freies_man 11.05.16, 13:47 demokracja była na urlopie. Bezpłatnym. Kto żył w tym kraju, powinien mi przyznać rację. TK był fasadową przybudówką rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 13:58 TK nie był przybudówką rządzących. TK był TK. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:09 konie nie zdychaly,panie wolny telewizje dalo sie ogladac,panie wolniejszy bylem jeszcze czlowiekiem a nie gorszym sortem,panie kwa-kwa-kwa Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:17 szwampuch58 napisał: > konie nie zdychaly,panie wolny > telewizje dalo sie ogladac,panie wolniejszy > bylem jeszcze czlowiekiem a nie gorszym sortem,panie kwa-kwa-kwa > Kunie też zdychały, a telewizji nie dało się oglądać podobnie jak dzisiaj. KarTofel.....kiedy do twojego pustego łba dotrze, że nie jestem apologetą PiS? Kiedy do twojego pustego łba dotrze również to, że w sprawach wiary religijnej jestem po drugiej stronie barykady PiS? Dalej będziesz te pociągi wysadzał? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:28 freies_man napisał: > nie jestem apologetą PiS.... Potrafisz to skutecznie ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:37 kosel_maruvi napisał: > freies_man napisał: > > > nie jestem apologetą PiS.... > > Potrafisz to skutecznie ukryc Dlaczego Hubert miałbym to ukrywać? Przecież to PiS rządzi. Ja napisałem wyraźnie, że nie jestem apologetą PiS, ale również PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:43 freies_man napisał: > > Przecież to PiS rządzi. Powiedzmy, ze powinien rzadzic Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:49 kosel_maruvi napisał: > freies_man napisał: > > > > > Przecież to PiS rządzi. > > Powiedzmy, ze powinien rzadzic Nie....Hubert, rządzi dzięki demokracji. Finish... > Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:50 kosel_maruvi napisał: > freies_man napisał: > > > nie jestem apologetą PiS.... > > Potrafisz to skutecznie ukryc. taaaaa, akurat potrafi,hehehe,pisior jak to pisior zawsze klamie Odpowiedz Link Zgłoś
ric-ard Re: Demokracja by PO-PSL 11.05.16, 14:10 s5.ifotos.pl/img/zloty-mer_sarnqhs.png Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitawojciech Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:50 freies_man napisał: > demokracja była na urlopie. > Bezpłatnym. > Kto żył w tym kraju, powinien mi przyznać rację. > TK był fasadową przybudówką rządzących. > Żyłem. Nie zgadzam się z Twoimi słowami. Tak samo jak "garstka" Polaków drugiego sortu. To ci, których trudno policzyć. Ci co nie protestują tylko czasami spacerują w tym samym kierunku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 14:59 wrozbitawojciech napisał: > freies_man napisał: > > > demokracja była na urlopie. > > Bezpłatnym. > > Kto żył w tym kraju, powinien mi przyznać rację. > > TK był fasadową przybudówką rządzących. > > > > Żyłem. Nie zgadzam się z Twoimi słowami. Tak samo jak "garstka" Polaków drugieg > o sortu. To ci, których trudno policzyć. Ci co nie protestują tylko czasami spa > cerują w tym samym kierunku :-) No...w porządku, nie musisz się ze mną zgadzać. Ja, mam takie akurat przemyślenia, Ty..inne. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Za rządów PO-PSL 11.05.16, 15:05 Nie idźmy tak daleko artku i nie nazywajmy tego co masz przemyśleniami... Odpowiedz Link Zgłoś