sclavus 14.11.15, 16:45 ... za tych, co we Francji... A Kaczyński woła: bądźcie dzielni Francuzi... bądźcie dzielni! *** Tak mi chodzi po głowie: postawią przed ambasadą Francji krzyż, czy nie postawią?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axyzaa Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 16:48 Jesteś! Myślałam o tobie od rana. Ściskam, wyrazy współczucia, solidarności dla ciebie, rodziny i przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 16:53 Straszne to, ale ani gorączka, ani dyspepsja (w przeciwieństwie do wielu z tego forum i nowego rządu) się do mnie nie przyczepiła... Dzięki za myśli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:01 yomuś!... ja jestem przecie... cały czas jestem a do Paryża, to prawie 400 kilometrów trza przedreptać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:04 Wiem, ale diabli cię mogli zanieść w złe miejsce w złym czasie :) Ciesz się, że dobrzy ludzie o tobie myślą, ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:06 ... cieszę się i tobie też serdeczności wszelakie, za myślenie :) (mam nową receptę na rybę w sosie - będziesz chciała?) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:09 Siur. Wrzuć tam gdzie zawsze pls :) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 16:57 Pospał sobie jak Kaczyński i gdy wstał w połubnie - jak Kaczyński to siem zorjętował. I wezwał do modłów. Liczy na to, że Epidiaskop w zamian zajmie się obiecanym dudowym projektem ustawy co to natychmiast miał wnieść po wyborze. Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 17:11 przed ambasada postawia gilotyne,na muselmanuf ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 17:32 xystos napisał: > > przed ambasada postawia gilotyne,na muselmanuf > > > > ZEN Jako najemnik mordowałeś ludzi wiec lepiej milcz. Ciebie stawiam na równi z terorystami. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:04 ... a nie wiesz, skąd ich wezmą, ty "muselmanuf"?? Nie słuchałeś Szymańskiego, jak pierdółki opowiadał??? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 17:16 Francuski rysownik: Nie módlcie się za Paryż. Nie potrzebujemy więcej religii Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 17:20 l_zaraza_l 14.11.15, 17:16 Francuski rysownik: Nie módlcie się za Paryż. Nie potrzebujemy więcej religii Ale on się wprasza! Najprościej - zamiast episkopu wezwać do modłów! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 17:35 Polski katol wie lepiej, Odpowiedz Link Zgłoś
lunatic60 Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:16 Francja jak każdy były kolonizator ma wielu " przyjaciół " Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 17:41 Wazeliniarz nie wie, że właśnie modły doprowadziły do tragedii? Myśli, że polska bozia jest bardziej boziowata od tej islamskiej i powstrzyma rozmodlonych czubków z ładunkami wybuchowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:11 Hej!... bozia jest ta sama... tylko w innym języku się wypowiada ;) ... nawet syna własnego na proroka im dała... - taka dobra ta bozia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:21 Jezus u Muzułmanów jest jednym z ważniejszych proroków. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 14.11.15, 18:39 ... jednym z pięciu najważniejszych... W kolejności, leci to tak: Abraham, Noe, Mojżesz, Jezus i Mahomet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Power of prayer: 14.11.15, 17:47 Studies find prayer can lead to cooperation, forgiveness in relationships. www.sciencedaily.com/releases/2013/05/130514184139.htm Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Power of prayer: 14.11.15, 18:26 superspec 14.11.15, 17:47 Studies find prayer can lead to cooperation, forgiveness in relationships. Not in Poland! It doesn't work in Poland! Ask yourself why! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Paris don't need a pray!! 14.11.15, 18:46 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3906625,2,1,Francja-131115.html Odpowiedz Link Zgłoś
3xp0 sclavus 15.11.15, 05:06 POpierałeś tą decyzję ? www.wprost.pl/ar/521794/Francuzi-bombarduja-Panstwo-Islamskie-w-Syrii.html Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: sclavus 15.11.15, 11:12 ... a gdzie tu jest miejsce na poparcie, albo nie poparcie??? Obserwując, co wyczynia ten Islamic State, myślę sobie tak: za mało robią, żeby ich wykończyć - przecież to nikt inny, jak zdegenerowana do szpiku kości banda, którą trudno nawet nazwać "fundamentalistami islamskimi"... te ich odniesienia do islamu, to nic innego, jak przykrywka ich psychicznej degeneracji... *** Mogę tu dodać jedno: gdyby utworzyła się banda równie zdegenerowanych katolików i proklamowała "Catholic State" :D... to robiłaby to samo!!! ... odnosząc się do średniowiecznego fundamentalizmu w wierze... PeeS - jakoś nikt nie chce zauważyć, że ich ideologia jest bardzo podobna do ideologii katolickiej... tylko - ciągle jeszcze - czyny tej katolickiej, nie idą jeszcze w parze z tą pierwszą... ciągle jeszcze choć już są pierwsze jaskółki... *** ... terrorism has no religion... Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 i tylko Dudy modlitwa przeszkadza? 15.11.15, 10:16 W zasadzie przez cały dzień słuchałam wystąpień różnych przywódców światowych, a także naszych polityków sprzed ambasady Franci w Warszawie. Niemal każdy deklarował modlitwę i o modlitwę prosił.. Ale tylko Dudy modlitwa przeszkadza.. Jakie to charaktersytyczne.. Sraczkę macie lemingi nieustającą.. Tylko to już czwarty miesiąc sclavus. Uważaj na siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: i tylko Dudy modlitwa przeszkadza? 