Dodaj do ulubionych

Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drzwiami

14.07.15, 06:45

polska.newsweek.pl/pierwsze-leki-z-marihuana-medyczna-w-polsce,artykuly,366777,1.html
Po ostatnich decyzjach obłąkanej kobiety sprowadzenia do Polski erytrejskich bandziorów, marokańskiego homoseksualisty i głosowania przeciw interpretacji prawnych na korzyść podatnika, muszę z przykrością stwierdzić, że osoba ta działa na szkodę naszej plemiennej zwartej społeczności i powinna zostać z niej usunięta w czasie jesiennych wyborów.
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 07:09
      naćpany wyborca,to dobry wyborca dla PO :-)))
      • qwardian Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 08:48

13kisiel napisał:

> naćpany wyborca,to dobry wyborca dla PO :-)))

Dla nich każdy dewiant to okazja do złapania głosu, bo mądrzy już się połapali...
        • kolter Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:45
          qwardian napisał:

>
          > 13kisiel napisał:
          >
          > > naćpany wyborca,to dobry wyborca dla PO :-)))

>
          > Dla nich każdy dewiant to okazja do złapania głosu, bo mądrzy już się połapali.

jak widać twój poziom dewiacji nawet na standardy PO jest za duży
      • kolter Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:44
        13kisiel napisał:

> naćpany wyborca,to dobry wyborca dla PO :-)))

ty jak będziesz konał to ino mamrotanie pod nosem klechy a nie morfina da ci od bólu odpocząć ??
    • az43 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:13
      Głupek to ty jesteś nawet jak na pisuara wyjątkowy.
      Mogę dodatkowo powiedzieć jeszcze,że twoją plemienną zwartość społeczną mam w dupie i twoim plemieniem nie mam nic wspólnego.
      • qwardian Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:21

The feeling is mutual..
        • wtop.ek Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:22
          dlaczego napisałeś to po angielsku?
          • snajper55 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 11:04
            wtop.ek napisał(a):

> dlaczego napisałeś to po angielsku?

Gdyż, jak widać, ma problemy z polskim. Uważa, że angielski zna lepiej.

S.
          • volupte Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 15.07.15, 18:30
            Na dowód ze wcale nie jest głupkiem:-)
    • mietowe_loczki Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:24
      Twój post utwierdza mnie w przekonaniu, że polska psychoprawica to banda bezmyślnych bezmózgich debili.
    • alistair-p Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:31
      Jak będziesz zdychał na raka,to nie podadzą ci morfiny,tylko młotek,też znieczula.
      • mietowe_loczki Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:34
        Ja mu tego nie życzę.

Jednak jeśli kiedykolwiek wyląduje w szpitalu z bólami pleców, kręgosłupa itd., niech świadomie odmówi podawania mu morfiny. I sprawa załatwiona. Tylko niech mu podstawią papierek do podpisania, kiedy jeszcze nie będzie wył z bólu.
        • alistair-p Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:37
          Ja też nie.Ale on sam chce takiej terapii.
          • snajper55 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 11:03
            alistair-p napisał:

> Ja też nie.Ale on sam chce takiej terapii.

Ale dla innych. To tak jak z tym zalecaniem życia w ubóstwie przez ubranych w złoto szamanów katolickich.

S.
    • yoma Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:32
      Wdraża do Polski. Boże, pisiory, kiedy was wreszcie mocodawcy na kurs polskiego zapiszą...
      • mietowe_loczki Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 09:54
        Typowi polskojęzyczni.
        • snajper55 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 11:02
          mietowe_loczki napisała:

> Typowi polskojęzyczni.

Po takich kalkach językoznawca może określić ojczysty język piszącego. Czy jest na sali językoznawca?

S.
        • damakier1 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 12:30
          "Typowi polskojęzyczni." - to właśnie ci, których tak strasznie oburzała ortografia Komorowskiego.
    • kolter kosz dla parafianina 14.07.15, 09:42

• pkt4a kadzidło !!! 14.07.15, 10:23
      po wąchaniu dymu z zioła zwanym kadzidło to dopiero ludzie mają odjazd na maxa
      wtedy wszyscy śpiewaja a jeden koleś w międzyczasie pije wino
      potem jak sie już nawochaja tego zioła i naśpiewają robią zbiórkę pieniężną na nastepna podobną imprę z tym ziołem
    • sclavus Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 14.07.15, 11:12
      widzę, że po "mocarzu" jesteś...
      ... dziw, że udało ci się nie załapać się na karetkę pogotowia... :D:D
      • inez.krupa Kopacz poparcie spada i spada 15.07.15, 09:20
        Martwi mnie to:(
    • qwardian Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 15.07.15, 13:59

www.se.pl/wiadomosci/polityka/dopalacze-pod-nosem-kopacz-kupilismy-narkotyki_644241.html
      Mnie się wydaje, że jej w głowie inny dopalacz, taki dwudziesto-pięcio centymetrowy...
      • sverir Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 15.07.15, 14:02
        Już nawet nie chodzi o to, żeby SE kłamał czy urządzał sobie facecje, ale czy spróbowałeś chociaż przeczytać ten artykuł ze zrozumieniem?
      • x2468 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 15.07.15, 18:22
        Cham zawsze będzie chamem.
    • x2468 Re: Kopacz wdraża narkotyki do Polski tylnymi drz 15.07.15, 18:24
      Tylnymi drzwiami prostaku się nie wdraża lecz co najwyżej wpuszcza. Np prostaka takiego jak ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka