Dodaj do ulubionych

Robert Biedroń

02.06.15, 08:59
W rozmowie z naszą dziennikarką odnosi się za to do deklaracji prezydenta elekta, który stwierdził, że podejmie rozmowę z gejami i usiądzie z nimi przy jednym stole. - Jako parlamentarzysta Andrzej Duda siedział ze mną przy jednym stole wielokrotnie. Tutaj żadnego postępu nie widzę. Taka deklaracja jest wręcz uwłaczająca. Czy ja jestem trędowaty, gorszy? - mówi Robert Biedroń, prezydent Słupska.

wiadomosci.onet.pl/kraj/robert-biedron-prezydentura-w-2020-nie-mam-takich-planow-wywiad/2egf26
Panie Biedron! Skoro Jego Jasnosc raczy usiasc przy stole nawet z gejami to po rekach calowac nie biadolic. W koncu panskie srodowisko na niego glosowalo.
Obserwuj wątek
    • wagonetka Re: Robert Biedroń 02.06.15, 09:04
      podoba mi się ten człowiek, podoba mi się to, co mówi i to, co robi
      • tomjani Re: Robert Biedroń 02.06.15, 09:07
        wagonetka napisał(a):

> podoba mi się ten człowiek

Ale Ty mu się na pewno nie spodobasz, bo jemu podoba się inaczej.
        • wagonetka kosz, chamie 02.06.15, 09:08
          tomjani napisał:

> wagonetka napisał(a):
          >
          > > podoba mi się ten człowiek
          >
          > Ale Ty mu się na pewno nie spodobasz, bo jemu podoba się inaczej.
          • gtxl.1 Re: kosz, chamko 02.06.15, 09:20
            Twój rozmówca powiedział prawdę. Biedroń, którego cenię jako polityka, ma akurat inne preferencje seksualne niż hetero.
          • tomjani Re: kosz, chamie 02.06.15, 10:35
            Wagonetka - to jak rozumiem taka furgonetka przystosowana do jazdy po szynach?

www.youtube.com/watch?v=GgQbPQlSug8
      • kosel_maruvi Re: Robert Biedroń 02.06.15, 09:18
        wagonetka napisał(a):

> podoba mi się ten człowiek, podoba mi się to, co mówi i to, co robi
        >
        Jest sympatycznym czlowiekiem i mam wrazenie, ze mowi to co mysli w przeciwienstwie do Budynia.
        • gtxl.1 Re: Robert Biedroń 02.06.15, 09:21
          kosel_maruvi napisał:

> wagonetka napisał(a):
          >
          > > podoba mi się ten człowiek, podoba mi się to, co mówi i to, co robi
          > >
          > Jest sympatycznym czlowiekiem i mam wrazenie, ze mowi to co mysli w przeciwien
          > stwie do Budynia.

Tak jakbyś "siedział" we wnętrzu Biedronia i Budynia i wiesz co myślą.

• kosel_maruvi Re: Robert Biedroń 02.06.15, 09:43
            gtxl.1 napisał(a):

> Tak jakbyś "siedział" we wnętrzu Biedronia i Budynia i wiesz co myślą.
            >
            Jak ktos czesto zmienia zdanie to albo nie mowi tego co mysli albo nie mysli
        • wagonetka Re: Robert Biedroń 02.06.15, 10:11
          też tak myślę :-)
    • haen2010 Mam głęboką pogardę dla tego homosia 02.06.15, 09:45
      Który najpierw wmontował Ruch Palikota w tak wielką wojnę o prawa mniejszości seksualnych, że sprowadził partię wyłącznie do ich reprezentacji. Potem, jak to homoś i były komuch, pokazał Palikotowi środkowy palec.

Begowska - Grodzka tak samo. Komuch to komuch, czyli zwyczajna świnia. Palikot kompletnie zgłupiał włażąc w dupsko tej mentowni.
      • kosel_maruvi Re: Mam głęboką pogardę dla tego homosia 02.06.15, 10:00
        haen2010 napisał:

> Który najpierw wmontował Ruch Palikota w tak wielką wojnę o prawa mniejszości s
        > eksualnych, że sprowadził partię wyłącznie do ich reprezentacji.

4. W krytyce Kościoła przekroczyłem granice walki o świeckie państwo na rzecz walki z Kościołem

januszpalikot.natemat.pl/127909,przepraszam-za-bledy
      • remez2 Koprolalia sięga apogeum. ntx 02.06.15, 10:44
      • pis_da_deby Re: Mam głęboką pogardę dla tego homosia 02.06.15, 14:46
        haen2010 napisał:

> , jak to homoś ..., pokazał Palikotowi środkowy palec.
        >

Widze, ze dobrze znasz to srodowisko
      • kzet69 Re: Mam głęboką pogardę dla tego homosia 02.06.15, 15:24
        kosz chamie
      • kzet69 Re: Mam głęboką pogardę dla tego homosia 02.06.15, 15:25
        Czy ty durniu miałeś okazję kiedykolwiek osobiście poznać Ankę czy Roberta że uzurpujesz sobie prawo do tak chamskiej i prymitywnej oceny ich osób?
      • volupte Re: Mam głęboką pogardę dla tego homosia 02.06.15, 23:41
        Henio trzeźwiejesz w końcu:-)
    • religijnych.uczuc.obraza Biedroń został pobity przez tuszczy reżim 02.06.15, 10:43
      to autorytet tak jak antykomor.
    • mariner4 Wypowiedź Budunia przypomina jako zywo: 02.06.15, 10:59
      "Przyjmiemy Syryjczyków jak to będą chrześcijanie".
      Może lepiej katolicy, wyznania toruńskiego?
      M.
    • kzet69 Re: Robert Biedroń 02.06.15, 15:23
      Co to znaczy środowisko? Środowiskiem Roberta Biedronia jest Słupsk, a tam wygrał Komorowski, natomiast pan Legierski reprezentuje tylko i wyłącznie p. Legierskiego, bo żadne "środowisko" nie upoważniło go by występował jako ich reprezentant w kwestii wyborów prezydenckich, więc nie manipuluj, a co do komentarza do wypowiedzi Dudy to Robert ma 100% racji.
    • kzet69 Re: Robert Biedroń 02.06.15, 15:24
      kosz prymitywny pisowski zboku
      • tomjani Re: Robert Biedroń 02.06.15, 22:55
        kzet69 napisał:

> kosz prymitywny pisowski zboku

Kazecie (Kacecie?) ty nie bądź taki koszerny :-P
    • antyprawak Boli Biedroń prawactwo, oj boli 02.06.15, 16:47
      Po tym jak Biedroń w spektakularny sposób wygrał prezydenturę w Słupsku, rozwalając lokalną mafię z PO, która zrobiła z miasta skansen układów i układzików. Po deklaracji Biedronia, że nie będzie głosował na Comorrę, ruszył na niego wściakły atak prawactwa z PO. PISdzielce tak samo go nienawidzą - w końcu to ta sama postSolidarusza rodzina.

Ten facet ma wielką przyszłość. Widzę go na stołku prezia tego kraju za 5 lat.
      • volupte Re: Boli Biedroń prawactwo, oj boli 02.06.15, 23:45
        Prezesa LBGT ?
    • tw_wielgus Co robi administrator tego forum!? 02.06.15, 16:56
      Dlaczego ten pełen homofobicznej nienawiści wątek wisi jeszcze na FK?

Przerażające jest to że ogromna cześć elektoratu Palikota dopiero teraz - po wyborach- odkryła prawdziwe ksenofobiczne oblicze pomarszczone pogardą dla inności, a i zwierzęcym antysemityzmem zapewne.
      Proszę skasować jak najszybciej. Adminie apeluję do Twoich człowieczych uczuć!
      • kosel_maruvi Re: Co robi administrator tego forum!? 02.06.15, 17:36
        tw_wielgus napisał:
        >
        > Przerażające jest to że ogromna cześć elektoratu Palikota dopiero teraz - po wy
        > borach- odkryła prawdziwe ksenofobiczne oblicze pomarszczone pogardą dla innośc
        > i, a i zwierzęcym antysemityzmem zapewne.

Zapewne

Dlaczego homoseksualisci kojarza ci sie z Zydami ?
        • tw_wielgus Re: Co robi administrator tego forum!? 02.06.15, 17:46
          Boże cóż za niestosowna insynuacja!
          To, że "Gazeta Wyborcza" nie może się nasycić w komplementowaniu prezydenta Biedronia nie oznacza przecież automatycznie jakiegoś sojuszu... sam nie wiem jak nazwać tą podłą myśl jaka zagościła w Twojej niegodziwej głowie.
      • gtxl.1 Re: Co robi administrator tego forum!? 02.06.15, 17:44
        tw_wielgus napisał:

> Dlaczego ten pełen homofobicznej nienawiści wątek wisi jeszcze na FK?
        >
        > Przerażające jest to że ogromna cześć elektoratu Palikota dopiero teraz - po wy
        > borach- odkryła prawdziwe ksenofobiczne oblicze pomarszczone pogardą dla innośc
        > i, a i zwierzęcym antysemityzmem zapewne.
        > Proszę skasować jak najszybciej. Adminie apeluję do Twoich człowieczych uczuć!

Wiem, że kpisz. Biedroń interesuje mnie jedynie jako polityk, jego preferencje seksualne nie maja do mnie żadnego znaczenia.
        Jeżeli chodzi o kulturę osobistą, to nie drugiego tak kulturalnego polityka.
        Wznieś oczy do gwiazd wielgus, choćbyś leżał w rynsztoku.
        • tw_wielgus Re: Co robi administrator tego forum!? 02.06.15, 17:48
          Ty wiesz co? Jeżeli by tak było, że droga awansu Biedronia w polityce nie przebiegała po "tęczowej ścieżce", a była wynikiem jego pracy, zdolności itd... To myślałbym podobnie jak Ty. Na szczęście nie muszę.
          • nachlany_wolak Ty w ogóle nie musisz 02.06.15, 23:48
            myśleć tylko całą dobę się wPiSywać co ci centrala przyśle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka