Dodaj do ulubionych

100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciwników

12.11.15, 08:07
- na marszu antynarodowców. Nie raz starsi bracia, lewactwo, leminżeria itp wyrażali w dosyć
złośliwy a czasem wręcz chamski sposób nadzieję, że stare mohery niebawem wymrą
i będzie można spokojnie budować nowy euro pejski dom bez zaszłości narodowych, tradycyjnych, patriotycznych etc.
Wyrażam obawę, że owe nadzieje się nie ziszczą ...
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 08:51
      "miliony much jedząc gó... mają poczucie smaku"
      • ave.duce Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 10:05
        pkt4a napisał:

> "miliony much jedząc gó... mają poczucie smaku"

Antytotal vel blackburnrock smakoszem?
    • qwardian Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 11:05

Ojciec Rydzyk skinieniem ręki potrafi wyprowadzić na ulice 400 tysięcy..
      • religijnych.uczuc.obraza Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 11:09
        Za kasę każdy wyjdzie.
        • blackburnrock Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 12:33
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Za kasę każdy wyjdzie.
          Za kasę to chyba raczej tacy jak Ty - funkcyjni forumowicze udzielają się n tym forum.
          No ale cóż niektórzy oceniają w/g siebie.
          Słuchacze radia raczej odwrotnie jeszcze przekazują dary serca na RM.
          • ave.duce Ahaaa... 12.11.15, 12:43
            blackburnrock napisał:

> religijnych.uczuc.obraza napisał:
            >
            > > Za kasę każdy wyjdzie.
            > Za kasę to chyba raczej tacy jak Ty - funkcyjni forumowicze udzielają się n tym
            > forum.

Zwłaszcza tacy, którzy mają po kilka nicków, np. antytotal & blackburnrock.

> No ale cóż niektórzy oceniają w/g siebie.

Święte słowa.
            • blackburnrock Re: Ahaaa... 12.11.15, 13:24
              Nie jestem w stanie zliczyć nicków jakich tu używałem. Z uwagi na częste kasowanie
              bez żadnego powodu i inne nieczyste zagrania nie mam cienia wyrzytów sumienia z tego powodu.
              Na uczciwych forach używam jednego nicka.
              • ave.duce Re: Ahaaa... 12.11.15, 13:44
                Żeby mieć wyrzuty, trzeba mieć sumienie.
                Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla tego forum przemęcza, antytotal vel blackburnrock...
                • blackburnrock Re: Ahaaa... 12.11.15, 15:02
                  ave.duce napisała:

> Żeby mieć wyrzuty, trzeba mieć sumienie.
                  > Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla tego forum przemęcza, ant
                  > ytotal vel blackburnrock
                  ...
                  No co do tego, że funkcyjni z tego forum mają "sumienie" zaiste "wyjątkowe" to nie mam wątpliwości jak i również co do tego iż wyrzutów sumienia nie macie . Martw się o to jak bardzo się przemęcza prezes klubu "Tęcza" ...
                  • ave.duce Re: Ahaaa... 12.11.15, 15:15
                    Znasz funkcyjnych z tego forum? No, no!

Dlaczego zwracasz się do mnie w l.m.?
                    Czyż powinnam do antytotala vel blackburnrocka pisać per "towarzyszu"?

Ani mi w głowie martwienie się. Przecież Czyste Dobro zafundował ciemnemu ludowi Dobrą Zmianę. Cieszę się ich szczęściem.
                    • blackburnrock Re: Ahaaa... 12.11.15, 15:43
                      Znam to za dużo powiedziane. Obserwuje z pewnym niesmakiem wasze wyrobnictwo.
                      • ave.duce Re: Ahaaa... jednak per "towarzyszu"... ok! 12.11.15, 16:03
                        Towarzyszu at. vel bbr. gratuluję wam pleców u funkcyjnych GW.pl - pozwalają na rozmówki antytotala z blackburnrockiem, czyli twoje ze sobą:

forum.gazeta.pl/forum/w,175,159188066,159191125,Powinni_odszczekac_i_przeprosic_.html
                        forum.gazeta.pl/forum/w,175,159188066,159196098,Szokujace_przyklady_madrosci_zydowskich_liderow_.html ,

a posty, gdzie ta jedność dwóch nicków wychodzi na jaw - znikają jak sen złoty.
                        • blackburnrock per "towarzyszu" jak za bermana-tradycja ... 12.11.15, 20:59
                          Zanim zacząłem sobie podbijać byłem kasowany chyba ze sto razy bez cienia choćby złamanie netykiety. Powtarzam na uczciwych forach mam jeden nick.
                          • ave.duce Re: per "towarzyszu" jak za bermana-tradycja ... 12.11.15, 21:16
                            Ano właśnie - wasza tradycja, towarzyszu dwunickowy(?), więc ją uszanuję.
                            Życzę powodzenia na uczciwych forach.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 12:54
            Nie, za kasę wyjdą patrioci. Chodzi im o to by mieć na patriotycznego schabowego z biedry.
            • blackburnrock Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 19:37
              Jak na razie to patriotów nie trzeba było "zachęcać" tak jak urzędników czy wysokich oficerów na marsz bUla.
      • kotek.filemon Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 11:14
        A Gomułka potrafił ponad milion, więcej niż sam Wielki Dżejpitu na Błoniach. Nie dziwota, że Prezes ma kompleks Gomułki.
    • axyzaa Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 12:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,159267290,159267290,Stasiuk.html
    • sclavus Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 15:12
      ... w oczach ci się troiło, biedactwo??
    • esmeras Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 19:48
      A gdzież był taki marsz????

Czyżbyś był uprzejmy skłamać, że był to marsz w święto niepodległości????

Ale własciwie to Ci wybaczam, narodowcy nigdy nie byli ani silni intelektualnie ani nie grzeszyli moralnoscią, cieszy mnie, że nic się nie zmieniło :)
    • az43 Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 19:53
      Bo tu chodzi o jakość a nie ilość.Jak pooglądałem i posłuchałem tego mydłka w sutannie wykrzykujacego w amoku antykatolickie brednie to doszedłem do wniosku,że takich palantów jak on i reszta hołoty narodowej mysi być kilka tysięcy aby zrównoważyć jednego normalnego człowieka.
    • man_sapiens Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 12.11.15, 21:50
      Mylisz spodziewaną liczbę uczestników zgłaszana przez organizatora (100tys.) z faktyczną liczbą uczestników (15-25 tys.). 25 tys. kibiców przychodzi na Narodowy na pierwszy lepszy mecz ligowy.

Przy okazji, hasło "Wolę kotleta od Mahometa" znaczy tyle, że wygłaszający go chętniej weźmie kotlet od Mahometa niż od innego boga lub osoby. Nie wystarczy wykrzykiwać, że sie jest Polakiem, dobrze jeszcze znać polski język.
    • x2468 Re: 100 tys na marszu narodowców,kilkuset przeciw 13.11.15, 00:15
      tylko 100000 a miało być 2 miliony. Wstyd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka