Dodaj do ulubionych

Pisięta, ta zniewaga

16.04.16, 08:49

krwi wymaga .I ten Brutus przeciwko Jarkowi :)

www.youtube.com/watch?v=hZ1DToIPxxQ&feature=youtu.be
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Pisięta, ta zniewaga 16.04.16, 18:28
      brrrrr ,kobieto obojetnie co on tam belkocze....ostrzegaj na wstepie przynajmniej ze to ten swir
    • jola.iza1 Re: Świr, nie świr, ale ładnie :) 16.04.16, 21:09
      Ale słowa bezcenne :)
      " Jarosław Kaczyński okazał się politycznym oszustem "'
      "W naszych oczach stracił wiarygodność polityczną nieodwracalnie"
      " okazał się nie strategiem politycznym, a kombinatorem
      • szwampuch58 Re: Świr, nie świr, ale ładnie :) 16.04.16, 21:30
        wyjasnij jeszcze w czyich oczach,bom ciekawy....choc sie domyslam
        • jola.iza1 Re: w czach największego WROGA PIS 16.04.16, 21:41
          Wolniewicza:)
          Warto czasem posłuchać , mnie ekstrema prim się podobała bardzo. A jeszcze bardziej , że już dziewiątego listopada SIĘ OKAZAŁO, kto oszust :)
          • szwampuch58 Re: w czach największego WROGA PIS 16.04.16, 21:50
            oczy tego "osobnika" mnie nie interesuja,kto za nim stoi," ociec" z Torunia?....eeeee nie sadze
      • wariant_b Re: Świr, nie świr, ale ładnie :) 16.04.16, 22:30
        > W naszych oczach stracił wiarygodność polityczną nieodwracalnie
        > okazał się nie strategiem politycznym, a kombinatorem

I tylko żal, że prof. Wolniewicz nie okazał się prorokiem, a sklerotykiem.
        • jola.iza1 Re: Niekoniecznie żal, skoro 16.04.16, 23:34
          Prawicowa ekstrema uznała , że Jarek to oszust, bo dopuścił do głosu prawicową ekstremę prim. Już widzę zawirowania w centrum prawicy, szacunek dla starszych.
    • taniarada Re: Pisięta, ta zniewaga 16.04.16, 21:54
      Jola ale sobie adwersarzy wybrałaś.Oj nie lubią ciebie na tym forum Wklei chociaż zdjęcie .Czy fajna ty czy zmora?
      • jola.iza1 Re: Tania rada 16.04.16, 22:05
        o wklejaniu, zołza/ zmoraM od zawsze, a Jarosławowi Kaczyńskiemu ubywa .
        • fredi07 Re: Tania rada 16.04.16, 22:49
          Mocna wypowiedź i dobra dla Polski. Pewnie ojciec dyrektor szable policzył. Ale to już jest coś. Trąbią odwrót. A na pożarcie jaro, maciar, zibro. Dobra zmiana.
        • taniarada Re: Tania rada 16.04.16, 23:14
          Jola fajna jesteś.Byle te świry polityczne bez stałych nicków wokół ciebie się nie pętały
          • jola.iza1 Re: Tania rada 17.04.16, 00:14
            Pewnie, że fajna jestem/ póki co/ , Wszak mam czworo Wnucząt, Męża, Kochanka, i w młodości ksiądz tw mnie molestowć chciał. Na dodatek nie jestem rzecznikiem Putina jak Graś rzekł, kocham Rosjan, nie lubię Ryżego, Jarkowi nie wybaczę , że zabił brata. ( Szczerze?- On się teraz przed Matką bogiem, i historią wybiela, ale nie ma przebacz)
            Psyt, nowy niestały nick to Ty kwiatuszku. Resztę znam zanim internet się u Ciebie pojawił,
            • fredi07 Re: Tania rada 17.04.16, 00:48
              Późno już. Ale piękne jak okręt pod pełnymi żaglami. (konie pomijamy) I Jola i Iza i reszta kalendarza żeńskich imion. Kiedyś może książkę napiszę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka