Dodaj do ulubionych

Ale Duda boi się

24.08.15, 21:17
Prezydent Duda tak bardzo boi się dziennikarzy, którzy nie są kontrolowani przez PiS lub Rydzyka, że odmawia im akredytacji w czasie swoich wizyt zagranicznych.
Żałosne.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:28
      Mnie ciekawi za co On leci do tego Berlina. Przecież Komorowski przepuścił całą kasę kancelarii!
      • aniechto.only Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:33
        Odjął sobie od ust.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:37
          Jest Niezłomny, jak będzie trzeba to pieszo pójdzie.
          • aniechto.only Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:44
            Małżonka już kupuje waciki w tanim kosmetycznym dyskoncie Sephora.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 23:21
              Skąd ona miała na te waciki skoro Sikorski pozbawił w maju Dudów środków do życia? Z nauczycielskiej pensji raczej nie stać by jej było bo platfusy poobniżały nauczycielom pensje.
    • aniechto.only Re: Pan Doktor Andzrej Duda 24.08.15, 21:29
      Prezydent wszystkich Wolaków.
      • axyzaa To jest dla mnie news dnia... 24.08.15, 21:47
        aniechto.only napisała:

> Prezydent wszystkich Wolaków.

Nie mogę w to uwierzyć, przecieram oczy ze zdumienia, autentycznie mnie zatkało..do tego stopnia, że odechciało mi się żartów... i używam wielokropków:-( a nawet emotikon!

Bardzo, bardzo brzydko o nim teraz myślę - i nie stosuję w myślach przecinków i wielokropków.
        • taniarada Re: To jest dla mnie news dnia... 24.08.15, 22:30
          axyzaa napisała:

> aniechto.only napisała:
          >
          > > Prezydent wszystkich Wolaków.
          >
          > Nie mogę w to uwierzyć, przecieram oczy ze zdumienia, autentycznie mnie zatkało
          > ..do tego stopnia, że odechciało mi się żartów... i używam wielokropków:-( a na
          > wet emotikon!
          >
          > Bardzo, bardzo brzydko o nim teraz myślę - i nie stosuję w myślach przecinków i
          > wielokropków.
          >
          Dla takich jak ty hajterów z nowym nickiem wszystko to news dnia i tygodnia.Mam rację .
    • axyzaa Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:42
      Przy tym 11 tysięcy z publicznej kasy to pikuś. Wstyd i hańba!
      • taniarada Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:51
        axyzaa napisała: Pikuś przy 5 mln zł wylatanych przez Tuska do Gdańska.axyzaa napisała:demotywatory.pl/4540404/Po-kilku-miesiacach-nieustannych-poszukiwan-afery-jaka-mozna-by-przyczepic-do-nowego-prezydenta-rzadowi-funkcjonariusze-medialni-w-koncu-oglosili-Duda-w-latach-2012-2014-wzial-z-kasy-sejmu-11-tys-zl-na-przeloty-samolotem-z-Warszawy-do-Poznania
    • veglie Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:50
      Zabawny jesteś.
    • taniarada Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 21:53
      mansapie napisał :Lisom i wszystkim mendowatym się odmawia ,Jarzysz to.
    • pies_na_czarnych Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:06
      Boi się, że jak żona zacznie szaleć po liksusowych sklepach to dziennikarze bedą mieli ubaw jak cholera.
      • veglie Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:13
        Uważaj na swoją emeryturę.
        • pies_na_czarnych Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:22
          Masz rację. Swoje to nie państwowe ;)
          • veglie Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:28
            Koniec miesiąca toś ważny. :-)
      • taniarada Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:28
        pies_na_czarnych napisała:

> Boi się, że jak żona zacznie szaleć po liksusowych sklepach to dziennikarze bed
        > ą mieli ubaw jak cholera.
        >
        A już tam się boi .Tusk się nie bał żona szalała.Kopacz się nie boi i szaleje z cyrkiem obwoźnym.Wałęsa się tylko bał ,ale żony Danusi.
    • 141288bs Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:46
      To nie Prezydent A.Duda boi sie,ale PO na czele z Bronkiem i szukaja przy pomocy Lisa,wyjazdow
      do Poznania posla a.Dudy. Strach jest przeogromny w calej pomatolii,bo wszystko wskazuje na zdecydowane zwyciestwo PiS-u. Mam nadzieje,ze PiS po wyborach rozliczy uslugi BOR -owikow
      swiadczone w Ruskiej Budzie i wszystkie przekrety POmatolii.
      • pies_na_czarnych Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 22:50
        To jest początek. Na końcu będzie przetrzepanie rachunków z Toskanii.
        • 141288bs Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 23:11
          pies_na_czarnych napisała:

> To jest początek. Na końcu będzie przetrzepanie rachunków z Toskanii.
          >
          - ciekaw jestem ile wyniosa rachunki za dowozonie alkoholi do Ruskiej Budy - swiadzcenia uslug borowikow oplacano z publicznej kasy.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 23:23
            To audyt w kancelarii tego nie zbadał?
    • volupte Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 23:35
      Boi się niewygodnych pytań a nie pismaków.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale Duda boi się 24.08.15, 23:36
        Niech się go po angielsku spytają.
    • axyzaa „GazWyb”, „GP” TOK FM i „Newsweek” 25.08.15, 01:14
      Co robi na tej liście Gazeta Polska? Robi za listek figowy, czy Sakiewicz podpadł panu Dudzie?

O tym, że nie otrzyma akredytacji na piątkową wizytę Andrzeja Dudy w Berlinie, w poniedziałek wieczorem poinformował Jacek Pawlicki, szef działu Świat w „Newsweeku”, publikując w serwisie internetowym tygodnika komentarz zatytułowany „Prezydent stracił okazję, by mnie do siebie przekonać”.

Z późniejszych wpisów różnych dziennikarzy na Twitterze wynika, że do prezydenckiego samolotu nie zostaną też zabrani reporterzy „Gazety Wyborczej”, „Gazety Polskiej” i TOK FM. Jacek Pawlicki dodał, że o akredytację nie starali się już przedstawiciele „Polityki”, ponieważ nie otrzymali jej na niedzielny wyjazd Andrzeja Dudy do Estonii (który relacjonowali m.in. dziennikarze Telewizji Republika i „W Sieci”).

Jacek Pawlicki w swoim komentarzu przypomniał, że kiedy jeszcze pracował w „Gazecie Wyborczej”, na swoje zagraniczne wyjazdy służbowe zabierali go i prezydent Lech Kaczyński, i premier Jarosław Kaczyński, a wywiadów udzielała mu ówczesna minister spraw zagranicznych Anna Fotyga, mimo że ostro ją krytykował. Pełen dostęp do informacji i możliwość wykonywania zawodu nie może zależeć od tego, jaki tytuł reprezentuje. Dlatego mam nadzieję, że to humbug, pomyłka jakąś albo nadgorliwość urzędnika w biurze prasowym- skomentował sytuację Wojciech Wybranowski. - Nie wiem kto odpowiada za politykę zabierania dziennikarzy na pokład samolotu prezydenta Andrzeja Dudy, ale czuję rodzący się konflikt. I komu on potrzebny? - napisał Konrad Piasecki.

www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-gazeta-polska-i-newsweek-bez-akredytacji-na-wizyte-andrzeja-dudy-w-berlinie
    • mietowe_loczki Re: Ale Duda boi się 25.08.15, 01:58
      Mali ludzie, koszmar.
      • indeed4 Koszmar - żeby nie dać akredytacji GP?! 25.08.15, 02:49
        GP to ulubiona gazeta miętowej...
        • mietowe_loczki Re: Koszmar - żeby nie dać akredytacji GP?! 25.08.15, 23:56
          Wydaje ci się, że zmienię zdanie, bo GP też nie dostała?
    • douglasmclloyd Najwidoczniej małpa w czerwonym wróciła! nt 25.08.15, 02:35
    • zapijaczony_ryj Re: Ale Duda boi się-widać ma czego się bać 25.08.15, 08:09
      man_sapiens napisał:

> Prezydent Duda tak bardzo boi się dziennikarzy, którzy nie są kontrolowani prze
      > z PiS lub Rydzyka, że odmawia im akredytac
      > ji
      w czasie swoich wizyt zagranicznych.
      > Żałosne.

W końcu jest z PiS, a tam sama k.. izłodziej
    • lepkie.lapki Frajerzy 25.08.15, 08:15
      (Mówię o wszystkich nas, Polakach.)
      • axyzaa Ejże! Zabolało! 25.08.15, 09:05
        lepkie.lapki napisał:

> (Mówię o wszystkich nas, Polakach.)

Wypruwałam sobie flaki na tym forum, żeby do tego nie doszło! Głosowałam, żeby nie! Co mogłam zrobić więcej?!
        :-)
    • man_sapiens Re: Ale Duda boi się 25.08.15, 10:34
      Ciekawe czy polski Newsweek dostałby akredytacje, gdyby poprosił o to Niemców.
      • axyzaa Re: Ale Duda boi się 25.08.15, 10:40
        man_sapiens napisał:

> Ciekawe czy polski Newsweek dostałby akredytacje, gdyby poprosił o to Niemców.

Będą wiedzieć na przyszłość.
    • wagonetka powinni wystąpić o akredytację u Niemców 25.08.15, 10:37
      a Dudę olać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka