Gość: antytvpubliczna Moga mnie w d.. pocalowac w zyciu nie bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:31 placil za ten burdel, ktory nazywa sie publicznym radiem i telewizja. Bez nakazu prokuratorskiego wejscia do mieszkania jeszcze ich zaskarze za dreczenie i naruszenie tzw. domowego miru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁOLAT bez paniki - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:07 pp. Joanna Blewaska i Michal Jagiello napisali: "Jeśli lokator nie będzie jej (ksiazeczki oplat) miał, a kontroler sprawdzi, że sprzęt działa, zaczną się kłopoty i... kary" - ha ha ha , obsmialem sie jak norka !!! :-) 1. Nie mozna kogos karac za samo "posiadanie". Telewizor to nie pistolet, zeby jego posiadanie wymagalo zgody dzielnicowego. Wladza musi najpierw udowodnic ze ktos uzywa tego sprzetu, dopiero wtedy moga zaczac sie kary pieniezne 2. W demokratycznym panstwie prawa to wladza musi udowodnic wine obywatelowi - w tym przypadku uzywanie sprzetu - obywatel nie musi udowadniac swojej niewinosci. Nikt nie musi tlumaczyc sie z posiadania telewizora czy radia, nie mówiac juz o emerytach i staruszkach, bo sciganie tych ludzi uraga zwyklej przyzwoitosci Dopóki wladza nie udowodni Ci, ze ogladasz w domu telewizje a nie placisz, - jestes niewinny . Taki stan rzeczy zawdzieczamy bylej opozycji demokratycznej, miedzy innymi panu Michnikowi, którzy to dzielni ludzie wywalczyli to dla nas wszystkich, i moze teraz ludzie którzy nienawidza GW i Michnika, chwile sie nad tym zastanowia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Telepajęczarze ujawniają się ze strachu IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 22:32 Mam telewizor w domu i na działce, mam płacić 2 abonamenty ? Jesli na działke zabieram tv jak tam jade to mam placic 2 abonamenty ? Jesli moi rodzice maja 2 TV, jeden u siebie , a drugi u mnie w mieszkaniu, to placa 2 abonamenty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZK Re: Telepajęczarze ujawniają się ze strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:37 Bzdury Tylko idioci płacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Telepajęczarze ujawniają się ze strachu IP: *.btk.net.pl 23.09.04, 12:31 JA proponuje założyć jakąś organizacje czy jakiś klub zebrać troche kasy i wynająć pawnika żeby w imienu jakiegoś ukaranego (nielegalnie i niezgodnie z prawem) obywatela pozwać KRRiTV czy kogo tam trzeba do sądu. I będzie koniec z tymi głupimi przepisami i sie zamkną. Dostanie sie Krajowej Radzie, Poczcie i kilku innym. Odpowiedz Link Zgłoś