Dodaj do ulubionych

Na razie ulica to miejsce dla inteligencji.

18.04.16, 14:48
Na razie ulica to miejsce dla inteligencji.
Znów musi zabraknąć kiełbasy, żeby ciemny lud przejrzał na oczy?
Obserwuj wątek
    • man_sapiens Re: Na razie ulica to miejsce dla inteligencji. 19.04.16, 19:29
      Myślę, że zabraknie szybciej niż się spodziewamy, przynajmniej na grilla. PiS wprowadza cichcem różne podatki: podatek handlowy, podatek od sprzedaży paliw, podatek bankowy, dopłaty dla frankowiczów... Na dodatek istotne funkcje w państwowej gospodarce obsadza laikami i partaczami. Cudów nie ma - za kilka miesięcy tzw. przeciętny Polak odczuje to na swoim koncie bankowym.
      • gelati PO wróć! 19.04.16, 19:37

Żartowałem. Żartowałem. A kysz maro!
        • czekam.na.lewice Re: PO wróć! 19.04.16, 19:43
          gelati napisał(a):

>
          > Żartowałem. Żartowałem. A kysz maro!
          Straszysz i to wieczorem !
          • alistair-p Re: PO wróć! 19.04.16, 19:50
            Załóż jakiegoś bloga,gdzie wyjaśnisz wreszcie o co ci chodzi.Na razie widać,że stoisz w rozkroku a nóżki coraz bardziej ci się rozjeżdżają.W końcu walniesz jajami o beton,chyba nie chcesz tego,to bolesne.Wtedy poglądy być może ci się skrystalizują.
            P.S. osobiście w to nie wierzę.Gdyby cię raziły "jaja".wstaw w to miejsce "jądra"
    • czekam.na.lewice Re: Na razie ulica to miejsce dla inteligencji. 19.04.16, 19:41
      > żeby ciemny lud przejrzał na oczy?
      Jesteś taką samą propagandzistką jak Kurski tylko po przeciwnych stronach.
      Nie wierzę propagandzistom. Nie tworzą realnej wartości dodanej a wręcz odwrotnie tworzą realną wartość ujemną.
    • mara571 historia dowodzi, ze inteligencje latwo jest 19.04.16, 20:09
      uwiesc taka czy inna idea. Niby inteligentni ludzie, ale koniecznie chca isc z jakims pradem.
      Ta twoja ciemnota wcale nie jest taka ciemna tylko pragmatyczna do bolu i patrzy na wszystko dosc sceptycznie.
      Kielbasy nie zabraknie, moze nawet bedzie w niej wiecej wieprzowiny, bo jest bardzo tania.
      ---
      Życzę KOD-owi jak najlepiej, więc opóźniam ten moment, kiedy się pojawię na demonstracjach KOD-u

Bronislaw Komorowski, Kontrwywiad, RMF FM
    • gorszysort Re: Na razie ulica to miejsce dla inteligencji. 20.04.16, 11:16
      W sejmie jest prostactwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka