axyzaa 24.05.15, 23:31 Zapytamy Pana za pięć lat co Pan odczuwa. Ciekawe czy domena pańskiego konta nadal będzie w Polsce. I to tyle mojego komentarza w tej i jakiejkolwiek innej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axyzaa Legierski gwiazdą i autorytetem na wpolityce 25.05.15, 00:28 wpolityce.pl/polityka/245754-legierski-ktory-poparl-dude-ujawnia-gdy-zrobilo-sie-goraco-zaczely-sie-telefony-z-kancelarii-prezydenta-holdys-oburzony-tymi-slowami-to-objaw-paranoi Koalicja PiS-SLD wydaje się być przyklepana. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Legierski gwiazdą i autorytetem na wpolityce 25.05.15, 06:52 axyzaa napisała: > Koalicja PiS-SLD wydaje się być przyklepana. SLD już nie ma. Jeśli już, to raczej koalicja PiS-Kukiz, lub tradycyjnie POPiS... Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Janik to jest w SLD? 25.05.15, 07:16 Przed chwilą powiedział, ze czas SLD i Millera się skończył. Byłam pewna, że jest w SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Janik to jest w SLD? 25.05.15, 07:19 axyzaa napisała: > Przed chwilą powiedział, ze czas SLD i Millera się skończył. > > Byłam pewna, że jest w SLD... Sorki, już za nimi nie nadążam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak będzie siedział w więżieniu za 25.05.15, 06:40 swoje preferencje, to będzie miał dopiero satysfakcje jak go przecwelują. A może o to mu chodzi, że bez grzechu i do syta? M. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa On tam poszedł z misją 25.05.15, 07:19 mariner4 napisał: > swoje preferencje, to będzie miał dopiero satysfakcje jak go przecwelują. > A może o to mu chodzi, że bez grzechu i do syta? > M. Będzie wyciągał kolegów z prawicy z szafy. Zresztą tam już pierwszego dnia wiele osób zgłosiło votum separatum. Jeszcze tydzień, a się za łby wezmą. Trochę poznałam to środowisko, im niepotrzebny wróg zewnętrzny. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: On tam poszedł z misją 25.05.15, 15:13 >Trochę poznałam to środowisko, im niepotrzebny wróg zewnętrzny. hehehehehhehehe hehehehehehehhe hehehehhehehehhe hehehehheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: On tam poszedł z misją 25.05.15, 15:46 panire napisał: > >Trochę poznałam to środowisko, im niepotrzebny wróg zewnętrzny. > > hehehehehhehehe > > > hehehehehehehhe > > > hehehehhehehehhe > > > > hehehehheheheheh Myślałam, ze stać cię na więcej. Człowiek uczy się całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 07:42 Nie rozumiem, skąd ten cierpki smak satysfakcji... W końcu kto jak kto, ale Legierski na pewno będzie mógł wybrać sobie szpital, w którym będzie leczony. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 14:47 witek.bis napisał: > Nie rozumiem, skąd ten cierpki smak satysfakcji... W końcu kto jak kto, ale Leg > ierski na pewno będzie mógł wybrać sobie szpital, w którym będzie leczony. Cierpki pewnie dlatego, że liczył na większe baty dla Komorowskiego. A tak te 4% to ni pies ni wydra, i nie można w komentarzach pojechać po bandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 09:10 chciałeś, masz - środowisko LTGB na tym straci Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 09:19 maszmi napisała: > chciałeś, masz - środowisko LTGB na tym straci Oni są przekonani, ze za 5 lat Biedroń zostanie prezydentem Polski, czego sam Biedroń nie wyklucza (a czego ja osobiście mu życzę). Świetnie zaczynają, obrażając tych, którzy głosowali na Komorowskiego. No chyba, że wydaje im się, że LGBT dzięki Biedroniowi wygra nie tylko prezydenturę, ale wprowadzi do Sejmu własną reprezentację z większością konstytucyjną. Ale o aż taką bufonadę ich nie podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 12:28 Kiedy Legierski usłyszy znowu pytanie: Czy "osoba w połowie niebędąca narodowości polskiej" ma prawo wypowiadać się w publicznej telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 13:07 Wiele wskazuje na to, że Legierski najpierw się bawi, a jeśli myśli, to dopiero długo później. I teraz najwyraźniej jest w fazie zabawowej. Jest współautorem projektu ustawy o legalizacji związków partnerskich, która jak dotąd nie dostała się pod głosowanie Sejmu. Po telewizyjnym wystąpieniu w "Tygodniku politycznym Jedynki", gdzie mówił m.in. o niej, posłanka LPR Anna Sobecka skrytykowała z trybuny sejmowej zabieranie głosu w sprawach istotnych dla Polski przez osobę "przynajmniej w połowie niebędącą narodowości polskiej". Legierski: - Najpierw się ubawiłem, potem pomyślałem, że to jednak straszne. Jestem w końcu rodowitym Polakiem. Złożyłem skargę do komisji etyki sejmowej. Jednak na skutek równowagi głosów komisja nie była w stanie zająć stanowiska, czy Sobecka naruszyła zasady etyki, czy nie. Przekładali, przekładali, dzwoniłem, dowiadywałem się. Jak ich dziennikarze zaczęli przyciskać, to oficjalnie zrzucili z agendy i już. Nawet uzasadnienia nie było. Pomyślałem, że u nas pewna grupa ludzi nie ma żadnej ochrony. www.e-teatr.pl/pl/artykuly/20154,druk.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 13:26 witek.bis napisał: > Legierski: Pomyślałem, że u nas pewna grupa ludzi nie ma żadnej ochrony. Teraz będzie miał > s.tvp.pl/images2/4/1/d/uid_41de47ae5756b3eabc8aac265553a2601306003962119_width_633_play_0_pos_0_gs_0_height_355.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 13:35 ave.duce napisała: > witek.bis napisał: > > > Legierski: Pomyślałem, że u nas pewna grupa ludzi nie ma żadnej ochrony. > > Teraz będzie miał > To jest wkalkulowane. Zresztą niejaki dawidowski77 wczoraj pisał, że Komorowski to stary dziad i jest niereformowalny, a Duda, chociaż homofob, jest młody i istnieje szansa, że jeszcze pokocha gejów i zrozumie słuszność a nawet konieczność zalegalizowania małżeństw homoseksualnych. A poza tym - oni cierpieli tak pod butem Komorowskiego, że my teraz możemy pocierpieć pod butem PiSu. I o się nazywa logika. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 15:18 A poza tym - oni cierpieli tak pod butem Komorowskiego, że my teraz możemy pocierpieć pod butem PiSu. I o się nazywa logika. niczym się te partie światopoglądowo nie różnią. Oprócz tego, że PO mruga w lewo koniunkturalnie. Jeśli odejmie się skrzydło maryjne to to są ci sami ludzie dokładnie. W tym sensie PO gwarantujące utrzymanie tej sytuacji polityką hybrydową jest gorsze niż PO przegrane co daje szansę na nowe otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 12:41 Ja wygra PIS i zacznie rządzić z DuDą to będzie jeszcze intensywniej odczuwał satysfakcje czego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 12:43 Nie ma jak satysfakcja cioty po wydymaniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 12:54 Motto a la Le Madame: "Bronek brzydki - Dudzie dam" * * Chodzi oczywiście o głos w wyborach, tudzież o kredyt zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 13:07 witek.bis napisał: > Motto a la Le Madame: > "Bronek brzydki - Dudzie dam" * > > * Chodzi oczywiście o głos w wyborach, tudzież o kredyt zaufania. Wczytuję się w ich te radosne bełkotliwości (zaznaczam, wiele osób dystansuje się od Legierskiego i jasno przyznaje, że głosowało na Komorowskiego, a ten boom na Legierskiego szczególnie na portalach prawicowych zaczyna być w środowisku źle odbierany) i nadal nie wiem w jaki sposób, poprzez obrażanie, wyśmiewanie i negowanie wszystkiego co związane z Platformą chcą za pięć lat zrealizować swoje postulaty. Koalicja z nieistniejącą partią Kukiza, 2% SLD - które nawet nie ma porządnych naganiaczy internetowych, większość z nich cechuje się monosylabistycznymi możliwościami i Zielonymi, którzy nie potrafią zebrać 100.000 podpisów? (przypadek Grodzkiej był normą, a nie wyjątkiem od reguły). Mam tylko jedno wyjaśnienie - Legierski jest przede wszystkim człowiekiem SLD, politykiem, który mydli oczy gejom i lesbijkom (zresztą od dawna wiadomo, że polski gej niczym nie rózni się od polskiego heteryka- gdzie ich dwóch, tam trzy zdania- to samo dotyczy feministek) i realizuje plan Millera. Sklecić do jesieni jakąś "nowoczesną lewicę" a potem, po wyborach wejść w koalicję z PiSem i wirtualną partią Kukiza i ewentualnie PSL-em, o którym wiadomo, ze z każdej strony dupa. No i nie zapominajmy o Balcerowiczu i Petru, i ich wirtualnych 10%. Legierski o nich na pewno pamięta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 15:10 >nadal nie wiem w jaki sposób, poprzez obrażanie, wyśmiewanie i negowanie wszystkiego co związane >z Platformą chcą za pięć lat zrealizować swoje postulaty. Jak już wiemy z Platformą ich nie zrealizuje..Bełkocze elektorat platformy na ten temat a jak widać w wątkach na forum niespecjalnie się różni mentalnie od PIS-u...Bo jak o gejach to musi być o wydymaniu dupie itd...... Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję 25.05.15, 15:16 panire napisał: > >nadal nie wiem w jaki sposób, poprzez obrażanie, wyśmiewanie i negowanie w > szystkiego co związane >z Platformą chcą za pięć lat zrealizować swoje post > ulaty. > > Jak już wiemy z Platformą ich nie zrealizuje..Bełkocze elektorat platformy na > ten temat a jak widać w wątkach na forum niespecjalnie się różni mentalnie od P > IS-u... Ja nie jestem elektorat Platformy, ja jestem elektorat bezpański lewicowy. Ja jestem elektorat dosłownie kilku polityków, z którego żadnej partii nie da się ukręcić. Bo jak o gejach to musi być o wydymaniu dupie itd...... Też mi się to nie podoba. klikam w kosz - to jedyne co mogę zrobić. Nie mam w przeciwieństwie do niektórych (nie tylko w tym wątków) ciągot dydaktyczno-moralizatorskich i nie będę dorosłym ludziom mówić jak się mają zachowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 13:27 Szybko ją stracisz jak ci się kibole dobiorą do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Legierski..?! 25.05.15, 14:51 A kto to jest Lagierski i dlaczego dyskutujemy o tym, co powiedział na forum "Kraj", a nie na forum "Taniec z gwiazdami"? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 15:18 axyzaa napisała: > Zapytamy Pana za pięć lat co Pan odczuwa. Ciekawe czy domena pańskiego konta na > dal będzie w Polsce. > > I to tyle mojego komentarza w tej i jakiejkolwiek innej kwestii. A dlaczego nie? Legierski ma prawo do wyrazania wlasnych pogladow i prawo do walki o przywileje dla swojej mniejszosci. To jednak nie oznacza, ze ta mniejszosc te przywileje musi dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 15:45 > > A dlaczego nie? > Legierski ma prawo do wyrazania wlasnych pogladow i prawo do walki o przywileje > dla swojej mniejszosci. Oczywiście. I ja mu życzę wszystkiego najlepszego. Mam nadzieję, że głosując na PiS w jesiennych wyborach do tego celu się przybliży. > To jednak nie oznacza, ze ta mniejszosc te przywileje musi dostac. Dostanie, za pięć lat. Tak twierdzi Legierski. Pierwsza mu pogratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Podlizywania się do Legierskiego nie ma końca 25.05.15, 22:02 dołączył do nich salon Igora Jankiego. Liczą, że do jesieni Legierski nie zmieni zdania. Co prawda są przeciwko wszystkim postulatom zgłaszanym przez gejów, ale na pewno Pan Legierski też nie chce pracować do 67 roku życia, i chce podwyższenia kwoty od podatku. Trochę trudniej wybrnąć z postulatu o powszechnego bezpieczeństwo, ale dla niepokornego nic trudnego. Ubaw po pachy. Oczywiście tytuł nie oznacza, że popieram żądania Tęczowych. Dziecko powinno mieć pełną rodzinę i nawet samotna matka ma duże kłopoty z jego wychowaniem - każdy psycholog, nauczyciel to powie. Wolałabym też nie oglądać panów z piórkiem w d... na platformie samochodowej i wiem, że wielu gejów podchodzi do tego podobnie. Ale chyba pan Legierski uznał, że lepiej mieć przeciwnika niż fałszywego przyjaciela. A ja z kolei uważam, że geje są też obywatelami i potrzebują tego samego co my. Czyli traktowania obywateli poważnie, chcą aby kwota wolna od podatku była wyższa,chcą bezpieczeństwa osobistego itd itp Mam nadzieję żę 24 maja zaczęliśmy drogę do pozytywnych zmian w naszej Ojczyźnie. Chyba nie muszę pisać, że jestem przeszczęśliwa! ufka.salon24.pl/650548,szacun-panie-legierski Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Legierski "odczuwam cierpką satysfakcję" 25.05.15, 22:49 w piątkowym poranku radia RDC ten pan jasno się wypowiedział, że ma gdzieś ustawę o "in vitro" czy też postulaty "sojuszniczych" środowisk feministyczno-lewicowych, ponieważ jego one "nie dotyczą" skoro tak, to może się zastanowi, jakiej części społeczeństwa "dotyczą" postulaty jego środowiska i ile lat jeszcze będzie się starał o ich wprowadzenie, gdyby tak ograniczyć się tylko do tych, których to "dotyczy"? rdc.pl/publikacja/poranek-rdc-na-kogo-maja-zaglosowac-geje-i-lesbijki/ Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa No własnie o tym pisałam 26.05.15, 07:36 dlatego nie jestem zdziwiona. Szkoda, ze w tych swoich wcześniejszych tyradach w różnych mediach, zapomniał o tym wspomnieć i nabrał wiele osób. Legierski - polityk SLD zachował się zgodnie z linią partyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No własnie o tym pisałam 26.05.15, 07:48 Legierski mógłby sobie przypomnieć, że "w jedności siła", no ale on ma najwyraźniej kiepską pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: No własnie o tym pisałam 26.05.15, 07:56 ave.duce napisała: > Legierski mógłby sobie przypomnieć, że "w jedności siła", no ale on ma najwyraź > niej kiepską pamięć. Legierski gra na osłabienie Platformy, bo ma nadzieję, ze dzięki temu w końcu uda mu się dostać do Sejmu z list SLD. Przecenia swoje możliwości intelektualne i manipulacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap "Wywiad zmanipulowano, zostałem oszukany" 25.07.15, 14:03 Krystian Legierski wystawił surową ocenę 8-letnim rządom Platformy Obywatelskiej. Według znanego działacza na rzecz LGBT, partia Ewy Kopacz jest homofobiczna, a ostatnie lata stworzyły opresyjny wobec osób o odmiennej orientacji seksualnej klimat. Hau, hau, hau? Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Odsetek idiotów wśród homoseksualistów 25.07.15, 14:19 jest taki sam jak wśród heteryków. Legierskim podobnie jak Ogórkową więcej zajmować się nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To, że legoerski jest gejem, to wiem 25.07.15, 14:46 Ale że masochistą, dowiedziałem się dopiero niedawno. No, może być jeszcze idiotą. Może go za rządów PiS w pierdlu przecwelują. Zasługuje na to. M. Odpowiedz Link Zgłoś