15.11.15, 10:22 giulia123 napisała: Niemal każdy deklarował modlitwę i o modlitwę prosił.. Ale tylko Dudy modlitwa przeszkadza.. Bo to jedyne co toto potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 a ja mam wrazenie, ze plucie na obecna wladze 15.11.15, 10:44 to jedyne co ty potrafisz. Porazka obozu rzadzacego o 8 lat ma swoje przyczyny. Moze zamiast plucia na wygranych zajelibyscie sie analiza jej przyczyn. Ja wiem, ze ponizanie prezydenta Dudy jest na czele waszej agendy dzialan propagandowych, tylko jak na razie skutki tego sa mizerne. Jeszcze pare tygodni temu GW publikowala serie artykulow o niskim poziomie zaufania spolecznego do prezydenta Dudy. Teraz prezydent stoi na czele rankingu, a pismaki w GW udaja, ze rankingow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: a ja mam wrazenie, ze plucie na obecna wladze 15.11.15, 10:48 Możesz przypomnieć tę serię artykułów gw o niskim poziomie zaufania do Dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a ja mam wrazenie, ze plucie na obecna wladze 15.11.15, 11:27 nie powinien mówić o pluciu ktoś, kto przez ostatnie osiem lat pluł (i nie tłumacz się, że osiem lat temu, ciebie tutaj jeszcze nie było) a dzisiaj przebiera się w szaty Katona... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a ja mam wrazenie, ze plucie na obecna wladze 15.11.15, 13:23 Pokaż te rankingi. Tylko błagam, nie od sióstr K. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: i tylko Dudy modlitwa przeszkadza? 15.11.15, 11:17 Jako prezydenta bliskiego państwa kościelnego - nie dziwi... jest warta jedynie odnotowania... jako zapowiedź... I wystąpienia polskich polityków z wnioskami o modlitwę, też nie dziwią... ... jakoś nie słyszałem próśb o modlitwę polityków innych nacji!! fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3906625,2,1,Francja-131115.html Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 10:50 Modlitwa to w tej chwili najostatniejsza rzecz, której Francja potrzebuje. A te nieszczere jeszcze mogłyby jej zaszkodzić. Dobrze cię widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 11:58 w czym modlitwa Prezydenta Dudy jest gorsza od modlitwy Camerona? "David Cameron has offered "thoughts and prayers" to the French people after at least 127 people were killed in Paris." Nikt nie nasmiewal sie ze slow Camerona. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 12:16 Może dlatego, że Cameron nie aportuje publicznie komunikantów :) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 12:26 Skąd ty to możesz wiedzieć? Przeczytałaś wszystkie fora pod tym kątem? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 13:10 ... może dlatego a nawet przede wszystkim, ż Cameron, jeśli oferuje modlitwę, to oddziela ją od polityki a Duda robi z modlitwy narrędzie polityki!! Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 12:26 Modlmy sie rano i Modlmy sie wieczorem W INTENCJI OJCZYZNY NASZEGO WSPOLNEGO DOMU ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 13:27 Tak, a w tym czasie ktoś będzie pracował na twój zasiłek. Modlitwa to świetna rzecz - przekłada się na realną pomoc, buduje domy, zapewnia jedzen... A nie, zaraz... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 14:42 ... a ja myślę, że ... wszystkich tumani, przestrasza... ;) (jak to był ujął mistrz Adam a ja mu wyjąłem z kontekstu) Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Duda jak papież 15.11.15, 12:28 w końcu lud wołał "habemus presidentem" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 12:30 Polska już nie będzie pierwsza www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CDsQFjAEahUKEwiG3cDKqZLJAhXJVSwKHQKgAns&url=http%3A%2F%2Fwww.tajemnicamilosci.pl%2Fgodne-inicjatywy%2Fkolumbia-pierwszy-kraj-ktory-oddal-sie-sercu-jezusa-i-maryi.html&usg=AFQjCNHxioDu8NwGAeYKAuSZuex6WZWuLA Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 12:39 www.tajemnicamilosci.pl/godne-inicjatywy/kolumbia-pierwszy-kraj-ktory-oddal-sie-sercu-jezusa-i-maryi.html Ooch,kiedy w Polsce ? Ludzie wyjdzcie na ulice i glosno zazadajcie tego samego dla Polski. Amen ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 13:07 Pewnie dlatego w Kolumbii rządzi mafia. (jeszcze jedna analogia z Pomroczną) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 14:53 Najwieksza Zydo-Mafia rzadzi w USA i z USA ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 13:14 ... ale nie chciałeś, żeby ci podsunąć pod nos, opis (historyczny!!) tego, co bóg - ustami i czynami swojego kościoła - robił dla Polski i Polaków przez ostatnie tysiąclecie... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 13:25 naginamy historie jak jest nam wygodnie,prawda volupciak? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 14:37 Nie wiem, czy to są twoje omamy jakieś, czy zaczynająca się obsesja, ale ... masz rację: naginacie historię... (już!) A może chciałbyś to przeczytać i sprawdzić, czy wolisz penderolić ... a priori tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 13:39 jakoś pod ambasadą rosyjską nie zjawił się z wieńcem(kolory kwiatów te same) i zniczem i nie prosił o modlitwę, a przecież ofiary jakby takie same, niewinni ludzie, którzy zginęli z rąk islamskich terrorystów, jedni tylko w samolocie w powietrzu , drudzy na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda prosi o modlitwę... 15.11.15, 14:47 to się nazywa: PiSpolityka!!! Odpowiedz Link Zgłoś