Dodaj do ulubionych

Zaskakujący sondaż CBOS

24.09.15, 17:49
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18904715,pis-wciaz-na-prowadzeniu-po-zyskuje-sondaz-cbos.html#Czolka3Img
:))))
I zapewniam:
Niech żywi nie tracą nadziei
i niech niosą do urny głos swój jak skazaniec.
Niech głosują na PO, nie wszystko stracone!
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec.
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 17:50
      Ku pokrzepieniu serc strwożonych.
    • 1zzarda Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 24.09.15, 17:56
      mobile.twitter.com/PopPolityk/status/646997563934158848

Jebło
      • tw_wielgus Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 24.09.15, 18:13
        No i co? Co niby ma wynikać z zapodanego linku?
        Chciałeś mnie zmartwić, zdenerwować wprowadzić w dychawicę emocjonalną?
        • 1zzarda Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 24.09.15, 19:52
          Ha
          • tw_wielgus Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 25.09.15, 09:50
            Nie wiem co miało wynikać z tego zapisanego pojedynczego "ha".
            Chciałeś się filuternie zaśmiać, a przez nieostrożność się zakrztusiłeś?
            • rccc Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 25.09.15, 09:54
              Zzarda Podrywacz? :D
              • tw_wielgus Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 25.09.15, 10:00
                Lewak, porzucony wyborca Palikota, zwolennik dżęder to co się dziwić.
                • rccc Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 25.09.15, 10:16
                  Może to Biedroń? :D
                  • tw_wielgus Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 25.09.15, 10:20
                    Nie sądzę. Raczej istota poszukująca, zagubiona w gąszczu nowoczesnych, lewicowych, zwyczajów godowych.
                    • rccc Re: Sondaż CBOS to pryszcz, zobacz to 25.09.15, 10:22
                      Dla mnie zzarda to jedna z najbardziej infantylnych postaci FK
    • adam111115 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 18:21
      To drugi sondaż pokazujący że istnieje możliwość, szansę że PiS się władzą tylko obliże. Może uda się uratować kraj
      • szwampuch58 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 18:28
        Dziwi tylko ze nie ma kwa-kwa-kwa w tonacji:sfalszowane
        • gelati SPOnsorowany sondaż CBOS 24.09.15, 18:37
          Do wyborow codziennie beda sie POjawialy w GW takie "sondarze".
          Pamietacie "sondarze" CBOS niejakiego Bronka:) Wynik wyborow bedzie POdobny.
      • wiosnaludzikow Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:07
        adam111115 napisał:

> To drugi sondaż pokazujący że istnieje możliwość, szansę że PiS się władzą tylk
        > o obliże. Może uda się uratować kraj
        Musieliby przestać pokazywać rząd PEK podczas pracy aby PO wygrało wybory :)
      • tw_wielgus Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 09:57
        Rasowy leming - co stwierdzam bez większego zdziwienia- 100% niebieskiej krwi, już urodził się zalękniony perspektywą rządów PiS i karmiony odpowiednią dawką propagandy na długie lata zachowa swoistą nadsterowność medialną, oraz pustostan intelektualny, który dobrze rokuje na przyszłość.
        Leming będzie wierzył, że głosując na PO ratuje kraj. Jest to ten sam typ wiary jaki daje się zaobserwować w grupie osobników ogarniętych paranoją smoleńską.

adam111115 napisał:

> To drugi sondaż pokazujący że istnieje możliwość, szansę że PiS się władzą tylk
        > o obliże. Może uda się uratować kraj
    • zapijaczony_ryj a, to oznacza, ze ja znów miałem rację 24.09.15, 18:36
      o tym gdzie będzie prezydent Duda wręczał tekę premiera Kopacz jeśli PO wygra wyborY
      pytałem:
      w piwnicy
      nqa korytarzu
      na strychu
      czy może w Sraczu?
      niestety wąpek wyleciaqł w kosmos, bo zamiast Duda napisałem Dupa, naprawdę niechcący, chciałem się za minutę poprawić, ale PiSin wyklikali w kosmos!!
      • wiosnaludzikow Re: a, to oznacza, ze ja znów miałem rację 24.09.15, 20:56
        Znowu nie wziąłeś pigułki :( geniuszu prognoz. Wylinkować Ci Twoje prognozy co do wyborów prezydenckich ?
    • mara571 Zaskakująca jest jedynie wiara w sondaże CBOSu 24.09.15, 18:45
      o czym przekonal sie PBK i jego sztab wyborczy.
      CBOS jest agenda rzadu i nie powinien byc wykorzystywany jako rzadowa tuba.
      Nie jestem w stanie ocenic trafnosci diagnoz spolecznych tej agencji, bo za dostep do wynikow trzeba placic. Ale jesli CBOS tak sie w nich mija z prawda jak w wyborczych prognozach, to nalezaloby w ramach oszczednosci go zlikwidowac.
      • gelati "Zaskakujące" sondaże CBOS 24.09.15, 18:59
        Na swietego Hieronima jest POgoda albo jej nima:)
        Takie sa "sondarze" CBOS. Na jesieni zaczna grabic liscie:)
      • kotek.filemon Re: Zaskakująca jest jedynie wiara w sondaże CBOS 24.09.15, 20:08
        mara571 napisała:

> Nie jestem w stanie ocenic trafnosci diagnoz spolecznych tej agencji, bo za dos
        > tep do wynikow trzeba placic.

Strasznie sępią w tym niemieckim R&D...
        • mara571 Re: Zaskakująca jest jedynie wiara w sondaże CBOS 24.09.15, 20:49
          ja nie jestem socjologiem, doradca czy innym wrozbita.
          Prawda jest, ze jestem rozbestiona. Moj pracodawca zapewnia dostep do wszystkiego co potrzebne.
    • cymber.gaj Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 19:26
      tw_wielgus napisał:

> I zapewniam:
      > Niech żywi nie tracą nadziei
      > i niech niosą do urny głos swój jak skazaniec.
      > Niech głosują na PO, nie wszystko stracone!
      > Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec.

Rozumiem, że można się sprzedać i za pieniądze funkcjonować jako kaczystowsko-kremlowska szmata. Ale nawet i wtedy niekoniecznie trzeba plugawić najpiękniejszą polską poezję patriotyczną. Chyba że ktoś bardzo chce awansować na superszmatę.
      • adam111115 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 19:33
        To Wielgus, kiślowo-gielato podobna szmata
      • m.c.hrabia Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 19:34
        Chyba że ktoś bardzo chce awansować na superszmatę.

z faktami dokonanymi nie ma co dyskutować.
      • wiosnaludzikow Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:08
        cymber.gaj napisał:
        > Rozumiem, że można się sprzedać i za pieniądze funkcjonować jako kaczystowsko-k
        > remlowska szmata. Ale nawet i wtedy niekoniecznie trzeba plugawić najpiękniejsz
        > ą polską poezję patriotyczną. Chyba że ktoś bardzo chce awansować na superszmat
        > ę.
        Autobiografia ?
        • cymber.gaj Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:22
          Uderz w stół, nożyce się odezwą.
          • adam111115 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:24
            Wiosna to lewica, wspiera Leszka Millera na tym forum jak może
            • cymber.gaj Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:27
              Raczej lewizna.

i.iplsc.com/prezes-pis-jaroslaw-kaczynski-i-lider-sld-leszek-miller-podc/0003NYGZNWOPIFN0-C116-F4.jpg
      • tw_wielgus Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 10:12
        Załosny polksdojczu, peowska kukiełko, bezwolna pacynko, zanim rzucisz w kierunku pana Wielgusa tak nieuprzejmą uwagę spójrz w lustro wydymańcu i racz zauważyć jak żałosną jesteś kreaturą.
        Bo dobrze kombinuję? Masz lustro w szafie?

W Twoim ciasnym, zaśmieconym propagandą, łbie zupełnie nie mieści się taka możliwość, iż ktoś może mieć dość radosnych rządów nieudaczników, rzygać mu się może chcieć na widok poprawionej botoksem kobyły, a pomimo to nie być zwolennikiem PiS.
        Rozumiesz głupku, świat nie dzieli się po równo na tych którzy kochają PO i tych co z PiS.
        Trafiło do do twojego pustego łba, czy powinienem spróbować ponownie?

cymber.gaj napisał:

>
        > Rozumiem, że można się sprzedać i za pieniądze funkcjonować jako kaczystowsko-k
        > remlowska szmata. Ale nawet i wtedy niekoniecznie trzeba plugawić najpiękniejsz
        > ą polską poezję patriotyczną. Chyba że ktoś bardzo chce awansować na superszmat
        > ę.
        >
        • cymber.gaj Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 10:36
          Widać trafiłem w sedno, skoro poszedł taki strumień rzygowin. Tylko coś długo to trwało, czyżby konieczne było uzgodnienie z Łubianką?
          Tak czy owak, wara ci śmieciu od polskich wierszy patriotycznych.
          • tw_wielgus Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 11:15
            Dureń. Zastanawiające jest że peowska rozwielitka potrafi pisać, a jednak.

cymber.gaj napisał:

> Widać trafiłem w sedno, skoro poszedł taki strumień rzygowin. Tylko coś długo t
            > o trwało, czyżby konieczne było uzgodnienie z Łubianką?
            > Tak czy owak, wara ci śmieciu od polskich wierszy patriotycznych.
            >
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 10:38
          Zaskakujące, bo kto nie kocha PiS z automatu kocha PO. Taka obowiązuje politpoprawna doktryna.
          • kardiolog Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 10:59
            Tylko wg Ciebie dziewczynko. Są jeszcze inne opcje a nie tylko czerń i biel.
            Kardiolog
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 11:01
              Chyba nie zrozumiałeś biedaczku.
          • tw_wielgus Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 11:20
            Widzisz akurat nie. Ale Ci którzy piszą entuzjastyczne laudacje na temat występów Komorowskiego na tournée w Japonii nie pozostawiają złudzeń.

religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Zaskakujące, bo kto nie kocha PiS z automatu kocha PO. Taka obowiązuje politpop
            > rawna doktryna.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 11:27
              A które to te entuzjastyczne?
    • kucyk_trojanski Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 19:38
      Duda to juz wladza pisowska i tak pis jest traktowany;to jest dzialanie rzeczywiste a nie kampanijne obietnice i usmiechy
    • wiosnaludzikow Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:00
      Przecież to rządowa sondażownia.
      • aw2139 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:03
        Ale znowu chcą grać na ludzkich emocjach. Taki PR dla idiotów.
    • aw2139 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:02
      I kto im jeszcze ufa po tylu kompromitujących wpadkach.
      • gelati Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:36
        Zalosne sondazowe guano Bronkowe. Odejdzie w niepamiec i grabienie lisci na jesieni.
        • adam111115 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:42
          Żebyś się nie przeliczył. Bul miał pokonać budynia jedną ręką jeszcze w marcu.
          • aw2139 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 22:00
            A CBOS dawał mu szanse do końca.
    • w_v_w Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 20:45
      ten CBOS ma bardzo :Dniewdzieczna role, oplacany prze budzet bardzo delikatnie daje do zrozumienia, ze platfonsy dostana wpierdy:D
      • gelati Z pewna doza niepewnosci sondaż CBOS 24.09.15, 20:52
        I w pier.dol dostana przykladowo. Beda POchowani.
      • aw2139 Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 22:06
        Ciekawe co zrobią po wyborach?
        • gelati Re: Zaskakujący sondaż CBOS 24.09.15, 22:12
          PO wyborach przejda do dzialu basnie i fantastyka.
    • religijnych.uczuc.obraza Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 09:56
      Nie mogę wyjść z zaskoczenia że na PiS chce głosować ponad 30% pytanych. Zwyczajne głupki czy ponadprzeciętni kretyni?
      • tw_wielgus Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 09:58
        Cześć obraza, mój szogunie. Zabrałeś dzisiaj aparat, bo mam nieodpartą ochotę zatańczyć na krzesłach?
        • kotek.filemon Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 10:01
          Piłeś te same wynalazki co kisiel? Bo dotychczas to głównie on widział krzesła tam, gdzie ich nie było...
          • tw_wielgus Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 10:18
            A obciach widziałeś, czy bezdyskusyjne autorytety przełożyły Ci, iż takie są miejscowe zwyczaje?
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 10:21
              A który autorytet powiedział ci że to obciach?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 10:02
          Cześć wielgus, jak tam audyt w kancelarii prezydenta?
          • tw_wielgus Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 10:16
            Podobno Bronek zabrał jakieś malowidła ze ścian. Ale ja tam nie mogę w to uwierzyć, na pewno nie zabierałby obrazów z kancelarii. No chyba, że byłby to słynny portret "jelenia na rykowisku".
            • nachlany_wolak Ten Bronek to poprzednik Maliniaka ? 25.09.15, 10:18
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 10:20
              Tak, słynny pzprowiec Łopiński tak mówił. Mówił też kiedyś że od jednej z osób słyszał rozmowę Sikorskiego z Komorowskim jak to mówią "Lecha już nie ma, został jeszcze ten drugi". dziwnym trafem ten fantasta nie chciał nawet w sądzie zeznać od kogo taką relację usłyszał. Typowy pzprowski konfabulant.
              Rzepa miała rację, początek prezydentury Dudy jest totalnie spraliżowany.
              • tw_wielgus Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 11:23
                Dlatego traktuję to jako brzydką zagrywkę wyborczą. Po wyborach Bronek zwróci obraz i będzie po sprawie.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Rzeczywiśćie zaskakujący ten sondaż. 25.09.15, 11:28
                  Dlaczego ma zwracać jakiś obraz? Dlatego że Łopiński znów sobie coś uroił?
                  Straszne jest to sparaliżowanie początków prezydentury dr dudy. Rzepa miała rację.
    • kardiolog Re: Zaskakujący sondaż CBOS 25.09.15, 11:00
      😊Fajna
    • tw_wielgus Krótko trwała radość.... 25.09.15, 13:57
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18909292,sondaz-ipsos-dla-tvp-pis-wygrywa-wybory-i-rzadzi-samodzielnie.html?lokale=local#BoxNewsImg
      • nachlany_wolak Od rana walczysz dla Latosa i spolki 25.09.15, 14:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka