Dodaj do ulubionych

pytanie o T68i

IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 14:22
Witam wszystkich

mam pytanie. otóż zastanaiwam się nad zakupem telefony sony-ericsson T68i i
chciałbym się was spytać co myślicie o tym telefonie, czy warto go kupować,
czy jeśli go macie czy mieliście z nim keidykolwiek jakiś problemy jesli tak
to jakie, i ile według was może kosztować teraz taki telefon - używany
oczywiście??? dodam tylko ze interesuje mnie telefon bez aparatu
fotograifcznego.

z ghory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: bombel Re: pytanie o T68i IP: *.klaudyny.net / 217.17.34.* 25.08.04, 14:43
      Ja posiadam taki telefon(równiez bez aparatu)i jak na razie jestem bardzo
      zadowplony.Nigdy sie nie zawiesził,bateria trzyma ok 5-6dni wiec w sumie jesli
      chodzi o mnie to chyba polecam:)
      Sam bym miał pytanie do kogos kto ma ten telefon,czy zna stronke zeby wgrac
      sobie dziweki.Jakos ciezko idzie mi to znalezc w wyszukiwarce(tzn same płatne
      sie znajdują)
      Pozdrawiam
      • Gość: Blekota Re: pytanie o T68i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:37
        A jeśli chodzi o ceny, to chyba najlepiej zajrzeć na Allegro.
        • Gość: pinki Re: pytanie o T68i IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 13:39
          dzieki :)

czy ktoś coś jeszcze ma jakieś uwagi na temat samego telefonu??
    • Gość: Yorick Re: pytanie o T68i IP: *.ztpnet.pl 27.08.04, 21:33
      Witam!

mam ten telefon od 1,5 roku. Ogólnie: w porządku chociaż trochę już orzeżył i
      czasem dziwnie się zachowuje (bardzo rzadko). Trochę wolno działa np kasowanie
      sms-ów itp operacje związane z pamięcią. Zasięg w porządku. Jedno co mnie
      irytowało jak mieszkałem tuż za granicą to bardzo wolne manualne wyszukiwanie i
      przełączanie sieci (roaming) - automatycznie działa w porządku ale wiadomo -
      koszta. Ogólnie w porządku :) Aha wyświetlacz już na dzień dzisiejszy nie jest
      rewelacyjny - jako telefon to oczywiście w porządku - wystarczająco duże ale do
      grafiki to :/

Pozdrawiam!
      • xdawidx Re: pytanie o T68i 30.08.04, 15:57
        Gość portalu: Yorick napisał(a):

> Witam!
        >
        > mam ten telefon od 1,5 roku. Ogólnie: w porządku chociaż trochę już orzeżył i
        > czasem dziwnie się zachowuje (bardzo rzadko). Trochę wolno działa np
        kasowanie
        > sms-ów itp operacje związane z pamięcią. Zasięg w porządku. Jedno co mnie
        > irytowało jak mieszkałem tuż za granicą to bardzo wolne manualne wyszukiwanie
        i
        >

> przełączanie sieci (roaming) - automatycznie działa w porządku ale wiadomo -
        > koszta. Ogólnie w porządku :) Aha wyświetlacz już na dzień dzisiejszy nie
        jest
        > rewelacyjny - jako telefon to oczywiście w porządku - wystarczająco duże ale
        do
        >
        > grafiki to :/
        >
        > Pozdrawiam!
        Hej
        Ja posiadam ten telefon od prawie roku i zgodze sie z opinia ze kasowanie smsow
        trwa dlugo zwlaszcza jak jest pelna pamiec. Jezeli patrzysz na wyswietlacz w
        sloncu to ledwo co zobaczysz za to w nocy widok jest super. Jest jeszcze jedna
        sprawa z tym telefonem, w dosyc duzo modelach psuje sie przelacznik zakresow i
        np. jak jestem w zasiegu nadajnika dzialajacego na 1800MHz to nie moge wyslac i
        odebrac sms oraz dodzwonic sie chociaz wskaznik pokazuje pelny zasieg. Batria
        nie jest najgorsza przy srednim uzywaniu tj kilka minut rozmow dziennie i
        kilkanascie smsow trzyma kolo 5 dni. poza tym telefon jest lekki i maly miesci
        sie w kazdej kieszeni. jak narazie jestem raczej zadowolony ale niezachwycony
        Pozdrawiam i milego uzytkowania.
    • alvaro007 Re: pytanie o T68i 30.08.04, 16:18
      NIE KUPUJ TEGO BADZIEWU !!!!!!

Witaj ;

Miałem w życiu kilka telefonów.

Dancala 2 Siemensy, 2 Motorole, i T68 i - teraz mam Nokię.

T68i jest najwolniej działającym telefonem jaki miałem.

Kolejność funkcji w menu układał chyba jakiś idiota.

Bardzo kłopotliwe i upierdliwe zapamiętywanie numerów.

Kilkukrotna potrzeba potwierdzania wyboru jakiejś opcji.

Telefon w niektórych miejscach - gdzie inni mieli dobry zasięg - gubił sieć.

Sam się wyłączał.

Pokazywał 5 kresek na zasięgu a jak się dzwoniło na niego to był poza.

Po trzech reklamacjach łaskawie mi go wymienili - na nowy - bo doszli wreszcie
      do wniosku, że coś z nim nie tak.

Sprzedałem tandetę - teraz mam Nokie 6100. Bardzo polecam. Najwygodzniejszy
      telefon jaki miałem. Tylko NOKIA.

Jeszcze raz proszę nie rób błedu i nie kupuj tego gówna.

Pozdro.
      • Gość: ThamYan Re: pytanie o T68i IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 30.08.04, 18:25
        Witam!

Jestem bardzo zadowolony z tego teleofonu. Miałem wcześniej takie modele
        Ericssona jak T10, T20, T29 oraz T39 i obecniemam T68i i jestem z niego
        naprawdę zadowolony ponieważ jest w miarę niezawodny, niedrogi no i posiada
        BlueTooth co w połączeniu z moim komputerem (który również BlueTooth posiada)
        daje nieograniczone mozliwości w przesyłaniu (w obie strony naturalnie) zdjęć,
        motywów, wygaszaczy, dzwonków i innych pierdół. Ekran faktycznie mógłby być
        lepszy ale należy pamiętać iż aparat ten ma juz dwa lata (!). Szkoda, że nie ma
        polifonii... Niedługo zmieniam na T610 lub T630. (Jak ktoś chce dzonki i inne
        pierdoły na T68i - GG3692635)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka