antiproton 28.02.16, 23:06 "Ale pan pierdoli głupoty" genialne w swojej prostocie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inocom Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:13 kolor napisał: > Kto to byl? Nemo. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:17 bo rzeczywiscie pacholek Sorosa pi..li jak potluczony Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:18 rccc napisał: > bo rzeczywiscie pacholek Sorosa pi..li jak potluczony "co to za gość" :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:25 antiproton napisał: > genialne w swojej prostocie :) Co widzisz genialnego w strzeleniu focha przez faceta, którego prawda w oczy kole? Płaciły SKOKi na BFG? Nie płaciły. BFG wydał miliardy z powodu upadków SKOKów? Wydał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:34 snajper55 napisał: > antiproton napisał: > > > genialne w swojej prostocie :) > > Co widzisz genialnego w strzeleniu focha przez faceta, którego prawda w oczy ko > le? Płaciły SKOKi na BFG? Nie płaciły. BFG wydał miliardy z powodu upadków SKOK > ów? Wydał. Jestem klientem kilku banków. Jako klient nie mam wpływu na prowizję tychże banków. "Prowizja - forma wynagrodzenia podmiotu z tytułu dokonanej czynności prawnej." Klient nie jest podmiotem. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:48 Mylisz się. Wystarczy że kupi akcje banku. Nie stać cię? Life is brutal. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: "Ale pan pie... głupoty" 28.02.16, 23:51 antyk-acap2.0 napisał(a): > Mylisz się. Wystarczy że kupi akcje banku. Nie stać cię? Life is brutal. Stać mnie, ale co znaczy akcja? 1 akcja jeść nie daje. Ci co kupili akcje, płacą na BFG. I tak powinien powiedzieć Petru by nie gadać bzdur. -- Aby dowiedzieć się kto naprawdę usiłuje Tobą rządzić, sprawdź po prostu kogo nie wolno Ci komentować ~ Inocom Odpowiedz Link Zgłoś