ze to SLD ją wystawiło i
                > zgłosiło ją jako swoją kandydatkę, do tego dało na to kasę
                Pan B.Komorowski nie jest kandydatem PO, i nie bierze od niej kasy.
                > Natomiast pani Ogórek mówi i zachowuje się tak, jakby sama się zgłosiła a SLD j
                > ą tylko wspierało.
                To niewykluczone.
        • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:08
          Córka sztajgra Ogórka robi dezynwolturka.Na uwagę że TEGO nie robi się przy ludziach z SLD,odpowiada jak typowa blondynka:To nie som ludzie a JA jestem niezależna od SLD mieszka a nawet swego promotora Leszka./Cimoszka w 2005 do puszczy ucikł,w 2010 lewicę reprezentował Grzesiu kogucik i aktualnie blond białogłowa,od Kościoła spec-doktorowa rzymska katoliczka wzorowa uczennica b ministranta Leszka i alumna Józiola Brzytwy O(lina)
      • maks-3 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:16
        a co miała mówić per nieboszczyk?
    • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 20:55
      "Pan Bronisław" - tak lekceważąco wyraża się kandydatka Ogórek o urzędującym prezydencie RP. Dziwne, że mając w takiej pogardzie urząd prezydenta, sama do niego aspiruje.

Gdyby powiedziała jaśnie pan, pan hrabia Bronisław, to byś się nie oburzała?
      Jak pan Bronisław nazwał kobiety-Dunki kaszalotami to pewnie byłaś zadowolona.

• lepszejutro Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:03
        Zapewne ta forumowa dama kier jest takim właśnie bronkowym mentalnym kaszalotem.
        • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 23:21
          lepszejutro napisała:

> Zapewne ta forumowa dama kier jest takim właśnie bronkowym mentalnym kaszalotem
          > .
          Niemożliwe by jakakolwiek Polka mogła być brzydsza od Anny K z domu Rojer. W tym przypadku nie mam uprzedzeń rasowych.
      • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:35
        Pan prezydęt BK jest kandydatem na prezydenta tak samo Paniejak inni kandydaci którzy mieli poparcie 100 tys głosów.Panie,przed TWE ołtarze wnoszę błaganie:Niech BK ex prezydentem w maju się stanie!AMEN.
    • kwant1000 Re: przecież to cymbał niepiśmienny 28.04.15, 21:17
      jak ma o nim mówić może jego ekscelencja pusty łeb ??
      • damakier1 Re: przecież to cymbał niepiśmienny 28.04.15, 21:24
        Ma mówić pan prezydent.
        • kwant1000 Re: przecież to cymbał niepiśmienny 28.04.15, 21:27
          to zbyt głupie jak na takiego pajaca i za duży bUl dla uszu
        • a74-7 Re: przecież to cymbał niepiśmienny 29.04.15, 09:40
          "ma mowic pan prezydent."
          Ma mowic!?
          www.youtube.com/watch?v=gHVEQb83cXU===
          M Ogorek referowala do BMK jako jednego z wielu kandydatow na prezydenta,
          nie widze powodu do podskakiwania damulko.

• aniechto.only Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:36
      Pani doktor Magdalena Ogórek, kandydatka bezpartyjna i niezależna od nikogo a w szczególności od SLD , przepięknie zrobiła Millera w bambuko. Potraktowała SLD jako trampolinę do wypromowania siebie. Brawo pani Magdaleno. Wyssać milion zł na własne potrzeby i olać sponsora, naprawdę majstersztyk!
      • uu1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:43
        Mała rzecz a ile radości.
        ----------------------
      • damakier1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 21:53
        aniechto.only napisała:

przepięknie zrobiła Millera w bambuko. Potraktowała SLD jako trampolinę do wypromowania siebie.

Niewątpliwie masz rację. Po tej kampanii każda telewizja ochoczo da jej program "Ogórek gotuje" i na pewno przebije wszystkie inne z Magdą Gessler na czele.
      • zoil44elwer Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:07
        Mały Lesio już do końca swoich dni nie weźmie do swych ust mizerii,ogórków małosolnych,korniszonów i itp warzyw.
        • uu1 Re: Pan Bronisław... 28.04.15, 22:15
          zoil44elwer napisał:

> Mały Lesio już do końca swoich dni nie weźmie do swych ust mizerii,ogórków mało
          > solnych,korniszonów i itp warzyw.
          Fanzolisz.

-----------------------------------
      • tw_wielgus Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 09:40
        "Wyssać milion zł na własne potrzeby i olać sponsora, naprawdę majstersztyk!"

Wyczułem nutkę zazdrości w Twojej wypowiedzi.
        • a74-7 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 09:45
          Wyssać milion zł na własne potrzeby i olać sponsora, naprawdę majstersztyk!"
          >
          > Wyczułem nutkę zazdrości w Twojej wypowiedzi.
          Zapomniala dorzucic do tego" szczuple uda"
          ;-)
    • inocom Jaki to Pan, jak strzela do zwierząt? 28.04.15, 23:33
      Zwykły cham.
      • zoil44elwer Re: Jaki to Pan, jak strzela do zwierząt? 29.04.15, 01:04
        inocom napisał:

> Zwykły cham.Ham.....
        Lubi dziczyznę,własnoręcznie ubitą.Lasy Państwowe do prywatyzacji,nie będzie gmin(a) w np Borach Tucholskich przeszkadzać BORowi w naganianiu łań pod lufę prezydenckiego sztu***a(teleobiektywu)
    • dr.krisk Udo Ogórka.... 28.04.15, 23:53
      damakier1 napisała:

> wystawiła na pokaz gołe udo.
      Doceniam urodę kobiet.. ale to epatowanie dolnymi odnóżami, te spódniczki kloszowane i ogólny image lalki Barbie odrzuca. Mnie przynajmniej.
      • uu1 Re: Udo Ogórka.... 29.04.15, 00:12
        dr.krisk napisał:

> damakier1 napisała:
        >
        > > wystawiła na pokaz gołe udo.
        > Doceniam urodę kobiet.. ale to epatowanie dolnymi odnóżami, te spódniczki klosz
        > owane i ogólny image lalki Barbie odrzuca. Mnie przynajmniej.
        Twojego głosu zabraknie jej do zwycięstwa. ;- (

------------------
        • dr.krisk Re: Udo Ogórka.... 29.04.15, 00:16
          uu1 napisała:

> Twojego głosu zabraknie jej do zwycięstwa. ;- (
          Niezwykle mi z tego powodu przykro - jakoś będę żyć dalej, ze świadomością że przetrąciłem tak świetnie zapowiadająca się Ogórek.
          • uu1 Re: Udo Ogórka.... 29.04.15, 00:27
            dr.krisk napisał:

> uu1 napisała:
            >
            > > Twojego głosu zabraknie jej do zwycięstwa. ;- (
            > Niezwykle mi z tego powodu przykro - jakoś będę żyć dalej, ze świadomością że p
            > rzetrąciłem tak świetnie zapowiadająca się Ogórek.
            Ale co to będzie za życie.

-------------------------------
            • dr.krisk No tak... 29.04.15, 00:31
              uu1 napisała:

> Ale co to będzie za życie.
              Z pokorą poniosę swój krzyż. Bez Ogórek Polska już nie będzie taka sama....
              • uu1 Re: No tak... 29.04.15, 00:46
                dr.krisk napisał:

> uu1 napisała:
                >
                >
                > > Ale co to będzie za życie.
                > Z pokorą poniosę swój krzyż. Bez Ogórek Polska już nie będzie taka sama....
                Problem w tym, że bez Niej będzie taka jak dotychczas - Prawie Obywatelska.
                • inocom Spoko. Jest Kukiz 29.04.15, 09:59
                  uu1 napisała:

> dr.krisk napisał:
                  >
                  > > uu1 napisała:
                  > >
                  > >
                  > > > Ale co to będzie za życie.
                  > > Z pokorą poniosę swój krzyż. Bez Ogórek Polska już nie będzie taka sama..
                  > ..
                  > Problem w tym, że bez Niej będzie taka jak dotychczas - Prawie Obywatelska.
                  >
          • zoil44elwer Re: Udo Ogórka.... 29.04.15, 02:05
            dr.krisk napisał:

> uu1 napisała:
            >
            > > Twojego głosu zabraknie jej do zwycięstwa. ;- (
            > Niezwykle mi z tego powodu przykro - jakoś będę żyć dalej, ze świadomością że p
            > rzetrąciłem tak świetnie zapowiadająca się Ogórek.
            Wcześniej przetrącono męża MO ,dziś 50-letniego Piotra M.Antek Policmeister umieścił lewicowego posła w 92 roku na liście tzw TW.Ciekawe,Lesiu M o tym wiedział a przeforsował kandydaturę MO.Za ILE(€) leleput lesiu zgodził się być grabarzem SLD?
        • zoil44elwer Re: Udo Ogórka.... 29.04.15, 01:11
          Podobają Ci się uda Conchity Wurst?
    • tw_wielgus Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 09:56
      damakier1 napisała:

> "Pan Bronisław" - tak lekceważąco wyraża się kandydatka Ogórek o urzędującym p
      > rezydencie RP. Dziwne, że mając w takiej pogardzie urząd prezydenta, sama do ni
      > ego aspiruje.

ogólnoforumowa histeria, zdradzająca niestety nasze kompleksy i prowincjonalizm, która rozpętała się wokół słów kandydatki Ogórek. To już kolejny raz, gdy forumowicze i komentatorzy nakręcają emocje po wypowiedziach któregoś z kandydatów. Dobrze, że nie przechodzimy nad tym obojętnie, ale czy w swoim oburzeniu czasami nie przesadzamy?
      >
      > Na plus jednak muszę Ogórek poczytać to, że najwyraźniej sama zdaje sobie spraw
      > ę, że swymi beznadziejnymi wypowiedziami mało kogo może przekonać,

...bo jako głów
      > ny argument, mający zachęcić do głosowania na nią wystawiła na pokaz gołe udo.
      W rajstopach była.
      • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:10
        ..bo jako głów
        > ny argument, mający zachęcić do głosowania na nią wystawiła na pokaz gołe udo.
        W rajstopach była.

To za mało, miała założyć spodnie albo grube pończochy.
        To faktycznie prowokacja, żeby leciwe damy z grubymi udami tak drażnić swoim szczupłym i gołym udem.
        Skandal.

• tw_wielgus Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:25
          Skandal! Potwierdzam.
          Wiesz co mnie najbardziej dziwi? Ogórek to przedstawicielka płci pięknej w polityce i atakują ją głównie kobiety, te same kobiety, które jak niepodległości bronią Grodzkiej.
          • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:29
            tw_wielgus napisał:

> Skandal! Potwierdzam.
            > Wiesz co mnie najbardziej dziwi? Ogórek to przedstawicielka płci pięknej w poli
            > tyce i atakują ją głównie kobiety, te same kobiety, które jak niepodległości br
            > onią Grodzkiej.

To, że atakują ją kobiety (w pewnym wieku) mnie akurat nie dziwi.
            Grodzka jest "kobietą" po przejściach.

• tw_wielgus Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:47
              Gdybyśmy nie odrzucili Grodzkiej, w przedbiegach, to mielibyśmy ogromną szansę na Prezydenta i Pierwszą Damę w jednym.
              • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:48
                tw_wielgus napisał:

> Gdybyśmy nie odrzucili Grodzkiej, w przedbiegach, to mielibyśmy ogromną szansę
                > na Prezydenta i Pierwszą Damę w jednym.
                >

Nie wpadłem na to, a to faktycznie oszczędność.
      • damakier1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:29
        tw_wielgus napisał:

damakier1 napisała:

> "Pan Bronisław" - tak lekceważąco wyraża się kandydatka Ogórek o urzędującym p
        > rezydencie RP. Dziwne, że mając w takiej pogardzie urząd prezydenta, sama do ni
        > ego aspiruje.

ogólnoforumowa histeria, zdradzająca niestety nasze kompleksy i prowincjonalizm, która rozpętała się wokół słów kandydatki Ogórek.

A cóż jest histerycznego w pokazaniu, że kandydatce brak kindersztuby?

> W rajstopach była.

Sokoli masz wzrok! ;)
        • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:34
          damakier1 napisała:

Skoro przywołałaś temat kindersztuby....www.youtube.com/watch?v=H8JxVMZ1Vjc

• uu1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:36
          > A cóż jest histerycznego w pokazaniu, że kandydatce brak kindersztuby?
          Nic, pod warunkiem, że nie dzieje to się na zasadzie - "przyganiał kocioł garnkowi ..."
          -----------------------------
          • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:45
            uu1 napisała:

> > A cóż jest histerycznego w pokazaniu, że kandydatce brak kindersztuby?
            > Nic, pod warunkiem, że nie dzieje to się na zasadzie - "przyganiał kocioł garnk
            > owi ..."

Kindersztubę w wykonaniu Bronisława już pokazałem, teraz czas na dr Ewę.
            www.youtube.com/watch?v=RJM6shbRpeQ
        • tw_wielgus Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:45
          Startujący w wyborach prezydent staje się w tym momencie kandydatem. Ja wiem że to nieco paranoiczne podejście ale właśnie tak jest. Toteż nie ma jakiegoś szczególnego uchybienia jeżeli reklamująca rajstopy "Veneziana Betina 20", prześliczna Magdalena Ogórek, zwraca się do kontrkandydata właśnie w ten sposób.

PS. Bo ja się wpatruję, a nie tylko rzucam okiem.
        • gtxl.1 Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:52
          damakier1 napisała:

> W rajstopach była.

Sokoli masz wzrok! ;)

Eee, tam zaraz sokoli wzrok. My, mężczyźni patrzymy na piękną kobietę inaczej niż większość kobiet.Patrzymy bez zazdrości i zawiści i dlatego widzimy więcej.

• volupte Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 10:32
      Zgadzam sie , kompromitujace wystapienie. Zaczynać od personalnego i na dodatek zmanipulowanego ataku zaczerpnietego od pisdaków z Fk np. skakanie po krzesłach zwyczajnie odbiera jej jakąkolwiek wiarygodnosc. A potem stek banałów wyrecytowanych jak jakichś wiersz. Masakra. Lepiej ja do tego ,,wywiadu " oceniałem. Teraz jasne dlaczego tak niechetnie rozmawia z pismakami. Ona chyba sama od siebie nie za bardzo ma co do powiedzenia.
      • chrabya Pan POBronisław... 29.04.15, 10:54

www.youtube.com/watch?v=7qpDFXPAyXA
        • volupte Re: Pan POBronisław... 29.04.15, 12:31
          A co to niby jest? Pozegnanie ? Kogo? Ogórka, Dudy , Bronka , Kukiza itd.?
    • jola.iza1 Re: Damo, czy prawdą jest ? 29.04.15, 11:08
      "Sondaże się wahają, ale żaden z kandydatów nie patrzy na te sondaże, bo pan prezydent byłby w ciężkiej depresji – stracił już 30 proc.
      — powiedziała na początku programu Ogórek." ??
      A dalej
      "- Trudno mi sobie wyobrazić, że osoba, pan Bronisław, który nas skompromitował za granicą, który obywatelki Danii nazwał kaszalotami, moja wyobraźnia nie ogarnia tego skakania po krzesłach w Japonii i rozłożenia na łopatki stosunków z Federacją Rosyjską, nie wyobrażam sobie, jak pan Bronisław mógłby nas tak godnie reprezentować w ten sposób za granicą - stwierdziła kandydatka na prezydenta. " ??
      Jeśli to prawda, to niektóre żabcie manipulują .
      • volupte Re: Damo, czy prawdą jest ? 29.04.15, 12:33
        A jakis twój komentarz do tego?
        • jola.iza1 Re: Mój komentarz w szczególności dla volupte 29.04.15, 13:40
          Kandydatka słusznie zwróciła uwagę,że w wyścigu do fotela prezydenckiego wszyscy są równi, czyż nie ? Magdalena Ogórek szanuje urząd prezydenta, a w poście założycielskim o tym cisza. Kampania wyborcza rządzi się swoimi prawami, media to gorzej, niż sępy, a Dama dała się wpuścić w maliny.
          • volupte Re: Mój komentarz w szczególności dla volupte 29.04.15, 13:44
            Cos widze ze to ty dałaś sie wpuścic w maliny przez pania Ogórek. A cóż bywa:-)
          • gtxl.1 Re: Mój komentarz w szczególności dla volupte 29.04.15, 13:44
            jola.iza1 napisała:

> Kandydatka słusznie zwróciła uwagę,że w wyścigu do fotela prezydenckiego wszy
            > scy są równi, czyż nie ? Magdalena Ogórek szanuje urząd prezydenta, a w pośc
            > ie założycielskim o tym cisza. Kampania wyborcza rządzi się swoimi prawami, me
            > dia to gorzej, niż sępy, a Dama dała się wpuścić w maliny.

Równi wobec Komorowskiego....to tylko dr Ewa z ZSL, Pitera, arcy bufon Sikorski i paru innych idiotów z PO.

• uu1 Re: Mój komentarz w szczególności dla volupte 29.04.15, 16:44
            > a Dama dała się wpuścić w maliny.
            Czyli "Dama w Lustrze".
            ------------------------
          • ave.duce "Maliny" zajęte przez... Millera bt. 30.04.15, 08:43
      • damakier1 Re: Damo, czy prawdą jest ? 29.04.15, 14:17
        jola.iza1 napisała:

> "Sondaże się wahają, ale żaden z kandydatów nie patrzy na te sondaże, bo pan pr
        > ezydent byłby w ciężkiej depresji – stracił już 30 proc.
        > — powiedziała na początku programu Ogórek." ??

No, pewnie powiedziała - i co z tego?

> "- Trudno mi sobie wyobrazić, że osoba, pan Bronisław, który nas skompro
        > mitował za granicą, który obywatelki Danii nazwał kaszalotami, moja wyobraźnia
        > nie ogarnia tego skakania po krzesłach w Japonii i rozłożenia na łopatki stosun
        > ków z Federacją Rosyjską, nie wyobrażam sobie, jak pan Bronisław mógłby nas tak
        > godnie reprezentować w ten sposób za granicą - stwierdziła kandydatka na prezy
        > denta. " ??

Według mnie, ta bełkotliwa świadczy o braku szacunku do prezydenta.

> Jeśli to prawda, to niektóre żabcie manipulują .

Cóż za wysublimowana złośliwość ;)
        • gtxl.1 Re: Damo, czy prawdą jest ? 29.04.15, 14:24
          Według mnie, ta bełkotliwa świadczy o braku szacunku do prezydenta.

> Jeśli to prawda, to niektóre żabcie manipulują .

Cóż za wysublimowana złośliwość ;

Bingo żabciu zwana damakier......właśnie w swojej hipokryzji wzniosłaś się ponad Mount Everest.

• jola.iza1 Re: A to z tego Damo 29.04.15, 17:09
          damakier1 napisała:
          >
          Jak się wsłuchamy, to braku szacunku do urzędu nie usłyszymy.
          ...
          > Według mnie, ta bełkotliwa świadczy o braku szacunku do prezydenta.
          >
          Komorowskiego ? A jest nakaz okazywania ?
          Przykro mi, że to Ty nie odróżniasz urzędu od pana Bronisława.
          > Cóż za wysublimowana złośliwość ;)
          Dobrze jest, wiesz co boli.
          • damakier1 Re: A to z tego Damo 29.04.15, 20:43
            >
            Jak się wsłuchamy, to braku szacunku do urzędu nie usłyszymy.

Zależy, jaki kto ma słuch.

> Według mnie, ta bełkotliwa świadczy o braku szacunku do prezydenta.
            > >
            > Komorowskiego ? A jest nakaz okazywania ?

Nakazu nie ma, ale jest coś takiego, jak kultura, czy choćby dobre wychowanie.

> > Cóż za wysublimowana złośliwość ;)
            > Dobrze jest, wiesz co boli.

Mnie raczej rozbawiło.
    • romullos To nie pogarda raczej brak znajomości savoir-vivre 29.04.15, 12:43
      brak kindersztuby, bon tonu, dobrego wychowania wyniesionego z domu.

damakier1 napisała:

> ego aspiruje.
      • uu1 Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 29.04.15, 12:52
        romullos napisała:
        > brak kindersztuby, bon tonu, dobrego wychowania wyniesionego z domu.
        Kindersztuba (niem. Kinder – dzieci; Stube – pomieszczenie, pokój) – potoczna nazwa wyniesionego z domu (z dzieciństwa) starannego wychowania, umiejętność zachowania się, ogłada towarzyska. Nazwa nawiązuje do zachowania się w obecności dzieci – nader starannego i wychowawczego. Stąd bywa stosowane w odniesieniu do grzeczności, przesadzonej, na pokaz, zbyt wyidealizowanej.
        • gtxl.1 Re: Ten wątek damy 29.04.15, 13:10
          należy przyszpilić jak się to ongiś odbywało za śp. giwi
          Ten watek i post otwarcia pokazują, dlaczego jest w użyciu nazwa "Himalaje hipokryzji"
          Damo....daję Ci wysokie miejsce w tym rankingu.

• romullos Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 29.04.15, 13:27

kindersztuba «staranne wychowanie wyniesione z domu»

sjp.pwn.pl/sjp/kindersztuba;2563444.html
          • uu1 Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 29.04.15, 14:44
            romullos napisała:
            > kindersztuba «staranne wychowanie wyniesione z domu»
            Oczywiście. Wobec tego - brak kindersztuby, bon tonu, dobrego wychowania wyniesionego z domu - któreś z określeń jest zbędne. :-)
            • romullos Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 30.04.15, 09:52
              uu1 napisała:

> romullos napisała:
              > > kindersztuba «staranne wychowanie wyniesione z domu»
              > Oczywiście. Wobec tego - brak kindersztuby, bon tonu, dobrego wychowania wyn
              > iesionego z domu
              - któreś z określeń jest zbędne. :-)

Tak, masz rację.
      • w_v_w Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 29.04.15, 17:44
        masz na mysli "pierwsza dame", co to nie potrafila zachowac sie w Ravensbruk?

Kompromitacja VIPow
        • romullos Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 30.04.15, 09:59
          w_v_w napisał:

> masz na mysli "pierwsza dame", co to nie potrafila zachowac sie w Ravensbruk?
          >
          > Kompromitacja VIPow

A czy to Polska albo "pierwsza dame" organizowała obchody rocznicy wyzwolenia obozu w Ravensbruk? Czy "pierwsza dame" odpowiadała za przygotowanie kateringu i oprawy w Niemczech?
          Akurat pani Komorowska najmniej tu winna.
          • w_v_w Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 30.04.15, 10:05
            ...mogla zrobic po swojemu, i zrobila :(

Nie byla chyba przywiazana do stolu VIP?

Burak, bedzie zawsze burakiem i tyle;)
            • romullos Re: To nie pogarda raczej brak znajomości savoir- 30.04.15, 10:21
              w_v_w napisał:

> ...mogla zrobic po swojemu, i zrobila :(
              >
              > Nie byla chyba przywiazana do stolu VIP?

Może właśnie była "przywiazana do stolu VIP" protokołami dyplomatycznymi!?

Rzecznik fundacji wyjaśnił, że "wieczorem byli więźniowie zostali zaproszeni na uroczystą kolację przez władze Brandenburgii".
    • gtxl.1 Re: Damo..... 29.04.15, 14:04
      Koń jaki jest...Bronisław, każdy widzi.
      W tej sytuacji obstawiam szkapę.

• grek.grek Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 14:47
      brawo, Magda.
      zuch dziewczyna.

inteligentna, wykształcona, rzeczowa, sympatyczna, a jak trzeba to i jak widać drobną stópka umie sprzedać kopniaczka, który zaboli nawet najtęższych platfmorskich trollów :]

Komorowski to zwykły gamoń i notariusz mafijnej PO.
      nic poza tym.

kupowanie sondaży i klaka wyliniałych dziennikarskich koruptów mentalno-pieniężnych nic nie zmieni, za wiele złości jest w społeczeństwie. Komorowskiemu zostali już tylko kiepscy aktorzy, słabi dziennikarze i opłacana MILARDEM złotych własna kanceleria.

kasta urzędasów zagłosuje przeciwko niemu, zeby dać po nosie rządowi przed parlementarnymi i wzmóc presję na tenże rząd.

• 141288bs Re: Pan Bronisław... 29.04.15, 16:15
        ...POwinien robic za stracha na wroble...wiosna juz przyszla i ptactwo szykuje sie do wyzerki
        wisien i czeresni.
    • damakier1 Pa..., pa..., Ogórek! 29.04.15, 16:48
      Piękne podsumowanie wątku!
      • uu1 Ten się śmieje, 29.04.15, 16:57
        kto ma się z czego śmiać.
        -----------------------------
      • behemot17-13 Re: Pa..., pa..., Ogórek! 29.04.15, 21:46
        Zastanawia brak aktywności liderów SLD w kampanii p. Ogórek. Owszem, w tematach niezwiązanych z p. Ogórek to i Miller swoje trzy grosze owszem. Cały ten projekt oparty był na zauroczeniu ew. wyborców urodą p. Ogórek i tyle, chociaż, z tą urodą to też nie do końca, rzecz gustu.
    • a12avenger2 Twój "Pan Bronisław" pomylił Kędzierzyn-Kożle z 29.04.15, 22:01
      Koscierzyną-Kożle...
      Heh, jest z nim coraz gorzej...
      Demencja? Alzheimer? Parkinson?
      Pani Ogórek trafiła w samo sedno...
      www.fakt.pl/polityka/bronislaw-komorowski-myli-nazwy-miast,artykuly,541541.html
      niezalezna.pl/66532-komorowski-zabladzil-chwalil-koscierzyn-kozle-ale-byl-w-kedzierzynie-kozlu
      wpolityce.pl/gospodarka/242557-seria-wpadek-komorowskiego-prezydent-kilkakrotnie-mowi-o-koscierzynie-kozlu-i-dodaje-ze-nie-mozna-pomoc-polskiemu-przemyslowi-bo-takie-sa-europejskie-reguly-gry
      • a12avenger2 Re: Twój "Pan Bronisław" pomylił Kędzierzyn-Kożle 29.04.15, 22:13
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,157453338,157453338,Grabarczyk_i_bron_Sikorski_i_kilometrowki_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,157456999,157456999,Bronek_twittuje_nepalczycy_z_malej_n_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,157439504,157439504,Ksiazka_Sumlinskiego_nr_1_w_Empiku.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,157457053,157457053,Wybiorcza_daje_Bronkowi_medal_hehe.html
      • w_v_w Re: Twój "Pan Bronisław" pomylił Kędzierzyn-Kożle 29.04.15, 22:15
        ...Nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek :P

Caly misiek, caly on :)
    • w_v_w Re: Ostatnie POmyłki Komorowskiego 30.04.15, 09:21
      ...czy odwiedzili cie juz "emisarjusze" Bromka?
      • edd.y Re: Ostatnie POmyłki Komorowskiego 30.04.15, 11:20
        Pa, pa i sayonara Bronek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka