mariner4 07.01.16, 08:56 W charaterze świadka, w sprawie czyiś wpisów na tym forum dotyczących "szerzenia nienawiści religijnej". Mam być przesłuchany w niedzielę po południu. Ciekaw kogo to dotyczy? Zdam relację. PiS zaczyna.... M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozbawiony78 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 09:06 Ale ty przecież marinerku masz czyste sumienie, nie szerzysz w sieci i na FK żadnej nienawiści, nawet religijnej, ba! nawet antypolskiej, więc skąd twoje obawy?:))))) Spoko: najpierw jest się świadkiem, potem zeznaje się w sprawie, a dopiero na koniec ma się sprawę:))))))). KPK ne znasz, czy jak?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 09:39 Uważasz,ze pisanie o parafialnej głupocie,fanatyzmie dewotów i księżach pedofilach jest szerzeniem nienawisci? Chętnie pójde siedzieć razem z marinerem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 16:05 Śmiało gorszy resortowy.Ty też nie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 19:17 Jesli znasz KPK to wiesz że ściemniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 09:06 Przy okazji zalap sie na bierzmowanie,panowie policjanci ci pomoga. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Znaczy zaczęło się 07.01.16, 09:18 mariner4 napisał: > W charaterze świadka, w sprawie czyiś wpisów na tym forum dotyczących "szerzeni > a nienawiści religijnej". > Mam być przesłuchany w niedzielę po południu. Ciekaw kogo to dotyczy? > Zdam relację. > PiS zaczyna.... > M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Znaczy zaczęło się 07.01.16, 15:23 A Antykomora pamiętasz? POPiS to ta sama materia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice A to pamiętasz patologiczny kłamco 07.01.16, 16:52 Antykomor- Robert Frycz natemat.pl/31393,robert-frycz-proponowali-mi-200-tys-zl-za-antykomor-pl-dla-mnie-to-symbol-a-symboli-sie-nie-sprzedaje-wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Chodzi o klepanie po tyłkach dziewczyn w Kolonii ? 07.01.16, 09:31 Sprawcy przybyli znad Wisły ? Prowokacja większa niż w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Chodzi o klepanie po tyłkach dziewczyn w Kolo 07.01.16, 09:48 lze marynarzyk jak bura suka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To sobie popatrz 07.01.16, 12:51 Dobrze, że dopiero na 17:00 to zdążysz jeszcze być na demonstracji KODu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Chodzi o klepanie po tyłkach dziewczyn w Kolo 07.01.16, 20:20 Nie łże. -- Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1. Żeby [...] Opłatek przykleił się do podniebienia ,a karp stanął ością w gardle.Niespokojnych nocy... – © Skarb. Anwad ma czarne podniebienie - © Prezes PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Zbiorowe klepanie po tyłkach ma nazwę ! 10.01.16, 14:34 "taharrush gamea" xn--arabisch-bersetzer-deutschland-dfd.de/sexuelle-belstigung-das-phnomen-taharrush-gamea-ist-in-deutschland-die-welt/ Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 09:43 mariner4 napisał: > W charaterze świadka, w sprawie czyiś wpisów na tym forum dotyczących "szerzeni > a nienawiści religijnej". > Mam być przesłuchany w niedzielę po południu. Ciekaw kogo to dotyczy? > Zdam relację. > PiS zaczyna.... > M. L. Hehe, rozmarzyles sie..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 10:09 Przesłuchanie w niedzielę? Na policji,czy w kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tutaj masz 07.01.16, 10:13 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3922593 Chcieli na jutro, ale powiedziałem imże muszę jechać w Polskę. Spytali czy mogę w niedzielę. Odpowiedziałem, ze tak. Data 9.01. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tutaj masz 07.01.16, 10:17 mariner4 napisał: > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3922593 > Chcieli na jutro, ale powiedziałem imże muszę jechać w Polskę. Spytali czy mogę > w niedzielę. > Odpowiedziałem, ze tak. Data 9.01. > M. PiS_dowe i tak nie uwierzOM Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tutaj masz 07.01.16, 10:37 Zakapowałeś go? Przyznaj tak z ręką na sercu, zebrało ci się na wspomnienia i nie mogłeś się oprzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To ty jesteś TV, ja tylko zapijaczony! 07.01.16, 11:48 tw_wielgus napisał: > Zakapowałeś go? Przyznaj tak z ręką na sercu, zebrało ci się na wspomnienia i n > ie mogłeś się oprzeć? wy z PiS+dogłowiem macie taki dziwny zwyczaj przypisywania innym swoich przywar Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: To ty jesteś TV, ja tylko zapijaczony! 07.01.16, 12:50 Oni uważają,ze to zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: To ty jesteś TV, ja tylko zapijaczony! 07.01.16, 16:09 On nie zakapował .On jest tu tylko poniewierany. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Rzeczywiście. 07.01.16, 10:28 Policjant mówil o niedzieli. A ja nie sprawdziłem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tutaj masz 07.01.16, 10:36 horpyna4 napisała: > 09.01. to raczej sobota. :))))) Genialny strzał. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Tutaj masz 07.01.16, 11:00 Niedziela brzmiała bardziej dramatycznie! Ci katolicy - nawet w niedziele ciągają po komisariatach biednego protestanta... Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Tutaj masz 07.01.16, 12:32 mariner4 napisał: > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3922593 > Chcieli na jutro, ale powiedziałem imże muszę jechać w Polskę. Spytali czy mogę > w niedzielę. > Odpowiedziałem, ze tak. Data 9.01. > M. 9.01 to SOBOTA. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Tutaj masz 07.01.16, 17:58 mariner4 napisał: > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3922593 > Chcieli na jutro, ale powiedziałem imże muszę jechać w Polskę. Spytali czy mogę > w niedzielę. > Odpowiedziałem, ze tak. Data 9.01. Z tą datą coś nie tak . Chcieli na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 10:12 mariner4 napisał: > W charaterze świadka, w sprawie czyiś wpisów na tym forum dotyczących "szerzeni > a nienawiści religijnej". > Mam być przesłuchany w niedzielę po południu. Ciekaw kogo to dotyczy? Po mszy będą przesłuchiwać? A tak poważniej, to oni już wiedzą, co chcą, a Ty wcale nie musisz wiedzieć. I dlaczego przesłuchuję Cię w charakterze świadka? Przecież chyba czytać umieją :-) A więc uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Jeżeli.. a możemy przypuszczać, że tej sytuacji 07.01.16, 10:33 PiS zechce stosować standardy wprowadzone przez mafię Pożeraczy Ośmiorniczek - która w imieniu Niemiec sprawowała nadzór nad naszym nieszczęśliwym krajem przez ostatnich dziesieć lat - to będziesz kiblował jak "Staruch". Toteż przygotuj się na długi pobyt, zabierz wiadro wazeliny... Zresztą co ja Cię pouczam, przecież Ty marynarz to wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Z wazeliną może być problem 07.01.16, 10:37 tw_wielgus napisał: > PiS zechce stosować standardy wprowadzone przez mafię Pożeraczy O > śmiorniczek - która w imieniu Niemiec sprawowała nadzór nad naszym nieszczęśliw > ym krajem przez ostatnich dziesieć lat - to będziesz kiblował jak "Staruch". To > też przygotuj się na długi pobyt, zabierz wiadro wazeliny... Zresztą co ja Cię > pouczam, przecież Ty marynarz to wiesz... Bo cały zapas został na pniu wykupiony przez kancelarie prezydenta, premiera i klub PiS w sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Z wazeliną może być problem 07.01.16, 10:39 No popatrz, a ja byłem przekonany, że Tusk jak wyjeżdżał to wykupił cały zapas, bo tutaj taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Z wazeliną może być problem 07.01.16, 10:44 tw_wielgus napisał: > No popatrz, a ja byłem przekonany, że Tusk jak wyjeżdżał to wykupił cały zapas, > bo tutaj taniej. Żle myślałeś, bo Tusk jest hetero, jak byś też był hetero, to byś wiedział, ze hetero wazeliny noe potrzebujOM Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Z wazeliną może być problem 07.01.16, 10:55 Tusk hetero...? - to plotki! Przyjmując posadę w UE musiał dostosować się do tamtejszej, postępowej, obyczajności. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Z wazeliną może być problem 07.01.16, 17:54 tw_wielgus 07.01.16, 10:39 No popatrz, a ja byłem przekonany, że Tusk jak wyjeżdżał Uciekał z Polski? Podobnie jak Karol do Watykanu. Też ucieczka? Odpowiedz Link Zgłoś
ric-ard Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 10:36 ja dostałem wezwanie na FBI. Głupoty w necie każdy pisać może aby tylko dowalić politycznej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 10:40 A do mnie napisało "CSI"- kryminalne zagadki Los Andżelez! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 10:51 Rozumiem , pecunia non olet, lecz powstrzymaj się nieco bo zaczynasz być obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 10:40 Dziwne. Dzisiaj policjanci i wojskowi więcej czasu spędzają na pielgrzymkach zamiast na służbie. Pewnie dlatego w niedziele bo w poniedziałek ruszają na kolejna pielgrzymkę W niedziele rano służą do mszy, po południu przesłuchują religijnych nienawistników a złodzieje i bandyci hulają bezkarnie policja nie ma czasu na pierdoły.. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 11:19 Zwiń go w rolkę i wykorzystaj sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus-pl Definiuje się mowę nienawiści: 07.01.16, 11:38 "Mowa nienawiści (ang. hate speech) – używanie języka w celu znieważenia, pomówienia lub rozbudzenia nienawiści wobec pewnej osoby, grupy osób lub innego wskazanego przez mówcę podmiotu[1][2][3]. Narzędzie rozpowszechniania antyspołecznych uprzedzeń, stereotypów i dyskryminacji ze względu na rozmaite cechy, takie jak: rasa (rasizm), pochodzenie etniczne (ksenofobia), narodowość (szowinizm), płeć (seksizm), tożsamość płciowa (transfobia), orientacja psychoseksualna (homofobia, heterofobia), wiek (ageizm, adultyzm), światopogląd religijny (antysemityzm, chrystianofobia, islamofobia)[4][5]. Rada Europy definiuje ten termin jako „wszystkie formy ekspresji, które rozpowszechniają, podżegają, wspierają lub usprawiedliwiają nienawiść rasową, religijną, ksenofobię, antysemityzm lub inne formy nienawiści wynikające z nietolerancji, łącznie z nietolerancją wyrażoną za pomocą agresywnego nacjonalizmu i etnocentryzmu, dyskryminacją i wrogością wobec przedstawicieli mniejszości, imigrantów i osób obcego pochodzenia”. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Always look on the bright side of life 07.01.16, 12:20 images1.bibsy.pl/ZMfhq2f2/jesli-myslisz-ze-to-ty-masz-kiepski-dzien-to-poznaj-kobiete-ktora-oczekuje-lekarza-po-tym-jak-pomylila-pianke-do-stylizacji-wlosow-z-pianka-montazowa.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 12:43 mariner4 napisał: > W charaterze świadka, w sprawie czyiś wpisów na tym forum dotyczących "szerzeni > a nienawiści religijnej". > Mam być przesłuchany w niedzielę po południu. Ciekaw kogo to dotyczy? > Zdam relację. > PiS zaczyna.... > M. Ciekawe czy będą wzywali za "szerzenie nienawiści do ateistów" i rugowanie ich z przestrzeni publicznej poprzez ciągłe zaznaczanie, że w Polsce obowiązują wartości jedynie słuszne - katolickie?... Wszak w preambule Konstytucji mamy: W trosce o byt i przyszłość naszej Ojczyzny, odzyskawszy w 1989 roku możliwość suwerennego i demokratycznego stanowienia o Jej losie, my, Naród Polski - wszyscy obywatele Rzeczypospolitej, zarówno wierzący w Boga będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna, jak i nie podzielający tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzący z innych źródeł, równi w prawach i w powinnościach wobec dobra wspólnego - Polski, wdzięczni naszym przodkom za ich pracę, za walkę o niepodległość okupioną ogromnymi ofiarami, za kulturę zakorzenioną w chrześcijańskim dziedzictwie Narodu i ogólnoludzkich wartościach, nawiązując do najlepszych tradycji Pierwszej i Drugiej Rzeczypospolitej, zobowiązani, by przekazać przyszłym pokoleniom wszystko, co cenne z ponad tysiącletniego dorobku, złączeni więzami wspólnoty z naszymi rodakami rozsianymi po świecie, świadomi potrzeby współpracy ze wszystkimi krajami dla dobra Rodziny Ludzkiej, pomni gorzkich doświadczeń z czasów, gdy podstawowe wolności i prawa człowieka były w naszej Ojczyźnie łamane, pragnąc na zawsze zagwarantować prawa obywatelskie, a działaniu instytucji publicznych zapewnić rzetelność i sprawność, w poczuciu odpowiedzialności przed Bogiem lub przed własnym sumieniem, ustanawiamy Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej jako prawa podstawowe dla państwa oparte na poszanowaniu wolności i sprawiedliwości, współdziałaniu władz, dialogu społecznym oraz na zasadzie pomocniczości umacniającej uprawnienia obywateli i ich wspólnot. Wszystkich, którzy dla dobra Trzeciej Rzeczypospolitej tę Konstytucję będą stosowali, wzywamy, aby czynili to, dbając o zachowanie przyrodzonej godności człowieka, jego prawa do wolności i obowiązku solidarności z innymi, a poszanowanie tych zasad mieli za niewzruszoną podstawę Rzeczypospolitej Polskiej. Heh... Zapomniałam, że Konstytucja RP w PiSlandii nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiiiiii Re: He he he :)) 07.01.16, 13:14 Procedury są takie, że najpierw zostaniesz przesłuchany jako świadek, a potem dostaniesz zarzuty. Moja dobra rada jest taka, żebyś od razu się przyznał, to wtedy unikniesz przeszukania mieszkania i zabrania komputerów do badania przez biegłego. Będzie taniej, bo odejdą koszty sądowe, i szybciej. Jak ci zaproponują dobrowolne poddanie się karze, to daj sobie ze dwa miesiące więzienia w zawieszeniu na trzy lata i z 700 zł grzywny. Wtedy nie będziesz musiał być na rozprawie i na jednej wizycie na policji się skończy. Ja już miałem trzy takie sprawy, a teraz mam czwartą, więc mówię ci to jako wteren. Łączę się w bólu. PS Wcale się nie łączę, dobrze ci tak ha ha ha :)))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 13:55 Podejrzewam, że to tylko pretekst aby ściągnąć Cię do komisariatu. Raczej chodzi o wysokogórską łódź podwodną, która tak długo tropiła niezidentyfikowaną łódź rosyjską u wybrzeży Szwecji, aż Riksdag zatwierdził wyższy budżet wojskowy. Potem obydwie łodzie zniknęły. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Juz wiem o co chodzi! 07.01.16, 14:41 No i post z wytłumaczeniem, o co chodzi, został skasowany. Ale dlaczego - nie rozumiem. ujawnił forumowego kapusia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiiiiii Re: Juz wiem o co chodzi! 07.01.16, 14:41 W takim razie to nie było jeszcze TO wezwanie. Czekaj w takim razie na to właściwe. Co się odwlecze, to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w mariner bojownik, meczennik a potem jaja kobyly 07.01.16, 15:16 partyznat...kmbatant Obsmialam sie jak norka :D:D:D p.s nie zapomnij "corega tabs" :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Żaden bojownik. 07.01.16, 15:35 Opisałem tylko bzdety którymi Policja się zajmuje. M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 15:19 mariner4 napisał: > W charaterze świadka, w sprawie czyiś wpisów na tym forum dotyczących "szerzeni > a nienawiści religijnej". > Mam być przesłuchany w niedzielę po południu. Ciekaw kogo to dotyczy? > Zdam relację. > PiS zaczyna.... > M. Znam te procedury :) Wpierw na świadka a za 3 minuty wyjmują drugi protokół : przesłuchanie w charakterze podejrzanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 15:26 Skąd znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 15:54 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Skąd znasz? Z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dostałem wezwanie na policję 08.01.16, 08:50 O co byłeś podejrzany? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 15:20 Już byłem. Chodzi o wpis z czerwca, gdzie odpowiadając komuś napisałem: "A chy nie ligitymować tych, co buczą na cmentarzach"? Dosłownie tylko to. Pytanie z KG Policji brzmiało aby liokalna policja się dowiedziała, czy to nie chodzi mi o katolików. Odparłem że dotyczy to wszystkich, którzy w ten sposób zakłócają uroczystości. Post znikł, ale podejrzewam tutejszych PiSiorów, a nie Admina. M. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus No kamień spadł nam z serca! Gratulacje! 07.01.16, 15:36 Dobrz że tego wpisu nie zauważyli: Parszywe katole podpaliły meczet Dodaj do ulubionych mariner4 16.10.13, 10:48 Skasujcie Odpowiedz w Gdańsku. Bydło, to bydło. M. "forum.gazeta.pl/forum/w,28,147463443,147463443,Parszywe_katole_podpalily_meczet.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No kamień spadł nam z serca! Gratulacje! 07.01.16, 15:41 Albo tego: "Kiedyś skazywano za obrazę wartości Dodaj do ulubionych mariner4 03.06.13, 16:42 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz "socjalistycznych". W PRL spalić publicznie dzieła Lenina, to był murowany wyrok do odsiadki. Pod tym względem katole się nie różnią od komunistów. Ta sama mentalność niewolników. Skazywać za poglądy. Ale nie każdy sąd daje się sterroryzować czarnej sotni. M." Mój Boże toż to cztery lata "bez zawiasów" niewyjęte, ale miałeś fart! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A co w tym złego? 07.01.16, 15:51 Wielokrotnie pisałem, że odróżniam katolików od katoli. Tak jak wyznawców islamu od islamistów. A co nie wolno. Będziece aresztowac? M. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: A co w tym złego? 07.01.16, 15:53 Bardzo by chcieli ale jeszcze nie bardzo mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A co w tym złego? 07.01.16, 15:58 Wszystko jedno.katole czy nie katole. To są jacyś ludzie nie religia. Wystarczy sprawdzić w słowniku języka polskiego: sjp.pwn.pl/sjp/religia;2514825.html Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: No kamień spadł nam z serca! Gratulacje! 07.01.16, 15:52 Sama prawda.Zgadzam się całkowicie z Marinerem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: No kamień spadł nam z serca! Gratulacje! 07.01.16, 15:54 Katole to religia cymbale? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Niech się modli 07.01.16, 16:31 żeby policja nie wpadła np. na taki pomysł forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=katolickie+byd%C5%82o&author=mariner4&title=&forum= W sumie jestem zdziwiony, że akurat teraz wpadł, bo w ostatnich miesiącach był grzeczniutki. Ostatni raz próbował kozaczyć może ze dwa miesiące temu, ale dostał po nosie i się szybko zamknął. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Niech się modli 08.01.16, 07:16 Nie był. Studził jednego nicka, a bluzgał z zimnych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Niech się modli 08.01.16, 07:20 ..studzil tylek w misce z zimna woda nie nowe nicki w glowie mu byly ponoc dupa to dobry skrot do rozumu ? ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ponoć chodzi o jakiś wpis z czerwca 2015 08.01.16, 08:26 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,160045492,160045492,Dostalem_wezwanie_na_policje.html Opisuje też, jak w trakcie zeznań łgał i mataczył, próbując robić z siebie niewinną owieczkę. Diabli wiedzą, ile jest prawdy w tym co pisze, on cały czas kręci i kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Ponoć chodzi o jakiś wpis z czerwca 2015 08.01.16, 09:09 * szczegóły są w tym zalinkowanym wątku na FzD Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Dostałem wezwanie na policję 07.01.16, 15:37 A nawet gdyby chodziło o katolików to co? Widać,że w KG nie mają co robić.Żeby złapac naziola to nie można się ich doprosić a tu w "obronie" biednych katolików wyczyniaja głupoty. Teraz wiem dlaczego na ulicy spotkanie policjanta jest cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Dostałem wezwanie na policję 08.01.16, 15:12 Trzeba było odpowiedzieć, że to ci buczący sekciarze obrażają uczucia religijne katolików, a Ty uważasz, że niezależnie od światopoglądu nie należy obrażać niczyich uczuć religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Przyznaj sie, nie obmacywales Panienek w Sylwestra 07.01.16, 15:37 pod dworcem Glownym w Poznaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Przyznaj sie, nie obmacywales Panienek w Sylw 07.01.16, 15:46 To ja też czekam, tyle już razy pisałem o trzodzie pisowskiej. A i o pedofilach w sukienkach się zdarzało. Taniakiełbasa pisz donos! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiiiiii Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 15:51 Wkrótce odechce ci się wyzywać urzędującego prezydenta od palantów, świecki chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 15:55 Nie bierzesz pod uwagę tego,że mógł to byc komplement? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiiiiii Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 15:57 Ciekaw jestem, czy na przesłuchaniu tez będziecie tacy dowcipni. Na forum to każdy jest mocny w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:00 I zapewne dlatego płatne kmioty pisowskie co miesiąc nicki zmieniają. To z tej odwagi........... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiiiiii Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:02 Jakbyście nie blokowali, to byśmy nie zmieniali. Poza tym akurat ja działam w ramach pisowskiego wolontariatu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:08 ty nie zmieniasz .Za to w twoim mieście cię uwielbiają.Dzień bez bluzga wymaga dużo wysiłku w twoim mózgu.Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:17 W moim mieście jest jeden wielonikowy szmaciarz , prawdopodobnie duchowny. Tutaj też się pokazuje czasem. Jakieś cyferki w nicku ostatnio, 1481,,,, czy jakoś tak. Ma ciekawe pomysły nawet. Np trzeba budować wszędzie kościoły i muzea kapci księdzowych bo to daje pracę ludziom i daje zarobić hurtowniom.......... Nazywam rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:24 wsk175 napisał: > W moim mieście jest jeden wielonikowy szmaciarz , prawdopodobnie duchowny. Tuta > j też się pokazuje czasem. Jakieś cyferki w nicku ostatnio, 1481,,,, czy jakoś > tak. > Ma ciekawe pomysły nawet. Np trzeba budować wszędzie kościoły i muzea kapci ksi > ędzowych bo to daje pracę ludziom i daje zarobić hurtowniom.......... > Nazywam rzeczy po imieniu. Ładnie ludzi oceniasz .Dlatego wzbudziłeś mój entuzjazm.Ja tam nie wiem z kim śpisz i z kim się szlajesz.W rzyci mam cały PIS ,PO i wszystkie partie wzięte .Nie lubię nalatówki na wszystko i kościół też. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Już pracujesz w PiS UB? 08.01.16, 07:12 Przesłuchali, puścili, a teczka leży i czeka, marinerku. Na razie cieniutka. Ale w myśl OBOWIĄZUJĄCEGO OD DAWNA W DEMOKRATYCZNEJ POLSCE PRAWA , ty nadal robisz wszystko, by nie pokryła się kurzem. Ciekawe czy trolle z PO i lewicy w ogóle potrafią krytykować z pozycji opozycji ;) rządzących bez bluzgów i łamania prawa RP, zawartego w kodeksach Państwa Prawa. Obstawiam że nie. Prymitywne chamstwo to ich jedyny "argument":))))))). Patrzę na to Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Już pracujesz w PiS UB? 08.01.16, 07:14 Patrzę na to z rosnącym rozbawieniem. Rząd, jakiolwiek byłby, musi słuchać ludzi, ale z pewnością nie meneli:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Już pracujesz w PiS UB? 08.01.16, 16:28 Nie musi lecz powinien w końcu menele wybrali do rządu meneli. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:03 Mozna wyzwać urzędującego dupka do woli. Sad orzekł to w stosunku do mieszkańca chlewa który ubliżał Prezydentowi Komorowskiemu. Skoro można było wcześniej to można i dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiiiiii Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:08 Jeżeli jesteś taki odwazny, to puść tutaj wiązankę inwektyw, zobaczymy, co zrobi prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Te mariner 07.01.16, 16:11 dlaczego tak późno ?Już dawno bez wyroku na 10 lat za takie pisanie .Ale prowokator z ciebie w dechę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: taniakiełbasa kontratakuje.... 07.01.16, 16:30 wsk175 napisał: > żenada Żenada to miałeś na pierwsze imię .Na drugie po bierzmowaniu Dezydor .To po mocnym przytuleniu księdza .Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: taniakiełbasa kontratakuje.... 07.01.16, 17:17 ".To po mocnym przytuleniu księdza ." czyli są tacy. Kościół zaatakowałeś złamasie Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: taniakiełbasa kontratakuje.... 07.01.16, 18:35 coś ten taniarada zakonnik z ponad 20 letnią służbą na dworze vatykańskim się uaktywnił niezdrowo ... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 16:47 Czy ty przynajmniej wiesz co takiego te inwektywy? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Jestem osoba świecką 08.01.16, 07:20 Mamy więc wolność. Ale to działa w obie strony: Chamy z opozycji są wolne, ale od brania chamów na poważnie wolny jest też rząd. Coś za coś:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zapomniałeś o "Komoruskim" 07.01.16, 16:30 O Tusku mordercy. Nie ma obawy. Nie odechce się, panie TW PiS. M. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zapomniałeś o "Komoruskim" 07.01.16, 16:36 Ogólnie będziesz miał czas na przemyślenia mariner .Paczki ci nie wyślę.Bo jesteś wyżarty przez te święta bezbożnicze .A po Trzech Królach do brzuch zwisa do pasa.Do kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jestem osoba świecką 07.01.16, 19:58 Palant palancie to nie zniewaga lecz ocena sposobu wykonywania przez Kunika jego obowiązków. Do oceny urzędnika każdy ma prawo. może pokapujesz Kaczyńskiego z Jojo którzy nie swoich nazwali Komuchami i złodziejami a to jest zniewaga. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Dobry panie Boże 07.01.16, 17:27 uchowaj przed takim jak mariner i wsk 175.To haziaje bez żadnych norm i przyzwojtości Odpowiedz Link Zgłoś
hordol redakcja gazety wyborczej przestrzegałą że... 07.01.16, 16:43 przypadki internetowego hejtu będzie zgłaszac do prokuratury. może podpadłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 17:02 Jak to skąd ? Policja występuje do operatora i otrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 17:12 czekam.na.lewice napisał(a): > Jak to skąd ? Policja występuje do operatora i otrzymuje. Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 17:26 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=katolickie+byd%C5%82o&author=mariner4&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 17:31 Drugi też nie lepszy na oficjalnym forum taki tekst .A jest tego więcej.Ludzie tak przesiąknięci nienawiścią ,że się w ogóle nie hamują .forum.gazeta.pl/forum/w,52,157343085,157343085,cham_sie_uparl_i_buduje_kosciol.html Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 17:49 jak coś wklejasz taniakiełbasa to przedtem to przeczytaj. To twój link: "To barbarzyństwo, a nie ekshumacja. Archeolodzy oburzeni" to tytuł z gazety o poczynaniach klechy. Naprawdę warte przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Skąd mieli twój adres? nt 08.01.16, 16:33 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=katolickie+byd%C5%82o&author=mariner4&title=&forum= Przecież to wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 17:50 douglasmclloyd napisał: > czekam.na.lewice napisał(a): > > > Jak to skąd ? Policja występuje do operatora i otrzymuje. > > Na jakiej podstawie? Na podstawie przepisów prawa , które dotyczą operatorów telekomunikacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 20:46 czekam.na.lewice napisał(a): > Na podstawie przepisów prawa , które dotyczą operatorów telekomunikacyjnych. Możesz przytoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 20:55 Nie badź naiwny.Przecież zyjesz w pisiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Skąd mieli twój adres? nt 07.01.16, 20:58 swiadek z dolnoslaskiego,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Skąd mieli twój adres? nt 08.01.16, 07:25 Kodeksy "pisiej" różnią się od kodeksów "pełowej"? Bo jakoś różnicy nie zauważyłem w paragrafach:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Skąd mieli twój adres? nt 08.01.16, 07:25 douglasmclloyd napisał: > czekam.na.lewice napisał(a): > > > Na podstawie przepisów prawa , które dotyczą operatorów telekomunikacyjny > ch. > > Możesz przytoczyć? > Wpisz w google jajcarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Skąd mieli twój adres? nt 08.01.16, 08:49 Strata czasu, z nim nie ma co gadać ;-) To nie jajcarz, on naprawdę tak ciężko kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Pewnie admin 07.01.16, 23:51 mariner4 napisał: Agora Cię wydała, bo dostęp do IP miała tylko Agora. Jak będziesz czegoś potrzebować, to pisz z Kraszewskiego (wariaci) / Kleczkowska (więźniowie) dolny-slask.org.pl/549038,Wroclaw,Rejonowy_Zaklad_Karny.html pl.wikipedia.org/wiki/Zakład_Karny_Wrocław_nr_1 dczp.wroclaw.pl/o-szpitalu dolny-slask.org.pl/4568821,foto.html?idEntity=549038 Odpowiedz Link Zgłoś