Dodaj do ulubionych

Zohydzono Polakom

06.12.15, 12:23
stopień profesorski ("prof" Kaczyński, "prof" Pawłowicz, "prof" Szczypińska i inni). Zohydzono nam określenie ekspert (Binienda, Rońda, Nowaczyk i wielu innych). Zohydzono nam przywódcę robotniczych protestów, Lecha Wałęsę. Zohydzono nam określenie patriota (kibole). Teraz zohydzają nam stanowisko prezydenta, TK. Zohydzają nam Konstytucję. Jeśli nie są to działania wrogów Polski, to ja jestem cesarz chiński.

S.
Obserwuj wątek
    • pol_2015 [...] 06.12.15, 12:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bpos Re: a słyszałeś o tym 06.12.15, 13:03
        Rzadko można spotkać interlokutora o tak lekkim piórze i wyrafinowanym poczuciu estetyki..
        Nie mogę wyjść z podziwu.
        • 141288bs Re: a słyszałeś o tym 06.12.15, 15:45
          bpos napisał:

> Rzadko można spotkać interlokutora o tak lekkim piórze i wyrafinowanym poczuciu
          > estetyki..
          > Nie mogę wyjść z podziwu.

- prawde pisze,zycie nie przeczy temu
      • sclavus Re: a słyszałeś o tym 06.12.15, 13:51
        Na nieszczęście (dla ciebie też!) są, którzy wyłącznie(!!!) srają...
        ... to smutne, że są wyłącznie(!!!) w PiS!!!
    • szwampuch58 Re: Zohydzono Polakom 06.12.15, 12:27
      ohyda i jusz....siEm panoszy nad Wisla
    • buldog2 Re: Zohydzono Polakom 06.12.15, 12:50
      Trwa wojna informacyjna przeciw Polsce, zorganizowane akcje dywersyjne PiS następują jedna po drugiej. I co ważne, wszędzie tam gdzie PiS zapowiada jaką poprawę czy coś w tym stylu, nie wychodzi nic. A te akcje zawsze są b. skuteczne. Obojętne czy chodzi o kupowanie najdroższych ropy i gazu, uwalenie ustawy lustracyjnej, przekazanie Rosji tajemnic NATO, czy niszczenie zasad moralnych, wartości związanych z pojęciami, ideowych fundamentów państwa. Wypalona ziemia. Żeby nie było nic.

--
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury. "Opozyturę" wymyślił ukos. - © Miętowe Loczki.
    • ketepud Re: Zohydzono Polakom 06.12.15, 12:52
      Teraz zohydzają pojęcie "Naród"
      • rzewuski1 Re: Zohydzono Polakom 06.12.15, 13:04
        Już zohydzili, ja przestałem wieszać flagi narodowe w święta gdyż nie chce się utożsamiać z kaczystami.
    • zapijaczony_ryj Re: Zohydzono Polakom 06.12.15, 14:24
      poczekaj jak rozwalą trybuna i przejmą telewizję, to dopiero się dowiesz co to zohydzenie.
      Włączysz taką gadzinówkę zwaną TV REpublika, a tam na żywo z półgodzinnym opóźnieniem.
    • inocom Re: Zohydzono Polakom 06.12.15, 14:37
      snajper55 napisał:

> stopień profesorski

profesor to tytuł.
      Nadużywany. Z NCN można grant otrzymać podpisując się z imienia i nazwiska. Nic więcej.
      • inocom Cd. Zohydzono Polakom 06.12.15, 22:28
        inocom napisał:

> snajper55 napisał:
        >
        > > stopień profesorski
        >
        > profesor to tytuł.
        > Nadużywany. Z NCN można grant otrzymać podpisując się z imienia i nazwiska. Nic
        > więcej.

Natomiast tak na spokojnie po namyśle, dotarło do mnie, iż nigdy się nasz snajper nie zetkną z ustawą

USTAWA
        z dnia 18 marca 2011 r.
        o zmianie ustawy – Prawo o szkolnictwie wyższym, ustawy o stopniach
        naukowych i tytule naukowym oraz o stopniach i tytule w zakresie sztuki
        oraz o zmianie niektórych innych ustaw1

Nasz snajper nie zrobił nawet licencjatu? Słusznych i wykształconych ludzi zatrudniają na Czerskiej.
    • uu1 A gdzie Polacy mają rozum (własny)? ntx 06.12.15, 14:44

------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka