Dodaj do ulubionych

OSTATNIE SLOWO KAGANA

IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 17:56
Poniewaz na Forum KRAJ pojawilo sie kilku falszywych Kaganow, np. na watku:
www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=1601822&aut=+KAGAN&aid=1601
822
wiec nie widze mozliwosci dalszego uczestnictwa w dyskusji na tym forum, w sytuacji, gdy kilku
katolikow ukradlo mi mojego nicka. Nie udaly im sie proby osmieszenia Kagana, nie wyszly im ataki
ad personam, nie udalo im sie zniechecic mnie przeklenstwami i ciaglym obrazaniem, ale udalo im
sie poprzez kradziez nicka. NA TO ja juz nie mam wyjscia! Nie chce sie logowac bo ktos mi
zajal adres KAGAN, wiec po prostu ZEGNAM!
Bawcie sie beze mnie! Od dzisiaj kazdy post od "Kagana", szczegolnie jesli adres
nie konczy sie na ".au", nalezy uwazac za falszywke. Tym, co mnie obrazali nie dziekuje, ale
im wybaczam, bo nie wiedzieli co czynili; reszte Forumowiczow serdecznie zas pozdrawiam... :)
Kagan prawdziwy z Australii
ljkel2@netscape.net
PS Milo mi bylo na tym forum, ale znalezli sie tacy katolicy, co koniecznie chcieli sie mnie pozbyc...
Pewnie dostali odpowiednie zalecenie z episkopatu...
Niestety, udalo sie im, podobnie jak dawniej udalo sie inkwizycji sterroyzowac miliony... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 18:08
      Gość portalu: KAGAN napisał(a):
      Poniewaz na Forum KRAJ pojawilo sie kilku falszywych Kaganow,
      wiec nie widze mozliwosci dalszego uczestnictwa w dyskusji na tym forum, w sytuacji, gdy kilku
      katolikow ukradlo mi mojego nicka. Nie udaly im sie proby osmieszenia Kagana, nie wyszly im ataki
      ad personam, nie udalo im sie zniechecic mnie przeklenstwami i ciaglym obrazaniem, ale udalo im
      sie poprzez kradziez nicka. NA TO ja juz nie mam wyjscia! Nie chce sie logowac bo ktos mi
      zajal adres KAGAN, wiec po prostu ZEGNAM!
      Bawcie sie beze mnie! Od dzisiaj kazdy post od "Kagana", szczegolnie jesli adres
      nie konczy sie na ".au", nalezy uwazac za falszywke. Tym, co mnie obrazali nie
      dziekuje, ale im wybaczam, bo nie wiedzieli co czynili; reszte Forumowiczow serdecznie zas
      pozdrawiam... :)
      Kagan prawdziwy z Australii
      ljkel2@netscape.net
      PS Milo mi bylo na tym forum, ale znalezli sie tacy katolicy, co koniecznie chcieli sie mnie pozbyc...
      Pewnie dostali odpowiednie zalecenie z episkopatu...
      Niestety, udalo sie im, podobnie jak dawniej udalo sie inkwizycji sterroyzowac miliony... :(
      • Gość: Hania Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: 195.217.253.* 12.04.02, 18:14
        Ty jestes prawdziwy Kagan - falszywe Kagany nie podbijaja watku, kiedy jest nudny
        i nikt sie nim nie interesuje.
        • Gość: ' Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 18:53
          Gość portalu: Hania napisał(a):

> Ty jestes prawdziwy Kagan - falszywe Kagany nie podbijaja watku, kiedy jest nudny
          > i nikt sie nim nie interesuje.
          CZYZBY? Znow tzw. "wishful thinking" gangu "Antykaganistow"... :)

• Gość: Kagan Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.ha.pwr.wroc.pl 12.04.02, 18:14
      No i co losiu ? I na ciebie znajdzie sie sposob. Chcesz to walcz o swoj nick.
      Ale pokaz mi akt wlasnosci, baranie, ze ten nick jest twoj. Na jakiej podstawie
      uwazasz, ze tylko ty jeden mozesz go uzywac, co ??? Pamietaj ciolku, co nie ma
      wlasnej kobity (i dlatego mysle ze jestes pedalem) a zamiast tego posiadasz
      stado zwiarzatek (nekrofil ?)w domu: z toba sie nie da rozmawiac. Ale wiesz, to
      mile patrzec jak sie rozmywasz na tym forum, giniesz w tej masie. Sam zobacz
      ile ludzi sie podszywa. Nie dziwi cie, dlaczego az tylu ? Moze wiecej pokory.
      Jak nabierzesz dystnsu sam do siebie i tego co glosisz to pewnie, my katole,
      pogadamy z toba. A tak, to nie ma z kim. Przepraszam, z czym. Pa !
      • Gość: Thiers Kagan jest katolickim pedalem zydowskiego ........ IP: 172.16.1.* 12.04.02, 18:42
        .....pochodzenia.
        Ten pierdolony w dupe przez ksiedza katol Kagan ,z pochodzenia polski Zydek.
        Australiska miernota umyslowa,pojebana,katolicka kurwa-Lech Keller-Kagan-Zydek
        byl pedalem Australijskim i jest nadal bo chce jebac sie z Buschem w USA.
        • Gość: . Re: Kagan jest katolickim pedalem zydowskiego ........ IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 18:54
          Gość portalu: Thiers napisał(a):

> .....pochodzenia.
          > Ten pierdolony w dupe przez ksiedza katol Kagan ,z pochodzenia polski Zydek.
          > Australiska miernota umyslowa,pojebana,katolicka kurwa-Lech Keller-Kagan-Zydek
          > byl pedalem Australijskim i jest nadal bo chce jebac sie z Buschem w USA.

TO JUZ JEST NA WATKU O POZIOMIE POLSKICH KATOLIKOW... :(

• kagan1 Re: Kagan jest katolickim pedalem zydowskiego ........ 13.04.02, 08:18
          Gość portalu: Thiers napisał(a):

> .....pochodzenia.
          K: Pomylka!
          NIE jestem Karolem Wojttyla!

> Ten pierdolony w dupe przez ksiedza katol Kagan ,z pochodzenia polski Zydek.
          K: Jakiego ksiedza? Od jakiej diecezji ma sie domagac odszkodowania
          (Poznan? Boston?) :)
          > Australiska miernota umyslowa,pojebana,katolicka kurwa-Lech Keller-Kagan-Zydek
          > byl pedalem Australijskim i jest nadal bo chce jebac sie z Buschem w USA.
          K: Busza to ja pierdole tylko w przenosni, bo nie chce sie od niego zarazic
          AIDSem... :(
      • Gość: ` Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 18:47
        Gość portalu: Kagan napisał(a):
        > No i co losiu ? I na ciebie znajdzie sie sposob. Chcesz to walcz o swoj nick.
        => Czemu ktos ma walczyc o cos, co do niego nalezy? Czy nie lepiej byloby,
        zeby zlodziej oddal Kaganowi Prawdziwemu to, co mu ukradl?

> Ale pokaz mi akt wlasnosci, baranie, ze ten nick jest twoj. Na jakiej podstawie
        > uwazasz, ze tylko ty jeden mozesz go uzywac, co ???
        => Nie slyszales o tzw. zasiedzeniu? Forum dlugo nie istnieje, wiec kilka miesiecy
        uzywania nicka powinno wytarczyc! A pamietasz Ks. Wyjscia 20:15 "Nie bedziesz kradl" i 20:16 "Nie
        bedziesz mowil przeciw blizniemu twemu klamstwa"?
        Reszty nie komentuje, nadaje sie bowiem tylko do Kaganowego watku o poziomie polskich katolikow... :(

Pamietaj ciolku, co nie ma wlasnej kobity (i dlatego mysle ze jestes pedalem) a zamiast tego
        posiadasz
        stado zwiarzatek (nekrofil ?)w domu: z toba sie nie da rozmawiac. Ale wiesz, to
        mile patrzec jak sie rozmywasz na tym forum, giniesz w tej masie. Sam zobacz
        ile ludzi sie podszywa. Nie dziwi cie, dlaczego az tylu ? Moze wiecej pokory.

• kagan1 Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA 13.04.02, 08:14

No i co losiu ? I na ciebie znajdzie sie sposob. Chcesz to walcz o swoj nick.
        Ale pokaz mi akt wlasnosci, baranie, ze ten nick jest twoj.
        K: Bo jest qurva moj, i juz! To ja, a nie kto inny zajalem i uzywalem
        miesiacami, zanim mi go katole nie ukradli!

Na jakiej podstawie uwazasz, ze tylko ty jeden mozesz go uzywac, co ???
        K: Prawem zasiedzenia, tlumoku z ciemnogrodu! :)

Pamietaj ciolku, co nie ma wlasnej kobity (i dlatego mysle ze jestes pedalem)
        a zamiast tego posiadasz stado zwiarzatek (nekrofil ?)
        K: Pedalstwo jest najbardziej popularne wsrod kleru rzymsko-kat.! :)
        I mylisz zoofilie z nekrofilia, "jentelygencie" z KULu (ATK?)... :(

w domu: z toba sie nie da rozmawiac. Ale wiesz, to
        mile patrzec jak sie rozmywasz na tym forum, giniesz w tej masie.
        K: Sprobuj sie teraz podszyc po "kagan1" ! :)

Sam zobacz ile ludzi sie podszywa. Nie dziwi cie, dlaczego az tylu?
        K: Jestem widac wazna osoba... :)

Moze wiecej pokory.
        K: To by sie raczej przydalo tobie i twemu kosciolowi!

K: Ja wcale z wami nie chce rozmawiac, ja tylko lubie was doprowadzac do
        tzw. bialej goraczki, demaskujac wasza oszukana, zydowska religie... :)
        KAGAN1

• Gość: zak Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.sympatico.ca 12.04.02, 18:40
      Hej Kagan!!!!!
      Czy nie masz za grosz poczucia humoru.
      Przeciez to, ze ktos podaje sie za Ciebie swiadczy tylko
      o Twojej popularnosci.
      I tak wszyscy co chca to wiedza, ktore posty pochodza od Ciebie (po IP).
      To forum to przeciez tylko taka nic nie znaczaca forma zaistnienia
      wirtualnego.
      Chyba na osobe, ktora szczyci sie posiadaniem wiedzy i doswiadczenia
      zyciowego i przeszla wiele w zyciu mozesz "take a joke" nie?
      No chyba, zes tak nadety i smiertelnie powazny, ze uwazasz,
      ze ugodzilo w Twoja dume.
      Pamietaj, niektorych za przekonania spalono na stosie.
      Tobie tutaj to przynajmniej nie grozi:)))))))))))))
      • Gość: t Kaganie - ulecz sam siebie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 18:56
        Sam się podszywałeś swego czasu pod DrKrisk, a teraz rozdzierasz szaty? Wstyd!
        • Gość: ' Re: Kaganie - ulecz sam siebie IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 19:02
          Gość portalu: t napisał(a):

> Sam się podszywałeś swego czasu pod DrKrisk, a teraz rozdzierasz szaty? Wstyd!

Kagan sie raz dla kawalu podszyl pod DrKrisK. A tu mamy do czynienia z prwadziwa epidemia
          falszywych Kaganow, na dodatek na ogol ziejacych jadem i bluzgajacych tak, ze przyslowiowy
          wozak z warszawskiego Powisla by sie zarumienil jak panienka z tzw. dobrego domu... :(
          • Gość: Hania Re: Kaganie - ulecz sam siebie IP: 195.217.253.* 12.04.02, 19:07
            Gość portalu: ' napisał(a):

> Gość portalu: t napisał(a):
            >
            > > Sam się podszywałeś swego czasu pod DrKrisk, a teraz rozdzierasz szaty? Ws
            > tyd!
            >
            > Kagan sie raz dla kawalu podszyl pod DrKrisK. A tu mamy do czynienia z prwadziw
            > a epidemia
            > falszywych Kaganow, na dodatek na ogol ziejacych jadem i bluzgajacych tak, ze p
            > rzyslowiowy
            > wozak z warszawskiego Powisla by sie zarumienil jak panienka z tzw. dobrego dom
            > u... :(

Kagan, miales juz nie pisac na forum?
            Epidemia falszywych Kaganow.... Chlopie, lecz sie na megalomanie.
            Have a nice weekend, anyway.
            • Gość: t Kagan Forever IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 19:10
              Kagan nie zniknie. Bo, co prawda forum bez niego przetrwa, ale nie odwrotnie.
              • Gość: Hania Re: Kagan Forever IP: 195.217.253.* 12.04.02, 19:13

> Kagan nie zniknie. Bo, co prawda forum bez niego przetrwa, ale nie odwrotnie.

Moze niech sobie swoje wlasne zrobi. W koncu ma doktorat z informatyki. Moze
                pisac sam do siebie i od siebie do niego samego. I zaprosic fanow, np. szynke,
                albo pulsa czy plusa.

Pozdrawiam.
              • Gość: . Re: Kagan Forever IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 19:14

> Kagan nie zniknie. Bo, co prawda forum bez niego przetrwa, ale nie odwrotnie.
                +> Moze i przetrwa, ale bedzie jak obecna Solidarnosc Krzaka do tej prawdziwej Solidarnosci
                z lat 1980/81... :-(
                • Gość: t Ostrzeżenie! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 19:17
                  Kaganie nie używaj nicka: ".", bo na forum "Świat" używa go pewien Żyd!
                  • Gość: Hania Re: Ostrzeżenie! IP: 195.217.253.* 12.04.02, 19:18

> Kaganie nie używaj nicka: ".", bo na forum "Świat" używa go pewien Żyd!

t, nie Zyd, tylko Chazar
                    Przeciez dr Keller tlumaczyl...
                  • kagan1 Re: Ostrzeżenie! 13.04.02, 08:23

> Kaganie nie używaj nicka: ".", bo na forum "Świat" używa go pewien Żyd!
                    K: Juz nie raz robiono ze mnie zyda na tym forum... :(
            • Gość: , Re: Kaganie - ulecz sam siebie IP: *.vic.bigpond.net.au 12.04.02, 19:11
              Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: ' napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: t napisał(a):
              > >
              > > > Sam się podszywałeś swego czasu pod DrKrisk, a teraz rozdzierasz szaty? Wstyd!
              > >
              > > Kagan sie raz dla kawalu podszyl pod DrKrisK. A tu mamy do czynienia z prwadziwa epidemia
              > > falszywych Kaganow, na dodatek na ogol ziejacych jadem i bluzgajacych tak,
              > ze przyslowiowy wozak z warszawskiego Powisla by sie zarumienil jak panienka z tzw. dobrego
              > domu... :(
              >
              > Kagan, miales juz nie pisac na forum?
              > Epidemia falszywych Kaganow.... Chlopie, lecz sie na megalomanie.
              > Have a nice weekend, anyway.
              => Gdzie ty widzialas, Dziewczyno, Kagana prawdziwego na tym Forum?
              Milego weekendu!
              • Gość: AU KAGAN NIE ZYJE... NIECH ZYJE KAGAN (Z INNA)... IP: *.dialup.optusnet.com.au 12.04.02, 19:28
      • kagan1 Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA 13.04.02, 08:22
        Gość portalu: zak napisał(a):

> Hej Kagan!!!!!
        > Czy nie masz za grosz poczucia humoru.
        K: Mam, ale po wykryciu, ze katole mi ukradly moj nick,
        jakos mi chwilowo ustapilo to poczucie humoru! :(

> Przeciez to, ze ktos podaje sie za Ciebie swiadczy tylko
        > o Twojej popularnosci.
        K: ZGODA! :)

> I tak wszyscy co chca to wiedza, ktore posty pochodza od Ciebie (po IP).
        > To forum to przeciez tylko taka nic nie znaczaca forma zaistnienia
        > wirtualnego.
        K: Wiem, ale kradziez jest kradzieza i oszczerstwo jest oszczerstwem, nawet
        na forum... A "wirtualny" znaczy tez "rzeczywisty"...

> Chyba na osobe, ktora szczyci sie posiadaniem wiedzy i doswiadczenia
        > zyciowego i przeszla wiele w zyciu mozesz "take a joke" nie?
        > No chyba, zes tak nadety i smiertelnie powazny, ze uwazasz,
        > ze ugodzilo w Twoja dume.
        K: Nie jestem nadety itd., ale nie bylo mi specjalnie do smiechu, jak mi
        ukradziono nicka. Ale mi juz przeszlo, jestem (ja widac) OK!

> Pamietaj, niektorych za przekonania spalono na stosie.
        > Tobie tutaj to przynajmniej nie grozi:)))))))))))))
        K: NA szczescie!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Konstabl Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.acn.waw.pl 12.04.02, 19:54
      Kagan, niech oni się od ciebie odpierdolą. Pozdr
      • Gość: AU OJ DANA DANA ,NIE MA KAGANA... IP: *.dialup.optusnet.com.au 12.04.02, 19:57
        • Gość: malek1 Kaganku, wreszcie IP: *.ppp.lrz-muenchen.de 12.04.02, 23:00
          Kaganie,

a ja myslalem, ze Ty nigdy nie zmadrzejesz. A jednak. Dziekuje Ci i tak
          trzymaj. Kangury tez Cie potrzebuja - a nawet ich dzieci - wylaza z torby i
          sluchaja. A Kagan je poucza.. in secula seculorum. Amin.
      • Gość: "Kagan" Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.vic.bigpond.net.au 13.04.02, 04:11
        Gość portalu: Konstabl napisał(a):

> Kagan, niech oni się od ciebie odpierdolą. Pozdr

Dziekuje! Szykuje niespodzianke typu "MLOT NA KATOLI" :)
    • kimmjiki Nareszcie! 12.04.02, 23:37
      Jak to mowia, Pewien Lamer Opuscil Nasza Kompanie;-). I dobrze, bo juz mi sie
      niedobrze robilo, jak co drugi watek mial slowo "Kagan" w tytule. O sztucznym
      nabijaniu rekordowej ilosci wpisow w watku "Bog to wymysl chorych umyslow
      ludzkich" juz nie wspomne. Moze teraz to Forum chociaz troche znormalnieje.
      Gdyby tak jeszcze odszedl OzRM, to by juz bylo zupelnie miodowo;-). Moze jego
      trzeba potraktowac podobnie? On chyba tez nie ma konta, wiec nickiem mozna sie
      poslugiwac do woli...
      • Gość: Kraken Re: KAGAN!!!chyba mi tego nie zrobisz??? IP: *.ipt.aol.com 13.04.02, 01:09
        Kurwa mac!!!Nie zawsze podzielam twoj Kaganie punkt widzenia,czasem nawet ostro
        (moze dla ciebie zbyt ostro??) z toba polemizuje-jadnak musze przyznac,ze na to
        forum zagladalem z nadzieja,ze zapoznam sie i inteligentna (pomimo tylu
        doktoratow)opinia!!!
        Musze przyznac,ze szczegolnie cenny dla co poniektorych byl twoj wklad w
        zwalczanie swojskiego,pszenno-buraczanego gnojnego polskiego katociemnogrodu-ja
        akurat jestem ze sie tak nieskromnie wyraze nieco otrzaskany z tym tematem
        (dzieki "Horyzontowi")ale nalezy przyznac,ze jedynie Ty oraz Krzys 52 wniesli
        nieco swiezego powietrza w ten zatechly koscielny klimat-naprawde przyjemnie
        sie z wami dyskutowalo-co nie oznacza ,ze nie cenie wypowiedzi powiedzmy
        Ani,Palmego,czy Hani-co do reszty-szkoda gadac!!
        Wiec Kagan-przemysl jeszcze sprawe,lyknij nieco "Fostera" i wracaj na forum!!!
        Pamietaj przy tym o powiedzeniu biskupa Krasickiego(bardzo madry byl z niego
        gosc-choc biskup)"Nie to zloto,co sie swieci z gory!!"-wiec nic sobie nie rob
        ze zlodziei Nickow-widac dalekie jest im pojecie WSZELKIEJ kultury.
        Co do adresu e-mailowego-mozesz zalozyc nowy-powiedzmy CaganII-ja w usa
        musialem przybrac numer Kraken112-tylu ich tutaj!!
        Wiec GLOWA DO GORY-czekam na come back
        • Gość: "Kagan" Re: KAGAN!!!chyba mi tego nie zrobisz??? IP: *.vic.bigpond.net.au 13.04.02, 04:09
          Gość portalu: Kraken napisał(a):
          Kurwa mac!!!Nie zawsze podzielam twoj Kaganie punkt widzenia,czasem nawet ostro
          moze dla ciebie zbyt ostro??)
          - Niekoniecznie!

...z toba polemizuje-jadnak musze przyznac,ze na to
          forum zagladalem z nadzieja,ze zapoznam sie i inteligentna (pomimo tylu
          doktoratow)opinia!!!
          - :)

Musze przyznac,ze szczegolnie cenny dla co poniektorych byl twoj wklad w
          zwalczanie swojskiego,pszenno-buraczanego gnojnego polskiego katociemnogrodu-ja
          akurat jestem ze sie tak nieskromnie wyraze nieco otrzaskany z tym tematem
          (dzieki "Horyzontowi")ale nalezy przyznac,ze jedynie Ty oraz Krzys 52 wniesli
          nieco swiezego powietrza w ten zatechly koscielny klimat-naprawde przyjemnie
          sie z wami dyskutowalo-co nie oznacza ,ze nie cenie wypowiedzi powiedzmy
          Ani,Palmego,czy Hani-co do reszty-szkoda gadac!!
          - :)
          Wiec Kagan-przemysl jeszcze sprawe,lyknij nieco "Fostera" i wracaj na forum!!!
          Pamietaj przy tym o powiedzeniu biskupa Krasickiego(bardzo madry byl z niego
          gosc-choc biskup)"Nie to zloto,co sie swieci z gory!!"-wiec nic sobie nie rob
          ze zlodziei Nickow-widac dalekie jest im pojecie WSZELKIEJ kultury.
          - Musze sobie wymyslec nowy nick i go zarejestrowac, aby w ten sposob
          zmknac droge katolickim zlodziejom - wiernym uczniom pewnego malo
          rozgranietego, ale pozbawionego wszelakich skruulow moralnych wikarego z
          krakowskiego... :(

Co do adresu e-mailowego-mozesz zalozyc nowy-powiedzmy CaganII-ja w usa
          musialem przybrac numer Kraken112-tylu ich tutaj!!
          - Wlasnie to mialem na mysli! :)

> Wiec GLOWA DO GORY-czekam na come back
          - c u later!
          • kagan1 Do KRAKENA! 13.04.02, 08:30
            Jestem znow jako "kagan1@poczta.gazeta.pl"!
            Mozemy sie znow poklocic o prawa pracownikow w USA! :)
            Czarni na Czarny Lad! Katolicy na Kamczatke!
            Syjonisci do Syjamu! :)
            • Gość: Kraken Re: Do kagan1 IP: *.ipt.aol.com 13.04.02, 18:57
              kagan1 napisał(a):

> Jestem znow jako "kagan1@poczta.gazeta.pl"!
              > Mozemy sie znow poklocic o prawa pracownikow w USA! :)
              > Czarni na Czarny Lad! Katolicy na Kamczatke!
              > Syjonisci do Syjamu! :)

-a zoltym-zaszczepic zoltaczke!!!!
              Ciesze sie z powrotu!!!
              • kagan1 Re: Do kagan1 14.04.02, 11:55
                Gość portalu: Kraken napisał(a):

> kagan1 napisał(a):
                > > Jestem znow jako "kagan1@poczta.gazeta.pl"!
                > > Mozemy sie znow poklocic o prawa pracownikow w USA! :)
                > > Czarni na Czarny Lad! Katolicy na Kamczatke!
                > > Syjonisci do Syjamu! :)
                >
                > -a zoltym-zaszczepic zoltaczke!!!!
                > Ciesze sie z powrotu!!!
                K: A ksieza na ksiezyc! Zakonnicy do Zambii! Klerycy do Klerykowa!
                Jezuci do Jerozolimy! Dominikanie do Dominikany! Ministranci na ministrow
                (w Mongolii albo Erytrei)! Franciszkanie do Francji (terytorium zmorskie w Gujanie)!
                A Krzyzacy na krzyz (NIE do Krzyza!) :-)
                Do rychlego starcia na piora i klawiatury! :)
      • kagan1 Re: Nareszcie! 13.04.02, 08:27
        kimmjiki napisał(a):

> Jak to mowia, Pewien Lamer Opuscil Nasza Kompanie;-). I dobrze, bo juz mi sie
        > niedobrze robilo, jak co drugi watek mial slowo "Kagan" w tytule.
        K: Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... :)

> O sztucznym nabijaniu rekordowej ilosci wpisow w watku "Bog to wymysl
        chorych umyslow ludzkich" juz nie wspomne.
        K: Moge sobie pisac ile chce, szczegolnie do mojego watku, i jako ja!

> Moze teraz to Forum chociaz troche znormalnieje.
        K: Nie dziel skory na zywym Kaganie! :)

> Gdyby tak jeszcze odszedl OzRM, to by juz bylo zupelnie miodowo;-).
        Moze jego trzeba potraktowac podobnie? On chyba tez nie ma konta,
        wiec nickiem mozna sie poslugiwac do woli...
        K: Nie przepadam za OzRM, ale nawolywanie do kradziezy czyjegokolwiek
        nicka swiadczy glownie o upadku moralnym znacznie gorszym niz w przypdku
        kosciola kat. czy S+P solidarnosci...
        • kagan.1 Re: Nareszcie! 14.04.02, 13:02
          kagan1 napisał(a):

> kimmjiki napisał(a):
          >
          > > Jak to mowia, Pewien Lamer Opuscil Nasza Kompanie;-). I dobrze, bo juz mi
          > sie
          > > niedobrze robilo, jak co drugi watek mial slowo "Kagan" w tytule.
          > K: Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... :)
          >
          > > O sztucznym nabijaniu rekordowej ilosci wpisow w watku "Bog to wymysl
          > chorych umyslow ludzkich" juz nie wspomne.
          > K: Moge sobie pisac ile chce, szczegolnie do mojego watku, i jako ja!
          >
          > > Moze teraz to Forum chociaz troche znormalnieje.
          > K: Nie dziel skory na zywym Kaganie! :)
          >
          > > Gdyby tak jeszcze odszedl OzRM, to by juz bylo zupelnie miodowo;-).
          > Moze jego trzeba potraktowac podobnie? On chyba tez nie ma konta,
          > wiec nickiem mozna sie poslugiwac do woli...
          > K: Nie przepadam za OzRM, ale nawolywanie do kradziezy czyjegokolwiek
          > nicka swiadczy glownie o upadku moralnym znacznie gorszym niz w przypdku
          > kosciola kat. czy S+P solidarnosci...

To taka próba łączy

• kagan.1 Re: Nareszcie! 14.04.02, 13:05
            Prosze sie nie denerwowac. To tylko kropeczka. Nikt nikogo z nikim nie pomyli.
            • kagan1 Re: Nareszcie! 14.04.02, 13:08
              kagan.1 napisał(a):

> Prosze sie nie denerwowac. To tylko kropeczka. Nikt nikogo z nikim nie pomyli.
              K: Niemniej jest to dziwny przypadek, ze calkowicie przypadkowo mamy dwa przypadkowo pododobne
              nicki na tym forum... Ale to oczywiscie najzupelniej przypadkowy przypadek... :)

• kagan.1 Re: Nareszcie! 14.04.02, 13:11
                Podobno przypadek rzadzi tym swiatem. ;-))
                • Gość: Kagan Re: Nareszcie! IP: *.vic.bigpond.net.au 15.04.02, 05:29
                  kagan.1 napisał(a):

> Podobno przypadek rzadzi tym swiatem. ;-))

Ale kradzieze nickow sa zadko przypadkowe... :(
    • Gość: Jaceq Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.szeptel.net.pl 14.04.02, 13:13
      Kagan, jakby moje ostatnie słowo było takie dłuuuugie, to by mnie pewnie dawno bliscy poduszką
      zadusili. Z nudów.
      • Gość: Kagan Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.vic.bigpond.net.au 15.04.02, 05:28
        Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Kagan, jakby moje ostatnie słowo było takie dłuuuugie, to by mnie pewnie dawno
        > bliscy poduszką
        > zadusili. Z nudów.
        K: majac takich bliskich, nie obawialbym sie nieznajomych... ;(
        • d_nutka Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA 15.04.02, 10:43
          Kagan!
          Obniżyłeś loty! Czy to z braku prądów wznoszących?
          zawiedziona d_nutka
        • Gość: Jaceq Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.szeptel.net.pl 15.04.02, 18:10

> K: majac takich bliskich, nie obawialbym sie nieznajomych... ;(

Przekonsultowałem temat z bliskimi i kazali Ci powiedzieć,
          że to raczej nieznajomi mają 'reasons to be carefull'
    • laik Kagan, nie rób więcej takich numerów! 15.04.02, 08:05
      Kagan, w miarę czytania tego wątku miałem mieszane uczucia.
      Najpierw mnie zmartwiłeś, potem wkurwiłeś a następnie ucieszyłeś. Zmartwiłeś
      swoją rezygnacją z uczestnictwa w Forum, wkurwiłeś takim głupim powodem (Ty,
      znany pogromca ciemnego katolstwa dał się załatwić takim nędznym chwytem!), a
      ucieszyłeś tym, że wracasz.
      Wiesz, że nie bywam często na Forum. Ładuję się tu jak mi obmierźnie tutejsza
      katolska, popierdolona rzeczywistość. To nic, że kolesie w pracy patrzą na mnie
      ze zdziwieniem, jak śmieję się do siebie, czytając jak w swoich postach jebiesz
      czarnych ino łoskot. To jest budujące. Z politowaniem patrzę na niektórych
      ludzików wokoło, z uniżonością zaglądającym klechom w zęby...
      Twoje posty są kamykami. Z takich kamyków zbiera się góra, która w końcu
      zasypie kler tak, że już się on nie wygrzebie. Pisz jak najwięcej...
      A poza tym człowiek inteligentny i odpowiedzialny nie zaprzestaje swojej
      działalności ot, tak, bo ktoś mu zrobił koło pióra. On znajduje wyjście,
      wyjaśnia sprawę i sprowadza oszustów do parteru.
      Trzymaj się, facet! :-)))))))
      Pozdrowionka z Ciemnogrodu, ale nie od Ciemnogrodzianina

Laik
      • Gość: Kagan Re: Kagan, nie rób więcej takich numerów! IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:12
        ale co robić, co robić ?
      • Gość: Kagan Re: Kagan, nie rób więcej takich numerów! IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:14
        Kagana cieszy poparcie jak i jego brak.
      • Gość: Kagan Re: Kagan, nie rób więcej takich numerów! IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:14
        Szykuje właśnie "Młot na Katoli".
        • laik Ty, dowcipniś, dam ci radę... 15.04.02, 08:29
          Stań w rozkroku, włóż łeb między nogi, czułym pocałunkiem pożegnaj się z własną
          dupą i skocz na dynię z 4 piętra. To jest najlepsza rada dla osobników mających
          inteligencję i oryginalność pierwotniaka...

PS. Jak brakuje argumentów, to każdy sposób jest dobry...
          • Gość: Ania Re: Do Laika IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 08:38
            Szkoda,ze tak rzadko bywasz na forum bo moze zmienil bys zdanie jak bys sobie
            poczytal wszystko to co on wypisuje i jak obraza ludzi gdy nie staecza
            argumentow.Pozdrawiam.Katolka Kryptozydowka z belgijskich slumsow.Ania
            • laik Re: Do Laika 15.04.02, 08:54
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Szkoda,ze tak rzadko bywasz na forum bo moze zmienil bys zdanie jak bys sobie
              > poczytal wszystko to co on wypisuje i jak obraza ludzi gdy nie staecza
              > argumentow.Pozdrawiam.Katolka Kryptozydowka z belgijskich slumsow.Ania

Aniu, ptaszyno!
              Kagana i jego metody znam nieźle. Na tym Forum mało kto używa języka
              literackiego, a chwyty niektórzy stosują też nieharcerskie. Prawdę mówiąc, mój
              szacunek dla zapienionych katolików zmieściłby się za paznokciem. Tak, że nie mam
              nic przeciwko "dosuwaniu" takim osobnikom...
              PS. A nie zimno Ci w tych slumsach, dziecino? :-))))))))
              Pozdr.

• Gość: Ania Re: Do Laika IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 09:01
                W slumsach zimno glodno pocieszam jedynie koledzy pedaluja na zmiane cocym
                mogla sobie popisac .Powiedz mi czy ja wedlug Ciebie to zapieniona katolka.Bo
                wedlug Kagana tak .Jezeli ja jestem ta zapieniona katolka to moze to ja
                przestane zasmiecac te forum swoimi katolskimi tekstami.
                • laik Re: Do Ani 15.04.02, 09:09
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> W slumsach zimno glodno pocieszam jedynie koledzy pedaluja na zmiane cocym
                  > mogla sobie popisac .Powiedz mi czy ja wedlug Ciebie to zapieniona katolka.Bo
                  > wedlug Kagana tak .Jezeli ja jestem ta zapieniona katolka to moze to ja
                  > przestane zasmiecac te forum swoimi katolskimi tekstami.

Aniu, sympatyczny robaczku!
                  W moim wątku "Postępowanie Kościoła - degeneracja czy standard" - jakoś tak, z
                  12.04.2002 napisałem coś o Tobie. Przeczytaj, proszę.
                  To miłe, jak na Forum pojawiają się inteligentne kobietki...

• Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 09:14
                    Wiem czytalam .Dzieki ,ale poczytaj co pisze o mnie Kagan .Teraz mi napisal,ze
                    to forum aryjskie i mam sie wyniesc.I wiesz ,ze chyba tak zrobie bo za krytyke
                    kosciola obrazaja mnie katolicy a pozniej Kagan obraza mnie tez.Wiec po co mam
                    sie uzerac i z katolikami i z Kaganem?
                    • laik Re: Do Ani 15.04.02, 09:29
                      Wogóle nie wiem skąd to zamieszanie. Poglądy z Kaganem macie takie same. Czyżby
                      nieporozumienie? A może nieświadomie nadepnęłaś mu na odcisk?

Kagan, co ty - obrażasz stronników?

• Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 09:46
                        Kagan nienawidzi wszystkiego co zydowskie jego stosunek do religii katolickiej
                        jest taki jaki jest tylko dlatego,ze religia ta wywodzi sie z judaizmu.Jezeli
                        on pisze,ze zydzi sa be a Arabowie sa cacy.To ja sie nie moge zgodzic.Bo tu
                        gdzie mieszkam jest duzo Arabow tak jak i w calej Europie.Aby bronic swej tezy
                        Kagan napisal mi ,ze to moja wina,ze mieszkam w slumsach.Tylko zapomnial
                        dodac,ze w tych moich slumsach dziala talewizja i moge sobie poogladac co oni
                        robia we Francji.Zauwaz,ze stosunek Kagana do Islamu ,ktory jest tak samo
                        oszukancza i okrutna religia jest duzo lagodniejszy.Wiec co jak Kagan chwali
                        Islam to ja tez mam chwalic chociaz w Islamie kamieniuje sie kobiety?Poniewaz
                        ja sie nie zgadzam z nim w kwestii zydowskiej bo dla mnie ta jego slepa
                        nienawisc do Zydow to fanatyzm wcale nie lepszy od fanatyzmu religijnego.Tak
                        sie sklada,ze nie lubie fanatykow.
      • Gość: Kagan Re: Kagan, nie rób więcej takich numerów! IP: *.vic.bigpond.net.au 15.04.02, 08:29
        laik napisał(a):
        > Kagan, w miarę czytania tego wątku miałem mieszane uczucia.
        > Najpierw mnie zmartwiłeś, potem wkurwiłeś a następnie ucieszyłeś. Zmartwiłeś
        > swoją rezygnacją z uczestnictwa w Forum, wkurwiłeś takim głupim powodem (Ty,
        > znany pogromca ciemnego katolstwa dał się załatwić takim nędznym chwytem!), a
        > ucieszyłeś tym, że wracasz.
        K: Chwyt (kradziez nicka) byl iscie nedzny, a vqurvilo mnie tolerowanie jego przez Marte Sikore,
        czyli maas, cenzorke dyzurna tego Forum! :(

> Wiesz, że nie bywam często na Forum. Ładuję się tu jak mi obmierźnie tutejsza
        > katolska, popierdolona rzeczywistość. To nic, że kolesie w pracy patrzą na mnie
        > ze zdziwieniem, jak śmieję się do siebie, czytając jak w swoich postach jebiesz
        > czarnych ino łoskot. To jest budujące.
        K: Niebawem bedzie wiecej! Jak mnie maas zabanuje na adresie "bigpond", to bede czesciej pisal z
        pracy albo z biblioteki! Tam mnie zadna cenzura katolickich szabasgojow nie zlapie! :)

> Z politowaniem patrzę na niektórych ludzików wokoło, z uniżonością zaglądającym klechom w zęby...
        K: Zeby tylko w zeby... :(

> Twoje posty są kamykami. Z takich kamyków zbiera się góra, która w końcu
        > zasypie kler tak, że już się on nie wygrzebie. Pisz jak najwięcej...
        > A poza tym człowiek inteligentny i odpowiedzialny nie zaprzestaje swojej
        > działalności ot, tak, bo ktoś mu zrobił koło pióra. On znajduje wyjście,
        > wyjaśnia sprawę i sprowadza oszustów do parteru.
        > Trzymaj się, facet! :-)))))))
        K: Wlasnie to sie staram robic. Jescze raz: prawdziwy Kagan pisze z Australii
        (".au") na koncu adresu. Probowalem sie logowac, ale maas mi zajela adres "kagan",
        wzialem wiec "kagan1", ale od razu sie pojawil szabasgoj katolicki z adresem "kagan.1"... :(

> Pozdrowionka z Ciemnogrodu, ale nie od Ciemnogrodzianina
        K: Dziekuje! Pozdrowienia z Antypodow od rodaka, antykatola!
        Katolicy do Katynia!
        Ksieza na Ksiezyc!
        Zakonnicy na zadupie!
        Pralaci do pralni!
        Biskupi do Biskupina!
        Klerycy do Klerykowa!
        =================
        • Gość: Kagan Re: Kagan, nie rób więcej takich numerów! IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:37
          A może to ta Maas "zajęła ci" login kagan. On jest tylko two j
          przez.....zasiedzenie. Buchahahaaha
    • Gość: . Re: OSTATNIE SLOWO KAGANA IP: *.upc.chello.be 16.04.02, 00:43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka