Dodaj do ulubionych

Im bliżej wyborów....

30.04.15, 18:11
tym więcej debilnych postów pisuarowo-dudowych trolli.Rozumiem przeciwników Pana Prezydenta Komorowskiego,których boli jego następna kadencja,ale dajcie spokój z wypisywaniem absolutnych kretynizmów.To zwyczajnie śmieszne.Taka szamotanina nie zmniejszy liczby zwolenników Pana Prezydenta,a świadczy jedynie o poziomie kultury tychże trolli.O stanie ich umysłu z litości zamilczę.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 18:13
      zwieracze im puszczają i tyle ,
      im bliżej zwycięstwa moralnego tym bardziej swędzi.
      • a74-7 Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 18:28
        m.c.hrabia napisał:

> zwieracze im puszczają i tyle ,
        > im bliżej zwycięstwa moralnego tym bardziej swędzi.

Re: dlaczego nigdy nie zagłosuję na Dudę
        Autor: m.c.hrabia 30.04.15, 14:24

bo to budyniowata wydzielina z dupy prezesa.

Pelna kultura fujary forumowicza mcchrabia:-)
        ktoremu zwieracze juz dawno puscily _mowiac jego jezykiem_ I wali koles ze strachu w majty.
    • profil_anonima Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 18:17
      nie zmyślaj bo nikt źle o Komorowskim nie myśli
      a nawet nie myśli żeby na niego głosować
      ludzie to egoiści i myślą tylko o swoim dobru :)
      • alistair-p Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 18:20
        Maniera wypowiadania się w imieniu wszystkich świadczy o megalomanii.
        • profil_anonima Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 18:39
          alistair-p napisał:

> Maniera wypowiadania się w imieniu wszystkich świadczy o megalomanii.

a po tych słowach wrócisz samodzielnie do domu czy potrzebujesz pogotowia i policji ?
          • alistair-p Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 18:47
            Po pustyni toczyły się dwie dynie.Jedna wpadła w dołek,na to druga:odpięła ci się łyżwa?
            • 141288bs Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 19:18
              alistair-p napisał:

> Po pustyni toczyły się dwie dynie.Jedna wpadła w dołek,na to druga:odpięła ci s
              > ię łyżwa?
              - Bronek opowiadal ten dowcip?...pytales go,czy mozesz powtorzyc innym?
              • alistair-p Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 19:25
                Nie pomyliłem się :-)
              • w_v_w Mi najbardziej podoba sie dowcip Bromka o lewatywi 30.04.15, 20:48
                ...powinien aplikowac sobie kazdego poranka, chociaz watpie, zeby przynioslo oczekiwany skutek :D
                • alistair-p Re: Mi najbardziej podoba sie dowcip Bromka o lew 30.04.15, 20:50
                  Pewnie doświadczenie przez ciebie przemawia.Może faktycznie spróbuj czegoś innego.
                  • m.c.hrabia Re: Mi najbardziej podoba sie dowcip Bromka o lew 30.04.15, 20:53
                    Pewnie doświadczenie przez ciebie przemawia

wie co mówi ,ekspertka , jedna z pierwszych. :))
                  • w_v_w Re: Mi najbardziej podoba sie dowcip Bromka o lew 30.04.15, 20:55
                    alistair-p napisał:

> Pewnie doświadczenie przez ciebie przemawia.Może faktycznie spróbuj czegoś inne
                    > go.

w tym temacie polegam na doswiadczeniu Bromka :D:D:D

Tez szykuj czyste gacie na poniedzialkowa impreze, co by smrod, dziadka nie obudzil;D
                    • alistair-p Re: Mi najbardziej podoba sie dowcip Bromka o lew 30.04.15, 22:23
                      Tez szykuj czyste gacie,cieszę się,że masz już gotowe.Może jednak użyjesz pampersa.Dyspepsja w pisuarowych kręgach jest powszechna,nawet wpływała na politykę zagraniczną.
    • 141288bs Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 19:13
      wal o stanie umyslu nie krepuj sie,znasz to z autopsji
      • alistair-p Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 19:16
        Waliłem,ale teraz żal mi się zrobiło.Duda umoczy z taką miernotą :-)
    • xystos Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 20:23
      "Każdego dnia dochodzi do kolejnych ataków na Polskę i Polaków. Zostaliśmy już wielokrotnie obrażeni insynuacjami jakoby Polacy podczas II wojny światowej byli narodem sprawców. Kilka dni temu wypomniał to publicznie James Comey, szef FBI, a gdy chciał przeprosić na żądanie polskiego MSZ, rząd USA zabronił tego w obawie o reakcję Izraela. Teraz w samym Izraelu, żydowski dziennik "Jerusalem Post" pozwolił sobie napisać o "polskich komorach gazowych"."

zmianynaziemi.pl/wiadomosc/izraelski-dziennik-pisze-o-polskich-komorach-gazowych-ciag-dalszy-upokarzania-polski
      idz na wybory polaku,glosujac niezapomnij odwiecznych prawd udowodnianych niemal codziennie

KLAMLIWY jak ZYD - FALSZYWY jak ZYD

jedynie kandydat Ruchu Narodowego jest 100% Slowianskim Polakiem

w tych wyborach wybierzecie PRZYSZLOSC POLSKI na conajmniej 100 lat

ZEN
      • alistair-p Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 20:43
        Każdy żydowski przechrzta jest taki radykalny.Pasujesz do tego modelu.
    • veglie Re: Im bliżej wyborów.... 30.04.15, 21:10
      Bronkozaury też głupieją.
    • jola.iza1 Re: Im bliżej wyborów.... Pana Prezydenta :) 30.04.15, 22:49
      Nie mam ani pytań, ani nic do dodania .
    • platfusy.ida.do.paki ... tym bardziej robicie w majty 01.05.15, 00:06
      wasz kandydat jest obciachowy, na tle całej konkurencji wyróżnia się in minus, robi wrażenie niedorozwiniętego intelektualnie. Jest po prostu najsłabszy. Gada banały albo bzdury.

Miał wygrać w I turze z minimum 60% poparciem. Wszystko wskazuje na to, że przegra z kretesem w II turze.
      • taniarada Re: ... tym bardziej robicie w majty 01.05.15, 00:13
        Sędzidąb w Częstochowie.www.facebook.com/tomasz.smykowski/videos/vb.1603617151/10205968832612264/?type=2&theater
    • haen2010 Problemem jest nijakość 01.05.15, 08:13
      Obu głównych kandydatów. Tak, jak Bronka wytrzasnął z rękawa Tusk, tak teraz Kaczor Dudę.

Po raz pierwszy nie będę wybierał spośród dwóch dość tępych dupków od kościelnych solidaruchów - dbających wyłącznie o swoje dupy, mających naród za pełne pogardy pospólstwo kompletnie pozbawione oceny ich działania.

Mam dość tego POPISU, qrestwa strasznego, które dopadło Polskę i łupi obywateli bez znieczulenia.
      • m.c.hrabia Re: Problemem jest nijakość 01.05.15, 08:52
        Mam dość tego POPISU, qrestwa strasznego, które dopadło Polskę i łupi obywateli
        > bez znieczulenia.

zażyj www.bdsklep.pl/gfx/600x600/5900956002323-herbapol-20-2g-zielnik-polski-melisa.jpg
        bo się jeszcze pochlastasz z tej wścieklizny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka