Dodaj do ulubionych

Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info

10.12.15, 22:06
Prawdziwi Patrioci.

www.tvp.info/23069748/reporter-tvp-info-poturbowany-podczas-miesiecznicy-smolenskiej
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:14
      Starzy zmanipulowani ludzie. Chorzy na ciele i umyśle.
      • a74-7 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:20
        ale co siem stalo ? Zyje?
        Strzelali do niego ? Skopali go ? spacyfikowali ?…inne ..wpisz ..pokaz
        dowody
        • a74-7 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:20
          pieskowo dupkowa paranoja jak zwykle
        • ketepud Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 13:46
          Według ciebie musiałby nie żyć lub stracić zdrowie, żeby uznać to za atak i potępić?

Widzę, że twoje "szwagierki" mają więcej rozumu i dlatego ty się nudzisz, a nie one.
      • 141288bs Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:27
        pies_na_czarnych napisała:

> Starzy zmanipulowani ludzie. Chorzy na ciele i umyśle.

- pokazali,ze nie zycza sobie medialnych manipulacji...8-letnia manipulacja otrzymala odpowiedz.
        Jesli nowa wladza nie zrobi porzadku w mediach,zrobia to ludzie.
      • buldog2 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:39
        Kość z kości PiS, tak jak "kibice" z 2012. Prawdziwi fani Prezesa.
      • ketepud Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 23:32
        Prawdziwy Naród rządzi.
    • ferdynand_007 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:22
      Strasznie agresywni i chamscy. Ładny przykład dla młodzieży.
      Potem się dziwią, że młodzi nie ustępują miejsca w tramwaju.
      Jednak mądrość nie przychodzi z wiekiem.
      Głupiś żeś sie urodził, głupi zemrzesz
      • a74-7 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 10:38
        Idolek Pietru przykladem .Po odzywkach w sejmie zastanawiam sie
        czy on swojej starej nie daje z
        liscia
    • krystian71 kibole juz sie skrzykuja 10.12.15, 22:24
      bedzie cieplutko 12/12 o dwunastej
      • 141288bs Re: kibole juz sie skrzykuja 10.12.15, 22:30
        krystian71 napisała:

> bedzie cieplutko 12/12 o dwunastej
        - z KOD tylko poiol wiatr rozniesie.
    • krystian71 chcial nasikac do znicza 10.12.15, 22:28
      to go troszke poszamotali
    • indeed4 Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 10.12.15, 22:29
      "To były drobne przepychanki po tym, jak zgromadzenie zostało już rozwiązane – przekazał niedługo po zdarzeniu Radomir Wit, w telefonicznym połączeniu z prowadzącym program. Dodał, że „organizatorzy, którzy starali się załagodzić sytuację, podkreślali, że to nie było zależne od nich”.

– Cała miesięcznica przebiegała raczej spokojnie. Nie było żadnych incydentów. Dopiero pod koniec, kiedy próbowałem zrelacjonować jej przebieg, znalazło się kilka osób, które wiedziało, co i w jaki sposób chcę powiedzieć – skwitował Wit"

Brawo! Wzorowy wychowanek GW - możesz spokojnie pisać tytuły do ich zmanipulowanych, histerycznych artykułów :-)))
      • ketepud Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 10.12.15, 23:35
        Kaczemu cynglowi atak kojarzy się tylko z kijem bejsbolowym.
        • rozbawiony78 Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 10.12.15, 23:47
          Kto sieje wiatr, zbiera burzę.
          W paszczu:))))
          • indeed4 Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 00:53
            Jakaś babcia ściągnęła chłopakowi z ucha słuchawkę, potem został ze trzy razy popchnięty - no nie było to miłe, ale histeryzować nad kilkusekundowym incydentem? Niektórym już całkiem odbija :-)))
            • indeed4 "Poturbowany" 11.12.15, 00:56
              według słownika znaczy pobity lub zraniony - ktoś go bił, albo zranił? O mamo...
              • ketepud Re: "Poturbowany" 11.12.15, 01:11
                Tępy jesteś jak cała twoja banda i nawet tłiterek nic nie pomoże.
                • indeed4 Re: "Poturbowany" 11.12.15, 02:26
                  Uwielbiam jak antypisowskim talibom chodzi gula :-)
                  • ketepud Re: "Poturbowany" 11.12.15, 13:47
                    Gratuluję wyobraźni:)
          • ketepud Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 01:13
            Leć do kaczki, bo widzę, ze już się stęskniłeś.

sajgon napisał:
            >W paszczu:))))<
            • rozbawiony78 Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 06:59
              Zwariowana wariatka dupetek.
              W paszczu.
              ( na fzd wszyscy mają takiego pie...dolca i paranoję?:)))
      • czekam.na.lewice Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 06:35
        indeed4 napisał:

> "To były drobne przepychanki po tym, jak zgromadzenie zostało już rozwiązane &#
        > 8211; przekazał niedługo po zdarzeniu Radomir Wit, w telefonicznym połączeniu z
        > prowadzącym program. Dodał, że „organizatorzy, którzy starali się załago
        > dzić sytuację, podkreślali, że to nie było zależne od nich”.
        www.youtube.com/watch?v=rxTVzzmo8tw
      • mietowe_loczki Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 10:53
        Ewidentnie naruszenie nietykalności cielesnej. I tylko ktoś taki jak ty tego nie widzi.
    • krystian71 Woronicza w panice,Krasko zabarykadowal sie w 10.12.15, 22:44
      damskim kiblu, wyjdzie 14 tego
    • kaczezero Kolejna dobra zmiana 11.12.15, 02:11
      wolACZKOW ANTYSEMICKICH.
    • douglasmclloyd Pisbydło - nie bójmy się tego słowa 11.12.15, 04:30
      PiSbydło będzie teraz miało wojskową asystę honorową. Państwo polskie rzuca perły przed wieprze.
    • czekam.na.lewice jak bydło to bydło 11.12.15, 06:34
      www.youtube.com/watch?v=rxTVzzmo8tw
      • alistair-p Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 06:47
        Nie mam słów.Coś ty za jedno?Lewicy i to skrajnej u władzy już się doczekało.Mało ci jeszcze?Wyciąga jakąś prowokację niezrównoważonej "dziennikarki" i co?Nawet twoi lewacy z PiSuaru już tego nie wyciągają.Czego jeszcze chce?Czego oczekuje,cholernie jestem ciekaw.
        • czekam.na.lewice Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 06:58
          alistair-p napisał:

> Nie mam słów.Coś ty za jedno?Lewicy i to skrajnej u władzy już się doczekało.Ma
          > ło ci jeszcze?Wyciąga jakąś prowokację niezrównoważonej "dziennikarki" i co?Naw
          > et twoi lewacy z PiSuaru już tego nie wyciągają.Czego jeszcze chce?Czego oczeku
          > je,cholernie jestem ciekaw.
          Boję się, że jako stronniczy w swoim oszołomieniu tego nie zrozumiesz.
          Powiem dla formalności, to i tak nic Ci nie da, zło jest złem a dobro dobrem niezależnie gdzie występuje.
          • alistair-p Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 08:05
            Następny błędny wniosek.Odpowiedz o co ci chodzi.Szwenda się po tym forum i wypisuje nieskładne opinie.W każdym wpisie inne.Nie mam zamiaru oceniać stanu twojego umysłu,to rola specjalistów.Moja rada : usztywnij kręgosłup,teraz jest niezwykle elastyczny.
            • czekam.na.lewice Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 08:18
              alistair-p napisał:

> Następny błędny wniosek.Odpowiedz o co ci chodzi.
              Nie chcę Cię obrazić ale ńie moją winą jest, że noe rozumiesz. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj. Jeżeli to bedzie pytanie to życzliwie odpowiem.
              >Szwenda się po tym forum i wyp
              > isuje nieskładne opinie.W każdym wpisie inne.Nie mam zamiaru oceniać stanu twoj
              > ego umysłu,to rola specjalistów.Moja rada : usztywnij kręgosłup,teraz jest niez
              > wykle elastyczny.
              Tego nie komentuję. obłąkańcze frustracje .
    • kosel_maruvi Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 07:19
      ketepud napisał(a):

> Prawdziwi Patrioci.
      >
      Zwykla pisowska padlina
    • axyzaaa Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 07:56
      gfycat.com/DecentBlondDorking
    • axyzaaa Marszałek Karczewski 11.12.15, 08:00
      Karczewski mówi,że dziennikarze nie powinni wchodzić w jądro manifestacji.
      • erka-4 Re: Marszałek Karczewski 11.12.15, 10:49
        [i]axyzaaa napisał(a):

> [b]Karczewski mówi,że dziennikarze nie powinni wchodzić w jądro manifestacji.[/
        > b][/i]

- nie fanzol idiotyzmów,słuchałem jego wypowiedzi,wyraźnie stwierdził,że dziennikarz jest nietykalny na swoim stanowisku.
        A moim prywatnym zdaniem nie winien się pchać do tłumu,który go może niechcący rozdeptać.

• axyzaaa Lichocka 11.12.15, 08:05
      Joanna Lichocka - Niemniej: stało się to po uroczystościach;natychmiast znaleźli się ludzie, którzy wzięli w obronę reportera; atak mógł byc prowokacją.
      • kosel_maruvi Re: Lichocka 11.12.15, 10:56
        axyzaaa napisał(a):

> Joanna Lichocka -......atak mógł byc prowokacją.
        >
        Oczywiscie, ze byla to prowokacja PiS-owskiej swołoczy
    • axyzaaa W sumie dobrze się stało 11.12.15, 08:20
      Panu Redaktorowi nic się nie stało, a z tej mega hucpy zostanie zapamiętany włąśnie ten obrazek. Prowokacją nie jest spolegliwe stanie na ulicy, więc o żadnej prowokacji mowy być nie może. Za miesiąc, i 10 każdego kolejnego miesiąca co odważniejsi z logo TVN i Newsweeka powinni grzecznie stać, pokornie się uśmiechać, ustępować z drogi i przepraszać za to, że "mój podbródek uderzył w pani różaniec". Trzeba nauczyć się w końcu wykorzystywać media w ten sam sposób, w jaki od wielu lat wykorzystują je pislamiści.
    • ryj_zapijaczony.sponiewierany Na takich spędach to normalka i prędzej, czy 11.12.15, 08:21
      ketepud napisał(a):

> Prawdziwi Patrioci.
      >
      > www.tvp.info/23069748/reporter-tvp-info-poturbowany-podczas-miesiecznicy-smolenskiej

później poleje się krew, bo to ot w tym wszystkim chodzi!
      Krew się poleje to będzie pretekst do zamordyzmu!
    • az43 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 08:24
      Aktyw parafialny w akcji.Starcza hołota się aktywizuje wzorem kiboli
    • rozbawiony78 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 08:43
      Aż obejrzałem.
      Panu ze szczujni wyjęto z uszek słuchaweczki i pokazano takoż won od przyzwoitych ludzi. Szczujnia sobie zasłużyła.
      Czyli delikatnie acz stanowczo ludzie zrobili dokładnie to co trzeba tak jak trzeba.
      Sorki, ale z poturbowaniem to nie miało nic wspólnego. Jak zwykle propaganda volksdojczów z czerskiej.
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 10:57
        poturbowanie to było wtedy jak Niesiołowski poturbował pod Sejmem Ewę Solidarną2010. Aż krew tryskała , a zęby grzechotały o kostkę brukową. Prawda poj3bany78?
    • el.commendante I jak się teraz czują pajace którzy głosowali 11.12.15, 10:51
      na PiS ręka w rękę z tymi fanatykami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka