ryj_zapijaczony.sponiewierany 04.06.16, 17:53 500 osób! GAdzinówka TVP INFO nie uznała za stosowne takiej garstki manifestantów pokazać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 17:54 MILICJA nie policja. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 05.06.16, 08:31 Pis ją wyczyścił z fachowców, a komendanta zrobił gościem z łapanki. To jak ma to funkcjonować? A jak jeszcze dodać, że im przeszkadzała klatka Faradaja w gabinecie komendanta Głownego i ceramiczny sracz, to...ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 17:57 Tych szmatławców, beneficjentów III RP pokazywać ? Przecież macie swoje stacje, tam przekaz idzie na żywo z tego spędu ustawionych emerytów III Rp :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczezero Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:09 lubie, jak nazisci wolscy ponizaja polaczkow . was tez bedziemy wyparowywac. teraz suweren jest uzbrojony i pod Warsaw, smieciu wolski. i coio zrobi pedalek? bedzie posylal swoje wolskie swinie na nasze wojny. polaczkow posylal bedzie twoj pedalek. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:13 kaczezero napisała: > lubie, jak nazisci wolscy ponizaja polaczkow . was tez bedziemy wyparowywac. te > raz suweren jest uzbrojony i pod Warsaw, smieciu wolski. i coio zrobi pedalek? > bedzie posylal swoje wolskie swinie na nasze wojny. polaczkow posylal bedzie > twoj pedalek. heheheh Spróbuj to wolaku napisać po polsku...dasz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 05.06.16, 08:24 Kapuś uważa, ze TVP jest jego stacja, a TVN 24 naszą, tyle, ze przygłup nie wie, ze to my płacimy abonament za te upadające antypolskie gadzinówki spod znaku TVP Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Tak? Co ty powiesz, złodziejskie nasienie? 04.06.16, 21:24 camille_pissarro napisał: > Tych szmatławców, beneficjentów III RP pokazywać ? Przecież macie swoje stacje, > tam przekaz idzie na żywo z tego spędu ustawionych emerytów III Rp :-) > Ale haraczu na TVPiS to się, oczywiście, od tych "szmatławców, beneficjentów" domagasz, nieprawdaż złodziejaszku? Okraść frajerów i za to zafundować sobie propagandę PiS, ot, taka "prawa sprawiedliwość". Jak widać, te wasze bezczelne wrzaski "komuniści i złodzieje" to po prostu projekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tak? Co ty powiesz, złodziejskie nasienie? 05.06.16, 08:25 Camil to PiS_dacka świnia i kapuś, a na dodatek przygłup Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 17:59 Ty czujny ORMOWCU co ci znów nie pasi ? Znowu nachlany ? Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:04 ryj_zapijaczony.sponiewierany napisał(a): > 500 osób! > GAdzinówka TVP INFO nie uznała za stosowne takiej garstki manifestantów pokazać > ! To skandal....było co najmniej pińćsettysiecy osób. Olka Kwaśniewskiego policzyłem za jedna osobę, choć miałem problem patrząc na jego tuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:10 No toś trafił jak gołąb w parapet, bo akurat Kwachu schudnięty jak rzadko :) Ale czego się spodziewać po gołębicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:17 yoma napisała: > No toś trafił jak gołąb w parapet, bo akurat Kwachu schudnięty jak rzadko :) Al > e czego się spodziewać po gołębicy. > He, he he, he..... Nie warto ci nawet odpowiadać, moja żona zauważyła, że tłusty jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:40 A jednak odpowiadasz. Ale nie martw się, kompulsje się bardzo ładnie leczy. Odpowiedź alternatywna, do wyboru (znaj pana!): Pewnie, że nie warto, ja ci 1,50 zł nie zapłacę. Odpowiedź alternatywna: Co twoja żona robi na marszu? Miłego wieczorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 20:27 @yoma >>>Co twoja żona robi na marszu? Celne. Po tym pytaniu koleś podwinął pod siebie ogon i zwiał :). Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:06 bpos napisał: > @yoma > >>>Co twoja żona robi na marszu? > > Celne. > Po tym pytaniu koleś podwinął pod siebie ogon i zwiał :). Koleś....to do mnie? ja mieszkam bardo daleko. Moja zona pielęgniarka jest w pracy. Masz jeszcze problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 20:42 yoma napisała: > A jednak odpowiadasz. Ale nie martw się, kompulsje się bardzo ładnie leczy. > > Odpowiedź alternatywna, do wyboru (znaj pana!): > > Pewnie, że nie warto, ja ci 1,50 zł nie zapłacę. > > Odpowiedź alternatywna: > > Co twoja żona robi na marszu? > > Miłego wieczorka :) > Zaraz sie pokaze jego druga polowa czyli ludzikow. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 20:18 sun_jatsen napisał: > Olka Kwaśniewskiego policzyłem za jedna osobę, choć miałem problem patrząc na j > ego tuszę. A był trzeżwy? ...bo nie oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:09 czekam.na.lewice napisał: > sun_jatsen napisał: > > > Olka Kwaśniewskiego policzyłem za jedna osobę, choć miałem problem patrzą > c na j > > ego tuszę. > A był trzeżwy? ...bo nie oglądałem. Wyglądał na trzeźwego...co u Olka jest co najmniej podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:10 GAdzinówka TVP Info MAnifestacji nie odnotowala Odpowiedz Link Zgłoś
yerychu.n Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:13 Kwas przybył po materiał genetyczny in vitro dla córusi ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 18:19 milicja ma rację , nikogo nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Odnaleziono obraz Gęsiarka 04.06.16, 20:38 Drugiego obrazu "Bydło na pastwisku nie odnaleziono.Zgadnijcie gdzie to "bydło się teraz znajduje? Pytanie dla inteligentnych .Nie zapitych i sponiewieranych weteranów .Co umieją na tym forum tylko opluć kogoś . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Odnaleziono obraz Gęsiarka 04.06.16, 20:43 Pisdactwo robiac audyt zawieruszylo obraz na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Odnaleziono obraz Gęsiarka 04.06.16, 21:25 Bydło też chodzi do filharmonii?Koniec świata .Bo do kina chodzą świnie a bogatsze to w teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczezero Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:11 pedalek jest juz na celowniku sojusznikow. i bedzie smieci wolskie dawal na mieso nam w Syrii. potem z doopy pedala zrobimy cel. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:21 Chyba myślisz o 500 tysiącach? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 21:28 nie pińcet to było na kucankach lednickich. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Komenda Głowna PiS Policji podliczyła! 04.06.16, 22:46 Ostatnio to Policja policzyła prawidłowo , a Nasza Hania wzięła frekwencję z brudnej d. ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj a prawda tak wyglądała 05.06.16, 08:21 www.tvn24.pl/marsz-kod-wszyscy-dla-wolnosci,649625,s.html Znaczy PiSia telewizja @rwskiego mogła tego rzeczywiście niezauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Twój idol się ze mną zgadza :) Ryju 05.06.16, 10:57 Kwaśniewski uważa, że winni za to, że PiS jest u władzy są : Donald Tusk, Bronisław Komorowski, Leszek Miller i Janusz Palikot i coś co Kwaśniewski nazywa lewicą. wiadomosci.onet.pl/kraj/kwasniewski-lewica-jest-wspolwinna-wygranej-pis/q33hxn Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Twój idol się ze mną zgadza :) Ryju 05.06.16, 11:06 Kogo to obchodzi co ty myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Twój idol się ze mną zgadza :) Ryju 05.06.16, 11:07 belphegor-pisu napisał: > Kogo to obchodzi co ty myślisz? Jak widać Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś