bogucjusz 12.10.15, 10:14 wyborcza.pl/1,75478,19008357,pawel-kukiz-ja-osobiscie-popre-rzad-prawa-i-sprawiedliwosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 10:42 Jestem ogromnie - szalenie wręcz - zdziwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 10:51 No cóż, jeśli jedynym celem jest dorwanie się do żłobu, to nic dziwnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 11:03 etta2 napisała: > No cóż, jeśli jedynym celem jest dorwanie się do żłobu, to nic dziwnego.... Platforma dorwała się do żłobu....by żyło się nam lepiej? Kukiz chce mieć jakiś wpływ na naprawę państwa. On wie, że z platformą tego nie zrobi. - Jestem gotów poprzeć rząd mniejszościowy PiS, żeby nie destabilizować państwa - mówi w Kontrwywiadzie RMF FM szef ruchu Kukiz’15 Paweł Kukiz. - Chcę być potężnym językiem u wagi, który zmieni ustrój Polski, zmieni konstytucję, doprowadzi do tego, że Sejm zacznie pracować. Nie chcę rządzić po tych wyborach. Ja się nie nadaję na wicepremiera - dodaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 14:44 artexe napisał(a): > Kukiz chce mieć jakiś wpływ na naprawę państwa. On wie, że z platformą tego nie > zrobi. > Kukiz stosuje zatem zasady najstarszej dziwki politycznej w Polsce: PSLu - "pójdziemy z każdym, kto będzie u władzy". Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 14:55 bogucjusz napisał: > artexe napisał(a): > > > > Kukiz chce mieć jakiś wpływ na naprawę państwa. On wie, że z platformą te > go nie > > zrobi. > > > > Kukiz stosuje zatem zasady najstarszej dziwki politycznej w Polsce: PSLu - "pój > dziemy z każdym, kto będzie u władzy". > > To twoja interpretacja. Moja jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 15:53 ... zauważyć przy tym trzeba, że dla niektórych, Kukiz już jest... "opatrznościowym mężem stanu" Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać - z wrażenia, usiąść jednak trzeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 12:27 Kiedyś tu zwracałam uwagę na to, że za Kukizem stoi Falenta i mnie oświadczenie Kukiza wcale nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
sznuje_rozum Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 14:08 AAAAAAAA... Klasycznie nie jednostronny nie obiektywny umysł czytający Michnikowskie nie obiektywne jednostronne gazetki i łykający to jak typowy fanatyczny lemnig podatny na straszaki. Trzeba być kompletnym idiotą żeby traktować PIS jako Socjalistów a co do "Narodowców" to przypomnę że w Finlandii, Szwecji, Norwegi oraz Niemczech, USA, Francji (Gdzie panują tam ponoć "nie" demokratyczne systemy prezydenckie i kanclerski) ludzie wychodzą setkami tysiącami / milionami na ulice z Flagami nie zależnie od wyznania i partie na którą głosują w każde święto narodowe a my jesteśmy jedynym wyjątkiem na świcie któremu Ojciec Michnik wmówił gdzie w Niemczech miał by mniej niż 1% poparcia. Oczywiście PISowcy organizują pokojowe rodzinne parady z balonikami zamiast petardami a tych przygłupów gimnazjalistów wyganiają ale Wyborcza i TEWUEN straszaka mieć musi a Ojciec Michnik jest święy. Co do Anty Semitów to PIS jest Ultra SKRAJNIE PRO SEMICKI za Co narodowcy ich nienawidzą z Grzegorzem Braunem na czele. Tu Lecha Kaczyńskiego na tradycyjnym spotkaniu w Knesecie Izraelskim: www.youtube.com/watch?v=x9o9m08F5AE A tu można zobaczyć Dudę: youtu.be/FUJ43-cj1Eo?t=1m58s Jak mówiłem nie obchodzi mnie czy polską będą żądzić Żydzi, Ateisci czy Katole. I czy na każdej ulicy będzie kościół. To niema żadnego znaczneia i nie wpływa na mój standard życia więc nie podniecam się tym faktem jak śmieszki lemingi. Tak samo jak ciągłe podnoszenie podatków za PO, zwiększanie biurokracji ilość podatków i ciągłe zmniejszanie wolności dla przedsięb bioirców czego za PIS`U nie było Kukiz ma idealny program gospodarczy i obyczajowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 14:13 Odstaw chłopie mocarza bo cię zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 16:06 Zarzuć wolski - spróbuj po polsku... Może da się coś odczytać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tyminski, Lepper, Kukiz 12.10.15, 14:12 Zawsze się takie śmiecie znajdą. M. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Tyminski, Lepper, Kukiz 12.10.15, 14:44 mariner4 napisał: > Zawsze się takie śmiecie znajdą. > M. Dlaczego Kukiz jest "śmieciem"? Mógłbyś to uzasadnić? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tyminski, Lepper, Kukiz 12.10.15, 14:50 Ktoś kto nagrywa coś takiego jak płyta z Borysewiczem na miano człowieka nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tyminski, Lepper, Kukiz 12.10.15, 15:34 artexe napisał(a): > > Dlaczego Kukiz jest "śmieciem"? > Mógłbyś to uzasadnić? Mariner to cham i prostak. Biegły lekarz psychiatra obroniłby go w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Sam byś wiedział, gdybyś 12.10.15, 15:42 odrobinę znał się na ekonomii, socjologii. Choć hobbystycznie. Na przestrzeni dziejów było już paru populistów, co mieli władzę. Peron, Hitler i inni. Dla nich wszystko było proste. Szast, prast i jesteśmy szczęśliwi. Ale tak niestety nie jest. M. Odpowiedz Link Zgłoś
sznuje_rozum Re: Sam byś wiedział, gdybyś 12.10.15, 15:47 Kukiz ma świetny program gospodarczy i obyczajowy. Michnik może płakać i się szamotać ale obiektywiści wiedzą swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sznuje_rozum Re: Sam byś wiedział, gdybyś 12.10.15, 15:47 www.youtube.com/watch?v=KnTETz-BmZg Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Sam byś wiedział, gdybyś 12.10.15, 15:52 Na pewno każdy czytający twoje posty jest pod wrażeniem twojego obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja bym tego "świetnego" programu nie 12.10.15, 15:58 ryzykował. Takie eksperyment jeszcze nigdy się nigdzie nie udały. To mówi historia. Jest taki kraj. Nazywa się Argentyna. Jest podobieństwo do nas. Przed wojną mieli poziom Francji. Wojna spowodowała popyt na argentyńskie mięso. Koniec wojny i spadek popytu. Protesty pracowników tej branży ( jak u nas górników). Na fali protestów związków zawodowych Peron doszedł do władzy. Rezultat? Wiadomy. Ten kraj do dzisiaj nie może się pozbierać. Tego chcemy? M. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ja bym tego "świetnego" programu nie 12.10.15, 17:07 Na początku XX w. pod względem rozwoju gospodarczego Argentyna była w czołówce państw świata. Podobnie jak i Kuba. Kilkanaście lat temu w Argentynie w sklepach zabrakło m. in. mięsa. Tego chce Prezes, a jego towarzysze załatwią wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Sam byś wiedział, gdybyś 12.10.15, 16:24 mariner4 napisał: > odrobinę znał się na ekonomii, socjologii. Choć hobbystycznie. > Na przestrzeni dziejów było już paru populistów, co mieli władzę. Peron, Hitler > i inni. > Dla nich wszystko było proste. Szast, prast i jesteśmy szczęśliwi. > Ale tak niestety nie jest. > M. Dzięki ci za wyczerpujący wykład o populizmie. Człowiek się uczy przez całe życie. Gdyby nie to forum....... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Sam byś wiedział, gdybyś 12.10.15, 17:06 Adolf Hitler był najwybitniejszym Żydem czasów nowożytnych, salutuję mu dumnie wyciągniętą wyprostowaną prawą ręką. Nikt w historii nie wysłał do Piekła tyle komuchów co ten skromny i obowiązkowy żołnierz i calkiem niezły artysta. Kiepski polityk, ale polityka to dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow a to ? Masakra :( 12.10.15, 14:46 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qJ_ZOm3_gJU Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: a to ? Masakra :( 12.10.15, 17:02 pol_2015 napisał(a): > petru to oszust Oszust ? Kogo oszukał i na co ? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: a to ? Masakra :( 12.10.15, 17:13 Zapytaj się Palikota... www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/kropka-nad-i-palikot-do-petru-jest-pan-oszustem,558541.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: a to ? Masakra :( 12.10.15, 17:17 qwardian napisał: > Zapytaj się Palikota... > > www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/kropka-nad-i-palikot-do-petru-jest-pan-oszustem,558541.html Palikot mówi co mu ślina na język przyniesie. Pomijając już obraźliwe jego wystąpienia to również proponował natychmiastowe z dnia na dzień przyjęcie Ukrainy do NATO, budowanie państwowych fabryk, itd. itp. Jest kompletnie niewiarygodny. Gratuluję autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 16:58 Nie kłam bo Kukiz jest całym sercem dla naszej polsko-katolickiej wspólnoty plemienno-tubylczej.. "Jeżeli pan Palikot wyjdzie z propozycją ograniczenia czy uniemożliwienia napływu do Polski imigrantów, to poprzemy pana Palikota". (PAP) A przeciw islamskim brodaczom terroryzujących społeczeństwa, przeciw czarnym kaffir z Afryki, przeciw queer gender pedałom, dlatego MA MÓJ GŁOS... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: :-) "Antysystemowy" Kukiz... 12.10.15, 18:21 Lepszy "kaffir' od polsko-katolickiego lumpa. Co to takiego ten "kaffir"? W słowniku języka polskiego(słyszało o czymś takim?) słowo "kaffir nie występuje nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś