profil_anonima 08.05.15, 21:25 że drugi raz nie przejdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 21:28 z zasady gówna nie oglądam ...ale na fejsie widziałem już komentarze jak na rezdenta PO strasznie mało ma poparcia nawet u polszewików Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 21:37 świadomość że Komorowski jest prezydentem mi nie przszkadzła ale debata z nim jest nie do zniesienia lubię kawior i lubię ziemianki bryzgane ale razem wszystko na talerzu to nawet Ruskie by się porzygali i taki jest Komorowski - jak kawior z ziemniakami bryzganymi zsiadłym mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 21:38 w zasadzie mnie przekonał już dawno....nie głosuje na Bronka i PO :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:08 13kisiel napisał: > w zasadzie mnie przekonał już dawno....nie głosuje na Bronka i PO :-))) > Komorowski się postarzał po tej debacie o 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 21:29 do POsluzenia sie kartka wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 21:32 a jakie to ma znaczenie ,wygraną ma w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Bronek nie wygrałby wyborów nawet na FK 08.05.15, 21:47 co widać po wpisać. Nawet tutaj, na forum GW. Na twoim miejscu poważnie bym się martwił. Musicie dosypać Brąkowi 3-4 miliony głosów, by wygrał i raczej nie macie tylu ludzi, by to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Bronek nie wygrałby wyborów nawet na FK 08.05.15, 21:54 obraził miliony ta swoją nieobecnością na debacie....i to wyjdzie już w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Masz jeszcze troche czasu 08.05.15, 22:14 by wPiSywać swoje idiotyzmy. Staraj się, liczę na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Bronek nie wygrałby wyborów nawet na FK 08.05.15, 22:10 . Musicie dosypać Brąkowi 3-4 miliony głosów, by wygra spoko ,debilki, nawet nie zauważycie .:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:52 m.c.hrabia napisał: > a jakie to ma znaczenie ,wygraną ma w kieszeni. - ale,ale,jego kieszen jest dziurawa podobnie jest z mozgiem Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Kukiz z Duda to się uda na II turę :-) 08.05.15, 22:55 idźmy w tą słuszną stronę bez człowieka który skacze na krzesło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
antek.z.targowej A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze? 08.05.15, 21:35 Pewnie, że wybory zostały sfałszowane? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 21:44 Jak sfałszują to wygra.Na następne lata będzie podpisał ustawy wbrew Polakom i Polkom . Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 21:46 taniarada napisał(a): > Jak sfałszują to wygra.Na następne lata będzie podpisał ustawy wbrew Polakom i > Polkom . Wbrew Wolakom, chciałeś chyba napisać. Bo co ty, k..., wiesz o Polakach??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 21:55 snajper55 napisał: > taniarada napisał(a): > > > Jak sfałszują to wygra.Na następne lata będzie podpisał ustawy wbrew Pola > kom i > > Polkom . > > Wbrew Wolakom, chciałeś chyba napisać. Bo co ty, k..., wiesz o Polakach??? > > S. Jak serwy ruskie się zgrają to Bul wygra ,a nie będzie macał kur na Mazurach .Co ty w ogóle k..... wiesz o życiu.W robocie się nie spocisz, co ty ku....., w ogóle wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 22:00 taniarada napisał(a): > snajper55 napisał: > > > taniarada napisał(a): > > > > > Jak sfałszują to wygra.Na następne lata będzie podpisał ustawy wbre > w Pola > > kom i > > > Polkom . > > > > Wbrew Wolakom, chciałeś chyba napisać. Bo co ty, k..., wiesz o Polakach?? > ? > > > > S. > Jak serwy ruskie się zgrają to Bul wygra ,a nie będzie macał kur na Mazurach .C > o ty w ogóle k..... wiesz o życiu.W robocie się nie spocisz, co ty ku....., w o > góle wiesz. Wiem na przykład że żadne ruskie serwery nie są używane w wyborach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 22:05 Wiem na przykład że żadne ruskie serwery nie są używane w wyborach. To ty k.....mało wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 22:07 taniarada napisał(a): > > Wiem na przykład że żadne ruskie serwery nie są używane w wyborach. To ty k.... > .mało wiesz . Ale i tak więcej od ciebie, bo ty opowiadasz głupoty o serwerach. K... S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A co napiszesz jak Komorowski wygra w I turze 08.05.15, 22:11 snajper55 napisał: > taniarada napisał(a): > > > > > Wiem na przykład że żadne ruskie serwery nie są używane w wyborach. To ty > k.... > > .mało wiesz . > > Ale i tak więcej od ciebie, bo ty opowiadasz głupoty o serwerach. K... > > S. Gdzie ty k.... żyjesz w jakim kraju?Nie slyszałeś o slużbach specjalnych ,czy udajesz głupa.. Gdyby TVPlatforma uczciwie pokazała tę konwencję Bredzisław już dziś mógłby się zaczać pakować. Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:01 profil_anonima napisała: > że drugi raz nie przejdzie ? Komorowski bał się narazić WSI Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:37 Zdefiniuj, wytłumacz - do kogo ten przekaz eksportowałeś? Podpowiadam - Was też przekonał Komorowski... I dla pełnej jasności, najbardziej mnie interesuje Was i wielokropek. Ruszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:40 Jak najbardziej przekonał Wybór pomiędzy "rządami" kibolskiej swołoczy a panem Komorowskim. Wybór należy do Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:41 Najbardziej przekonuje robienie zgody przez Bronka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Was też przekonał Komorowski... 08.05.15, 22:48 Na koniec "ustawki" wystąpił ON.Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości i sentymenty wobec tego cięzko chorego człowieka niech posłucha jego mowy "zgody i bezpieczeństwa". Tyle tam było jadu, podłości, cynizmu, że starczyłoby na ze trzy norymberskie parteitagi.Bredzisław przestrzegał przez " radykałami, fundamentalistami" i trudno rzecz czemu - przed średniowieczem. Na szczęście "spadłó mu" w sondażach ponizęj 40% co jest już tragiczną wiadomością dla "sztabu" Komorowskiego. Bo przed II turą musi dojść do debaty na zywo...Polacy powinni "podziękować" Komorowskiemu już w I turze, tak by proces odrywania nowotworu PO od ciała Polski był widoczny dla każdego.Dajmy mu wolne od niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś