Dodaj do ulubionych

moj boze, moj boze

30.09.15, 12:02
ty to slyszysz i nie grzmisz...cytujac Zaglobe

Mozna tez dodac slowa Gomulki z popularnego kawalu...gdy obejmowalismy wladze stalismy nad przepascia po osmiu latach naszych rzadow zrobilismy znaczacy krok naprzod...

i w zasadze te cytaty powinny wystarczyc aby oddac istore calego dzisiejszego wywodu Kopaczki. Mnie osobiscie zabraklo procentow u Kopaczki...np: ilosc pendolino w latach rzadow PO wzrosla o 500%...
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 12:08
      osieł masochista ,
      to jakiś wybryk natury.
      • ossey Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 12:15
        masz racje....Kopaczka jako premierzyca to rzeczywiscie wybryk natury...niepowtarzalny
    • wujaszek_joe Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 12:28
      myślę że to były udane lata. Zwłaszcza na tle dwóch lat poprzednich.
      • ossey Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 12:37
        ja nie oceniam tego rzadu od strony ze cos zbudowano....bo zbudowano i kazdy by zbudowal majac taka kase.
        Natomiast jak mozna chwalic sie autostradami( bardzo drogimi) ktore doprowadzily do bankructwa setki firm....a tego typu kontrakty powinny byc kolem zamachowych dla rozwoju tych firm...
        gazoport....do dnia dzisejszego nie ukonczony...
        Mozna tak wyliczac...lista jest bardzo dluga.
        • m.c.hrabia Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 13:17
          a twierdzenie ,że budowa autostrad doprowadziła do bankructwa setek firm zasługuje na jakąś
          nagrodę i to międzynarodową :))
        • kotek.filemon Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 15:00
          ossey napisał:

> ja nie oceniam tego rzadu od strony ze cos zbudowano....bo zbudowano i kazdy by
          > zbudowal majac taka kase.

Pamiętam czasy, kiedy kasa była podobna a inwestycji infrastrukturalnych ca. zero.
    • alistair-p Czytało Trylogię? 30.09.15, 12:48
      Gdzie to pan Zagłoba tak powiedział?I niech zacznie wreszcie pisać po polsku.W Moskwie nie ma ci kto pomóc?
    • derff Re: moj boze, moj boze 30.09.15, 13:04
      A ja jak czytam, że lotnisko w Berlinie kolejny raz nie będzie oddane a koszty jego budowy o ileś tam przekroczyły plan to myslę że nie doceniamy własnych osiągnięć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka