volupte 18.07.15, 20:33 Ida szerokim frontem. Czy przepedzą KK ?wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,18385807.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axyzaa Re: Spodek 18.07.15, 20:44 A wyznawcy czarodzieja Bora-Bora z Ugandy? Zgromadził na Narodowym 45.000 ludzi, z tego połowę wyleczył z kataru. A wielu z nich utyskiwało, że polski KK to nie to samo, i żeby się od Bory Bory uczyli jak chrystianizować pogan skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Spodek 18.07.15, 21:12 No widzisz do czego doprowadzili klechy , nawet szaman potrafi zebrac 45 tys. ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Szamanizm to w końcu najnowszy krzyk mody 18.07.15, 21:23 volupte napisał: > No widzisz do czego doprowadzili klechy , nawet szaman potrafi zebrac 45 tys. l > udzi. wśród polskich katolików. pantryjota.pl/wp-content/uploads/2015/05/duda-na-kl%C4%99czkach.jpg Ciekawe czy ta szamanka Dudów zrobi taką karierę w Belwederze jak Dżuna na Kremlu. www.rp.pl/artykul/1207253.html?print=tak&p=0 Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Szamanizm to w końcu najnowszy krzyk mody 18.07.15, 21:47 To ten Kunik tez jakiś odszczepieniec , a za hostia biegał. Moze ten bieg to też objaw modlitwy? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Szamanizm to w końcu najnowszy krzyk mody 19.07.15, 01:20 Zrobił dwie rzeczy jednym rzutem: biegł w przyklęku. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Spodek 19.07.15, 07:24 W polskim parlamencie Marszałek Jurek zarządził modły o deszcz bo w kraju była susza!!!le te modlitwy przyniosły ......powodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Spodek 19.07.15, 10:06 Coś ci sie pomyliło. Wtedy to pomogły tyle ile umarłemu kadzidło. Powodzie w innym terminie , moze ten boski biurokrata te modły długo ksiegował. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Spodek 18.07.15, 20:45 volupte napisał: > Ida szerokim frontem. Czy przepedzą KK ?wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,18385807.html#MTstream Każde urozmaicenia na naszej religijnej pustyni jest mile widziane. Nie podoba mi się tylko temat wykładu "W jaki sposób Jezus Chrystus zwycięża świat?". Nie chcę aby świat przegrał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Spodek 18.07.15, 21:14 Mnie to obojętne , ale chociaz tu nikt łapy nie wyciaga po cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Spodek 18.07.15, 21:37 jane-panzram napisała: > A czujesz się pokonany? Nie, ale Chrystus jeszcze świata nie pokonał, dopiero z nim walczy. Walczy z dziełem bożym. Dziwne to wszystko. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Spodek 18.07.15, 21:19 Już ci się marzy, że latający spodek przepędzi z Polski KK? Chociaż w sumie to najbardziej realny scenariusz. Myślę, że najwcześniej NOL może coś w tym temacie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Spodek 18.07.15, 21:52 jane-panzram napisała: Już ci się marzy, że latający spodek przepędzi z Polski KK? Nie żabciu, nie latający spodek, Lucyfer czy kto tam jeszcze. Kościół katolicki przepędzi się sam, jak zresztą każdy inny i każda religia, których, przypominam, na przestrzeni dziejów było już bez liku. A im bardziej będzie obskurancki, im bardziej będzie wsadzał swój świętojebliwy nochal wszędzie gdzie go nie proszą - tym szybciej to się stanie. Oczywiście nie będzie to jutro, za rok czy nawet dziesięć - ale przyjdzie czas że nasze prapraprawnuki będą się uczyć o katolicyźmie tak jak my dzisiaj o tzw. mitach greckich czy krwawych obrzędach Azteków. Bo ludzie są coraz mądrzejsi ślepa wiara pozostanie juz tylko w plemionach prymitywnych i wśród tych o najmniejszym z możliwych IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 tylko Spodek? 18.07.15, 21:26 to znaczy, ze zmniejsza sie ilosc SJ. Kiedys zbierali sie na Stadionie Slaskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: tylko Spodek? 18.07.15, 21:32 ... kiedyś kościoły w Polsce były pełne... jak tak dalej pójdzie - kościołów będzie więcej niż wiernych... :D *** \kościołowi to rybka... - nie płaci podatków od nieruchomości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: tylko Spodek? 18.07.15, 21:47 sclavus napisał: > ... kiedyś kościoły w Polsce były pełne... > jak tak dalej pójdzie - kościołów będzie więcej niż wiernych... :D > *** > \kościołowi to rybka... - nie płaci podatków od nieruchomości!!! L. To dobrze, zyska na jakosci.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: tylko Spodek? 18.07.15, 21:50 ,,Świadkowie Jehowy w Polsce planują zorganizować 32 kongresy w 27 miastach. Trwający kongres jest pierwszym z dwóch zaplanowanych w Katowicach. Wydarzenie jest otwarte także dla osób spoza zgromadzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: tylko Spodek? 19.07.15, 08:27 > Kiedys zbierali sie na Stadionie Slaskim. A potem nawet na Stadionie Miejskim. Teraz wolą Halę Stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Raz wsiadłem do autobusu 19.07.15, 01:00 Wiozącego ich na spęd na śląskim. Na początku nie wiedziałem, o co chodzi, jacyś tacy dziwni ludzie, czułem się, jakbym z Marsjanami jechał, patrzyli na mnie, jak na istotę z innej planety, dopiero po plakietkach się kapnąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Raz wsiadłem do autobusu 19.07.15, 10:08 Rogi mieli czy jakieś inne wypustki? Co dziwnego widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Spodek 19.07.15, 09:30 religia stworzona przez aptekarza z USA...tym są świadkowie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Spodek 19.07.15, 10:14 Szydzisz? A kółko rybackie z jeziora Galilejskiego to zaczyn katolstwa. Odpowiedz Link Zgłoś